__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
+16dolion Cristina cactus Anahoret res zuum yzzy Ion Darius Franz Schneider nicuvar ostrovna aurora zaraza26 abbilbal Emil Condor 20 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 02:49 | |
| - Emil Condor a scris:
- Tabere cu interese diferite.
pai e firesc, sa existe interese diferite, intre oameni, intre categorii sociale, intre partide. vanzatorul are un interes, cumparatorul altul sindicatele au un interes, patronatele altul _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 02:54 | |
| Nu. Tu spui despre cu totul altceva... Cei ce sunt în organizatii de conducere a tării trebuie să servească nu interselor personale ci să servească intereselor natiunii române. Asta ti-a scăpat, nu-i asa? E ok! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 03:19 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu. Tu spui despre cu totul altceva...
Cei ce sunt în organizatii de conducere a tării trebuie să servească nu interselor personale ci să servească intereselor natiunii române. Asta ti-a scăpat, nu-i asa? E ok! In conducerea tarii, direct, este doar presedintele. Guvernul conduce tara in interesul cetatenilor. Mai bine sau mai putin bine. "Interesul natiunii romane" este o notiune foarte vaga, destul de utopica. Pentru ca interesul "natiunii romane" revine la interesul fiecarui cetatean, care este diferit de la unul la altul. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 03:24 | |
| Cu ultimul tău mesaj nu sunt deloc de acord. Sorry! Pentru seara asta mă retrag. Mai vorbim mâine... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 05:10 | |
| - Emil Condor a scris:
- Să nu uităm că este un nou mandat si numirile făcute sunt perfect legale.
Premierul a fost demis în fostul mandat... Scuze că mă bag în discuţie, dar nu totdeauna ceea ce este legal este şi moral. Iar criza din toamnă i se datorează strict lui Băsescu pentru că dacă nu rămânea singuri cu ai lui ca să măsluiască voturile nu mai pupa al doilea mandat. Asta una la mână. A doua la mână, înţeleg că trebuia să se achite de datorii, şi aşa a ajuns ministru de externe Theodor Baconschi devenit celebru -- în afara calităţilor profesionale incontestabile -- prin deosebita sa capacitate de organizare, reuşind ca, la Paris, să voteze un român la fiecare 13 secunde. Ca să nu mai spun că madame Udrea este călare acum pe două ministere şi -- fără urmă de misoginism o spun -- în afară că arată foarte bine pentru vârsta ei, altă calitate deosebită nu-i găsesc. Şi, bineînţeles, numirea lui Boc în fruntea guvernului este cea mai mare dovadă de nesimţire, atâta timp cât, repet, este singurul prim-ministru din ultimii 70 de ani care a căzut ca urmare a unei moţiuni de cenzură. Asta, bineînţeles, dacă mai considerăm că Parlamentul mai are o legitimitate în România. Dar, după cum am văzut, cele două camere sunt nişte structuri care-l deranjează foarte tare pe dl. Băsescu. _____________________ Free your mind!
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 09:41 | |
| - aurora a scris:
- Emil Condor a scris:
- Aurora, alegerile au trecut! Mai avem altele peste 5 ani!!!
E timpul ca românii să se unească, să lucreze împreună pentru a iesi cât mai curând din necazuri: începem cu rezolvarea crizei politice, apoi si a celei economice. Tu vezi alte probleme de mai mare însemnătate decât acestea??!! Emile, cei care sunt la putere, guverneaza! Cei care sunt in opozitie, vegheaza si se exprima.
Ce inseamna "unirea" de care vorbesti? Un partid unic? o gandire unica? toti sa stea drepti si sa asculte de unu? "sa lucreze impreuna" adica cine cu cine? eu zic ca fiecare sa-si faca treaba lui, acolo unde este pus sa o faca! Ca altfel, ceea ce spui tu ne intoarce iar la "epoca de aur", "comanda unica"! Asa cum au facut nemtii cand a venit Angela Merkel. Ca sa treaca de criza au facut guvern de uniune nationala. Dar ei sunt corecti si, in plus, presa e independenta. Oricum mai mult ca la noi. Stii ce sa citesti/ sa auzi ca sa afli doar informatiile si nu informatiile cu tot cu "directie inclusa". | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 09:43 | |
| - abbilbal a scris:
- Da, aşa este, dar râca asta este generată de domnul preşedinte cu ideile lui novatoare.
Atunci sa ramanem cu ideile psd-ului... | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 09:46 | |
| - abbilbal a scris:
- Stând strâmb, Domnul preşedinte nu mai trebuia să nominalizeze un prim-ministru demis, iar prim-ministrul nu trebuia să numească în guvern oameni care au primit un vot de neîncredere. Dar când nu ai oameni suficienţi pe care să te bazezi, aşa se întâmplă. Şi de aici sarabanda care pe care.
Dar pe cine sa nominalizeze? Gasea unul pe placul tuturor? Orice ati spune, Boc a facut ce a trebuit, cum a trebuit. Alt prim-ministru nu ar fi facut mai bine, doar ca multumea cealalta jumatate de populatie si i se gaseau justificari pentru aceleasi greseli/probleme care or fi fost si in guvernul Boc. Dupa cum am vazut, oamenii din guvern au fost votati acum. Numai ca inainte nu se stia cine va fi presedinte. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 09:48 | |
| - abbilbal a scris:
- Teoretic aşa este, dar practic nu. Şi va începe din nou jocul moţiunii de cenzură mai înspre Paşti.
Indiferent de cine iesea la guvernare, oricum veneau motiunile. Mai ales in perioade de criza. Si tot avem parte de crize din 1990 incoace!! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 09:49 | |
| - aurora a scris:
- Emil Condor a scris:
- Cred că neîntelegerea despre care vorbim e generată de ambele tabere.
Cred ca nu intelegi sau nu vrei sa intelegi ceea ce tu numesti "neintelegere" intre tabere. Nu exista "tabere". Fiecare institutie a statului are rolul ei si isi exercita acest rol. De-asta am spus ca fiecare sa-si faca treaba pentru care este pus acolo unde este pus. Guvernul este "sub" parlament, nu trebuie sa conduca prin ordonante de urgenta si prin asumarea raspunderii, ci prin legi votate de parlament. Asa este organizarea republicii Romania. De exemplu Rosia Montana. In functie de care firme se vor adapa din veniturile ce ies de acolo, avem tabara cu firma X, si tabara cu firma Y. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 09:54 | |
| - aurora a scris:
- Emil Condor a scris:
- Parlamentarii nu o să facă prostia să-i dea Presedintelui sansa de a dizolva Parlamentul si trecerea la noi alegeri! Tu ce zici, Abby?
Tu crezi ca INCA UN AN DE ALEGERI pentru Romania ar fi benefic? Eu cred ca ar fi catastrofal!
Nu a zis asa ceva. Dupa cum vedeti, guvernul este votat de parlament, pentru ca acum jocurile sunt facute de pdl. Si cat de greu le vine sa accepte, cand prin 1990-1991 cei din spatele psd-ului credeau ca tin in mana toate fraiele! Fireste ca vor urma motiunile, ca ce va face altceva opozitia?! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 10:06 | |
| - aurora a scris:
- Emil Condor a scris:
- Nu. Tu spui despre cu totul altceva...
Cei ce sunt în organizatii de conducere a tării trebuie să servească nu interselor personale ci să servească intereselor natiunii române. Asta ti-a scăpat, nu-i asa? E ok! In conducerea tarii, direct, este doar presedintele. Guvernul conduce tara in interesul cetatenilor. Mai bine sau mai putin bine. "Interesul natiunii romane" este o notiune foarte vaga, destul de utopica. Pentru ca interesul "natiunii romane" revine la interesul fiecarui cetatean, care este diferit de la unul la altul. Interesul tarii nu e acelasi cu interesul vreunui cetatean, si nici cu suma intereselor lor. Interesul tarii e sa isi pastreze aceleasi granite, sa nu aiba de platit datorii imense, sa aiba relatii bune cu vecinii si cu marile puteri, sa faciliteze cunoasterea corecta a Guvernul are minister de externe si alte ministere, care au grija de interesele tarii si ale cetatenilor. | |
| | | zaraza26
| | | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 12:54 | |
| Da, ne vedem şi mâine, şi la anul şi probabil viitorul va aduce o a doua cădere a lui Boc. Unde sunt valorile fluturate de domnul preşedinte când afirma că dispune de ele dar nu le arată? Şi acum trebuie ţinute în jeb ?
Zaraza, să ştii că atunci când ataci PSD-ul pe mine nu mă atingi cu nimic. Eu simpatizez cu oameni, nu cu partide. Dar Boc, deşi este clujean apropiat de noi, nu a făcut nimic altceva decât să se gudure pe lângă cei mai sus ca el. Şi realizările lui se văd la fel ca şi luminiţa lui Ciorbea de la capătul tunelului.
De la Guvern, Parlament sau Preşedinte nu aştept să-mi arunce în traistă un colţ de pită. Aia mi-o iau si singur când îmi este foame. De la ei aştept să se înţeleagă. Nu în sensul de a fi în unanimitate de acord unii cu alţii, dar să nu mai afirme că doar ăia sunt ciuma şi din cauza lor merge prost. De ce şi acum se mai arată cu degetul spre comunism, spre Iliescu, spre..., spre.... şi spre. Ce au făcut cei de acum, nu doar cei din PDL, ci toţi, pentru a înlătura ce a fost rău şi a continua cu ce a fost bun ? Eu cred că nimic. Doar au grohăit unii împotriva celorlalţi. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 13:20 | |
| - abbilbal a scris:
- Da, ne vedem şi mâine, şi la anul şi probabil viitorul va aduce o a doua cădere a lui Boc. Unde sunt valorile fluturate de domnul preşedinte când afirma că dispune de ele dar nu le arată? Şi acum trebuie ţinute în jeb ?
Zaraza, să ştii că atunci când ataci PSD-ul pe mine nu mă atingi cu nimic. Eu simpatizez cu oameni, nu cu partide. Dar Boc, deşi este clujean apropiat de noi, nu a făcut nimic altceva decât să se gudure pe lângă cei mai sus ca el. Şi realizările lui se văd la fel ca şi luminiţa lui Ciorbea de la capătul tunelului.
De la Guvern, Parlament sau Preşedinte nu aştept să-mi arunce în traistă un colţ de pită. Aia mi-o iau si singur când îmi este foame. De la ei aştept să se înţeleagă. Nu în sensul de a fi în unanimitate de acord unii cu alţii, dar să nu mai afirme că doar ăia sunt ciuma şi din cauza lor merge prost. De ce şi acum se mai arată cu degetul spre comunism, spre Iliescu, spre..., spre.... şi spre. Ce au făcut cei de acum, nu doar cei din PDL, ci toţi, pentru a înlătura ce a fost rău şi a continua cu ce a fost bun ? Eu cred că nimic. Doar au grohăit unii împotriva celorlalţi. Nici nu vreau sa te ating. Discutam doar. Cati din romani au facut ceva sa inlature raul si sa continue cu ce a fost bun? In primul rand ca nu au lasat nimic din ce a fost bun. Fsn-ul a dat tonul. Romanii, in general, au reactionat la fel, de sus pana jos, in functie de ce mijloace au avut la indemana. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 17:06 | |
| Şi cine a împins FSN-ul să facă ce au făcut ? Eu îi ştiu. îi cunosc chiar bine. Dar ce rost mai are să-i spun? Sunt indivizi, nu partide. Şi acum au tot felul de culori pe faţa lor sulemenită. | |
| | | res
Numarul mesajelor : 232 Data de inscriere : 07/01/2009
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 20:41 | |
| - aurora a scris:
- Afacerea cu Rosia Montana este foarte dubioasa!!!
Daca era o afacere "curata", ar fi fost demult finalizata! Eu cred ca acolo este vorba de bani, de foarte multi bani! Si nu pentru romani, si nu in avantajul romanilor! Si nu cred ca se poate gandi numai in "locuri de munca", pentru ca si o afacere cu "depozitare de deseuri radioactive in romania" este creatoare de locuri de munca, si totusi nu ne-o dorim. crezi ca intereseaza pe cineva avantajul romanilor? Eu cred ca mai curand e vorba de "lupta pentru ciolan" Aur s-a extras si pana acum din Rosia Montana iar locuitorii acelor zone sunt obisnuiti cu asta. Incetarea activitatii cred ca-i afecteaza mult mai mult decat continuarea ei _____________________ are minte cine spune ADEVARUL, nu cine minte
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 21:24 | |
| - zaraza26 a scris:
- Dar ei sunt corecti si, in plus, presa e independenta.
Zaraza, astea sunt himere. Presă independentă nu există nicăieri în lumea asta decât la modul declarativ şi nicăieri politicienii nu sunt corecţi. Depinde strict de balanţa jocurilor de interese dintre facţiunile puterii. Cele care există la un moment dat. La nemţi şi, în general, puterea "puterii" şi puterea "opoziţiei" sunt sensibil egale. De aici aparenţa de corectitudine. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 21:31 | |
| - res a scris:
- crezi ca intereseaza pe cineva avantajul romanilor? Eu cred ca mai curand e vorba de "lupta pentru ciolan"
Aur s-a extras si pana acum din Rosia Montana iar locuitorii acelor zone sunt obisnuiti cu asta. Incetarea activitatii cred ca-i afecteaza mult mai mult decat continuarea ei Încetarea activităţii îi afectează în măsura în care nu se relansează alte proiecte care să contribuie la dezvoltarea comunităţii, ca alternativă la minerit. Şi aici ar fi agroturismul, ar fi creşterea vitelor (crearea de ferme), ca să dau numai două exemple. Dar, pentru asta, statul trebuie să acorde subvenţii şi trebuie să-i înveţe pe localnici cum să facă proiecte viabile cu care să atragă fonduri europene. Însă nu se doreşte asta. Tactica pârjolului funcţionează şi acum, cum funcţiona şi pe vremea lui Ştefan cel Mare: îi înfometează pe localnici, le omoară orice iniţiativă încă din faşă, ca să-i oblige să-şi vândă terenurile la Gold Corporation şi să plece definitiv din zonă. În câţiva ani firma canadiană va deveni proprietar pe terenuri şi va începe liniştită exploatarea. Poa' să ţipe ONG-urile şi verzii cât or vrea. Sunt curios însă ce ministru şi sub ce guvern o să le dea binecuvântarea... Eu pun pariu pe Videanu... alte pariuri? _____________________ Free your mind!
| |
| | | res
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 21:33 | |
| - aurora a scris:
- Afacerea cu Rosia Montana este foarte dubioasa!!!
Daca era o afacere "curata", ar fi fost demult finalizata![....] ce se spune oficial _____________________ are minte cine spune ADEVARUL, nu cine minte
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 21:37 | |
| Că tot veni vorba despre aur...
Are cineva idee/informaţii despre soarta Muzeului Aurului de la Brad? Am fost în septemrbie acolo şi n-am putut să-l văd fiindcă era închis.
Yzzy, tu ştii ceva? _____________________ Free your mind!
| |
| | | res
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 21:38 | |
| - Anahoret a scris:
- [....] Tactica pârjolului funcţionează şi acum, cum funcţiona şi pe vremea lui Ştefan cel Mare: îi înfometează pe localnici, le omoară orice iniţiativă încă din faşă, ca să-i oblige să-şi vândă terenurile la Gold Corporation şi să plece definitiv din zonă. În câţiva ani firma canadiană va deveni proprietar pe terenuri şi va începe liniştită exploatarea. [...]
dupa cate stiu eu si asta din auzite, dar nu din ziare, cei care aveau casa in zona au primit foarte multi bani pentru casele si terenurile lor, astfel incat au putut sa-si rascumpere de cateva ori ce au vandut in orice zona foarte cautata _____________________ are minte cine spune ADEVARUL, nu cine minte
| |
| | | Anahoret
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 21:41 | |
| Îţi dai seama ce profit esitmează firma, în urma exploatării aurifere, dacă şi-a permis să le dea localnicilor atâţia bani numai să se care de-acolo?
Iar celor care n-au vrut să vândă le-au tăiat curentul şi apa... chipurile era neeconomic să le mai asigure respectivele utilităţi. _____________________ Free your mind!
| |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 22:06 | |
| - res a scris:
- Anahoret a scris:
- [....] Tactica pârjolului funcţionează şi acum, cum funcţiona şi pe vremea lui Ştefan cel Mare: îi înfometează pe localnici, le omoară orice iniţiativă încă din faşă, ca să-i oblige să-şi vândă terenurile la Gold Corporation şi să plece definitiv din zonă. În câţiva ani firma canadiană va deveni proprietar pe terenuri şi va începe liniştită exploatarea. [...]
dupa cate stiu eu si asta din auzite, dar nu din ziare, cei care aveau casa in zona au primit foarte multi bani pentru casele si terenurile lor, astfel incat au putut sa-si rascumpere de cateva ori ce au vandut in orice zona foarte cautata Da, li s-au dat câte două miliarde avans pentru case construite în valoare de patru miliarde. Aparent cartierul nou cpnstruit pentru ei este foarte frumos, dar... | |
| | | aurora
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei Mier 23 Dec 2009, 22:52 | |
| - Anahoret a scris:
- Că tot veni vorba despre aur...
Are cineva idee/informaţii despre soarta Muzeului Aurului de la Brad? Am fost în septemrbie acolo şi n-am putut să-l văd fiindcă era închis.
Yzzy, tu ştii ceva? Eu l-am vazut acum doi ani, au venit niste prieteni din Constanta si cu ei a fost ocazia. E drept ca un coleg de la filiala noastra de acolo, ne-a asigurat intrarea, adica sa fie Doamna muzeograf acolo. S-ar putea sa nu fie deschis dupa un program, dat fiind numarul mic de vizitatori. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
| |
| | | | VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |