Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 29 Iun 2012, 21:11
OPRITI-L pe basescu, pana nu e prea tarziu!
La conferinta de presa de ieri, basescu recunoastea cu ... subiect si predicat ca a abdicat de la o atributie constitutionala in conditiile in care (tot el spune!!!) ca agenda Uniunii Europene de astăzi este mult mai subtilă decât pare....". In acest caz eu cred ca el poate fi acuzat de subminarea interesului national si neindeplinirea atributiilor constitutionale ce ii revin!
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 29 Iun 2012, 22:40
E pamflet, nu caricatura.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 30 Iun 2012, 11:39
Versurile: Eu vara m-omor Dar nicidecum cu somnifere Si cum nu iau pastile Ponto da-mi 3 revolvere Trag in cinstea lu' basescu ca mi'a fost dor de el Si el trage'n cinstea mea fiindca m'ar arde la fel Am hibernat ca ursu'n opozitie Mutam sedinta la parnaie sau in arestu' de la militie Dimineata operare gatu' inca doare tare Ca un weekend la racoare e cat un sezon la mare Fratii mei Din toate partidele Care-ati furat pana v'ati ridicat vilele Mainile sus now Asa m-au prins in dormitor Nu de altceva dar eu vara ,
Eu vara m-omor , imi dau somn , politaii ma prind cu pistolu' tintind pt ca vara m-omor
Eu vara m-omor Si nu am nici o vina Ca vara manevrele toate ies la lumina Manevre vad pe nasu pun pariu ca se combina Domnu procuror , ja d'aci de'o savarina , ah Ca merg direct la racoare , cu fularu' pe gat si cu papucii in picioare In bagaj am 3 romane langa bani de-nmormantare N-am nevoie de busola ca pistolu' trage tare Si jur ca nu ma luati de'acasa Am lasat si un bilet pe masa Si spune-mi cum iau condamnare Cand am o gasga'ntreaga'n spate care striga Fugi Adrianeeee
Eu vara m-omor , imi dau somn , politaii ma prind cu pistolu' tintind pt ca vara m-omor
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 30 Iun 2012, 11:39
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 30 Iun 2012, 11:40
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 30 Iun 2012, 11:41
ostrovna
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 30 Iun 2012, 13:03
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 30 Iun 2012, 16:42
ostrovna a scris:
Hai la groapa … cu nisip !
Ha ha ha, ce tatuaje si ghiul are "doctor fuhrer" Manelistul, the king Faza este ca eu pe basisti ii detestam mai putzin decat pe javrele pontiste. Daca aia erau basisit e lojic ca astia-s pontisti Heil!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 30 Iun 2012, 17:25
Ma mai gandesc daca pontisti sau montisti...
ostrovna
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 30 Iun 2012, 19:09
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 30 Iun 2012, 22:31
Îmi aduc aminte! Asta este din ciclul "Dacă doriţi să revedeţi". Poate că lumea a uitat cum a făcut-o Băse europarlamentar pe fie-sa!
Românie, numele tău e Democraţie!
_____________________ Free your mind!
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 30 Iun 2012, 23:04
Sunt de acord ca politicienii sunt luati, ca sa zic asa nu prea intelectual, "in rasapar" de toata lumea. De presa mai ales. Ei fac deliciu presei cu exprimarile lor. Numai ca un mare animator francez de tv., M. Drucker, specifica tot timpul: "Asta e asa... "pour rire, Mr. President!"
In cazul de fata vad insa ca se depaseste cu mult pragul "umorului sanatos". Trecandu-se usor de la gluma la insulta. Vezi Vadim Tudor.
In ceea ce priveste filmarea cu camera ascunsa a EB, si publicarea acestui filmulet, intr-o democratie autentica, eu, sa fiu in locul ei, i-as da in judecata si as lua bani nu gluma, pe munca lor.
A intrebat daca suntem in direct, nu?
Pai, daca nu suntem in direct, si filmati si dati pe post, fara ca eu sa zic da, ati incalcat ce ce se numeste cum, domnilor? Si puteti suporta rigorile legii.
Nu ma intereseaza ca e vrba de EB, CVT, TB, etc.... Legea cu privire la intimitate, la integritatea fizica, la viata privata in general, trebuie respectata de toata lumea.
ostrovna
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 30 Iun 2012, 23:15
Ion a scris:
Legea cu privire la intimitate, la integritatea fizica, la viata privata in general, trebuie respectata de toata lumea.
A intrebat daca suntem in direct, nu.
Pai Ioane scuze la ce neuroni are? Sincer mi-e mila de EA sau ar fi trebuit sa stea in banca ei pe la bambu ,ma crezi? Si sa consume etnobotanice ca ii plac si le promoveaza ,din pacate
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 30 Iun 2012, 23:57
Ion a scris:
In ceea ce priveste filmarea cu camera ascunsa a EB, si publicarea acestui filmulet, intr-o democratie autentica, eu, sa fiu in locul ei, i-as da in judecata si as lua bani nu gluma, pe munca lor.
A intrebat daca suntem in direct, nu?
Pai, daca nu suntem in direct, si filmati si dati pe post, fara ca eu sa zic da, ati incalcat ce ce se numeste cum, domnilor? Si puteti suporta rigorile legii.
Nu ma intereseaza ca e vrba de EB, CVT, TB, etc.... Legea cu privire la intimitate, la integritatea fizica, la viata privata in general, trebuie respectata de toata lumea.
Păi EBA nu prea are ce să le facă, fiindcă atunci când a întrebat dacă este în direct, într-adevăr, nu era. Pentru că ceea ce am văzut noi era o înregistrare. Dacă este atât de tută şi nu se uită la camere, să vadă care-i cu beculeţul roşu aprins, să fie sănătoasă! Şi, oricum, într-un studio de televiziune, mai ales dacă eşti persoană publică, trebuie să te controlezi şi când respiri, pentru că nu ştii când eşti înregistrat. Tuta cealaltă de Ridzi trebuia să ştie şi să-i spună asta, că doar se dădea consilier de imagine. Dar amândouă tutele credeau că, dacă sunt în televiziunea lui tăticu, totul este sub control. Ei, uite că nu este, şi asta mă bucură.
Televiziunile au făcut "glume" d-astea şi propriilor angajaţi. Iar "glumele" cu pricina le vedeam la "Cronica Cârcoaşilor". Mirela Voicu, spre exemplu, nu era în direct şi se scărpina pe spinare de zor (ca să nu mai spun ce perle de cultură scotea din ea). Cameramanul însă a înregistrat-o şi a vândut caseta. http://www.pinkish.ro/mirela-voicu-reporter-din-topor/
Faptul că EBA şi cu Ridzi au fost înregistrate şi date-n public o consider o acţiune sanitară. Măcar vedem şi noi geniala odraslă prezidenţială care a fost votată (fiindcă DNA-ul n-a găsit niciun corupt ca să corupă voturile corupte) şi care ne reprezintă, aşa cum este şi care este, la Bruxelles.