LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
problema efremovivanantonovici Limba istorie mediu brasov google 1918 nicuvar CPSF muzica_traditionala romana Fantasy internet 1 humanitas taieri padure comment-143 reclame sibiu politica 23 curiozitati Popasul drumetie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 I_vote_lcapCACTUS PERFECTUS - Pagina 37 I_voting_barCACTUS PERFECTUS - Pagina 37 I_vote_rcap 
Emil Condor
CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 I_vote_lcapCACTUS PERFECTUS - Pagina 37 I_voting_barCACTUS PERFECTUS - Pagina 37 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CACTUS PERFECTUS

In jos 
+23
Diaporevomenos
Iisus
Franz Schneider
lutra vulgaris
VOTAN
CRUCIAT
delta
Karima
bulache
Cristina
dolion
yzzy
ostrovna
zuum
zaraza26
abbilbal
ACCENT
cactus
aurora
nicuvar
Layla
Anahoret
Emil Condor
27 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44  Urmatorul
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 Empty
MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptySam 26 Mar 2011, 20:35

"Subscrie" si treci la executare!

CRUCIAT

Numarul mesajelor : 1568
Data de inscriere : 28/10/2010

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptySam 26 Mar 2011, 20:38

dolion a scris:
"Subscrie" si treci la executare!
Si daca nu?? speriat

dolion

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptySam 26 Mar 2011, 20:39

Ti-aduci aminte ca am povestit cum imi impun sa intineresc, folosind mantre pe timpul deplasarii pe jos, in ritmul pasilor si a respiratiei? Ei bine, incep sa cred ca functioneaza!

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptySam 26 Mar 2011, 20:42

L-ai ascultat pe Corut?

dolion

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptySam 26 Mar 2011, 20:44

Nu, metoda e "proprie si personala", nu am patentat-o, dar o ofer tuturor, cu draga inima!

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptySam 26 Mar 2011, 20:54

Vorbeam serios, nu faceam ironii( nici nu ma caracterizeaza asta) sau glume; si el vorbea acum citeva zile de asta si la CEI PESTE 70 DE ANI PE CARE II ARE SI UN PROGRAM DE PESTE 15 ORE MUNCA/ZI, arata minunat. Zicea de munca in gradina si ginduri speciale legate de tinerete

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptySam 26 Mar 2011, 22:31

dolion a scris:
Eu v-am mai sfatuit sa va folositi "computerul" din cap pentru a fi sanatosi; dati-i ordin si el se executa!
Era de presupus ca eu să fiu pe „partea cealaltă” prin anii 1976 - 1977 dar cu ajutorul acelui „computer” am păcălit moartea pentru cel putin 35 de ani. Si numărătoarea continuă... smile

cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyVin 01 Apr 2011, 16:48

sa revenim la realitatea obiectiva...

CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 P1040789

in caz ca n-atzi stziu, asta-i un cactus - sta pe tron ca regii de odinioara; cred ca ma fac rege thumb_yello

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyVin 01 Apr 2011, 17:04

cactus a scris:
sa revenim la realitatea obiectiva...

in caz ca n-atzi stziu, asta-i un cactus - sta pe tron ca regii de odinioara; cred ca ma fac rege thumb_yello

aplauze aplauze aplauze flower
Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyVin 01 Apr 2011, 19:59

Ok, daca scrii aici, poti fi ce doresti tu, nu ma opun.. Very Happy

cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyDum 03 Apr 2011, 13:38

CRUCIAT a scris:
Ok, daca scrii aici, poti fi ce doresti tu, nu ma opun.. Very Happy

NORMAL

sa se auda pana-n Piatza Prostitutziei

Sus In jos
CRUCIAT

CRUCIAT

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyDum 03 Apr 2011, 14:04

nu stiu daca se observa bine cutitele.....

CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 Imgp39261

cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyDum 03 Apr 2011, 14:26

si nu numai cutitele...

CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 Sharm-el-sheikh

Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyVin 29 Apr 2011, 18:56

Se veştejeşte vremea în esenţa noastră,
Ne răzvrătim că-n sânge ni-s paşii tot mai moi.
Eternitatea aşteaptă să ne pună-n glastră,
Însinguraţi să creştem cu umbrele pe noi.

Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyLun 09 Mai 2011, 06:21

Kestii de suparare, asa ca nu va mai intzepatzi atata... CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 44085

Supărarea este una din cele mai răspândite încălcări ale legilor universului, care
poate determina diferite neplăceri în viaţa, atât a celui pe care te superi, cât şi în propria ta viaţă.
Potrivit legii bumerangului, tot ceea ce emitem în atmosferă, din punct de
vedere vibratoriu: gânduri, vorbe, dorinţe, fapte, sentimente etc. se întorc la noi producând efecte
perturbatoare în câmpul nostru energetic.De aceea nimeni nu poate face rău altuia fără să plătească.
De aceea oricând aveţi gânduri negative despre o persoană să vă rugaţi în permanenţă pentru sănătatea ei.
Când ne gândim la cineva se creează instantaneu o punte energetică între noi şi omul la care ne gândim.
De aceea, orice gând rău reprezintă un atac energetic care aduce un prejudiciu omului respectiv.
Astfel ne atacăm şi ne omorâm unul pe altul în mod inconştient, de multe ori fără să ne dăm seama de acest
lucru .
Orice expresie dură, afirmată pe un ton categoric poate provoca un rău atât sieşi cât şi unui alt om.
Neintelegerile într-o relatie de cuplu vin din nevoia de a-l controla şi domina pe celălalt.
Fiecare încearcă astfel să aibă controlul şi să rămână deasupra întregii situaţii. Când controlezi o altă fiinţă îi
iei energia, îţi faci plinul pe socoteala altuia. Astfel devii vampir energetic.
Ori de cate ori cădem în acest prost obicei ne deconectăm de la sursă şi intrăm în suferinţă.
Răcirea relaţiilor dintre doi parteneri se datorează creşterii nivelului de agresivitate interioară.
Lipsa de compatibilitate duce la lipsa de comunicare. Lipsa de comunicare duce
la dezastru. Lipsa de comunicare prin iubire duce la ură. O agresivitate subconştientă faţă de
bărbaţi / femei se transformă într-un program de autodistrugere. Dacă doi parteneri abuzează fizic sau
emoţional unul de celălalt, atunci ei nu merită să rămână împreună..
Dependenţa naşte agresivitatea. Iar agresivitatea produce boala. Dependenţa de
dorinţe, frica, depresia şi supărarea atrag gelozia. Cu cât este mai puternică dependenţa de persoana iubită,
cu atât mai numeroase sunt pretenţiile noastre faţă de ea. Cearta, mânia, nerăbdarea emit
în tăcere o mare forţă destructivă. Numai prin iubire poate seca izvorul răutăţilor .
Să nu vorbiţi despre nenorocirile trăite pentru că ele pot prelungi durata lor. Când nu vorbim cuiva despre
problemele noastre noi ne îndepărtăm de ele. Îndepărtarea de ele este primul pas pentru depăşirea acestora.
Esenţial este când vorbiţi despre problemele şi emoţiile dvs. să nu căutaţi milă sau compătimiri.
IMPORTANT:
Dacă aveţi o mare supărare sau tristeţe încercaţi să nu aduceţi sentimentele acestea acasă.
Ieşiţi în stradă cu deosebire în locurile înverzite şi plimbaţi-vă. Nu faceţi din casa dvs. o groapă de
gunoi energetic. Dacă locuiţi de câţiva ani şi a-ţi saturat spaţiul cu regrete, supărări şi spaime,
amintiţi-vă momentele în care v-aţi certat şi supărat, aşezaţi-vă în acel loc, iertaţi, anulaţi
agresivitatea faţă de iubire, rugaţi-vă (de ce nu)) ?).
Este mai bine să plângeţi decât să urâţi. Dacă n-aţi reuşit să vă învingeţi pe dvs. înşivă,
agresiunea se acumulează în mod inevitabil. Atunci când plângeţi agresiunea apărută se distruge...
Munca nu trebuie să ne omoare, ci să ne dezvolte. Înseamnă că supraîncărcările nu trebuie să fie
permanente şi în fiecare ocupaţie trebuie să găsim plăcerea.Daca cineva te jigneşte nu te răzbuna pe el,
nu-l urî şi nu te supăra pe el întrucât această jignire este un dar de la Dumnezeu.
Dacă n-o accepţi urmează ca purificarea sufletului să se înfăptuiască prin boli şi nenorociri,
iar dacă nu eşti pregătit nici pentru aceasta ea vine prin moarte Această formă de purificare ne
este dată prin intermediul celor apropiaţi, de aceea în măsura în care reuşim să-i iertăm, în aceeaşi măsură
sunt posibile schimbări interioare de profunzime.
Se cuvine să iertăm nu numai în gând ci şi cu sufletul. Cel mai mult ne leagă de trecut supărările neiertate.
Iertând un om care ne-a jignit sau ne-a supărat ne putem vindeca de o boală gravă. Roagă-te în permanenţă
ca toţi cei din jurul tău să fie fericiţi, sănătoşi şi întreaga lume să fie binecuvântată. Această rugăciune va iradia
atât de multă iubire către întreaga lume încât iubirea se va întoarce la tine din belşug.
Cum dăruieşti aşa primeşti! Răzbunându-te te faci egal cu adversarul.
Iertându-l te arăţi superior. Iertând ne eliberăm pentru a ne putea înălţa. Ar trebui să fim conştienţi că iertând
îi eliberăm pe cei care ne-au greşit, deci iertând oferim libertate.
Să alegi calea iertării, pentru că numai ea desface rana încleştată în timp.
În dragostea omenească trebuie întotdeauna să existe o detaşare de omul iubit.
Cu cât aveţi mai multe pretenţii, iritări şi nemulţumiri faţă de omul apropiat cu atât mai mult creşte dependenţa de el..
Dependenţa de valorile materiale ne va omorî încetul cu încetul şi spiritul şi sufletul.
Gândirea noastră dispune de cea mai puternică forţă creatoare din întregul univers.
Gândul este cel care aduce pacea şi liniştea în sufletul nostru. Gândul este cel care atrage binele sau răul în
existenţa noastră. Toate gândurile emise plutesc în aer ca nişte mine ameninţătoare pentru a lovi pe cel ce le-a produs.
O gândire sau o acţiune negativă este resimţită dureros de mii de organisme. De aceea există o lege a naturii şi a ştiinţei
(Principiul al III-lea al mecanicii cunoscut si sub numele de Principiul actiunii si reactiunii) conform căreia răul
pricinuit altora ne face rău şi nouă înşine. De aceea străduinţa de a ierta duşmanii şi de a îndrepta spre ei
numai gânduri de pace şi iubire constituie un act protector pentru noi.

Asadar suntem ceea ce suntem ca rezultat a tot ceea ce am gandit!

Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyJoi 23 Iun 2011, 12:26

Cactus, draga, absentezi cam mult! E totul OK? Iti doresc multa sanatate!

dolion

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyVin 19 Aug 2011, 12:03

Semne ciudate
Lasă cocorii pe cer
Sfârsit de vară

haiku de Vasile Solcan

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyVin 19 Aug 2011, 23:16

dolion a scris:
Semne ciudate
Lasă cocorii pe cer
Sfârsit de vară

haiku de Vasile Solcan
Sad Ce rau imi pare ca se termina vara !!!
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptySam 20 Aug 2011, 19:40

dolion a scris:

nu; nimic nu-i ok; incep durerile si doare rau - cred ca vertebrele imi apasa nervii si calmantele nu prea mai au succes; asta e. Stau mai mult in pat. Citesc io aproape in fiecare zi dar nu prea mai am putere sa intervin ; si nici inspiratzie. Asa ca, asta e. Io citesc... voi scrieti. Ci, servus, voi drajilor

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptySam 20 Aug 2011, 21:26

cactus a scris:
dolion a scris:

nu; nimic nu-i ok; incep durerile si doare rau - cred ca vertebrele imi apasa nervii si calmantele nu prea mai au succes; asta e. Stau mai mult in pat. Citesc io aproape in fiecare zi dar nu prea mai am putere sa intervin ; si nici inspiratzie. Asa ca, asta e. Io citesc... voi scrieti. Ci, servus, voi drajilor

Offf,ce ciuda mi-e pe dureri Sad Sad Sad CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 216857 CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 71388
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyDum 21 Aug 2011, 19:46

Si la mine au inceput tot felul de dureri suspecte, fara cauze evidente... ba la genunchi, ba la umar, etc. Colac peste pupaza, mai mi-a cazut si un capac de canal peste degetul mare de la piciorul stang si mi-a fracturat articulatia; acum trag ponoasele, ma doare la mers, ma doare noaptea si zice-se ca e vindecat! Dar e umflat in continuare si nu mai asculta de comenzile date. Asta e, pe 10 septembrie schimb prefixul si nu ma bucur deloc!

ostrovna

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyDum 21 Aug 2011, 20:21

dolion a scris:
Si la mine au inceput tot felul de dureri suspecte, fara cauze evidente... ba la genunchi, ba la umar, etc. Colac peste pupaza, mai mi-a cazut si un capac de canal peste degetul mare de la piciorul stang si mi-a fracturat articulatia; acum trag ponoasele, ma doare la mers, ma doare noaptea si zice-se ca e vindecat! Dar e umflat in continuare si nu mai asculta de comenzile date. Asta e, pe 10 septembrie schimb prefixul si nu ma bucur deloc!

Dolion nici eu nu ma bucur ca trec anii CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 216857 CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 216857 CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 216857 CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 71388
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyLun 22 Aug 2011, 03:01

ostrovna a scris:
...nici eu nu ma bucur ca trec anii
De ce nu? E bine că au... de unde trece!
Mai rău dacă nu ar mai trece, dacă s-ar opri, nu-i asa? Very Happy

ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyLun 22 Aug 2011, 11:14

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:

Da ai dreptate sanatate sa avem CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 71388 CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 71388 CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 71388 CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 71388 CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 71388 CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 216857
Sus In jos
Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 EmptyLun 22 Aug 2011, 12:39

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Daca s-ar opri intr-un moment de fericire si bucurie si sa ramana asa n-ar fi rau ... scratch Cool
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 37 Empty

Sus In jos

CACTUS PERFECTUS
Sus 
Pagina 37 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 20 ... 36, 37, 38 ... 40 ... 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ENGLISH
» LITERATURĂ
» ASTAZI E ZIUA TA... (III)
» DE LA CACTUS ADUNATE si în lume date...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: CACTUS-
Mergi direct la: