LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
problema reclame romana 23 muzica_traditionala comment-143 mediu humanitas istorie drumetie Limba efremovivanantonovici brasov google taieri padure 1 CPSF internet sibiu nicuvar politica Popasul 1918 curiozitati Fantasy
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 I_vote_lcapPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 25 I_voting_barPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 25 I_vote_rcap 
Emil Condor
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 I_vote_lcapPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 25 I_voting_barPolitica se face cu... caricaturi - Pagina 25 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Politica se face cu... caricaturi

In jos 
+18
fulga
nicuvar
alex andrei
Diaporevomenos
Ion
TRISTAN
yzzy
j0oke
delta
Doina
ostrovna
Anahoret
abbilbal
Cristina
dolion
Emil Condor
cactus
aurora
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 Empty
MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyJoi 28 Iun 2012, 17:36

Orice asemanare cu personaje reale NU e pur intamplatoare

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 3-x-freaky
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyJoi 28 Iun 2012, 18:36

ostrovna a scris:
Pun pariu ca pana la sfarsitul zilei, traian basescu va rupe tacerea ... intr-un mod binecunoscut!
Na, c-a rupt-o! Dar nu în modul binecunoscut, că n-am văzut lacrima prezidenţială! Laughing
În plus, ar fi trebuit să mai spună şi "Ruşine Dinu Patriciu!" Laughing

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyJoi 28 Iun 2012, 18:40

Anahoret a scris:
Na, c-a rupt-o! Dar nu în modul binecunoscut, că n-am văzut lacrima prezidenţială! Laughing
În plus, ar fi trebuit să mai spună şi "Ruşine Dinu Patriciu!" Laughing

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 876722 Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 876722 Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 876722 Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 876722 so funny!

Mie mi s-a parut stapin pe el si pe NOI Sad

"Rusine NASTASE" ca mi-ai stricat planul si mai ales filmul acum te-o apucat sa-ti zbori creierii so funny! so funny! so funny! so funny! Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 154834 Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 876722
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyJoi 28 Iun 2012, 19:57

S-a trucat inainte de a ajunge la Bruxelles so funny!

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 RTEmagicC_victor_ponta_Basescu_trucaj.jpg
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyVin 29 Iun 2012, 00:23

ostrovna a scris:
Aha! Acum am înţeles de ce ziaristul respectiv i s-a adresat cu "Domnule preşedinte"... Laughing

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyVin 29 Iun 2012, 11:22

Anahoret a scris:
ostrovna a scris:
Aha! Acum am înţeles de ce ziaristul respectiv i s-a adresat cu "Domnule preşedinte"... Laughing

so funny! so funny! so funny! so funny! Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 876722 Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 154834
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyVin 29 Iun 2012, 18:30

Cand esti … expert in manipulare si diversiune esti tare ! Direttore!

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 Direttore
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyVin 29 Iun 2012, 21:11

OPRITI-L pe basescu, pana nu e prea tarziu!

La conferinta de presa de ieri, basescu recunoastea cu ... subiect si predicat ca a abdicat de la o atributie constitutionala in conditiile in care (tot el spune!!!) ca agenda Uniunii Europene de astăzi este mult mai subtilă decât pare....".
In acest caz eu cred ca el poate fi acuzat de subminarea interesului national si neindeplinirea atributiilor constitutionale ce ii revin!

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 Planul-malefic

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 Comunicat-de-presa
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptyVin 29 Iun 2012, 22:40

E pamflet, nu caricatura.

Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 30 Iun 2012, 11:39

Versurile:
Eu vara m-omor
Dar nicidecum cu somnifere
Si cum nu iau pastile
Ponto da-mi 3 revolvere
Trag in cinstea lu' basescu ca mi'a fost dor de el
Si el trage'n cinstea mea fiindca m'ar arde la fel
Am hibernat ca ursu'n opozitie
Mutam sedinta la parnaie sau in arestu' de la militie
Dimineata operare gatu' inca doare tare
Ca un weekend la racoare e cat un sezon la mare
Fratii mei
Din toate partidele
Care-ati furat pana v'ati ridicat vilele
Mainile sus now
Asa m-au prins in dormitor
Nu de altceva dar eu vara ,

Eu vara m-omor , imi dau somn , politaii ma prind cu pistolu' tintind pt ca vara m-omor

Eu vara m-omor
Si nu am nici o vina
Ca vara manevrele toate ies la lumina
Manevre vad pe nasu pun pariu ca se combina
Domnu procuror , ja d'aci de'o savarina , ah
Ca merg direct la racoare , cu fularu' pe gat si cu papucii in picioare
In bagaj am 3 romane langa bani de-nmormantare
N-am nevoie de busola ca pistolu' trage tare
Si jur ca nu ma luati de'acasa
Am lasat si un bilet pe masa
Si spune-mi cum iau condamnare
Cand am o gasga'ntreaga'n spate care striga
Fugi Adrianeeee

Eu vara m-omor , imi dau somn , politaii ma prind cu pistolu' tintind pt ca vara m-omor
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 30 Iun 2012, 11:39

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 O10
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 30 Iun 2012, 11:40

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 N16
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 30 Iun 2012, 11:41

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 1o10
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 30 Iun 2012, 13:03

Hai la groapa … cu nisip !

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 23o7sh
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 30 Iun 2012, 15:27

La vremuri noi … tot noi (vechii partidului!)

Conventia Nationala extraordinara a Partidului Democrat Liberal se desfasoara sub sloganul "Un nou partid pentru o noua Romanie " ... smile smile smile

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 Recycle
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 30 Iun 2012, 16:42

ostrovna a scris:
Hai la groapa … cu nisip !

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 23o7sh
Ha ha ha, ce tatuaje si ghiul are "doctor fuhrer" Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 876722 Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 876722 Manelistul, the king king
Faza este ca eu pe basisti ii detestam mai putzin decat pe javrele pontiste. Daca aia erau basisit e lojic ca astia-s pontisti Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 876722 Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 876722 cheers Heil! king
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 30 Iun 2012, 17:25

Ma mai gandesc daca pontisti sau montisti... scratch

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 O11
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 30 Iun 2012, 19:09

Anti plagiatorul !

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 Batausul
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 30 Iun 2012, 21:10

Hai cu … rezultatu’ !

M-am saturat sa ma trezesc zilnic in breaking news-uri pe subiecte colaterale.
Vreau sa stiu cand vom afla REZULTATUL auditului facut in ministere!

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 Audit1
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 30 Iun 2012, 21:26

Mihaela a scris:
Ma mai gandesc daca pontisti sau montisti... scratch

Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 O11
Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 154834
Asta e de dat mai departe! so funny!

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 30 Iun 2012, 21:50

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 30 Iun 2012, 22:31

Îmi aduc aminte! so funny!
Asta este din ciclul "Dacă doriţi să revedeţi". Poate că lumea a uitat cum a făcut-o Băse europarlamentar pe fie-sa! Razz

Românie, numele tău e Democraţie! Laughing

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 30 Iun 2012, 23:04

Sunt de acord ca politicienii sunt luati, ca sa zic asa nu prea intelectual, "in rasapar" de toata lumea.
De presa mai ales.
Ei fac deliciu presei cu exprimarile lor.
Numai ca un mare animator francez de tv., M. Drucker, specifica tot timpul:
"Asta e asa...
"pour rire, Mr. President!"

In cazul de fata vad insa ca se depaseste cu mult pragul "umorului sanatos".
Trecandu-se usor de la gluma la insulta. Vezi Vadim Tudor.

In ceea ce priveste filmarea cu camera ascunsa a EB, si publicarea acestui filmulet,
intr-o democratie autentica, eu, sa fiu in locul ei, i-as da in judecata si as lua bani nu gluma,
pe munca lor.

A intrebat daca suntem in direct, nu?

Pai, daca nu suntem in direct, si filmati si dati pe post, fara ca eu sa zic da, ati incalcat
ce ce se numeste cum, domnilor?
Si puteti suporta rigorile legii.

Nu ma intereseaza ca e vrba de EB, CVT, TB, etc....
Legea cu privire la intimitate, la integritatea fizica, la viata privata in general, trebuie respectata de toata lumea.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 30 Iun 2012, 23:15

Ion a scris:

Legea cu privire la intimitate, la integritatea fizica, la viata privata in general, trebuie respectata de toata lumea.

A intrebat daca suntem in direct, nu.

Pai Ioane scuze la ce neuroni are? Sad
Sincer mi-e mila de EA sau ar fi trebuit sa stea in banca ei pe la bambu ,ma crezi?
Si sa consume etnobotanice ca ii plac si le promoveaza ,din pacate Sad

Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 EmptySam 30 Iun 2012, 23:57

Ion a scris:
In ceea ce priveste filmarea cu camera ascunsa a EB, si publicarea acestui filmulet,
intr-o democratie autentica, eu, sa fiu in locul ei, i-as da in judecata si as lua bani nu gluma,
pe munca lor.

A intrebat daca suntem in direct, nu?

Pai, daca nu suntem in direct, si filmati si dati pe post, fara ca eu sa zic da, ati incalcat
ce ce se numeste cum, domnilor?
Si puteti suporta rigorile legii.

Nu ma intereseaza ca e vrba de EB, CVT, TB, etc....
Păi EBA nu prea are ce să le facă, fiindcă atunci când a întrebat dacă este în direct, într-adevăr, nu era. Pentru că ceea ce am văzut noi era o înregistrare. Dacă este atât de tută şi nu se uită la camere, să vadă care-i cu beculeţul roşu aprins, să fie sănătoasă! Şi, oricum, într-un studio de televiziune, mai ales dacă eşti persoană publică, trebuie să te controlezi şi când respiri, pentru că nu ştii când eşti înregistrat. Tuta cealaltă de Ridzi trebuia să ştie şi să-i spună asta, că doar se dădea consilier de imagine. Dar amândouă tutele credeau că, dacă sunt în televiziunea lui tăticu, totul este sub control. Ei, uite că nu este, şi asta mă bucură.

Televiziunile au făcut "glume" d-astea şi propriilor angajaţi. Iar "glumele" cu pricina le vedeam la "Cronica Cârcoaşilor". Mirela Voicu, spre exemplu, nu era în direct şi se scărpina pe spinare de zor (ca să nu mai spun ce perle de cultură scotea din ea). Cameramanul însă a înregistrat-o şi a vândut caseta.
http://www.pinkish.ro/mirela-voicu-reporter-din-topor/

Faptul că EBA şi cu Ridzi au fost înregistrate şi date-n public o consider o acţiune sanitară. Măcar vedem şi noi geniala odraslă prezidenţială care a fost votată (fiindcă DNA-ul n-a găsit niciun corupt ca să corupă voturile corupte) şi care ne reprezintă, aşa cum este şi care este, la Bruxelles.

Asta este! Dar la Băse nu se pune. Laughing

MesajSubiect: Re: Politica se face cu... caricaturi   Politica se face cu... caricaturi - Pagina 25 Empty

Sus In jos

Politica se face cu... caricaturi
Sus 
Pagina 25 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 32 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Politica se face cu... caricaturi
» CARICATURI
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în politică
» Romania in politica lumii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: