__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| CACTUS PERFECTUS | |
|
+23Diaporevomenos Iisus Franz Schneider lutra vulgaris VOTAN CRUCIAT delta Karima bulache Cristina dolion yzzy ostrovna zuum zaraza26 abbilbal ACCENT cactus aurora nicuvar Layla Anahoret Emil Condor 27 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 00:22 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 00:23 | |
| _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 00:23 | |
| Avem răbdare... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 00:33 | |
| ...ia si-un tutun, ca mai e cale lunga... _____________________ Doctor Cross
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 00:38 | |
| - Emil Condor a scris:
- CRUCIAT e pus pe luptă: ba cu spada, ba cu bâta, cu streangul...
O ghilotină (iconită) nu ar trebui să căutăm? ma dai tu de gol, asa , pe tot forumul..nu puteai s-o tii secret? _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 00:39 | |
| Ok, dar vreau o tigară făcută din... rădăcina vietii, dacă tot mai provocat la păcate. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 00:40 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Emil Condor a scris:
- CRUCIAT e pus pe luptă: ba cu spada, ba cu bâta, cu streangul...
O ghilotină (iconită) nu ar trebui să căutăm? ma dai tu de gol, asa , pe tot forumul..nu puteai s-o tii secret? Am spus în soaptă... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 00:47 | |
| - Emil Condor a scris:
- Ok, dar vreau o tigară făcută din... rădăcina vietii, dacă tot mai provocat la păcate.
Retrag propunerea: nici in gluma nu indemn la rele pe cineva. Acu, sa nu pierdem sirul glumei: nu stii ca pacatul cu atit e mai dulce, cu cit e mai nociv?? _____________________ Doctor Cross
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 00:47 | |
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 00:51 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Emil Condor a scris:
- Ok, dar vreau o tigară făcută din... rădăcina vietii, dacă tot mai provocat la păcate.
Retrag propunerea: nici in gluma nu indemn la rele pe cineva. Acu, sa nu pierdem sirul glumei: nu stii ca pacatul cu atit e mai dulce, cu cit e mai nociv?? Dulce si amar... Nici în glumă nu urmez relele propuse de altii, îmi ajung ale mele, păi nu? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 00:56 | |
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 00:58 | |
| - CRUCIAT a scris:
- soapta ta...trecu balta cea mare..
...si ca o vijelie s-a oprit direct în Popas! Parcă n-am avea destule soapte (vijelii) pe aici, oricum! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 01:03 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 01:14 | |
| - Emil Condor a scris:
- CRUCIAT a scris:
- Emil Condor a scris:
- CRUCIAT a scris:
- Emil Condor a scris:
Retrag propunerea: nici in gluma nu indemn la rele pe cineva. Acu, sa nu pierdem sirul glumei: nu stii ca pacatul cu atit e mai dulce, cu cit e mai nociv?? Dulce si amar...
Nici în glumă nu urmez relele propuse de altii, îmi ajung ale mele, păi nu? atunci pe mine de ce ma indemnai la pacatul... de a te indemna la pacat??? PS si cind te gindesti ca Tseposul doarme dus, nu stie ce tontoroi facem noi pe popasul lui... Îndemnul este asa, doar o invitatie la... solidaritate: păcătuim în unitate, nu?
Acum e rândul nostru - el si-a făcut plăcerile prin alte părti... 1 adica vorbele mele mestesugite..ar fi cazut pe teren neprielnic..Hmmm... 2 Bine-mi pare de Cactus! S-a dus la baut o tsuica fara noi! si daca minca si un singerete... 3 lasa soaptele sa se auda..gura lumii sloboda... Da am o intrebare: pe gerurile astea, la voi ce preparate din carne mincati? sau ajung vegetalele? _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 01:35 | |
| La noi este 7 grade acum, si plouă fără oprire de două zile. Am terminat cu gerul. Se mănâncă româneste, greceste, italieneste, numai în stil canadian, nu. Personal am redus consumul de carne si, ceva mai trist decât aceea, consumul de brânză. Sunt omul ce ar mânca brânză cu brânză si în loc de prăjitură... altă brânză. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 10:56 | |
| - Emil Condor a scris:
- La noi este 7 grade acum, si plouă fără oprire de două zile. Am terminat cu gerul.
Se mănâncă româneste, greceste, italieneste, numai în stil canadian, nu.
Personal am redus consumul de carne si, ceva mai trist decât aceea, consumul de brânză. Sunt omul ce ar mânca brânză cu brânză si în loc de prăjitură... altă brânză. Dar cu branza ce-ati avut, fratilor, ca si mie imi place branza! Pai as da-o pe aia mai light, dar sa reduc... | |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 17 Mar 2011, 16:41 | |
| - zaraza26 a scris:
- Emil Condor a scris:
- La noi este 7 grade acum, si plouă fără oprire de două zile. Am terminat cu gerul.
Se mănâncă româneste, greceste, italieneste, numai în stil canadian, nu.
Personal am redus consumul de carne si, ceva mai trist decât aceea, consumul de brânză. Sunt omul ce ar mânca brânză cu brânză si în loc de prăjitură... altă brânză. Dar cu branza ce-ati avut, fratilor, ca si mie imi place branza! Pai as da-o pe aia mai light, dar sa reduc... cauta Feta si nu ai sa mai poti renunta la brinza... Eu ma declar "luptator pentru..drepturile brinzei de a fi mincate!!" _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 18 Mar 2011, 01:51 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Eu ma declar "luptator pentru..drepturile brinzei de a fi mincate!!"
Se dă Carnet de Membru la intrarea în „Organizatia” asta? Vreau si eu... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| | | | CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 18 Mar 2011, 13:41 | |
| - Emil Condor a scris:
- CRUCIAT a scris:
Se dă Carnet de Membru la intrarea în „Organizatia” asta? Vreau si eu... Nu, dar ar trebui... Oricum, ma proclam presedinte onorific! nu de alta, dar "onorez" brinzeturile de orice fel, la orice ora...ce e drept, am cam micsorat cantitatile fata de apetit...dar am invatat de la niste calugari foarte invatati ( fara gluma acum) ca masa este un minunat prilej de filozofie asupra existentei umane si a ce poate insemna masa saraca, post, etc.. Asa ca, legat de principiul ca .." nu faci nici o brinza cu "... eu am concluzionat: trebuie sa fie foarte priceput , ca sa faca o brinza buna! Asa ca, neputind sa fac, maninc! Orice se numeste brinza! _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 18 Mar 2011, 16:41 | |
| _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 18 Mar 2011, 20:50 | |
| - Cristina a scris:
da, si goala merge...dar cu salata de rosii cu masline, piine la vatra si un vin usor alb rece....te ucide!!! _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 18 Mar 2011, 23:46 | |
| - CRUCIAT a scris:
- ..."onorez" brinzeturile de orice fel, la orice ora...ce e drept, am cam micsorat cantitatile fata de apetit...dar am invatat de la niste calugari foarte invatati ( fara gluma acum) ca masa este un minunat prilej de filozofie asupra existentei umane si a ce poate insemna masa saraca, post, etc.. Asa ca, legat de principiul ca .." nu faci nici o brinza cu "... eu am concluzionat: trebuie sa fie foarte priceput , ca sa faca o brinza buna! Asa ca, neputind sa fac, maninc! Orice se numeste brinza!
Tu ce faci în postarea asta? Vorbesti despre tine sau despre... Emil Condor? Si eu cheltui averi întregi doar pe brânzeturi - toate tipurile. Printre altele, consum si Feta grecească - place mult în diferite combinatii. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 18 Mar 2011, 23:49 | |
| - zaraza26 a scris:
- Emil Condor a scris:
- CRUCIAT a scris:
Se dă Carnet de Membru la intrarea în „Organizatia” asta? Vreau si eu... Eu vreau sa stiu de ce ai zis ca reduceti acolo consumul ei... O să-ti arăt o poză - o voi face si o voi posta aici. Atunci vei întelege perfect de ce am trecut la reducerea brânzeturilor din consumul alimentar. Oricum nu am renuntat la ele. Nu se poate! Nu, nu! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 19 Mar 2011, 07:04 | |
| - Emil Condor a scris:
- CRUCIAT a scris:
- ..."onorez" brinzeturile de orice fel, la orice ora...ce e drept, am cam micsorat cantitatile fata de apetit...dar am invatat de la niste calugari foarte invatati ( fara gluma acum) ca masa este un minunat prilej de filozofie asupra existentei umane si a ce poate insemna masa saraca, post, etc.. Asa ca, legat de principiul ca .." nu faci nici o brinza cu "... eu am concluzionat: trebuie sa fie foarte priceput , ca sa faca o brinza buna! Asa ca, neputind sa fac, maninc! Orice se numeste brinza!
Tu ce faci în postarea asta? Vorbesti despre tine sau despre... Emil Condor?
Si eu cheltui averi întregi doar pe brânzeturi - toate tipurile. Printre altele, consum si Feta grecească - place mult în diferite combinatii. Ma bucur ca nu sufar numai eu! In perioada asta, am redus drastic cantitatile, dar tentatia exista inca in frigider...ca nu pot obliga si sotul sa nu manince.. Imi iau eu revansa!! _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS | |
| |
| | | | CACTUS PERFECTUS | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |