LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1 google politica internet problema humanitas drumetie istorie efremovivanantonovici CPSF Fantasy mediu brasov curiozitati padure 1918 23 Limba comment-143 Popasul sibiu romana taieri reclame muzica_traditionala nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
ISUS - Om sau Dumnezeu? I_vote_lcapISUS - Om sau Dumnezeu? I_voting_barISUS - Om sau Dumnezeu? I_vote_rcap 
Emil Condor
ISUS - Om sau Dumnezeu? I_vote_lcapISUS - Om sau Dumnezeu? I_voting_barISUS - Om sau Dumnezeu? I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

ISUS - Om sau Dumnezeu?

In jos 
+10
zuum
Bartolomeu
Administrator
TUDOR
mihaitza
Karima
Roxy
tomi
sam22
Emil Condor
14 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

ISUS - Om sau Dumnezeu? Empty
MesajSubiect: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMar 16 Sept 2008, 21:59

Vă ascultăm pe fiecare în parte: ce vă face să credeti că ar fi una din variante sau cealaltă - poate niciuna ori amândouă!?
Sus In jos
sam22

Numarul mesajelor : 284
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 17 Sept 2008, 01:25

Emil Condor a scris:
Vă ascultăm pe fiecare în parte: ce vă face să credeti că ar fi una din variante sau cealaltă - poate niciuna ori amândouă!?

Iisus a fost om 100% si Dumnezeu 100% ......... in acelasi timp !! dar nicidecum 2 persoane !
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 17 Sept 2008, 04:45

Sam, ce te face să crezi ceea ce afirmi? Poti să detaliezi?

Mai toti crestini afirmă că Isus este atât om cât si Dumnezeu 100% dar când Omul-Isus afirmă ceva ei nu pricep aceea sau când Dumnezeul Isus ne vorbeste, ei nu-L aud iar dacă-L aud, nu-L înteleg..

Eu zic că Isus a fost om circa 33 de ani (unii spun 37) si este Dumnezeu din vesnicie în vesnicie.
Nu putem spune că Isus este om acum ori că a fost înainte de venirea Sa în trup prin Maria, mama Lui trupească.
Sus In jos
tomi

Numarul mesajelor : 117
Data de inscriere : 15/09/2008

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 17 Sept 2008, 09:24

Emil Condor a scris:

Eu zic că Isus a fost om circa 33 de ani (unii spun 37) si este Dumnezeu din vesnicie în vesnicie.
Nu putem spune că Isus este om acum ori că a fost înainte de venirea Sa în trup prin Maria, mama Lui trupească.

Emil as vrea sa te intreb ce crezi ca s-a intamplat cu Isus dupa inaltarea Sa. Era om dupa invierea Sa? Sau de cand n-a mai fost om?
Sam22 as vrea sa te intreb de ce spui ca Isus "a fost" si nu spui "este"?
Eu cred despre Isus ca este exact ceea ce a spus ca este si nu caut sa-i dau alte interpretari de la mine.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 17 Sept 2008, 11:35

tomi a scris:
ce crezi ca s-a intamplat cu Isus dupa inaltarea Sa. Era om dupa invierea Sa? Sau de cand n-a mai fost om?
Întrebarea ta are o directie precisă: prezenta fizică a lui Isus după înviere cu semnele cuielor, servitul alimentelor samd. Să nu uităm cum a intrat la ucenicii zăvorâti în casa în care erau - doar ceva spiritual putea să facă aceea. Să nu uităm totodată că "în ceruri" nu sunt trupuri de carne si sânge căci "putrezirea nu mosteneste neputrezirea" si să nu uităm ce a spus Isus despre faptul că "merge înapoi în slava si starea în care a fost înainte" si stim cum a fost înainte - trup a devenit prin Maria, nu altcumva ori altcândva.
Citat :
Eu cred despre Isus ca este exact ceea ce a spus ca este si nu caut sa-i dau alte interpretari de la mine.
Singur, te rog să faci legătura între versetele astea:
Ioan 04:24 - "Dumnezeu este Duh".
Ioan 01:14 - "Duhul S-a făcut trup".
2 Corinteni 03:17 - "Domnul este Duhul".
Ioan 10:30 - "Eu si Tatăl una suntem".
Ioan 10:38 - "Tatăl este în Mine si Eu sunt în Tatăl".
Coloseni 03:11 - "Hristos este TOTUL si în toti".

Cum putea Isus să fie în Tatăl si în toti, ca trup sau ca Duh?
Dumnezeu S-a manifestat în trup timp de circa 33 de ani, după care a revenit exact în starea în care a fost o vesnicie (nu trup, oricum!).
Ucenicilor S-a arătat în asa fel încât chiar si necredinciosul Toma să poate crede dar Domnul S-a înăltat la cer unde este cum mereu a fost, adică Duh.

Mai sunt versete destule ce să ne facă a întelege mai bine despre natura dumnezeiască a lui Hristos dar acum nu prea am timp, trebuie să mă pregătesc de lucru.
Sus In jos
sam22

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 17 Sept 2008, 15:43

Emil Condor a scris:

Mai toti crestini afirmă că Isus este atât om cât si Dumnezeu 100% dar când Omul-Isus afirmă ceva ei nu pricep aceea sau când Dumnezeul Isus ne vorbeste, ei nu-L aud iar dacă-L aud, nu-L înteleg..

bine emil clar ca Iisus a fost om 33 de ani cat a trait in trupul de carne a fost om ...in rest este Dumnezeu Vesnic !! nu credeam ca trebuie sa specific ... ca doar 33 de ani a fost om ... ca asta este evident !!
Sus In jos
sam22

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 17 Sept 2008, 15:47

Emil Condor a scris:
tomi a scris:
ce crezi ca s-a intamplat cu Isus dupa inaltarea Sa. Era om dupa invierea Sa? Sau de cand n-a mai fost om?
Întrebarea ta are o directie precisă: prezenta fizică a lui Isus după înviere cu semnele cuielor, servitul alimentelor samd. Să nu uităm cum a intrat la ucenicii zăvorâti în casa în care erau - doar ceva spiritual putea să facă aceea. Să nu uităm totodată că "în ceruri" nu sunt trupuri de carne si sânge căci "putrezirea nu mosteneste neputrezirea" si să nu uităm ce a spus Isus despre faptul că "merge înapoi în slava si starea în care a fost înainte" si stim cum a fost înainte - trup a devenit prin Maria, nu altcumva ori altcândva.
Citat :
Singur, te rog să faci legătura între versetele astea:
Ioan 04:24 - "Dumnezeu este Duh".
Ioan 01:14 - "Duhul S-a făcut trup".
2 Corinteni 03:17 - "Domnul este Duhul".
Ioan 10:30 - "Eu si Tatăl una suntem".
Ioan 10:38 - "Tatăl este în Mine si Eu sunt în Tatăl".
Coloseni 03:11 - "Hristos este TOTUL si în toti".

Cum putea Isus să fie în Tatăl si în toti, ca trup sau ca Duh?
Dumnezeu S-a manifestat în trup timp de circa 33 de ani, după care a revenit exact în starea în care a fost o vesnicie (nu trup, oricum!).
Ucenicilor S-a arătat în asa fel încât chiar si necredinciosul Toma să poate crede dar Domnul S-a înăltat la cer unde este cum mereu a fost, adică Duh.

Mai sunt versete destule ce să ne facă a întelege mai bine despre natura dumnezeiască a lui Hristos dar acum nu prea am timp, trebuie să mă pregătesc de lucru.

AMIN. Asa este emil ... ai dreptate ... f frumos ai explicat ! sunt de acord cu tine 100% si si eu cred tot asa cum tu ai aratat tu aici ! desi nu tu ai aratat ci calauzirea Domnului este cu tine !
Sus In jos
sam22

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 17 Sept 2008, 15:52

Sam22 as vrea sa te intreb de ce spui ca Isus "a fost" si nu spui "este"?
Eu cred despre Isus ca este exact ceea ce a spus ca este si nu caut sa-i dau alte interpretari de la mine.[/quote]

am spus ca "a fost" deoarece ma refeream la Omul Iisus Hristos.Pt ca Dumnezeu sa descoperit si ca om prin Iisus dar acum el nu mai este om ci a trecut inapoi in starea din care a venit ... adica Duh.
Dar asculta pot sa spun si : "a fost" "este" "si va fi". eu cred ce scrie in Evrei. ''Iisus Hristos este acelasi ieri , azi si in veac." (acesta fiind si versetul meu preferat)
Sus In jos
tomi

Numarul mesajelor : 117
Data de inscriere : 15/09/2008

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 17 Sept 2008, 16:18

Emil Condor a scris:

Da emile inclin sa-ti dau dreptate! In ceea ce priveste Scriptura ea iti atesta spusele!
Imi place cum explici...
Sus In jos
Roxy

Roxy

Numarul mesajelor : 752
Localizare : cetăţenia în Ceruri
Data de inscriere : 17/09/2008

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 17 Sept 2008, 20:29

In Isus, Dumnezeu a locuit in toata plinatatea
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 17 Sept 2008, 22:41

sam22 a scris:
Emil Condor a scris:

bine emil clar ca Iisus a fost om 33 de ani cat a trait in trupul de carne a fost om ...in rest este Dumnezeu Vesnic !! nu credeam ca trebuie sa specific ... ca doar 33 de ani a fost om ... ca asta este evident !!
Eu nu voiam aia pentru mine ci pentru ceilalti care nu-L înteleg pe Dumnezeu asa cum este în realitate. Nu te supăra pentru atât... smile

Sam, Roxy, Tomi, este o plăcere să dialoghez cu voi iar când vorbim despre Dumnezeu, plăcerea se intensifică. Lăudat să fie El!
Sus In jos
sam22

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 17 Sept 2008, 23:55

Emil Condor a scris:
sam22 a scris:
Emil Condor a scris:

Eu nu voiam aia pentru mine ci pentru ceilalti care nu-L înteleg pe Dumnezeu asa cum este în realitate. Nu te supăra pentru atât... smile

Sam, Roxy, Tomi, este o plăcere să dialoghez cu voi iar când vorbim despre Dumnezeu, plăcerea se intensifică. Lăudat să fie El!

nici vb de suparat .... emil .... imi esti la inima ...deoarece am vaz... ca ai DESCOPERIREA.si totzi cei ce cred ca Isus este Domnul imi sunt la inima ......... no bine si restul dar ......... ma indispune complicarea lor ... si necredinta lor totodata .... Razz
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyVin 19 Sept 2008, 20:52

Isus a fost om, de aceea i s-a spus "Fiul Omului". El nu a fost si om si Dumnezeu, nu se poate asta. Dumnezeu s-a descoperit in acest trup de carne, Isus, in care a locuit in toata plinatatea.
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

Numarul mesajelor : 1735
Data de inscriere : 25/08/2008

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptySam 20 Sept 2008, 06:29

Roxy a scris:
Dumnezeu s-a descoperit in acest trup de carne, Isus, in care a locuit in toata plinatatea.

Explica-mi si mie mai cu amanunte te rog ce inseamna ceea ce ai scris.
Si inca o intrebare:Dumnezeu ,,a locuit ,,in Isus din momentul in care acesta s-a nascut si pana a fost crucificat?
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptySam 20 Sept 2008, 07:53

Karima a scris:
Roxy a scris:
Dumnezeu s-a descoperit in acest trup de carne, Isus, in care a locuit in toata plinatatea.

Si inca o intrebare:Dumnezeu ,,a locuit ,,in Isus din momentul in care acesta s-a nascut si pana a fost crucificat?

Dumnezeu era in Cristos, impacand lumea cu Sine. Cred ca Isus se ruga si Dumnezeu se cobora in toata plinatatea. Nu stiu daca Dumnezeu a locuit in Cristos tot timpul, insa in mod sigur in momentul crucificarii, Dumnezeu a plecat din Isus, pentru ca acesta a zis: "Eli, Eli, lama sabactani", "Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, pentru ce m-ai parasit".
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptySam 20 Sept 2008, 20:07

Roxy a scris:
Karima a scris:
Roxy a scris:

Dumnezeu era in Cristos, impacand lumea cu Sine. Cred ca Isus se ruga si Dumnezeu se cobora in toata plinatatea. Nu stiu daca Dumnezeu a locuit in Cristos tot timpul, insa in mod sigur in momentul crucificarii, Dumnezeu a plecat din Isus, pentru ca acesta a zis: "Eli, Eli, lama sabactani", "Dumnezeul meu, Dumnezeul meu, pentru ce m-ai parasit".

Pai in cazul asta draga Roxy iar te contrazici,ia uite ce spunea-i la celalalt topic:

Citat :
Duhul Sfant locuieste in mod permanent intr-un copil al lui Dumnezeu, ca intr-un templu. Dumnezeu, adica Cristos, locuieste in tine, ca Duh Sfant. Duhul va pleca daca respectivul incepe sa pacatuiasca. Biblia spune ca se va stinge. Si sa-ti mai spun ceva. Lui Dumnezeu nu-i pare rau de chemarea facuta si de darurile date. Daca iti da ceva, nu ti-l ia inapoi, fara motiv
.

Deci sa inteleg ca Isus(pbuh)a gresit de Dumnezeu respectiv Duhul Sfant l-a parasit?Si daca Dumnezeu nu mai ia un dar inapoi de ce totusi lui Isus i l-a luat?
Sus In jos
Roxy

Roxy

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyLun 22 Sept 2008, 21:18

dar ti-am explicat, draga Karima. Am spus: Dumnezeu nu i-a darul inapoi, fara motiv.

Cand a plecat Dumnezeu din invelisul carnal Isus, a avut motiv.
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMar 23 Sept 2008, 02:46

Pai spune motivul.Si mai spune-mi in momentele in care Isus nu stia multe lucruri(de ex cand smochinul are roade,sau cand va veni ziua judecatii etc)sa inteleg ca nu era cu Duh nu?Deci Duhul se plimba,cand intra ,cand iesea nu?
Sus In jos
mihaitza

Numarul mesajelor : 20
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/09/2008

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMar 23 Sept 2008, 22:01

Deci cei care nu cred ca Iisus a fost Dumnezeu nu pot sa fie mintuiti ?!? Pai atunci toti cei care au trait inainte de nasterea lui Iisus si pina la anul 320 en. nu au avut drept la mintuire pentru ca nu credeau ca Iisus este Dumnezeu .Cam exclusivista religia asta crestina .Nu credeti ?
Sus In jos
sam22

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMar 23 Sept 2008, 23:34

mihaitza a scris:
Deci cei care nu cred ca Iisus a fost Dumnezeu nu pot sa fie mintuiti ?!? Pai atunci toti cei care au trait inainte de nasterea lui Iisus si pina la anul 320 en. nu au avut drept la mintuire pentru ca nu credeau ca Iisus este Dumnezeu .Cam exclusivista religia asta crestina .Nu credeti ?
inainte ca sa fie Isus ... Dumnezeu (Elohim) se descoperea si in alte chipuri si mantuirea exista si atunci.... si e putin cam deplasata intrebarea ta scuze ca iti spun.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 24 Sept 2008, 00:45

Karima a scris:
Pai spune motivul.Si mai spune-mi in momentele in care Isus nu stia multe lucruri(de ex cand smochinul are roade,sau cand va veni ziua judecatii etc)sa inteleg ca nu era cu Duh nu?
Este doar opinia ta că Isus nu stia despre cele enumerate de tine. Tu, la fel ca multi altii, nu vrei să pricepi că Isus a trăit pe pământ ca om, nu ca Dumnezeu chiar dacă avea puteri dunmnezeiesti (a demonstrat aia de atâtea ori). Tu de ce crezi că Isus Domnul este numit Calea? Care Cale? Pentru cine e Calea? Pentru noi oamenii: ne-a arătat cum trebuie trăit ca om.
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 24 Sept 2008, 00:53

Emil Condor a scris:
Este doar opinia ta că Isus nu stia despre cele enumerate de tine. Tu, la fel ca multi altii, nu vrei să pricepi că Isus a trăit pe pământ ca om, nu ca Dumnezeu chiar dacă avea puteri dunmnezeiesti (a demonstrat aia de atâtea ori). Tu de ce crezi că Isus Domnul este numit Calea? Care Cale? Pentru cine e Calea? Pentru noi oamenii: ne-a arătat cum trebuie trăit ca om.

Nu ,nu este opinia mea,Biblia spune nu eu,
Isus(pbuh)a trait pe pamant ca om pentru ca a fost om desigur.
Cat despre minunile facute nu este singurul profet care a facut minuni
Este numit Calea pentru ca a fost trimis poporului Israel care se ratacisera,cum de altfel si el insusi declara asta,pentru a le arata ca exista un Unic Dumnezeu pe care ei trebuie sa-l slaveasca,nu a spus niciodata ca el este Dumnezeu dar a repetat mereu ca el este un trimis.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 24 Sept 2008, 00:57

Karima a scris:
Emil Condor a scris:
Este doar opinia ta că Isus nu stia despre cele enumerate de tine.
Nu ,nu este opinia mea,Biblia spune nu eu
Care Biblie? Aia care nu poate fi înteleasă de oricine?!
Doar ti-am dat versete biblice care arată că El este Dumnezeu, dar nu le-ai băgat în seamă!!!
Omul Isus mereu ne-a învătat să credem într-un singur Dumnezeu: aia trebuie să facem si în prezent, nu e nimic nou.
Sus In jos
Karima
MODERATOR
Karima

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 24 Sept 2008, 01:06

Pai nu eu am spsu ca Biblia nu poate fi inteleasa de oricine voi sustineti ca trebuie sa ai Duh=Dumnezeu in tine ca sa intelegi.Crezi ca Biblia a fost trimisa cifrat numai pt o parte a omenirii,nu toti trebuie sa aibe acces la cunoastere?
Ti-am dat versete in care Isus(pbuh)recunoaste autoritatea lui Dumnezeu si ca el nu sustine ca este Dumnezeu.
Daca pt limba romana(ca vorbim romaneste pe forum nu?) are pe Isus ca om dupa cum ai afirmat adineaori si pe Dumnezeu ca Stapanul tuturor de ce repetati ca Isus=Dumnezeu asta insasi este o blasfemie la adresa lui Dumnezeu si departe de monoteism
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? EmptyMier 24 Sept 2008, 01:11

Dumnezeu este Duh si nu poate fi înteles în măretia Sa, decât prin Duh.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ISUS - Om sau Dumnezeu?   ISUS - Om sau Dumnezeu? Empty

Sus In jos

ISUS - Om sau Dumnezeu?
Sus 
Pagina 1 din 5Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: RELIGII si CULTE :: CRESTINISM (teme generale)-
Mergi direct la: