__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
+16dolion Cristina cactus Anahoret res zuum yzzy Ion Darius Franz Schneider nicuvar ostrovna aurora zaraza26 abbilbal Emil Condor 20 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 23:19 | |
| Basescu, labe1tv, in emisiunea lui Nashu, a zis (despre caseta cu copilul...) "Eu stiam ca l-am impins..." si daca stia, de ce nu a spus imediat "minciuna! eu l-am impins pe copil!" Si cand a jurat pe biblie... cat de marsav om a fost, sa jure "nu l-am lovit..." de ce nu a spus sincer, ca la tv "l-am impins!" ce scarbavnic om _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 24 Dec 2009, 00:51 | |
| - aurora a scris:
- "Eu stiam ca l-am impins..."
A împinge nu este egal cu a lovi. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 24 Dec 2009, 05:58 | |
| - Anahoret a scris:
- Emil Condor a scris:
- Să nu uităm...
Scuze că mă bag în discuţie... " Păcatul" îti este iertat! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 24 Dec 2009, 06:02 | |
| - Emil Condor a scris:
- Anahoret a scris:
- Emil Condor a scris:
- Să nu uităm...
Scuze că mă bag în discuţie... "Păcatul" îti este iertat! Măi, tu n-ai somn? _____________________ Free your mind!
| |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 24 Dec 2009, 06:04 | |
| N-am. Hai la diverse la un cafei. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 24 Dec 2009, 06:04 | |
| Orele 23 la mine... Nu mă culc odată cu găinile. Am timp să dorm pe "tărâmul celălalt". Bună dimineata la voi, românii mei! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 24 Dec 2009, 10:00 | |
| - Anahoret a scris:
- zaraza26 a scris:
- Dar ei sunt corecti si, in plus, presa e independenta.
Zaraza, astea sunt himere.
Presă independentă nu există nicăieri în lumea asta decât la modul declarativ şi nicăieri politicienii nu sunt corecţi. Depinde strict de balanţa jocurilor de interese dintre facţiunile puterii. Cele care există la un moment dat. La nemţi şi, în general, puterea "puterii" şi puterea "opoziţiei" sunt sensibil egale. De aici aparenţa de corectitudine. Am citit undeva ca in occident un ziar isi declara public sustinerea unui politician, dar nu sunt platiti la greu sa vanda gogosi. Exista alte ziare etc, ce deconspira eventualele gogosi. Inteleg ca fiecare ziar, televiziune, sa fie partinitoare, dar sa stim asta pe fatza, nu sa se laude ca ei spun adevarul si numai adevarul. De fapt dezinformeaza, nu informeaza. Aduc informatii gata prelucrate, informatia lor contine deja mesaje subliminale. Ca si cum ai face un sondaj, dar pui intrebarea in asa fel, incat sa obtii raspunsul dorit. | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 24 Dec 2009, 10:04 | |
| - abbilbal a scris:
- Şi cine a împins FSN-ul să facă ce au făcut ? Eu îi ştiu. îi cunosc chiar bine. Dar ce rost mai are să-i spun? Sunt indivizi, nu partide. Şi acum au tot felul de culori pe faţa lor sulemenită.
Cand am dat jos comunismul, noi nu aveam o opozitie consolidata cum era in alte tari. Aveam ceva opozanti, neuniti, fara vreo directie comuna de urmat. In decembrie 1989 au venit la putere comunistii din spate, cei care stiau unde sa mearga si ce sa faca. Opozitia de dinainte de 1989 a ramas in opozitie: Doina Cornea, Mircea Dinescu, Ana Blandiana si altii. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 24 Dec 2009, 17:24 | |
| Din câte ştiu, Mircea Dinescu a făcut parte din FSN unde făcea mai mult circ, cu mânecile ridicate până la coate. Dar nu la ei m-am referit, pentru că pe ei nu-i cunosc. Doar îi ştiu. Cei la care m-am referit şi îi cunosc îşi spuneau cândva "activişti de partid" şi-mi dădeau lecţii, pentra ca apoi să spună că ei nu au fost comunişti. Eu am fost şi am rămas comunist ! | |
| | | res
Numarul mesajelor : 232 Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 24 Dec 2009, 17:27 | |
| - zaraza26 a scris:
- [....]Inteleg ca fiecare ziar, televiziune, sa fie partinitoare, dar sa stim asta pe fatza, nu sa se laude ca ei spun adevarul si numai adevarul. De fapt dezinformeaza, nu informeaza. [....]
pai daca ar spune adevarul n-ar mai avea cum sa minta _____________________ are minte cine spune ADEVARUL, nu cine minte
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Joi 24 Dec 2009, 22:24 | |
| - zaraza26 a scris:
- Am citit undeva ca in occident un ziar isi declara public sustinerea unui politician, dar nu sunt platiti la greu sa vanda gogosi. Exista alte ziare etc, ce deconspira eventualele gogosi.
Am înţeles că asta se întâmplă în SUA. La noi presa este (cel puţin în campanii) instrument de manipulare. Am să-ţi dau două exemple din culori politice total opuse, ca să nu zici că sunt părtinitor. În ordine cronologică a fost accidentul lui Orban de acum un an, când Scârbulici şi cu Tuciurescu au încercat să facă eveniment mediatic şi campanie de presă împotriva respectivului. Cred că-ţi mai aduci aminte. Al doilea exemplu -- s-ar putea să te surprindă că vine din partea mea -- a fost celebrul pumn al lui Băsescu. Nu faptul că la pocnit pe puşti, ci modul în care secvenţa aia de 10-20 secunde, a fost dată la nesfârşit pe Realitatea, acelaşi post care, cu un an înainte, încerca să-l bage în cofă pe Orban. Asta cred că spune multe despre mogulii de presă. Să nu mai zic de modul magistral în care Vântu -- aparent opozant al lui Pârţe -- l-a lucrat pe Geoană. _____________________ Free your mind!
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 25 Dec 2009, 01:15 | |
| - Emil Condor a scris:
- aurora a scris:
- "Eu stiam ca l-am impins..."
A împinge nu este egal cu a lovi. Si daca "doar" l-a impins, si daca stia si si-a amintit din prima, DE CE nu a spus-o imediat? Si "doar" l-a impins, este scuzabil, este acceptabil? Tu ai admite, ai tolera, ai accepta asa ceva, asa un gest catre copilul, catre nepoata ta? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 25 Dec 2009, 01:22 | |
| Indiferent de modul in care o televiziune sau alta prezinta si comenteaza, FAPTA vazuta ramane fapta, cuvintele spuse raman cuvinte. Si daca l-am vazut/auzit pe basescu cand a zis "tiganca imputita", cand a zis "gaozar", cand i-a luat ziaristei telefonul, cand a tuns oaia, etc etc etc astea sunt fapte/cuvinte care nu pot fi manipulate, ci creaza singure imaginea. Plus declaratiile/faptele politice, pe care le auzi si le intelegi/interpretezi si singur, parerile politicienilor sau comentatorilor, vin in concordanta sau nu cu propriile pareri. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 25 Dec 2009, 04:44 | |
| In ultimul timp, asistam la multe astfel de incidente. In lumea politica, sportiva, artistica, etc.
Cel mai de condamnat ar fi lumea politica. Pe care noi o alegem cu gandul, cu dorinta de a fi altfel decat lumea obisnuita. Dar nu e. E la fel ca toata lumea din care provine. Din care a fost aleasa.
Imi aduc aminte de Chirac-cel Coleric. In Egipt? Nu mai stiu unde era. Dar, intr-o baie de multime, "impingea", mai mult "dadea" niste pumni unor ziaristi. Ce sa mai zic de Sarkozy, care i-a facut pe niste malfaiteurs, pe cand era Ministre de L'Interieur, "des racailles".
Ar trebui sa-i intelegem si pe ei. Tot oameni sunt, nu?
Dar, cand ma gandesc la Lionel Jospin ce rosii si oua clocite a putut sa ia in plina figura? Sau, cand Bush putea sa fie lovit cu un pantof peste fata de catre un jurnalist?!
Si asta, in numele democratiei si "a dreptului la exprimare"!!??...
Banuiesc, nu sunt sigur, cred ca l-o fi scos din sarite pe Traian al nostru si l-o fi "impins lovindu-l" pe acel copil?!....
Daca acel jurnalist arab a fost pedepsit de legea statului respectiv pentru aruncarea pantofului catre Bush( stiti ce a zis Bush atunci: cred ca e numarul 10, sau 11 nu mai stiu cat a zis), iar Bush a cerut sa fie iertat, nu stiu cum ar trebui sa fie pedepsiti Chirac sau Traian al nostru pentru agresiune fizica asupra unui jurnalist, respectiv copil. Care, fie vorba intre noi, ce au cautat au gasit. Si jurnalistul, si copilul.
Problema pe care o pune aici Aurora este una morala. Nu-ti ia gatul nimeni pentru ce ai facut. Mai mult sau mai putin vinovat. Este aceea de a spune adevarul. Pai, tocmai de la politicieni te astepti, Aurora, sa spuna adevarul? Astia care sunt plamaditi din minciuna?
Ia sa ne amintim un pic de Monika Lewinski. Ce ziceti? Cat a putut sa minta Billuta al nostru atunci. Si, cat de destept a fost apoi, scriind o carte "My Life". Pe care a luat bani frumosi de la aceiasi/aceleasi mai ales, pe care ii/le mintise cu ceva ani in urma. Cine mai e vinovat atunci? Cel care a mintit atunci, sau cei care ii cumpara cartea acum? Facand dintr-un mincinos un milionar. Atunci a ramas Presedinte, iar acum isi vinde sub forma de "adevar", minciunile de atunci.
Traian al nostru a ajuns Presedinte, "impingand-lovind" un copil. Peste cativa ani, cand n-o sa mai fie, poate ii cumparam si noi cartea lui, nu?
Avand in vedere cele relatate de mine, mai sus, de pe alte meridiane ale lumii, eu zic ca ar trebui parasit un pic subiectul respectiv, la presa ma refer, si sa se concentreze asupra lucrurilor mai importante. Pentru ca, daca presa n-ar face-o, daca ar tacea, atunci si lumea s-ar potoli. Pentru ca, acum, nimic nu se mai poate schimba pana la alegerile urmatoare. Vreau sa zic persoanele fizice alese nu mai pot fi schimbate. Dar ceea ce trebuie sa faca s-ar putea face ceva, cu conditia sa se puna probleme serioase in discutie.
Daca Bill era lasat in pace atunci cu Monika, si i se cerea mai clar si insistent de catre presa, sa-l termine, cum promitea atunci, pe Bin Laden, poate nu am mai fi avut un 11 sept. La fel si cu Nea Traian. Presa sa-i ceara acum sa faca ce a promis. Zilnic, minut de minut. Sa nu aiba timp de dormit. Sa-i contabilizeze fiecare nerealizare. Si lui , si Guvernului. Dar asta o poate face numai o opozitie puternica si dornica sa ajunga la Putere pe probleme ce intereseaza viata cetateanului de rand. Si nu pe scandaluri.
Astept cu nerabdare inceperea luptei in acest sens. Semnalul sa fie dat de Opozitie. La munca, deci! Dar, pana una alta, sa asteptam sa treaca Sarbatorile in liniste si pace. Nopate buna, romane! Sau si: Buna dimineata la Mos Craciun! Ion | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 25 Dec 2009, 08:12 | |
| - Ion a scris:
- Ia sa ne amintim un pic de Monika Lewinski. Ce ziceti? Cat a putut sa minta Billuta al nostru atunci. Si, cat de destept a fost apoi, scriind o carte "My Life". Pe care a luat bani frumosi de la aceiasi/aceleasi mai ales, pe care ii/le mintise cu ceva ani in urma.
Cine mai e vinovat atunci? Cel care a mintit atunci, sau cei care ii cumpara cartea acum? Facand dintr-un mincinos un milionar. Atunci a ramas Presedinte, iar acum isi vinde sub forma de "adevar", minciunile de atunci. Vorbind despre cartea lui Clinton "My Life", nicio secundă nu am gândit că voi cumpăra asa ceva, nicio fractiune de secundă nu a trezit interes în mine si am râs în fata prostiei celor ce se îmbulzeau să cumpere "gunoaiele" lui Bill. Întrebarea ta din finalul citatului îsi are deplină acoperire... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 25 Dec 2009, 12:04 | |
| - Ion a scris:
- La fel si cu Nea Traian. Presa sa-i ceara acum sa faca ce a promis. Zilnic, minut de minut. Sa nu aiba timp de dormit. Sa-i contabilizeze fiecare nerealizare. Si lui , si Guvernului.
Dar asta o poate face numai o opozitie puternica si dornica sa ajunga la Putere pe probleme ce intereseaza viata cetateanului de rand. Si nu pe scandaluri.Ion Se pare că Don Trajanos este conştient că o opoziţie puternică poate să-i amărască dulcea prezidenţie şi caută din răsputeri să-i dezbine. Mi-a plăcut celebra declaraţie în care spunea (de data asta fără să plângă) că-i pare rău că PNL-ul nu este la guvernare şi, în orice moment, dacă-şi exprimă dorinţa, vor putea face parte din Guvern. Poate să-mi explice şi mie cineva care este calea constituţională prin care preşedintele ţării -- că el a promis asta -- poate da afară nişte miniştri din actualul guvern şi să pună în locul lor alţi miniştri proveniţi din PNL? Mie mi se pare al dracului de subversivă invitaţia asta. _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 25 Dec 2009, 13:09 | |
| | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 25 Dec 2009, 13:12 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 25 Dec 2009, 14:00 | |
| | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Vin 25 Dec 2009, 16:37 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 28 Dec 2009, 05:58 | |
| - Anahoret a scris:
-
Poate să-mi explice şi mie cineva care este calea constituţională prin care preşedintele ţării -- că el a promis asta -- poate da afară nişte miniştri din actualul guvern şi să pună în locul lor alţi miniştri proveniţi din PNL?
Desigur : aceea prin care desemnezi un premier cu care poti colabora in acest sens, de exemplu . | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Lun 28 Dec 2009, 06:10 | |
| - Ion a scris:
Traian al nostru a ajuns Presedinte, "impingand-lovind" un copil. Asta este ceea ce crezi tu despre votantii lui ?! Pentru asta crezi tu ca a fost re-ales?! - Ion a scris:
- Peste cativa ani, cand n-o sa mai fie, poate ii cumparam si noi cartea lui, nu?
Nu - eu am primit-o cadou, deja ... - Ion a scris:
- La fel si cu Nea Traian. Presa sa-i ceara acum sa faca ce a promis. Zilnic, minut de minut. Sa nu aiba timp de dormit. Sa-i contabilizeze fiecare nerealizare. Si lui , si Guvernului.
Dar asta o poate face numai o opozitie puternica si dornica sa ajunga la Putere pe probleme ce intereseaza viata cetateanului de rand. Si nu pe scandaluri. De acord cu tine . Si mai ales, sa se prezinte realitatile si nu doar niste jumatati de adevaruri-facaturi. Jurnalistii sa invete sa prezinte evenimentele succint si obiectiv, iar opiniile/preferintele lor politice sa le pastreze doar pentru ei. - Ion a scris:
- Astept cu nerabdare inceperea luptei in acest sens. Semnalul sa fie dat de Opozitie.
La munca, deci!
De acord, dar opozitia sa nu mai fie doar un Gica-contra penibil, care sa critice doar pentru ca e in opozitia atit de confortabila pe timp de criza ... | |
| | | Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 29 Dec 2009, 02:30 | |
| Hi, Cristina! Bine ai revenit! Unde ai fost pana acum? M-am intrebat mereu de ce nu ne zici nimic.
Opozitie constructiva exista la Putere concilianta.
Asa incat eu astept ca primul pas sa-l faca Putera. In ce fel? Eu dau exemple: In Franta Sarkozy, desi avea si majoritatea parlamentara, n-a ezitat in a chema la guvernare nu mai putin de 4 personalitati marcante din partidul de opozitie. Si nu oriunde: la externe, la.... In USA, Obama n-a ezitat in a pastra din vechiul guvern ceva personalitati. Si nu oriunde. La aparare....
Ce zici de aceste exemple? la noi ar fi posibil?
Eu l-as chema, spre exemplu, pe Alin Teodorescu, la cancelaria Primului- Minustru.
A zis ceva Basescu si de GUN(Guvern de Uniune Nationala), dar vad ca nu e nimic in acest sens. Cu atat mai mult ca nu are o majotitate parlamentara. Ce s-a intamplat? | |
| | | Cristina
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mar 29 Dec 2009, 07:12 | |
| - Ion a scris:
- Hi, Cristina!
Hi, Ion! - Ion a scris:
- Bine ai revenit!
Si eu sper ca am revenit ... bine . - Ion a scris:
- Unde ai fost pana acum?
Unde m-am simtit bine ... - Ion a scris:
- M-am intrebat mereu de ce nu ne zici nimic.
Uneori este bine sa spui ce ai de spus prin tacere ... - Ion a scris:
- Opozitie constructiva exista la Putere concilianta.
Opozitie constructiva exista la cei ce-si iubesc tara, indiferent de Putere. - Ion a scris:
- Asa incat eu astept ca primul pas sa-l faca Putera.
In ce fel? Eu dau exemple: In Franta Sarkozy, desi avea si majoritatea parlamentara, n-a ezitat in a chema la guvernare nu mai putin de 4 personalitati marcante din partidul de opozitie. Si nu oriunde: la externe, la.... In USA, Obama n-a ezitat in a pastra din vechiul guvern ceva personalitati. Si nu oriunde. La aparare....
Ce zici de aceste exemple? la noi ar fi posibil? La noi a fost deja posibil: este vorba despre serviciile secrete - vezi numirea unui PNL-ist onorabil la sefia SIE sau numirea unui PSD-ist la fel de onorabil, la sefia SRI. - Ion a scris:
- Eu l-as chema, spre exemplu, pe Alin Teodorescu, la cancelaria Primului- Minustru.
Si eu l-as chema...L-as chema si-atit . - Ion a scris:
- A zis ceva Basescu si de GUN(Guvern de Uniune Nationala), dar vad ca nu e nimic in acest sens.
Basescu a spus doar ca nu exclude posibilitatea formarii unui GUN, dovada ca ar fi acceptat un ministru psd-ist la Ministerul Muncii, oferta pe care PSD-ul a refuzat-o. Dovada ca a invitat pnl-ul la guvernare, oferta care a fost refuzata. Deci? - Ion a scris:
- Cu atat mai mult ca nu are o majotitate parlamentara.
Votul de investitura a guvernului Boc IV a demonstrat ca are o majoritate parlamentara. - Ion a scris:
- Ce s-a intamplat?
Ce trebuia sa se-ntimple ... | |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 06 Ian 2010, 23:25 | |
| Preşedintele Băsescu (fie-i numele lăudat ) a început să facă curăţenie printre găozari. Deocamdată a închis două ziare: Gardianul şi Ziua. Scuze, am fost cârcotaş! Rectific: Criza şi concurenţa puternică în domeniu i-a făcut pe patroni să închidă ziarele, acestea devenind nerentabile. Numai nişte blasfemiatori ar putea spune că închiderea Gardianului ar avea vreo legătură cu celebrul pixel albastru iar Ziua cu prestaţia lui Sorin Roşca-Stănescu din timpul campaniei electorale. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
| |
| | | | VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |