LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Limba 1918 padure google Popasul nicuvar curiozitati CPSF 1 23 politica taieri efremovivanantonovici Fantasy muzica_traditionala romana mediu humanitas comment-143 problema istorie reclame sibiu drumetie internet brasov
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 I_vote_lcapPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 10 I_voting_barPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 10 I_vote_rcap 
Emil Condor
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 I_vote_lcapPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 10 I_voting_barPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 10 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Politica se face cu... caricaturi

In jos 
+18
fulga
nicuvar
alex andrei
Diaporevomenos
Ion
TRISTAN
yzzy
j0oke
delta
Doina
ostrovna
Anahoret
abbilbal
Cristina
dolion
Emil Condor
cactus
aurora
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyLun 28 Noi 2011, 20:30

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyLun 28 Noi 2011, 20:40

Scrisoarea de demisie a premierului
Îmi bag picioarele în guvernarea mea

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 Boc_cersetor_fost_prim_ministru-271x300

Domnule Preşedinte,

Subsemnatul Boc Emil, angajat în funcţia de prim-ministru,
vă rog să-mi aprobaţi demisia din această calitate, începând cu ieri.
Îmi permit să vă răpesc timpul, menţionând ur­mătoarele motive
care m-au determi­nat să-mi bag picioarele-n ea de guver­nare:

1. Mi se rupe zdranga;
2. Mi se fâlfâie mie de dumneavoastră;
3. Am altele mai bune de făcut;
4. Nici nu mai ştiu dacă mai sunt însurat sau da­că mai am copii;
5. Vreau să stau mai mult la sală;
6. Vreau să fac cursuri de relaxare prin yoga;
7. Vreau să joc fotbal cu băieţii;
8. De fiecare dată când mă duc la ai mei, tata mă bate cu coada de la greblă;
9. Sunt la criza vârstei de mijloc şi vreau să mi-o trăiesc cum se cuvine
(îmi trag amantă mai tânără, mă-mbăt cu studentele, dispar două săptămâni de-acasă,
timp în care nevastă-mea îmi alcătuieşte cele mai frumoase necroloage,
conduc beat, fumez iarbă, mă bat cu poliţişti, fac masaje erotice cu finalizare, chestii d-astea);
10. Poate dacă sunt mai relaxat, mai cresc puţin în înălţime.

În continuare, aş vrea să mă refer la faptul că mă bucur c-am aşezat economia pe un trend ascendent,
pensionarele mă pupă când mă văd pe stradă, copiii îmi mulţumesc frumos, părinţii lor la fel.
Ştiu că mi-am făcut datoria faţă de ţară, aşa cum am jurat la începutul mandatului meu, cu mâna pe Biblie.
Menţionez că-i sunt recunoscător mamei care m-a făcut pentru că m-a crescut în acest spirit martiric
şi patriotic şi lu’ tata c-a făcut bărbat din mine, poporului român pe care-l iubesc
şi pe care l-am slujit cum am putut eu mai bine.
Mi-am făcut datoria şi mă simt împlinit la carieră.
Am un CV beton, pe care o să mi-l depun pe BestJobs punct ro.

Economia duduie, iar românii plesnesc de sănătate.
Autostrăzile îşi scot pălăria când îmi văd maşina. Şi altele.
Un singur lucru îl regret. Că n-am făcut încă şi mai mult.
Să fi lăsat pe drumuri încă şi mai multe familii, să fi desfiinţat şi mai multe spitale,
să înfometez şi mai mulţi pensio­nari, să las fără serviciu şi mai mulţi profesori,
să fi încălzit şi mai puţine şcoli, să fi murit mâncaţi de lupi pe drumul spre şcoală şi mai mulţi copii,
să se fi sinucis încă şi mai mulţi oameni din cauza mea, să fi trimis în străinătate şi mai mulţi medici,
să fi trimis în şomaj şi mai multe asistente me­dicale, să fi luat şi ultimii bani de la handicapaţi,
s-o pun pe fii-mea aia mare la ANPH, să desfiinţez nu cinci mii de paturi de spital, ci cinci sute de mii!
Îmi pare rău! Îmi pare rău că n-am făcut mai mult, dar atât timp am avut la dispoziţie.
Aş fi putut să îngrop mai multă lume, aş fi putut să trimit în cimitire şi mai mulţi copii români
care mai târziu îmi vor fi recunos­cători, aş fi putut să trimit să doarmă prin canale
şi mai mulţi scăpaţi din orfelinate, aş fi putut să fac mai mulţi dependenţi de etnobota­nice,
să se sinucidă încă şi mai mulţi drogaţi, aş fi putut să cresc şi mai mult preţul la gaze naturale,
iar de la energia termică aş fi putut să fac să se debran­şeze încă şi mai mulţi români,
aş fi putut să distrug încă şi mai mult cultura română,
aş fi putut să angajez pe pile mai mulţi neajutoraţi ai sorţii,
“să le dau afară pe curvele alea de la bibliotecă“, ca să parafrazez o replică dintr-un film celebru,
şi să aduc oameni de-ai mei, de încredere.

Îmi pare rău! Îmi pare rău că doar atât am putut să fac!
Plec, spu­nându-le românilor pe care i-am slujit că să nu plângă după mine, că unde mă duc eu, ei nu pot să vină.
Eu mă duc la loc luminat, la loc cu verdeaţă, de unde a pierit durerea şi întristarea.
Mă duc în Ibiza la un party prelungit. Ei să rămână aici, că n-au bani nici să treacă strada.
O să stau acolo vreo juma’ de an cu studentele mele,
că doar v-am zis că sunt la vârsta crizelor şi ar fi păcat să mi-o trăiesc la Guvern.
Colegilor mei le las cu limbă de plecare să continue ce am început eu
şi să nu uite că va veni o oră, o oră a bilanţului, în care le va părea rău că n-au făcut tot ce le va fi stat în putinţă.
Plec spunându-le acestora să aibă grijă: dacă mai e ceva de desfiinţat, să desfiinţeze,
dacă mai e ceva de vândut, să vândă, dacă mai e ceva de demolat, să demoleze,
dacă mai e vreo pădure netăiată, s-o taie, dacă mai e cineva neîngenuncheat, să-l îngenuncheze.
Dacă cineva mai are vreo firimitură de ceva, să-i pună taxă pe ea.
Să aibă mereu în minte faptul că românii le vor fi recu­noscători mai încolo,
că vor rămâne în istorie ca nişte martiri ai unei ţări pentru care recunoştinţa nu e decât un cuvânt în dicţionar.
Că au servit nişte panarame ingrate.

Eu? Mă duc să-mi trăiesc criza la loc luminat.
Mulţumesc, mul­ţumesc, de trei ori mulţumesc, domnule preşedinte,
deşi acum, că plec, pot să vă spun că până şi în mine urlă bărbăţia, până şi eu am testosteron.
Chiar dacă vorbesc repede ca o caţă la piaţă, hormonii mei masculini vă transmit un sincer “hai sictir”
pentru că m-aţi tratat ca pe un pekinez drogat.
Ei bine, n-oi fi eu un pitbull, dar un buldog francez tot sunt.
Plec şi nu-mi pare rău. Mă duc să răsuflu uşurat în braţele însorite ale Ibizei.
O să mă gândesc la dumneavoastră în timp ce o să sorb din şampania Mum
îmbrăcat în pantaloni scurţi şi cu şlapi de plastic în picioare.
Fete cu abdomenul bine lucrat îmi vor citi lasciv din manualul de Drept Constituţional
pe care acum recunosc că nu-l cunosc. Le voi stropi cu şampanie şi le voi linge cu gândul la patrie.

Îmi bag picioarele-n gu­vernarea Boc!
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyVin 02 Dec 2011, 15:14

Nu e chiar de azi dar e de ras. oh da! Intitulata "pe drumuri... "

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 Image010

Sus In jos
Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyVin 02 Dec 2011, 17:44

Mihaela a scris:

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 Image010copy

Mai degrabă il vad pe Papandreu cu traista in bat, plecând in lumea larga, pentru ca nu-l mai vrea nimeni pe aici.

Drum bun amărâtule, ca ne-ai distrus tara si ne-ai făcut de rar in toată lumea.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptySam 03 Dec 2011, 19:06

ostrovna a scris:
[Care este legătura dintre Traian Băsescu şi moartea lui Steve Jobs
Traian l-a aranjat si pe ăsta? Înseamnă că lucrează pentru Samsung! Laughing

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptySam 03 Dec 2011, 19:33

Diaporevomenos a scris:
Mihaela a scris:

Mai degrabă il vad pe Papandreu cu traista in bat, plecând in lumea larga, pentru ca nu-l mai vrea nimeni pe aici.

Drum bun amărâtule, ca ne-ai distrus tara si ne-ai făcut de rar in toată lumea.

Ioi thumb_yello lol! lol! lol!
Da cum ai facut,mor de ris smile))))
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 04 Dec 2011, 17:39

Geoană cred că era cel mai bun din PSD!
Acum nu mai au nimic!
E doar o părere... mwah!

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 04 Dec 2011, 17:50

Emil Condor a scris:
Geoană cred că era cel mai bun din PSD!
Acum nu mai au nimic!
E doar o părere... mwah!

Da cel mai bun de aceea a pierdut alegerile ca m-am culcat fericita ca scap de basescu si m-am trezit cu el ca m-am speriat ,vai de capul lui.
Sigur a facut ceva naspa dar eu de atunci de cind a fost la sov eram precisa ca o sa piarda Mihaela dragostea mea.
Adevarul e ca daca nu se fura afara asa mult cum au de gind sa faca si acum eram scapati de flacara violet si vrajile ei,de hoti si vinzatori de tara. rugă rugă rugă
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyLun 05 Dec 2011, 20:39

kestii de prim ministru - o fi Bock ?

--

− Sunt o roşcată de lux şi lucrez cu 100 Euro/ora.
Primul ministru o întreabă acelaşi lucru şi pe brunetă, care îi răspunde:
− Sunt o brunetă focoasă şi lucrez cu 100 Euro/ora.
În fine, ajunge şi la blondă, care-i răspunde:
− Domnule Prim Ministru, dacă reuşiţi să-mi ridicaţi fusta la nivelul
preţurilor actuale, să-mi coborâţi chiloţii la nivelul contului meu
din bancă, sa-mi prezentaţi o sculă la fel de dură ca timpurile pe
care le trăim şi sculată la nivelul costurilor gigacaloriei şi mai
ales, dacă puteţi să mă faceţi din vorbe, aşa cum îi faceţi pe
alegatori, atunci pe cuvânt că nu vă iau nici un ban!

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyVin 30 Dec 2011, 11:37

Cacafi sa-i ramana numele, in veac! Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 224281
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 Prima-pagina-catavencu-12_23-martie-2011-mic
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptySam 31 Dec 2011, 11:25

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 Sgpbnp
Sus In jos
Diaporevomenos

Numarul mesajelor : 1815
Varsta : 77
Localizare : Patria lui Homer si a lui Dionisie Areopagitul
Data de inscriere : 05/10/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMier 04 Ian 2012, 23:25

Nu a fost in zadar efortul meu de a prelucra aceasta fotografie.

Astazi presedintele Papandreu a anuntat ca la alegerile din Martie, nu va mai candida la presedentia partidului si nici la postul de Prim Ministru.

Asa ca si-a luat talpasita ca in imagine si sa roit de pe scena politica. Ehei si-a dat si el seama ca nu e bun de asa ceva. Era si timpul.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMier 04 Ian 2012, 23:38

aplauze
Diaporevomenos a scris:

Nu a fost in zadar efortul meu de a prelucra aceasta fotografie.

Astazi presedintele Papandreu a anuntat ca la alegerile din Martie, nu va mai candida la presedentia partidului si nici la postul de Prim Ministru.

Asa ca si-a luat talpasita ca in imagine si sa roit de pe scena politica. Ehei si-a dat si el seama ca nu e bun de asa ceva. Era si timpul.

aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze aplauze :thumb_yell
conteaza bunul simt thumb_yello
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyMier 18 Ian 2012, 21:28

Doamna si vagabondul so funny! Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 876722

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 RTEmagicC_desene_animate_captura.jpg
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 22 Ian 2012, 12:09

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 22 Ian 2012, 12:10

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 22 Ian 2012, 12:11

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 22 Ian 2012, 12:13

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 22 Ian 2012, 12:14

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 22 Ian 2012, 12:16

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 22 Ian 2012, 16:49

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 22 Ian 2012, 16:54

Mi se pare interesant un lucru în tărisoara noastră:
de cinci zile, canalele de eleviziune românesti au material „spectaculos” pentru a atrage audienta, vorbesc de doamna Elena Udrea. Se pare că domnita e bună în a atrage publicul, nu? Antenele ar da faliment fără ea! Laughing

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyDum 22 Ian 2012, 17:22

Emil Condor a scris:
Mi se pare interesant un lucru în tărisoara noastră:
de cinci zile, canalele de eleviziune românesti au material „spectaculos” pentru a atrage audienta, vorbesc de doamna Elena Udrea. Se pare că domnita e bună în a atrage publicul, nu? Antenele ar da faliment fără ea! Laughing

Fara ea si fara eba so funny! so funny! Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 876722
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyLun 23 Ian 2012, 18:14

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 EmptyLun 23 Ian 2012, 18:15

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 10 Empty

Sus In jos

Politica se face cu... caricaturi
Sus 
Pagina 10 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Politica se face cu... caricaturi
» CARICATURI
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în politică
» Romania in politica lumii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: