__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
+16dolion Cristina cactus Anahoret res zuum yzzy Ion Darius Franz Schneider nicuvar ostrovna aurora zaraza26 abbilbal Emil Condor 20 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 14 Dec 2009, 16:32 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | res
Numarul mesajelor : 232 Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 14 Dec 2009, 16:56 | |
| _____________________ are minte cine spune ADEVARUL, nu cine minte
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| | | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 14 Dec 2009, 17:02 | |
| dupa fratele lui traian_de_murfatlar, si fratele lui videanu_borduri http://www.financiarul.com/articol_37164/-.htmlBaieti destepti: Fanel Videanu, fratele ministrului Economiei, se lanseaza in afaceri cu energie electrica - Citat :
- cei care au votat cu base oricum nu inteleg nimic, si daca vad cu ochii lor spun ca nu-i adevarat,
base se bate cu coruptii... - Citat :
- CIOCOI DE RASA NOUA .........JIGODOI
- Citat :
- Toata lumea stie ...insa ii votam in continuare ! Suntem masochisti , e clar !
- Citat :
- da' base nu-si vede mogulii din curtea lui??? ah, am uitat ...astia-s clientela lui politica.
- Citat :
- De ce nu ati spus lucrurile astea mai demult; Acum e prea tarziu am ramas iar cu el pe cap inca 5 ani
_____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | res
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 14 Dec 2009, 17:19 | |
| - aurora a scris:
- dupa fratele lui traian_de_murfatlar, si fratele lui videanu_borduri
http://www.financiarul.com/articol_37164/-.html
Baieti destepti: Fanel Videanu, fratele ministrului Economiei, se lanseaza in afaceri cu energie electrica
- Citat :
- cei care au votat cu base oricum nu inteleg nimic, si daca vad cu ochii lor spun ca nu-i adevarat,
base se bate cu coruptii... - Citat :
- CIOCOI DE RASA NOUA .........JIGODOI
- Citat :
- Toata lumea stie ...insa ii votam in continuare ! Suntem masochisti , e clar !
- Citat :
- da' base nu-si vede mogulii din curtea lui??? ah, am uitat ...astia-s clientela lui politica.
- Citat :
- De ce nu ati spus lucrurile astea mai demult; Acum e prea tarziu am ramas iar cu el pe cap inca 5 ani
daca ei zic ca n-au fost ajutati in niciun fel cine are curajul sa zica contrariul? _____________________ are minte cine spune ADEVARUL, nu cine minte
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 14 Dec 2009, 21:56 | |
| - Ion a scris:
- ....Matematic vorbind 99+1=1+99.....
Dar şi cu 98+2 | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 14 Dec 2009, 22:19 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 15 Dec 2009, 12:37 | |
| aici se pun trei probleme esentziale - dupa cum urmeaza: - un p**a SAU o P**a - cred ca MAE are obligatia sa rezolve problema - pluralul la p**a este pul...??????? - care-i cursul de schimb RON ptr un / o p**a ? A NU se intzelege aici care-i cursul de schimb RON / un ( o ) Base... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 15 Dec 2009, 15:01 | |
| - abbilbal a scris:
- Ion a scris:
- ....Matematic vorbind 99+1=1+99.....
Dar şi cu 98+2 Asta, daca numeri din 2 in 2. Or, eu stiu ca voturile se numara unu cate unu, nu? | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 15 Dec 2009, 15:07 | |
| Păi Ioane, nu tot ce ştim se mai şi aplică. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 15 Dec 2009, 23:31 | |
| Reacţiile pesediştilor către Ana Birchall la caseta cu GeoanăAna Birchall n-a răspuns azi la telefon nimănui. Telefonul era deschis, însă. V-o spun pentru că am verificat. Sună şi nu răspunde. Vă imaginaţi cîte apeluri a primit Ana începînd cu ora 9.00? Şi mai ales cîte sms-uri? Mă gîndesc că aşa ar fi trebuit să sune:Mircea Geoană: “De ce nu răspunzi la telefon?” Adrian Năstase: “Mulţumesc, Ana!” Miron Mitrea: “Te aştept la o mămăliguţă” Marian Vanghelie: “Şi oralu’ cînd apare pe gugăl?” Liviu Dragnea: “Mi-a plăcut mai mult primul film” Ion Iliescu: “Şi tu, măi dragă?” Viorel Hrebenciuc: “Aia e mîna lui Băsescu” Ionuţ Bazac: “Te-ai vaccinat?” Dan Nica: “Cam puţin…” Constantin Niţă: “TVA-ul trebuie recuperat” Ecaterina Andronescu: “Asta nu era în curiculă” Nicu Bănicioiu: “Te aştept cu ambele casete la Şcoala de vară” _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 16 Dec 2009, 01:13 | |
| Daca vreti sa stiti Când a pierdut Mircea Geoană alegerile? Opinii - Alin TEODORESCUcititi Gazeta de Sud de Oltenia pe www.gds.ro,unde nu pomeneste nicio vorba despre ce spuneau altii. Lectura placuta! Ion | |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 16 Dec 2009, 01:33 | |
| Cititi in acelasi ziar ce propune Barosso. Sa fi citit oare comentariul meu publicat in New York magazin( www.nymagazin.com) de sapatamana asta? Scuzati-mi modestia! Iata-l: Vinovat! Vinovat ca si cum am votat, Vinovat ca n-am votat, Vinovat ca am plecat. Vinovat, pana la urma, de tot raul din Tara, se face cel care a parasit-o. Si , acum, fara sa-si dea seama sau nu, se face vinovat si de diferenta de fus orar intre tara unde se afla si Tara Mama. Daca s-ar fi alflat la estul Tarii Mama si ar fi votat la fel, ce s-ar fi intamplat ? Nimic. Asa cum nimeni nu zice nimic despre cei din Rusia, Adzerbaijan, Slovenia, Ungaria, unde Geoana a castigat. In tari pe acelasi fus orar cu Romania sau in avans. Eu am votat intotdeauna, cand am votat, pentru. De data asta n-am vrut sa votez nici impotriva. Si am crezut ca, nevotand, am facut bine. Vad ca, dupa unii, tot rau e. Parafrazand o replica dintr-un film cu Annie Girrardot, as spune asa : Cand barbatul nu poate, da vina pe femeie. Cand Romania nu poate, da vina pe diaspora. Frati Romani ! Din Tara Mama sau de peste hotare. Adevarul este altul. Nu mai cautati vinovati, invinovatindu-i pe unii, si dezvinovatand pe altii. In actul democratic prin vot, indiferent ca ne place sau nu rezultatul, Ť vinovati ť de rezultat suntem toti. In sensul ca :fiecare este responsabil prin votul lui, pe optiunea lui. Alegatorul a votat in conformitate cu convingerile lui, cu constiinta lui, indiferent unde s-a aflat la acea data. E adevarat, manipulat, mai mult sau mai putin, de partidele politice prin presa. Expresia Ť diaspora a facut diferenta ť este nu numai falsa, dar si jignitoare la adresa Romanilor atat din Tara cat si de peste hotare. Inca odata precizez : Rezultatul a fost decis de votul fiecarui roman cu drept de vot. Nu va mai urati intre voi ! Uniti-va ! Apreciati mai mult pe acela care nu e de parerea ta. In sensul ca, atunci cand ai putea gresi, sa fie cel putin altul mai destept decat tine, care a vazut altfel. Vazand astfel lucrurile, ne putem impaca. Putem veni cu solutii de reconciliere. Iata una : Avand in vedere rezultatul foarte strans intre candidati, de ce nu vine nimeni cu ideea : Guvern de Uniune Nationala. Angela Merkel, se pare, nu-s sigur, ca si in al doilea mandat are un asemenea guvern. Dar aia-s nemti, nu-i asa !? Mai sunt putine zile pana cand vin Sarbatorile de Iarna. De fapt acestea au inceput odata cu Sfantu' Nicolae si se vor incheia cu Sfantu' Ion. Pana atunci insa, n-ar fi rau sa ne apucam sa facem curatenie. In sufletul nostru, mai intai. Acum de Sarbatori, macar. Si poverile ni se vor parea mai usoare, si timpul va trece mai usor. Iar aerul Toamnei, care,tocmai, a plecat parca, va fi mai curat, purificat fiind si de frigul Iernii care vine. Sarbatori Fericite ! Craciun Fericit ! la Multi Ani ! Ion C., Massapequa, NY | |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 16 Dec 2009, 09:44 | |
| _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | aurora
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 16 Dec 2009, 12:37 | |
| As fi apreciat textul original integral al discursului ambasadorului american, si nu comentariile jurnalistului. Pentru ca sunt sigura ca americanul nu si-a permis comentarii nominale la adresa politicienilor si partidelor romanesti. In rest... tot ce avem de facut cunoastem cu totii, si simpli cetateni si oameni politici. Mai ramane vointa politica, manifestata din varful piramidei!
"Mass-media, a carei credibilitate a fost facuta praf..." ... pai chiar titlul acestui articol este un titlu de tabloid! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 16 Dec 2009, 16:30 | |
| În sfârşit, văd şi eu că PNL-ul are coloană vertebrală! Este greu să refuzi plăcinta care ţi se pune în faţă. Iar Băse tot pune arome... şi nu-i vine să creadă că este refuzat! Tot crede că stă de vorbă cu Furăceanu. Chiar nu-mi pare rău că am votat cu Antonescu! _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 16 Dec 2009, 16:39 | |
| | |
| | | res
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 16 Dec 2009, 18:05 | |
| _____________________ are minte cine spune ADEVARUL, nu cine minte
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 16 Dec 2009, 18:33 | |
| | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 16 Dec 2009, 18:54 | |
| Res... şi eu care credeam că tu ai fost ăla de l-a votat pe Ţepeş! L-au dat şi la televizor! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 17 Dec 2009, 01:03 | |
| "După ce voi desemna premierul, analizaţi posibilitatea de a participa la un guvern de uniune naţională“, le-a spus Băsescu celor de la PSD."
Iata ca propunerea mea( ce modest sunt?) a ajuns intr-un fel la urechile Presedintelui. Oare, va avea sorti de izbanda?
Doamne. da-le minte! Doamne, ajuta-ne!
Noapte bun,Romania! Ion | |
| | | Darius
Numarul mesajelor : 161 Varsta : 41 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 12/10/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 17 Dec 2009, 02:06 | |
| De la Traian Basescu ma astept sa aiba acelasi comportament pe care l-a avut in ultimii cinci ani, de cand e presedinte. Cu asta cred ca am spus tot. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 17 Dec 2009, 02:31 | |
| Nu stiu de ce dar am convingerea că pe durata celui de-al doilea mandat va arăta un alt Presedinte decât în primul mandat. Cel putin, asa sper... Gata, gata! Lăsati piatra acolo unde e! Asa sunt eu: mereu sper în mai bine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Ion
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 17 Dec 2009, 03:29 | |
| Cu siguranta va arata altfel. Va incerca sa acopere din greselile din primul mandat. Sau sa ne faca sa le uitam, incercand sa nu mai faca altele. Ca sa lase o impresie buna nu va mai forta lucrurile. Adica, intr-un fel, va schimba vitezele mai rar sau va sta pe loc.
Sa vedem. Speranta, Iubire si Credinta! (SIC) | |
| | | res
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 17 Dec 2009, 12:59 | |
| noul premier desemnat este vechiul Boc De fapt nu am ce-i reprosa teoretic, ci doar faptul ca practic teoria nu se aplica _____________________ are minte cine spune ADEVARUL, nu cine minte
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
| |
| | | | VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |