Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 23 Aug 2011, 04:58
Acum, aici lucrăm pentru acel moment al opriri timpului în vietile noastre... Fain ar fi să ne si reusească!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 23 Aug 2011, 11:37
Este foarte adevarat, Emil In trecerea lui, a timpului (sau a noastra prin timp) - avem parte de experiente de toate felurile, atat placute cat si neplacute..
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 24 Aug 2011, 04:50
Iar experientele prin care trecem ne rodează pentru Ziua cea Mare când vom face trecerea din timp spre infinit.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 24 Aug 2011, 11:22
Si toate experientele prin care trecem au o lectie pe care trebuie sa o sesizam.
Emil Condor
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 25 Aug 2011, 05:23
Adevărat ce spui, Mihaela dragă! Păcat că de cele mai multe ori, omul nu percepe semnalele transmise si prin urmare nu învată destul din experientele proprii.
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 27 Aug 2011, 21:13
sa revenim la oile noastre...
Timpul este unitatea de masura care permite gandului sa devina realitate
cool - Cactus rulz
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 27 Aug 2011, 21:18
cactus a scris:
sa revenim la oile noastre...
Timpul este unitatea de masura care permite gandului sa devina realitate
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 27 Aug 2011, 21:32
cactus a scris:
cool - Cactus rulz
Cool!
Ce mai zici matale, tăticule? Esti scump la vorbă si... si (stiu) ai atâtea de spus ceea ce dă sperante în asteptarea mea.
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 28 Aug 2011, 08:55
Emil Condor a scris:
cactus a scris:
cool - Cactus rulz
Cool!
Ce mai zici matale, tăticule? Esti scump la vorbă si... si (stiu) ai atâtea de spus ceea ce dă sperante în asteptarea mea.
Chestia-i ca asteapta si ALTUL; sper sa pot lasa sa astepte inca ceva timp fiindca ar mai fi niste kestii de rezolvat in viatza asta; la cum m-am simtit in ultimul timp nu prea am io sperante dar nu se stie; viata poate sa joace si feste placute. Mai dau io prin zona...
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Emil Condor
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 28 Aug 2011, 17:31
cactus a scris:
Emil Condor a scris:
cactus a scris:
cool - Cactus rulz
Cool!
Chestia-i ca asteapta si ALTUL; sper sa pot lasa sa astepte inca ceva timp...
ALTUL poate să astepte pentru că Îl stim desăvârsit în răbdare, dragoste, întelegere si bunătate.
cika azi e prima zi calendaristica de toamna; e bine; n-a fost chiar asa de turbat de cald; poate ca din octombrie se mai racoreste
Nasol este ca de la citostatice iar apar reactziile; ce am fost io cu muscodrom dar de-acuma cad tzepii intr-o veselie.... pe langa altele. Ci servus, incep din nou peregrinarile pe la doftori. Mai auzim noi unii de altzii. Sa fitzi cumintzi, sa betzi atata cat putetzi plati, nu pe datorie, si ektzetera...
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 04 Dec 2011, 17:19
cactus a scris:
...in urmatoarele zile nu mai am cum...
Pleci undeva, fratele meu, ori ti-ai propus să intri la Popas doar în zile care nu-s sărbători (ai văzut ce zicea Dia: aproape fiecare zi e o sărbătoare) si atunci ne privezi de plăcerea de a te avea în mijlocul nostru.
Sper că te simti mai bine, prieten drag! Cerul să fie cu tine!
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 04 Dec 2011, 17:49
Si eu voiam sa-l intreb. De fapt voiam sa-i spun sa vina mai des pe forum ca ii simt lipsa
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 04 Dec 2011, 19:21
Emil Condor a scris:
Sper că te simti mai bine, prieten drag! Cerul să fie cu tine!
Multzam pentru gandul bun; din pacate sperantza ta e doar sperantza de aia apar tot mai rar; va mai trimit io din cand in cand cate ceva pe mail ca mai mult, nu prea mai pot. Asta e din pacate. Daca aparetzi noptzile pe internet, ar trebui sa ma vedetzi aproape zilnic; de ce nu luati legatura cu mine ?
Emil Condor
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 04 Dec 2011, 19:23
Foarte rar intru pe Mess, dar de acum încolo am s-o fac pentru tine. Promit!
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 04 Dec 2011, 20:03
Emil Condor a scris:
totdeauna am zis io ca esti ficior fain
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 04 Dec 2011, 20:06
cactus a scris:
Emil Condor a scris: