1. Poponeţ, Pătraşcu, Casuneanu şi ceilalţi să elimine 25% dintre târfele penale care se anturează la masa lor din Gaia, Cuando sau Bamboo.
2. Adriean Videanu să închirieze 25% din camerele palatului său şi să doneze banii la buget. Considerăm că îi sunt de ajuns celelalte 34 de camere!
3. Cerşetorii, spălătorii de parbrize, parcangiii să fie obligaţi să elibereze factură fiscală şi să plătească impozit.
4. Creşterea preţurilor pe litoralul românesc cu 25%, fiindcă cine a atât de fraier încât să meargă acolo, poate fi şi cu 25% mai fraier.
5. Tipărirea unui număr de 22 de milioane de bucăţi din volumul "Medicina pentru toti", astfel încât populaţia să se poată trata la domiciliu în condiţiile în care medicii vor alege să câştige în străinătate 2000 de euro pe săptămână în loc de 1000 de LEI pe lună.
6. În condiţiile în care o geantă Vuitton va reprezenta, începând cu 2011, aproximativ 2% din PIB, facem apel la doamna Udrea!
7. Reprezentanţii comunităţii EMO să-i înveţe pe vârstnicii pensionari cum stă treaba cu lamele!
8. Florin Piersic să vorbească cu 25% mai puţin. Ok! Asta nu ne ajută cu nimic, dar mi se părea funny.
9. Echipa Naţională de fotbal a României va vinde punctele Luxemburgului în preliminariile pentru 2012. Am vinde şi celorlalţi puncte dar nu vor să cumpere fiindcă sunt siguri că ne vor bate. Luxemburgul e singura naţională care se teme de noi.
10. Asistentele din televiziune să-şi scadă tariful pe noapte cu 25% şi să plătească şi impozite şi taxe! Şi maneliştii la fel!
Mulţumesc pentru atenţie.
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 02 Iun 2010, 19:25
aurora a scris:
Mulţumesc pentru atenţie.
n-ai de ce
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 25 Iun 2010, 19:38
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 26 Iun 2010, 08:21
asa au fost dresati toti ...mai ales cei care casc gura la otv-irealitatea si antenele lu' felix
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 26 Iun 2010, 08:41
Cristina a scris:
asa au fost dresati toti ...mai ales cei care casc gura la otv-irealitatea si antenele lu' felix
Am pus acest clip, tocmai că nu suntem fani înrăiţi ai lui Băsescu sau Boc, probabil doar credem mai mult în soluţiile lor decât în ale opoziţiei.
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 26 Iun 2010, 09:01
De acord cu tine, draga mea Yzzy .
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
TRISTAN
Numarul mesajelor : 125 Data de inscriere : 03/01/2009
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 26 Iun 2010, 12:36
yzzy a scris:
Am pus acest clip, tocmai că nu suntem fani înrăiţi ai lui Băsescu sau Boc, probabil doar credem mai mult în soluţiile lor decât în ale opoziţiei.
Pe fanii inraiti ai lui Basescu sunt gata sa ii accept si sa ii combat. Insa a se declara cineva fan Boc... Despre morti...numai de bine.
yzzy
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 26 Iun 2010, 17:37
TRISTAN a scris:
yzzy a scris:
Pe fanii inraiti ai lui Basescu sunt gata sa ii accept si sa ii combat. Insa a se declara cineva fan Boc... Despre morti...numai de bine.
M-am declarat eu fan Boc?
yzzy
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 10 Iul 2010, 21:43
Cristina
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 11 Iul 2010, 06:40
Reteaua Voicu este pojghita crapata a unui iceberg amenintat de inclazirea globala. Sub palpairile “flacarii violete”, grupurile inghetate intr-o mentalitate de clan mafiot incep sa naduseasca. Basescu, pare a se tine de cuvant. “Ciracii” PD-L, Gutau, Solomon, urmati in curand de cativa baroni locali ultra notorii dau bronzul exotic inapoi in umbra si la racoarea celulelor. Noptile sunt agitate si pentru Vanghelie, Hrebenciuc, Dumitru Iliescu, Adrian Nastase. Suveica tip “Cosa Nostra” prin care inalti demnitari , magistrati, politisti si functionari publici au fraternizat inspirati de bani murdari incepe sa se desire sub gheara de pisica (salbatica) a serviciilor secrete. Aparitia convorbirilor dintre plutonierul cu uniforma de general, Catalin Voicu si securistii de trista amintire deghizati in judecatori si procurori, Costiniu, Jipa and co. reprezinta semnalul dat autoritatilor , ca reforma statului a inceput. Si cum este firesc, trebuie inlaturate, mai intai cangrenele care ameninta insusi sistemul imunitar al tarii. Insa raul fundamental, coroziv si molipsitor se va rarefia dupa condamnarea in justitie a autorilor morali ai Sistemului Ticalosit: Ion Iliescu si Adrian Nastase. Si oricat, vor incerca cei doi rusofili sa se ascunda sub covorul imunitatii , din punct de vedere public, imaginea lor se va sifona teribil in urmatoarele luni, cand vor aparea in mass-media stenogramele unor discutii la ceas de taina dintre cei doi si agenti de influenta straini de NATO si UE. Generalul Catalin Voicu, se inscrie in profilerul facut de Lombroso escrocului-servant, adica acel personaj care-si circumscrie actiunile interesului unui stapan. Cand vom afla cine este beneficiarul porcariilor acestei caricaturi umane, vom intelege ca bisturiul necrutator al reabilitarii statului national si unitar Roman a atins zona maligna. Cu ceva timp in urma, Virgil Magureanu a iesit in public comentand anumite miscari asemanatoare si a afirmat: “Cine are minte sa priceapa. Se inchide cercul!” Astazi incepem sa intelegem ce-a vrut a zice “Sarpele cu ochelari”!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 11 Iul 2010, 15:42
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Cristina
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 09 Feb 2011, 17:26
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mar 26 Apr 2011, 21:55
- Asa ma tenteaza sa-mi zbor creierii, daca i-as avea!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Cristina
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 05 Mai 2011, 10:16
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 05 Mai 2011, 15:41