LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Limba politica drumetie 1 muzica_traditionala 1918 curiozitati padure sibiu humanitas CPSF Popasul problema comment-143 google romana reclame taieri efremovivanantonovici mediu Fantasy internet 23 nicuvar brasov istorie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 10 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 10 I_vote_rcap 
Emil Condor
Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 I_vote_lcapŞtiri politice interne (I) - Pagina 10 I_voting_barŞtiri politice interne (I) - Pagina 10 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ştiri politice interne (I)

In jos 
+21
George
TRISTAN
Iisus
U boots
delta
zaraza26
zuum
Ion
Franz Schneider
silverstar
bulache
ostrovna
yzzy
cactus
abbilbal
dolion
aurora
Emil Condor
Cristina
nicuvar
Anahoret
25 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 15 Noi 2009, 19:25

abbilbal a scris:
Emil Condor a scris:
Franz, eu am pierdut pe cei dragi si nu am dat vina pe altii chiar dacă as fi avut acoperire să o fac.
Problemele trebuiesc rezolvate de cei de la fata locului, nu să asteptăm să vină ONU sau EU să le rezolve!

Dreptate ai Milu nost, dar cine dă banii necesari pentru a face ceea ce trebuie făcut în cazul societăţilor miniere ?
De unde bani? Toată averea României s-a dus în primii 5-7 ani după lovitura de stat, de unde să iei bani acum??!! Nu vezi că acei ce frânează dezvoltarea proprie a tării pun piedici să nu luăm bani de la FMI? De unde bani, oameni buni??!!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 15 Noi 2009, 19:27

Franz Schneider a scris:
Emil Condor a scris:
Franz Schneider a scris:
JUSTITIA PDL DOARME !!!
Gresit exprimat!!!
La Justitie e mult de lucru, nu prea văd că ar fi PDL-istă!
Pai nu Boc a numit ministrul justitiei ? ( dupa cum vezi am scris cu litere mici - cand va merita voi scrie cu majuscule ! )
Franz, nu esti tu atât de naiv să crezi ceea ce ai scris aici!
Stii bine cine conduce tara în prezent! Tot cei ce au distrus-o!
Actualul guvern doar încerarcă să facă curătenie. Stii bine asta dar esti rău voitor.

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Dum 15 Noi 2009, 19:28, editata de 1 ori
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 15 Noi 2009, 19:27

Emil Condor a scris:
abbilbal a scris:
Emil Condor a scris:
Franz, eu am pierdut pe cei dragi si nu am dat vina pe altii chiar dacă as fi avut acoperire să o fac.
Problemele trebuiesc rezolvate de cei de la fata locului, nu să asteptăm să vină ONU sau EU să le rezolve!

Dreptate ai Milu nost, dar cine dă banii necesari pentru a face ceea ce trebuie făcut în cazul societăţilor miniere ?
De unde bani? Toată averea României s-a dus în primii 5-7 ani după lovitura de stat, de unde să iei bani acum??!! Nu vezi că acei ce frânează dezvoltarea proprie a tării pun piedici să nu luăm bani de la FMI? De unde bani, oameni buni??!!
De unde nu sunt Emil. De acolo. Si dupa cum ai vazut, de acolo de unde nu sunt s-au facut o sumedenie de cheltuieli. Pe PROSTII !!!

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 15 Noi 2009, 19:29

Emil Condor a scris:
Franz Schneider a scris:
Emil Condor a scris:
Franz Schneider a scris:
JUSTITIA PDL DOARME !!!
Gresit exprimat!!!
La Justitie e mult de lucru, nu prea văd că ar fi PDL-istă!
Pai nu Boc a numit ministrul justitiei ? ( dupa cum vezi am scris cu litere mici - cand va merita voi scrie cu majuscule ! )
Franz, nu esti tu atât de naiv să crezi ceea ce ai scris aici!
Stii bine cine conduce tara în prezent!
Actualul guvern doar încerarcă să facă curătenie. Stii bine asta dar esti rău voitor.
Da Emil, trebuie sa recunosc, ai dreptate. Stiu cine "manevreaza" tara la data de 15.11.2009 : marinarul ciripitor la securitate TRAIAN BASESCU !!!

Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 15 Noi 2009, 19:31

Franz Schneider a scris:

Yzzy, oare nu ar fi timpul ca toate astea sa aiba un sfarsit ? Sa se gaseasca macar acum VINOVATII si nu VINOVATI SA FIE INTOTDEUNA NUMAI MORTII ???
Ba da Franz, dar nu poţi pune în cârca lor această tragedie!
Franz Schneider a scris:
Va doresc ca nici macar o clipa sa nu fie nevoie vreodata sa fiti pusi in pielea celor care si-au pierdut astfel pe cei dragi. Numai atunci veti gandi ALTFEL...
No
Sincer Franz îmi pare rău de necazul acelor familii. Crying or Very sad
În '86, când au murit 25 oameni în mina Vulcan, eram studentă, îmi amintesc durerea celor rămaşi în urmă, am făcut "de gardă" la sicriile minerilor morţi. rugă rugă
Editez, nu îmi amintesc să fi plătit cineva cu închisoarea, nici după accidentul din 2001, nici după cel din 2002.

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 15 Noi 2009, 19:37

yzzy a scris:
Franz Schneider a scris:

Yzzy, oare nu ar fi timpul ca toate astea sa aiba un sfarsit ? Sa se gaseasca macar acum VINOVATII si nu VINOVATI SA FIE INTOTDEUNA NUMAI MORTII ???
Ba da Franz, dar nu poţi pune în cârca lor această tragedie!
Franz Schneider a scris:
Va doresc ca nici macar o clipa sa nu fie nevoie vreodata sa fiti pusi in pielea celor care si-au pierdut astfel pe cei dragi. Numai atunci veti gandi ALTFEL...
No
Sincer Franz îmi pare rău de necazul acelor familii. Crying or Very sad
În '86, când au murit 25 oameni în mina Vulcan, eram studentă, îmi amintesc durerea celor rămaşi în urmă, am făcut "de gardă" la sicriile lor. rugă rugă
In carca cui Yzzy ? Si cine trebuie sa-i descopere pe cei vinovati ( care se stiu deja dar nimeni nu le pronunta numele intr-o sedinta in instanta !!! ) Nu justitia ? Avem Guvern al PDL, al PNL, al PSD sau al cui ? Cine e seful Guvernului in ultimul an de zile ? Eu sau Boc ? Cine l-a ales pe seful de la justitie, eu sau Boc ? Ce-i atat de greu de inteles ? Cat mai trebuie sa asteptam ? Pana se prescrie pedeapsa ?

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 15 Noi 2009, 19:39

Franz Schneider a scris:
Stiu cine "manevreaza" tara la data de 15.11.2009 : marinarul ciripitor la securitate TRAIAN BASESCU !!!
Ce să zic? E credinta ta. Chiar dacă e gresită e credinta ta si tii la ea.

Acum plec pe alte topicuri să mai discut si cu alti prieteni ce nu intră aici la balamucul acesta politic. Am plecat! mwah!

Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 15 Noi 2009, 19:39

yzzy a scris:
Editez, nu îmi amintesc să fi plătit cineva cu închisoarea, nici după accidentul din 2001, nici după cel din 2002.
Ei bine, vezi, de asta spun ca trebuie ca odata si odata cineva sa plateasca atatea vieti irosite de pomana.

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 15 Noi 2009, 19:40

Emil Condor a scris:
Franz Schneider a scris:
Stiu cine "manevreaza" tara la data de 15.11.2009 : marinarul ciripitor la securitate TRAIAN BASESCU !!!
Ce să zic? E credinta ta. Chiar dacă e gresită e credinta ta si tii la ea.

Acum plec pe alte topicuri să mai discut si cu alti prieteni ce nu intră aici la balamucul acesta politic. Am plecat! mwah!
Sa mai treci din cand in cand pe la noi. Dupa cum vezi, discutam taios pana la sange dar NU NE JIGNIM ABSOLUT DELOC !

Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 15 Noi 2009, 19:48

Franz Schneider a scris:

Pai nu Boc a numit ministrul justitiei ? ( dupa cum vezi am scris cu litere mici - cand va merita voi scrie cu majuscule ! ) L-am numit eu, sau tu. Vreau sa-i vad ca-si asuma negasirea niciunui vinovat pana la aceasta ora.
Esti prost informat: nu ministrul de justitie face treaba judecatorilor din tara asta. Ministerul Justitiei este doar un simplu administrator. Cei care emit sentinte de judecata sunt judecatorii (numiti de CSM, atentie!!, NU de Min.Justitiei!! ). Pricepi acum?! Very Happy ...sau...iti desenez Laughing ...si tie so funny! ...
Franz Schneider a scris:

LE : Daca chiar vrei iti trimit raspunsul pe MP.
Nu-mi plac MP-urile, ca atare te rog abtine-te Wink .

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 15 Noi 2009, 19:51

E clar, te-am pierdut si pe tine de "client" !!!
Nici macar n-aveam de gand sa te jignesc prin PM !!! Te-ai speriat degeaba. thumb_yello

Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 15 Noi 2009, 19:56

Emil Condor a scris:
Tăcerea nu înseamnă obligatoriu vină!

Franz, erai împotriva mentionării mortii celei ce a fost sotia lui Crin în îmbârligăturile electorale si acum tu faci exact ce condamnai!!! Ce ti-e si politica asta!

Tacerea celor care trebuiau sa vorbeasca, sa dezvaluie vinovatiile si sa le pedepseasca,
sa ia masuri pentru ca astfel de nenorociri sa nu se mai intample, astea reprezinta vina!

Nu compara, Emil, nenorociri intamplate din vina sistemului, accidentele de munca,
cu marsavia facuta de basescu.

Este vorba de politica masurilor sociale care trebuiesc luate
de cei care conduc destinele unei tari, destinele cetatenilor.
Este vorba de musamalizarea vinelor unor factori de raspundere
in situatia unui accident colectiv de munca.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 15 Noi 2009, 20:02

aurora a scris:
Nu compara, Emil, nenorociri intamplate din vina sistemului, accidentele de munca, cu marsavia facuta de basescu.
Laughing Stim de care parte a baricadei esti, Aurora. Laughing

Am trecut pe aici doar să mă conving că toti sunt "în viată". Laughing

Nu vă răniti, mai ales nu vă răniti cu propriile afirmatii.

Gata! V-am pupat! Nu mai trec pe aici decât foarte târziu când toti dormiti. Mai am si alte lucruri de făcut în afara politicii fără sens. mwah!

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 15 Noi 2009, 20:07

Emil Condor a scris:
Stim de care parte a baricadei esti, Aurora.

Că doar n-om fi toţi înregimentaţi la PD-L. Mai suntem şi comunişti cu acte în regulă.

Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 15 Noi 2009, 20:11

abbilbal a scris:
Emil Condor a scris:
Stim de care parte a baricadei esti, Aurora.

Că doar n-om fi toţi înregimentaţi la PD-L. Mai suntem şi comunişti cu acte în regulă.
Mai bine comunist
Decat PDL-ist,
Mai bine cioflingar
Decat ...marinar !!! bravo thumb_yello ulala so funny! Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 876722 Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 154834 acord old secret

Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyDum 15 Noi 2009, 20:46

Emil Condor a scris:
aurora a scris:
Nu compara, Emil, nenorociri intamplate din vina sistemului, accidentele de munca, cu marsavia facuta de basescu.
Laughing Stim de care parte a baricadei esti, Aurora. Laughing

Infamia lui basescu nu are nici o legatura cu "de care parte a baricadei esti",
nici eu, nici tu, nici un alt om.
Sunt lucruri de care nimeni, nici un om, nu are voie sa se atinga.
basescu nu stie asta. este subuman, sub demnitatea oricui gestul lui.
nimeni si nimic nu-l poate scuza, indiferent "de care parte a baricadei esti"

Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyLun 16 Noi 2009, 09:53

Dupa un an de la explozia de la Petrila, familiile inca isi plang mortii

Este 15 Noiembrie. A trecut un an de zile de cand a avut loc tragicul accident de la mina Petrila, in care si-au pierdut viata 13 persoane, iar alte 15 au fost ranite, Atunci in acele clipe nefaste, Valea Jiului a incremenit de durere, pentru ca tragedia, repetabila s-a produs din nou. Era pe la ora pranzului, cand orasul Petrila a fost zguduit de explozie. Iar Valea jiului era sfasiata de sunetul lugubru al sirenelor de la ambulanta, care s-a facut auzit pe toata durata unei dupa amieze ce avea sa fie una dintre cele mai triste din istoria Vaii Jiului. Ca de fiecare data, in prima faza a producerii accidentului de munca, autoritatile au incercat din rasputeri sa ascunda presei si opiniei publice din Valea Jiului si din tara consecinbtele nefaste ale unei explozii poe care incercau sa o minimalizeze. Zvonurile acelor ore de cosmar au fost dintre cele mai sumbre si ele au fost alimentate atat de cei implicati direct in tragicul evewniment, cat si de cei ce intr-un fel sau altul luau contact cu informatii uneori trunchiate, alteori exagerate. Cert era pentru toata lumea ca la mina Petrila avusese loc o tragedie ale carei dimensiuni nu erau cunoscute. Primele informatii sunt socante. Mai multi mineri, aflati in subteran in acea zi de sambata, au pierit, secerati de suflul exploziei. Nimeni nu stia la acea data, cati mineri au platit cu pretul vietii o clipa de fatalitate. Unii spuneau patru, altii opt, altii dadeau alte cifre, care mai de care mai alarmante si mai triste. Nu numai pentru familie sau rude, ci si pentru noi, toti, cei care traim in Valea Jiului. Tributul de sange fusese dat inca odata de cea mai urgisita si mai nerespectata categorie sociala de catre toti c ei ce s-au perindat la guvernare dupa fatidicul decembrie 1989. Evenimentele s-au precipitat rapid. Salvatorii minieri care au incercat sa salveze pe cei prinsi in expolozie in subteran au platit si ei cu viata. Asa s-a facut ca numarul mortilor a ajuns la 13. La care s-au adaugat alti 15 mineri grav raniti care au populat spitalele din petzrosani si Bucuresti. Pentru o clipa, sau pentru o cincime din zi, autoritatile acelor vremuri si-au adus aminte din nou de Valea Jiului. Premier, ministri, presedinte, aflati cu toti in campania electorala pentru alegerile legislative de anul trecut s-au perindat pe la Petrila si Petrosani, cica pentru a alina durerea familiilor ce si-au piredut stalpul casei. Au fost doar cateva zile in care Valea jiului s-a bucurat de atentie din poartea guvernantilor. Dupa aceea s-a asternut tacerea si mai apoi uitarea. Valea Jiului nu trecea pentru prima data prin sstfel de momente. Si de fiecare data a fost la fel. Guvernantii au ramas cu plimbarea prin vale si cu promisiunile ca vor face, ca vor drege, iar noi, noi cei din Valea Jiului, am ramas cu mortii si cu speranta ca astfel de tragedii nu se vor mai intampla niciodata. La fel ca de fiecare data. Si din nefericire au fost atatea intamplari tragice, ce au curmat zeci si zeci de vieti omenesti si au nenorocit atatea familii si destine…. Dupa un an de zile, evenimentele mai exista doar in amintirea c elor apropiati si coelgilor din minerit, care nu uita niciodata pe cei ce si-au jertfit viata pentru cativa gologani strecurati printre degete de guvernanti hulpavi si nerecunoscatori fata de munca foarte grea a minerilor. Dupa un an de zile, minerii Vaii Jiului inca nu au un contract colectiv de munca, pentru ca ministrul de resort Videanu nu a reusit intr-uin an de zile de mandat sa asigure un buget Companiei nationale a Huilei. Ce mai poate fi spus ? Ei, cei ce au pretentia ca ne conduc isi aduc aminte de Valea Jiului doar atunci cand o nenorocire sau alta o loveste pe neasteptate. Asa cum -a intamplat si anul trecut. Si atunci ca si acum, eram tot in campanie electorala. Pentru ca chiar daca politicienii nu ne dau nimic, numai ne iau, ne mai si cer sa le dam votul. Pentru a se cococta, undeva acolo sus, pentru ca apoi sa uite cum si de ce au ajuns acolo unde au ajuns. Pana mai ieri, nimeni, iar de azi, sus, sus de tot, de unde nu se mai vede realitatea si de unde nu se mai da nimic, Decat doar ceea ce scapa printre degete. In plan local, unii inca isi mai amintesc de cei care au murit. Astfel, la Petrila, minerii care au murit in exploziile ce au avut loc anul trecut, pe 15 noiembrie, au primit, din partea administratiei locale Petrila titlul de cetatean de onoare post-mortem. Diplomele si plachetele au fost inmanate sotiilor si mamelor acestora, la inceputul acestei saptamani, la Casa de Cultura Ladislau Shmidt. “Acest eveniment tragic nu-l putem sterge din inimile si memoria noastra si va ramane vesnic in memoria cetatenilor din Petrila. La un an de la tragicul eveniment, avand la baza o hotarare de consiliu, i-am declarat pe cei ce si-au pierdut viata la Petrila cetateni de onoare post mortem”, a declarat in cadrul ceremoniei organizate in locatia amintita primarul din Petrila, Ilie Paducel. Prin hotararea Consiliului local al orasului Petrila, au devenit cetateni de onoare ai orasului Petrila urmatorii fosti mineri, decedati in tragicul accident : Brad Iosif, Holingher Doru, Stoian Vasile, Matan Adrian, Mates Dan, Mos Silviu, Sipos Cristian, Alecsa Marcel, Fratila Daniel, Elekes Attila, Visan Trandafir, Balba Sorin si Puian Nicolae. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace !

Poate citeste si Basescu articolul asta, impreuna cu Videanu !!!

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyLun 16 Noi 2009, 14:06

Niciun comentariu ! doh

Inseamna ca IAR AM DREPTATE !!! thumb_yello

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyLun 16 Noi 2009, 14:08

Sa continuam atunci cu...

Vadim: "Prima masura ca presedinte, voi baga la puscarie 1.000 de mafioti"

Candidatul PRM la Presedintie, Corneliu Vadim Tudor, le-a promis simpatizantilor care l-au insotit sambata in marsul impotriva fraudei electorale ca va pune capat coruptiei din Romania

PRM a organizat, sambata, un mars impotriva fraudei electorale, la care au participat circa 600 de persoane, conform estimarilor jandarmeriei. Participantii s-au reunit la Palatul Victoria si s-au deplasat catre Palatul Cotroceni. Chiar in fruntea lor s-a pus presedintele PRM, C.V. Tudor, flancat de Dan Claudiu Tanasescu si liderii din noua garda a partidului, Codrin Stefanescu si Marius Marinescu. De pe margine, fratele Tribunului, Marcu Tudor facea oficiile de fotograf al evenimentului, potrivit NewsIn.

Printre pancardele cu mesaje de sustinere a lui Corneliu Vadim Tudor, ieseau in evidenta alte trei, cu fotografii ale lui Traian Basescu, Vasile Blaga si Adriean Videanu carora le erau desenate pe frunte coarne si canini prelungi. Sub fotografii scria, dupa caz, "Basescu satanistul", "Blaga satanistul" si "Videanu satanistul". De la bun inceput, marsaluitorii au atras atentia asupra lor. In primul rand, a soferilor iritati ca traficul a fost dat peste cap.

Peremistii si-au continuat imperturbabil marsul producand un zgomot infernal cu trompete si sirene. De altfel, coloana era deschisa de jeep-ul lui Bebe Ivanovici, pe care erau amplasate difuzoare din care se revarsau cantece adecvate evenimentului. De la sentimentalul "Asa-i romanul" la martialul "Treceti batalioane romane Carpatii" sau proletarul "1 Mai muncitoresc".

De altfel, arsenalul de lozinci a fost unul foarte vast si, dupa cum spunea chiar C.V. Tudor, "au fost bine perpelite la focul simtirii". Tinta principala a fost Traian Basescu, "Vadim la Cotroceni, Basescu la Fundeni" fiind doar una dintre ele. In dreptul primariei Capitalei, nu a fost iertat nici Sorin Oprescu: "Sorin Oprescu, Omul lui Basescu". Apoi primarului i s-a adresat chiar si o invitatie la dialog: "Iesi afara, Javra ordinara". Cum C.V. Tudor este singurul poet presedinte de partid, aportul sau poetic nu putea lipsi astfel ca, la Universitate l-a chemat pe Codrin Stefanescu, dandu-i pe tava o noua scandare: "Vadim a invatat aici, Nu ca chiorul, la gagici". Stefanescu a aprobat incantat si apoi a dat tonul noului "hit" din repertoriul PRM.

Ajuns la poarta Cotrocenilor, presedintele PRM a rabufnit impotriva jandarmilor, pe motiv ca traseul a fost prelungit inutil pe splaiul Dambovitei astfel incat participantii sa ajunga obositi bine la Palatul Cotroceni.

C.V. Tudor le-a promis participantilor ca va pune capat coruptiei. "Prima masura pe care o voi lua ca presedinte, voi baga la puscarie 1.000 de mafioti si le voi confisca averile", a spus Vadim. El a afirmat ca, in calitate de presedinte al Romaniei, nu va locui la Cotroceni, ocazie cu care a vorbit si despre etimologia acestui nume propriu ce ar proveni din "a cotroci", verb ce inseamna "a se ascunde".

so funny!

Sus In jos
Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyLun 16 Noi 2009, 14:12

Si acum sa trecem la lucruri serioase...

Mihnea Maruta: "La finalul dezbaterii, nici Basescu, nici Antonescu n-au venit sa-mi intinda mana"

Mihnea Maruta, moderatorul primului duel electoral dintre Traian Basescu si Crin Antonescu, dezvaluie pe blogul sau, culisele dezbaterii desfasurate sambata, la Cluj.

Emotiile au fost foarte puternice in toate taberele. Fostul jurnalist, acum blogger, Mihnea Maruta s-a aflat in fata primei provocari de o asemenea anvergura, in timp ce candidatii s-au lasat antrenati de replici acide, pentru ca la sfarsitul dezbaterii sa uite de "eticheta" si sa nu mai dea mana cu moderatorul.

"Nici acum nu realizez cu adevarat prin si pe langa ce am trecut. Nici candidatii, nici echipele lor de campanie nu stiu ce risc si-au asumat. Si asta face povestea si mai si… Mi-au lasat libertate completa! Toate intrebarile au fost ale mele. Puteam sa am agenda personala, sa lesin, sa nu mai stiu ce sa intreb, sa ma blocheze emotia. Ne-a trecut glontul pe la ureche tuturor. Intelegeti?

"In prima parte nu stiai ce sa faci cu mainile", mi-au spus prietenii. Adevarat. Pana la sfarsit n-am stiut. Aveam un singur gand: "De tine depinde sa fie corect, de tine depinde ca niciunul sa nu fie avantajat". Si mai bea o gura de apa…

Antonescu mi-a tinut privirea in cele cateva secunde in care ne-am strans mainile, Basescu si-a intors-o dupa primul contact vizual. Aveam sa descopar, surprins, ca el, Basescu, era mai emotionat decat contracandidatul sau. Si-a inghitit nodul din gat de vreo trei ori. <>, imi spuneam.

"Lasa-i sa se contrazica, asta asteapta oamenii cel mai mult". Am facut bine? Eu zic ca da. I-am lasat de vreo doua ori sa isi dovedeasca spontaneitatea si inteligenta prompta. Nu asta lipsea campaniei electorale?", intreaba retoric Maruta, pe blogul sau, incurajand opinii pro si contra felului in care a gestionat acest duel electoral.

"Cum am ales intrebarile? Eram la Cluj, intr-un mediu universitar, asa ca am hotarat din start ca nu voi intra in mocirla ultimelor zile. Nu moguli, nu presa, nu paranoia. Sa vad cum se descurca la adevaratele probleme, la cele care-i preocupa pe telespectatorii aia necunoscuti: va fi mai bine cu o singura Camera?, e posibil sa nu mai numiti activisti incompetenti la conducerea institutiilor statului?, se poate reface capacitatea magnetica a Romaniei, ca sa nu ne mai plece sufletistii dezamagiti?, relaxarea fiscala e realista?, sunteti in stare sa modernizati satul romanesc? si, de fapt, cine esti tu, Antonescu?, cine esti, tu, Basescu?… Judecati-ma.

Doar atat m-au rugat consilierii celor doi: "Lasati-i sa vorbeasca". Si aveau dreptate. Ei candideaza, ei isi asuma toate riscurile, a lor e supra-solicitarea fizica si psihica, ei propun solutii. Nu eventualul meu tupeu era testat, ci forta lor. Am gresit? La finalul dezbaterii, niciunul n-a venit sa-mi intinda mana. Au plecat pur si simplu. Nu mai conta. Pentru mine, fusese fifty-fifty".

Mihnea Maruta a fost, timp de exact un an, redactor-sef al ziarului Cotidianul, dupa biografia pe care i-o face publicatia Catavencu. Dupa un an, si-a dat demisia si s-a intors la Cluj, impreuna cu sotia si cele trei fetite, de sase, opt, respectiv noua ani. Inainte de Cotidianul, a fost redactor-sef la CLUJEANUL si Ziarul clujeanului, cunoscut sub denumirea ZC. Acum, Maruta "e somer cu blog". "A primit mai multe oferte, dar le-a refuzat. Nu i-au convenit patronul si/sau gradul de libertate editoriala", noteaza Catavencu.

wow no coment! RUSINICA ambilor "catindati" !!!

Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyLun 16 Noi 2009, 17:17

Franz Schneider a scris:
Niciun comentariu ! doh

Dar au dus minerii cu autobuzele la mitingurile portocalii.
Probabil santajandu-i cu locurile de munca.

Franz Schneider

Franz Schneider

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyLun 16 Noi 2009, 21:06

aurora a scris:
Franz Schneider a scris:
Niciun comentariu ! doh

Dar au dus minerii cu autobuzele la mitingurile portocalii.
Probabil santajandu-i cu locurile de munca.
N-au minerii timp de mitinguri fata !!! Au de scos carbune la lumina...

Sus In jos
silverstar

silverstar

Numarul mesajelor : 2250
Data de inscriere : 23/12/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyMier 18 Noi 2009, 10:41

Citiţi să vă cruciţi: Un lider UDMR s-a plasat langa Udrea si a starnit dihonia in partid

Sursa: ziare.com http://www.ziare.com/actual/alegeri-prezidentiale-2009/11-18-2009/un-lider-udmr-s-a-plasat-langa-udrea-si-a-starnit-dihonia-in-partid-953683#adaugare-comentariu

Vad ca doamna Udrea este, a devenit extrem de periculoasa.
Daca-mi amintesc bine, si sigur ca-mi amintesc, un secretar de stat PSD a fost mazilit pentru un gest de politete facut fata de doamna Udrea.

Acum astuia de la UDMR i se arata obrazul tot din cauza doamnei Udrea.

Ce se intampla? Au innebunit liderii de sindicat?
Cum e posibil? Încă n-am auzit ca Doamna Udrea să fie leproasă… Să fie? O fi… Rolling Eyes

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyMier 18 Noi 2009, 11:53

Ei, Silver, cred ca e si invidie Wink ...Astia mor de ciuda ca nu-i baga Udrea-n seama si ca nu se coboara la nivelul lor, ca atare, vulpea care n-ajunge la struguri, spune ca-s acri Laughing .
Udrea este frumusica foc, si mai este si desteapta, pe deasupra. Nu se lasa intimidata de mitocani si tzatze invidioase, ii pune la punct pe toti cei care intrec limita bunului simt, are simtul umorului, stie sa ironizeze fudulii prosti, bref e "beton" Very Happy ! bravo

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
silverstar

silverstar

Numarul mesajelor : 2250
Data de inscriere : 23/12/2008

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 EmptyMier 18 Noi 2009, 12:12

Cristina scrie:
Citat :
vulpea care n-ajunge la struguri, spune ca-s acri...

... sau prea sus.

Cristina, e şi frumoasă şi deşteaptă şi bună de gură şi cu replica gata pregătită. Dumnezeu a fost foarte darnic cu dumneaei.
Am petrecut o zi în compania ei şi a soţului. Grupul nu numai eu. Ne-am simţit minunat.
Fără fasoane, fără baloane... Noi, cum suntem de la mama natura, fara găteli şi poleieli...

După alegeri ne vedem din nou. Probabil vom fi şi pe la televiziunea nou făcută a PD-L, mai ales că de 2 ani o cerem...

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Ştiri politice interne (I)   Ştiri politice interne (I) - Pagina 10 Empty

Sus In jos

Ştiri politice interne (I)
Sus 
Pagina 10 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Stiri politice internationale
» Stiri IT
» Stiri sportive
» STIRI SOCIALE
» AUTO - Stiri

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: