| Politica se face cu... caricaturi | |
|
+18fulga nicuvar alex andrei Diaporevomenos Ion TRISTAN yzzy j0oke delta Doina ostrovna Anahoret abbilbal Cristina dolion Emil Condor cactus aurora 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 23 Mai 2010, 20:10 | |
| - aurora a scris:
- yzzy a scris:
- Şi acum 3 ani când a apărut bancul cine era la guvernare?
Ai tu vreo dovadă CÂND a apărut bancul? pupinbăsistele ştiu ABSOLUT tot de când atârnă cu buzele tip EBA de hemoroizii tatălui EBEi... | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 23 Mai 2010, 20:27 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 23 Mai 2010, 20:38 | |
| - aurora a scris:
Ai tu vreo dovadă CÂND a apărut bancul? ... Am scris când am citit bancul. 17 martie 2008. Cu toate că s-ar fi putut şi mai devreme chiar. Şi am mai scris că este valabil pentru toate guvernele. Parcă până la acesta ar fi fost mai bine. - delta a scris:
pupinbăsistele ştiu ABSOLUT tot de când atârnă cu buzele tip EBA de hemoroizii tatălui EBEi... Aici ai fost provocat cu ceva Delta? Pentru că eu nu te-am jignit. Dar tu, doar cu asta te ocupi, nu-i aşa? Cu spamuri, ironii şi aluzii. Şi dacă unora le place, mie nu. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
delta
Numarul mesajelor : 1385 Data de inscriere : 23/03/2010
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Dum 23 Mai 2010, 21:07 | |
| - yzzy a scris:
- Aici ai fost provocat cu ceva Delta?
Nu. Tu te-ai simţit cumva? | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 24 Mai 2010, 13:06 | |
| _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 24 Mai 2010, 15:57 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 24 Mai 2010, 15:59 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 24 Mai 2010, 18:28 | |
| Prigoană: Românii îşi trag pensii nesimţitePrigoană ăl bătrân a declarat că niciun român nu merită să aibă o pensie mai mare de 1.500 de lei. Ba mai mult, niciun pensionar nu are ce face cu un asemenea porcoi de bani. Bănuiesc că totul se reduce la o problemă de terminologie, de felul în care definim conceptele. În primul rând, cine are mai mult de 1.500 de lei pe lună nu mai are cum să fie pensionar. Prin definiţie, pensionari sunt ăia care mânăncă la fiecare masă coji de parizer, merg cu RATB-ul jumătate de oraş ca să-şi ia pătrunjel la cel mai mic preţ şi trag apa la veceu doar o dată pe zi de când şi-au pus apometre. De la 1.500 de lei încolo nimeni nu mai cochetează cu variaţiile astea ale subumanului, începe viaţa decentă, boieria chiar. Deja poţi să-ţi iei un iaurt, o pâine proaspătă. În al doilea rând, Prigoană se gândeşte şi la viitorul ţării, la varietatea populaţiei. Cu pensii mai mari de 1.500 de lei în curând n-o să mai avem pensionari, copiii de mâine or să-i vadă doar în cărţile de istorie. Nici măcar la zoo pensionarii n-or să reziste prea mult, pentru că, după cum ştim, ei nu se înmulţesc în captivitate. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Vizitator Vizitator
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 24 Mai 2010, 18:57 | |
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 24 Mai 2010, 19:30 | |
| _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Mier 26 Mai 2010, 12:58 | |
| Gândăcelul Boc De ce m-ai prins în pumnul tău, Şi m-ai forţat? Tu nu ştii oare Că-s mic şi eu şi că mă doare Cînd tu mă stringi atît de rău? Primar ca tine-am fost şi eu, Şi-am renunţat la primărie, Şi milă trebuia să-ţi fie De plinsul şi mandatul meu! Din tihna mea din Mănăştur Tu m-ai chemat la Bucureşti, Şi mi-ai promis c-o să mă creşti. Acum mi-e clar, te doare-n cur. De ce mă laşi acum în pom? Că-n toate am făcut ca tine. Azi plînge Clujul după mine Şi plîng şi cursele Tarom. Şi plînge mama mult de tot Că i-au trîntit în plen băiatul Şi vede la teve tot satul C-a luat-o premieru-n bot. Şi ochii tatei lacrimi storc Cu ei în zare tot rămîne. Îndură-te de ei, stapine Şi lasă-mă să mă întorc. Mi-aş lua bilete la low cost Că azi m-au cam uitat piloţii. Nu le mai tremură chiloţii Ca cînd eram şi eu ce-am fost. Aşa plîngea un ardelean În pumnul ce-l strîngea să-l rupă Şi l-a deschis Băsescu după Ce-l tot strivise an de an. A încercat să-l mai învie: I-a mulţumit pentru curaj. Dar ardeleanul în picaj S-a prăbuşit pentru vecie. Scîrbit de fapta ta cea rea, Degeaba-l plingi pe Boc cu zile. Ci mergi spăşit acum şi zi-le Clujenilor, isprava ta. Mai zi-le că de-acum ai vrea Să nu mai tot striveşti de zid, Oricare gîză de partid Care-a trecut prin faţa ta. Iar ca poet, zi-le c-ai vrea Să aperi orice vietate, Oricît de fără-nsemnatate, Şi cu oricîtă voluptate În cur, săraca, te-ar pupa. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 27 Mai 2010, 00:26 | |
| Bula ajunge la poarta raiului acolo da peste Sf PETRU!
Bula observa ca pe un perete erau mai multe ceasuri si il intreaba pe sf petru ce face cu aceste ceasuri!!
Sf Petru: fiecare om are cate un ceas si cand minte se da cu o ora inainte!
Bula: aha ok pot vedea si eu ceasul lui BASESCU!!
Sf Petru: nu, este in camera domnului Isus pe post de ventilator! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 27 Mai 2010, 00:26 | |
| Cum se sterge Boc la fund dupa ce face caca:
Fuge repede prin iarba.. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 27 Mai 2010, 23:14 | |
| SCRISOAREA DE INTENTIE A AJUNS LA FMIun pic mai greu, dar a ajuns! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Joi 27 Mai 2010, 23:16 | |
| POZA LUI BĂSEarde ceva mai greu… _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 28 Mai 2010, 13:42 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Vin 28 Mai 2010, 19:11 | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 29 Mai 2010, 09:46 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 29 Mai 2010, 09:50 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 29 Mai 2010, 17:56 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Sam 29 Mai 2010, 17:59 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 31 Mai 2010, 15:55 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 31 Mai 2010, 15:57 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 31 Mai 2010, 15:59 | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi Lun 31 Mai 2010, 16:00 | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Politica se face cu... caricaturi | |
| |
|
| |
| Politica se face cu... caricaturi | |
|