__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| CACTUS PERFECTUS | |
|
+23Diaporevomenos Iisus Franz Schneider lutra vulgaris VOTAN CRUCIAT delta Karima bulache Cristina dolion yzzy ostrovna zuum zaraza26 abbilbal ACCENT cactus aurora nicuvar Layla Anahoret Emil Condor 27 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 24 Feb 2011, 13:51 | |
| Inapoi la mama? _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | CRUCIAT
Numarul mesajelor : 1568 Data de inscriere : 28/10/2010
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 26 Feb 2011, 18:37 | |
| de mine nu ti-a fost dor? _____________________ Doctor Cross
| |
| | | cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Lun 28 Feb 2011, 12:21 | |
| Cikă e scris de cetăţeanul Ainştain Albert (o fi daca zic ei...)
Dumnezeu versus Stiinţă
Intr-o sala de clasa a unui colegiu, un profesor tine cursul de filozofie… -Sa va explic care e conflictul intre stiinta si religie… Profesorul ateu face o pauza si apoi ii cere unuia dintre noii sai studenti sa se ridice in picioare. - Esti crestin, nu-i asa, fiule? - Da, dle, spune studentul - Deci crezi in Dumnezeu? - Cu siguranta - Dumnezeu e bun? - Desigur, Dumnezeu e bun. - E Dumnezeu atotputernic? Poate El sa faca orice? - Da - Tu esti bun sau rau? - Biblia spune ca sunt rau. Profesorul zambeste cunoscator. Aha! Biblia! Se gandeste putin. - Uite o problema pt tine. Sa zicem ca exista aici o persoana bolnava si tu o poti vindeca. Poti face asta. Ai vrea sa o ajuti? Ai incerca? - Da, dle. As incerca. - Deci esti bun. - N-as spune asta. - Dar de ce n-ai spune asta? Ai vrea sa ajuti o persoana bolnava daca ai putea. Majoritatea am vrea daca am putea. Dar Dumnezeu, nu… Studentul nu raspunde, asa ca profesorul continua. - El nu ajuta, nu-i asa? Fratele meu era crestin si a murit de cancer, chiar daca se ruga lui Isus sa-l vindece. Cum de Isus e bun? Poti raspunde la asta? Studentul tace. - Nu poti raspunde, nu-i asa? El ia o inghititura de apa din paharul de pe catedra ca sa-i dea timp studentului sa se relaxeze. - Hai sa o luam de la capat, tinere. Dumnezeu e bun? - Pai…, da, spune studentul - Satana e bun? - Studentul nu ezita la aceasta intrebare “Nu” - De unde vine Satana? Studentul ezita. - De la Dumnezeu. - Corect. Dumnezeu l-a creat pe Satana, nu-i asa? Zi-mi, fiule, exista rau pe lume? - Da, dle. - Raul e peste tot, nu-i asa?Si Dumnezeu a creat totul pe lumea asta, corect? - Da - Deci cine a creat raul? Profesorul a continuat. - Daca Dumnezeu a creat totul, atunci El a creat si raul. Din moment ce raul exista si conform principiului ca ceea ce facem defineste ceea ce suntem, atunci Dumnezeu e rau. Din nou, studentul nu raspunde. - Exista pe lume boli? Imoralitate? Ura? Uratenie? Toate aceste lucruri groaznice, exista? Studentul se foieste jenat. - Da - Deci cine le-a creat? Studentul iarasi nu raspunde, asa ca profesorul repeta intrebarea. - Cine le-a creat? Nici un raspuns. Deodata, profesorul incepe sa se plimbe in fata clasei. Studentii sunt uimiti. - Spune-mi, continua el adresandu-se altui student, crezi in Isus Cristos, fiule? Vocea studentului il tradeaza si cedeaza nervos. - Da, dle profesor, cred. Batranul se opreste din marsaluit. Stiinta spune ca ai 5 simturi pe care le folosesti pt a identifica si observa lumea din jurul tau. - L-ai vazut vreodata pe Isus? - Nu,dle. Nu L-am vazut. - Atunci spune-ne daca l-ai auzit vreodata pe Isus al tau? - Nu, dle, nu l-am auzit. - L-ai simtit vreodata pe Isus al tau, l-ai gustat sau l-ai mirosit? Ai avut vreodata o experienta senzoriala a lui Isus sau a lui Dumnezeu? - Nu, dle, ma tem ca nu. - Si totusi crezi in el? - Da. - Conform regulilor sale empirice, testabile, demonstrabile, stiinta spune ca Dumnezeul tau nu exista. Ce spui de asta, fiule? - Nimic, raspunde studentul. Eu am doar credinta mea. - Da, credinta, repeta profesorul. Asta e problema pe care stiinta o are cu Dumnezeu. Nu exista nici o dovada, ci doar credinta. Studentul ramane tacut pt o clipa, inainte de a pune si el o intrebare. - Dle profesor, exista caldura? - Da - Si exista frig? - Da, fiule, exista si frig. - Nu, dle, nu exista. Profesorul isi intoarce fata catre student, vizibil interesat. Clasa devine brusc foarte tacuta. Studentul incepe sa explice. - Poate exista multa caldura, mai multa caldura, super-caldura, mega-caldura, caldura nelimitata, caldurica sau deloc caldura, dar nu avem nimic numit “frig”. Putem ajunge pana la 458 de grade sub zero, ceea ce nu inseamna caldura, dar nu putem merge mai departe. Nu exista frig – daca ar exista, am avea temperaturi mai scazute decat minimul absolut de -458 de grade. Fiecare corp sau obiect e demn de studiat daca are sau transmite energie, si caldura e cea care face ca un corp sau material sa aiba sau sa transmita energie. Zero absolut (-458 F) inseamna absenta totala a caldurii. Vedeti, dle, frigul e doar un cuvant pe care il folosim pentru a descrie absenta caldurii. Nu putem masura frigul. Caldura poate fi masurata in unitati termice, deoarece caldura este energie. Frigul nu e opusul caldurii, dle, ci doar absenta ei. Clasa e invaluita in tacere. Undeva cade un stilou si suna ca o lovitura de ciocan. - Dar intunericul, profesore? Exista intunericul? - Da, raspunde profesorul fara ezitare. Ce e noaptea daca nu intuneric? - Din nou raspuns gresit, dle. Intunericul nu e ceva; este absenta a ceva. Poate exista lumina scazuta, lumina normala, lumina stralucitoare, lumina intermitenta, ar daca nu exista lumina constanta atunci nu exista nimic, iar acest nimic se numeste intuneric, nu-i asa? Acesta este sensul pe care il atribuim acestui cuvant. In realitate, intunericul nu exista. Daca ar exista, am putea face ca intunericul sa fie si mai intunecat, nu-i asa? Profesorul incepe sa-i zambeasca studentului din fata sa. Acesta va fi un semestru bun. - Ce vrei sa demonstrezi, tinere? - Dle profesor. Vreau sa spun ca premisele dvs filosofice sunt gresite de la bun inceput si de aceea concluzia TREBUIE sa fie si ea gresita. De data asta, profesorul nu-si poate ascunde surpriza. - Gresite? Poti explica in ce fel? - Lucrati cu premisa dualitatii, explica studentul… Sustineti ca exista viata si apoi ca exista moarte; un Dumnezeu bun si un Dumnezeu rau. Considerati conceptul de Dumnezeu drept ceva finit, ceva ce putem masura. Dle, stiinta nu poate explica nici macar ce este acela un gand. Foloseste electricitatea si magnetismul, dar NIMENI nu a vazut sau nu a inteles pe deplin vreuna din acestea doua. Sa consideri ca moartea e opusul vietii inseamna sa ignori ca moartea nu exista ca lucru substantial. Moartea nu e opusul vietii, ci doar absenta ei. Acum spuneti-mi, dle profesor, le predati studentilor teoria ca ei au evoluat din maimuta? - Daca te referi la procesul evolutiei naturale, tinere, da, evident ca da. - Ati observat vreodata evolutia cu propriii ochi, dle? Profesorul incepe sa dea din cap, inca zambind, cand isi da seama incotro se indreapta argumentul. Un semestru foarte bun, intr-adevar. - Din moment ce nimeni nu a observat procesul evolutiei in desfasurare si nimeni nu poate demonstra ca el are loc, dvs. predati studentilor ceea ce credeti, nu? Acum ce sunteti, om de stiinta sau predicator? Clasa murmura. Studentul tace pana cand emotia se mai stinge. - Ca sa continuam demonstratia pe care o faceati adineori celuilalt student, permiteti-mi sa va dau un exemplu, ca sa intelegeti la ce ma refer. Studentul se uita in jurul sau, in clasa. E vreunul dintre voi care a vazut vreodata creierul profesorului? Clasa izbucneste in ras. - E cineva care a auzit creierul profesorului, l-a simtit, l-a atins sau l-a mirosit? Nimeni nu pare sa fi facut asta. Deci, conform regulilor empirice, stabile si conform protocolului demonstrabil, stiinta spune – cu tot respectul, dle – ca nu aveti creier. Daca stiinta spune ca nu aveti creier, cum sa avem incredere in cursurile dvs, dle? Acum clasa e cufundata in tacere. Profesorul se holbeaza la student, cu o fata impenetrabila. In fine, dupa un interval ce pare o vesnicie,batranul raspunde. - Presupun ca va trebui sa crezi, pur si simplu…. - Deci, acceptati ca exista credinta si, de fapt, credinta exista impreuna cu viata, continua studentul. Acum, dle, exista raul? Acum nesigur, profesorul raspunde: - Sigur ca exista. Il vedem zilnic. Raul se vede zilnic din lipsa de umanitate a omului fata de om. Se vede in nenumaratele crime si violente care se petrec peste tot in lume. Aceste manifestari nu sunt nimic altceva decat raul. La asta, studentul a replicat: - Raul nu exista, dle, sau cel putin nu exista in sine. Raul e pur si simplu absenta lui Dumnezeu. E ca si intunericul si frigul, un cuvant creat de om pentru a descrie absenta lui Dumnezeu. Nu Dumnezeu a creat raul. Raul este ceea ce se intampla cand din inima omului lipseste dragostea lui Dumnezeu. Este ca frigul care apare cand nu exista caldura sau ca intunericul care apare cand nu exista lumina. Profesorul s-a asezat. _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 01 Mar 2011, 21:49 | |
| Daca ar fi sa traiesti viata in sens invers !... : ............................... ai incepe prin a muri, astfel ai scapa de aceasta trauma care, te urmareste toata viata ... ............................... apoi te-ai trezi intr-un azil de batrani si te-ai simti din ce in ce mai bine pe zi ce trece ... ............................... ai fi externat intr-o buna zi pe motiv ca, esti sanatos ....... si ai incepe sa primesti banii de pensie ...
............................... in fine, in prima ta zi de lucru ai primi cadou un ceas de aur ............................................................... ............................... ai lucra 40 de ani, pana ai fi suficient de tanar, sa poti incepe sa profiti de sfarsitul perioadei de activitate ...
............................... ai trai din petrecere in petrecere, ai bea, ai face dragoste, n-ai avea probleme grave ......... ....... te-ai pregati pentru studiile universitare ... apoi colegiul ............................... te-ai juca cu prietenii, fara nici o obligatie pana ai deveni copil ............................... ............................... ultimele 9 luni le-ai petrece plutind linistit, bucurandu-te de incalzire centrala, room service, etc ...
............................... in final, ai parasi aceasta lume de rahat ... ...............................intr-un ORGASM ...... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 01 Mar 2011, 23:07 | |
| "The Curious Case of Benjamin Button", cu Brad Pitt, este exact ce-ai spus tu, cu singura deosebire ca moare in bratele fostei sotii, el fiind sugar. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mier 02 Mar 2011, 03:51 | |
| ar fi fost interesant de vazut filmul.... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Joi 03 Mar 2011, 21:38 | |
| Un an, un anotimp, o săptămână... Numai o zi. Din înţelegere ajungi să ştii Că timpu-i o cocotă masculină. _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 04 Mar 2011, 06:32 | |
| CE-TI DORESC EU ,TIE, DULCE ROMANIE? Dan Puric - INVIDIA Invidia Intr-o zi, vecinul nostru de bloc si-a luat un aparat de aer conditionat. Era un zaduf ingrozitor, dar noi n-aveam aparat de aer conditionat si nici bani ca sa ne cumparam unul. Sufeream de caldura si de invidie. Aveam insa o biblioteca. Ne-am uitat in ea si am scos cugetarile lui Seneca. Am citit de acolo o pagina-doua despre bine si sensul vietii si, desi cald tot ne era, nu l-am mai invidiat pe vecin. Ceva mai tarziu, vecinul si-a deschis un butic si a inceput sa umble imbracat la costum la patru ace. Noi - tot cu blugi.Nu-i nimic - ne-am zis linistiti, citind un capitol din Etica lui Spinoza. Apoi vecinul a aparut deodata intr-un Megane argintiu. Noi n-aveam nici bicicleta, dar l-am dispretuit citind din Phaidon al lui Platon. Mai tarziu, vecinul a schimbat Meganul pe Mertan. Nu ne-a pasat, caci si noi il schimbaseram deja pe Platon cu Aristotel. Si-a luat si un 4x4, cel mai mare de pe strada. Noi l-am luat pe Marcus Aurelius, care ne-a facut sa zambim impacati.
A mai trecut o vreme si vecinul si-a luat nevasta noua: blonda, frumoasa, tanara. Noi - tot cu cea veche, dar am luat Evanghelia dupa Ioan. Vecinul si-a imbracat soata cu o garderoba intreaga si cu blanuri, basca bijuteriile. Noi ne-am imbracat spiritul citind din Eclesiast. In fine, vecinul s-a mutat intr-o vila la sosea cu gard mare, bodigarzi si piscina. Am rezistat si de data aceasta eroic, citind Richard III. A urmat o a doua vila - la munte. Dupa ce am vazut-o, ne-am consolat cu Macbeth. O a treia - la mare: am recurs la Invierea lui Tolstoi, al carei efect l-am consolidat cu Ghilgames, Ghandi si Declaratia de iubire a lui Liiceanu. Ne-am simtit cu mult mai bine. L-au dat la televizor la o emisiune foarte populara. Ne-am stapanit emotia cu o portie de Caragiale. L-au dat a doua oara cu mare succes: am fi suferit daca nu ne-ar fi ajutat Ananda Coomaraswamy, Cartea lui Iov si Cazul Wagner al lui Nietzsche. Asa a trecut ceva mai mult timp... Vecinul isi lua case, masini, iahturi, femei. Noi raspundeam cu Balzac, Thomas Mann, Hegel,Berdiaev. Lupta era stransa, dar echilibrata. In sfarsit, intr-o zi l-au aratat cu catuse la maini, umflat de DNA. Am rasfoit atunci fericiti Apocalipsa. Dar peste vreo doua saptamani, vecinul nostru era eliberat si chiar si-a anuntat candidatura pe listele unui partid majoritar. Scarbiti, ne-am uitat in biblioteca. N-am mai vazut nimic. Ne-am uitat pentru a doua oara. Nu ne-a venit sa credem. Pentru a treia oara ne-am uitat cu atentie. Acelasi rezultat: citiseram toate cartile. Si atunci ne-a cuprins invidia... Popor roman, nu te-ai saturat sa stai pe locul mortului si sa fii condus de toti tampitii? * Dan Puric * _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 04 Mar 2011, 08:58 | |
| Pe mine ma apuca furia neputintei de a indrepta lucrurile. Si sa ma scuteasca cu prezumtia de nevinovatie, toti potentatii zilei sunt corupti si vinovati de starea in care a ajuns tara si oamenii cinstiti, atatia cati mai sunt!
..................................................................................................................................
Pierit-au oare toţi vultanii Şi şoimii munţilor Carpaţi, Voi, fii ai vechei Transilvanii Sunteţi cu totul enervaţi Şi suferiţi în înjosire De la Braşov pân-la Abrud, Ca să vă ţie în robire Fino-târtanul orb şi crud. Şi nimeni lanţul n-o să farme, N-aveţi inime, n-aveţi mâni? La arme, la arme, La arme, fraţi români.
Maghiar, tatar cu cap de câne De noi şi azi îţi baţi tu joc... Sub pumnul nostru vii tu mâne Strămutăm falcile din loc, Şi limba ta muiată-n ură Ţi-om smulge-o, câne tu, din gât, Ţi-om băga pumnul nostru-n gură Căci, câne, te iubim atât. Şi braţul nostru-o să vă farme Şi robi veţi fi, măriţi stăpâni, La arme, la arme, La arme, fraţi români!
.................................................................................................................................
Pierduţi sunteţi pe Criş şi Mureş, E moarte, e leşin, e somn? Au Dragoş nu-i din Maramureş, Au n-a fost la Moldova Domn? N-ai frânt a duşmanilor nouri, N-ai frânt pe leşi şi pe tătari, Au Dragoş, vânător de bouri, N-ai să vânezi şi pe maghiari? Ruşine pentru cel ce doarme, Sculaţi ca să nu muriţi mâni La arme, La arme, dar români.
Din laur nemuritorii ramuri O, ţară pune-n frunte azi Şi-n tricolorul mândrei flamuri Să-nfăşuri pieptul tău viteaz. Şi smulge spada ta din teacă Şi-ţi cheamă toţi vitejii tăi. Şi la război ea demnă pleacă Cu pui de şoimi şi fii de zmei În rânduri, rânduri ea să farme Calmuci, tătari, duşmani, stăpâni, La arme, la arme, La arme, fraţii mei români.
La arme de Mihai Eminescul _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 04 Mar 2011, 09:37 | |
| - dolion a scris:
- Pe mine ma apuca furia neputintei de a indrepta lucrurile. Si sa ma scuteasca cu prezumtia de nevinovatie, toti potentatii zilei sunt corupti si vinovati de starea in care a ajuns tara si oamenii cinstiti, atatia cati mai sunt!
De ce ma obligi ca, totdeauna cand spui deva real, io sa-tzi dau dreptate... Pai, ce sa fac io daca ai dreptate; asta e... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 04 Mar 2011, 09:40 | |
| +1 _____________________ Doctor Cross
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 04 Mar 2011, 12:01 | |
| Trebuie sa avem o opinie: ori pro-republicana, ori pro-monarhista, ori chiar pro-comunista, evident ca nimeni nu garanteaza ca ne va fi mai bine cu una sau cu cealalta, din doua motive: 1. "binele" este diferit pentru fiecare dintre noi, 2. nici-un sistem nu este perfect, pentru ca este facut de oameni supusi greselilor. Asadar trebuie sa gandesti singur ce inseamna "binele" pentru tine si care sistem este mai aproape de idealul asta al tau de bine si sa actionezi! Sa stai in expectativa, asteptand ca cineva sa vina cu un sistem perfect, este inutil... _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 04 Mar 2011, 13:53 | |
| io-s PRO - monarhist; dar asta nu schimbă datele realităţii obietive . din păcate.... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 04 Mar 2011, 14:51 | |
| Nu stiu ce te poate indemna sa fii promonarhist, poate la un moment dat dezvolti un pic tema. Crima cea mai mare a politicienilor de azi este tocmai asta: au reusit sa faca un numar urias de oameni sa nu mai creada in democratie, in puterea creatoare a mai multor minti unite spre binele comun. De asta ii acuz si de asta politica nu intra in rindul preocuparilor mele curente. Mai bine zis, incerc sa o pun la colt, impreuna cu cei ce o pun in practica azi, oriunde te-ai uita in Lumea asta mare. _____________________ Doctor Cross
| |
| | | VOTAN
Numarul mesajelor : 630 Localizare : brasov Data de inscriere : 25/11/2010
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Vin 04 Mar 2011, 18:59 | |
| Sunt de acord cu Angela! _____________________ CE NU TE OMOARA TE INTARESTE !! | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 05 Mar 2011, 18:53 | |
| Sunt pro-democratie, fie ea republicana sau monarhista (prin tipul de reprezentare, mai ales pe plan extern, cum e in UK).
Cit despre cei care se proclama a-politici, am mari dubii ca acestia nu discuta deloc politica, niciodata, nici macar la nivel local ... _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 05 Mar 2011, 19:23 | |
| Da, Cristina, si eu sunt pro-democratie chiar dacă nu există una adevărată niciunde în lume!
Cât despre politică si eu încerc să stau cât mai departe de ea dar trebuie să fim constienti că politica se face cu noi, cu vietile noastre deci suntem implicati în ea, că vrem sau că nu vrem. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 05 Mar 2011, 22:10 | |
| - CRUCIAT a scris:
- Nu stiu ce te poate indemna sa fii promonarhist, poate la un moment dat dezvolti un pic tema.
Crima cea mai mare a politicienilor de azi este tocmai asta: au reusit sa faca un numar urias de oameni sa nu mai creada in democratie, in puterea creatoare a mai multor minti unite spre binele comun. De asta ii acuz si de asta politica nu intra in rindul preocuparilor mele curente. Mai bine zis, incerc sa o pun la colt, impreuna cu cei ce o pun in practica azi, oriunde te-ai uita in Lumea asta mare. asta si voiam sa spun: CAUT sa ma tin departe, involuntar o fac in felu meu. Nu inseamna ca nu condamn pliticienii de azi si opera lor distructiva. Iar numarul celor corecti si a lucrurilor bune facte de ei este jignitor de mic pentru cit sint platiti, inclusiv de mine. _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 05 Mar 2011, 22:21 | |
| Asa e CRUCIAT dragă, politicienii sunt alesi de popor si execută chiar... poporul! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 05 Mar 2011, 22:38 | |
| de ce nu ai un emotion cu...streang??? Ala ar reprezenta acum sentimentele mele fata de aproape toti politicienii, inclusiv aceia care ii lasa pe ceilalti sa-si faca mendrele. _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 05 Mar 2011, 22:40 | |
| Strâng de gât, sau care? Ok, am văzut... streang. Răspuns: nu promovăm violenta! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 05 Mar 2011, 22:42 | |
| daaa...ca bita mi se pare mai..low profil...si nu cred sa mai aiba rezultate, ca au pielea groasa. Pai, bita e violenta...streangul e...pedeapsa. _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 05 Mar 2011, 22:45 | |
| CRUCIAT e pus pe luptă: ba cu spada, ba cu bâta, cu streangul... O ghilotină (iconotă) nu ar trebui să căutăm? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | CRUCIAT
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Sam 05 Mar 2011, 22:48 | |
| Ah, pe inima mea!! _____________________ Doctor Cross
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 06 Mar 2011, 00:18 | |
| Încet, încet îti aflăm toate gusturile. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS | |
| |
| | | | CACTUS PERFECTUS | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |