Va fi si mai greu fara mesjele lui, ce le citeam in fiecare dimineata... el saracul, nu putea dormi si scria pe forum... mi-aduc aminte reactia lui, daca unul din noi era online la ceasuri tarzii din noapte, imediat il intreba de ce n-are somn!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Ciprian
Numarul mesajelor : 1574 Data de inscriere : 17/12/2008
"100 per cent of us die, and the percentage cannot be increased." CS Lewis
"You're born. You suffer. You die. Fortunately, there's a loophole." Billy Graham
Servus, Cactus!
_____________________ "We must follow the argument wherever it leads" Plato "We need to know four things: what there is, what to do about what there is, that there is a difference between knowing what there is, and knowing what to do about what there is and what that difference is." Jordan B. Peterson "The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin "Elvis is alive" Yo Why me , Lord? Who Am I
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Am o rugaminte mare la Emil : TE ROG SA NU MUTI ACEST TOPIC LA ARHIVA ! Din cand in cand vom simti nevoie de aducere aminte si ar fi pacat sa nu avem topicul la indemana pentru a putea "dialoga" cu Cactus, acolo unde e acum. Sunt sigur ca va urmari mesajele noastre si noi vom simti, tacit, raspunsurile lui.
Dorinta voastră se alătură intentiilor mele, asa am gândit si eu că vom face: vom păstra acest topic (Popas) până... moare. Si dacă nu moare, o să fie aici... vesnic, precum Cactus în inimile noastre.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Care-o vrut sa stie indiei Limbriku ? Acilea-i Limbriku... Lamurit ? Numa Bulache nu stiu unde-i..da-l gasesc io
Se pare ca acum s-au intalnit... Tare mult mi-a placut postarea asta!
_____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 24 Iun 2012, 17:48
Si mie mi-a plăcut mult!
Acum, Dan este cu adevărat „CACTUS PERFECTUS”, mai putin cactus, mai mult perfectus. Eh! Toti, absolut toti... ne vom „pefectiona” ca el. E drumul ce îl avem de parcurs...
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 24 Iun 2012, 18:56
Numai ca in cazul meu, nu stiu cine va va anunta ca m-am "perfectionat"... trebuie sa-i las baiatului datele pentru a intra pe forum!
lutra vulgaris
Numarul mesajelor : 1164 Varsta : 47 Localizare : Bucuresti - Romania Data de inscriere : 18/05/2010
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 24 Iun 2012, 21:04
Eu abia acum am reusit sa citesc aici si mi-au trebuit ceva posturi sa-mi dau seama despre ce vorbiti voi. Valeu ce trist, mai bine nu mai intram! Ma uschiesc! Stau prost cu nervii in ultima vreme cand e vorba ca cineva a murit. Ma prefac ca n-am vazut. Pt mine, am sa presupun ca traieste. Nu va suparati pe mine!
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Dum 24 Iun 2012, 21:24
Dar Cactuselul este printre noi oricum. Si intra si aici uneori
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Niciodata nu voi scrie la semnatura (sa muriti bine basescul) semnatura lui Dan si nu o fac penntru ca el a fost un simbol al nostru si v-a ramine aici in inima noastra ,draga DAN RIP:(
Emil, mai am o rugaminte la tine. Daca pana acum, la LOCALIZARE, in profilul lui Cactus era trecut "nu spui", te rog sa modifici tu si sa scrii "RAI" sau "HEAVEN". Sper sa fiu in asentimentul tuturor acelora care l-au apreciat pe Dan si il apreciaza inca si sa iti multumesc pentru ajutor.
Putem trece orasul in care a locuit si varsta ce a avut-o la deces... eu, nu stiu cati ani avea... de acum, aceste date pot fi facute publice, cred eu. Asta asa, ca sa ramana pentru posteritate, sa stie si cei noi veniti cine a fost si de unde.
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
Orasul lui era ARAD, nu departe de locul unde sta sora mea, in cartierul imediat invecinat, aproape de intersectia strazii care duce spre aeroportul orasului.
Parerea mea este sa nu scrieti altceva decat a scris el la profilul lui. Daca Cactusel ar fi vrut sa apara locatia la profilul lui si-ar fi adaugat-o singur. Nu stiu dar eu asa cred..
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 26 Iun 2012, 00:03
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 26 Iun 2012, 00:09
Frumos! Îmi plac postările tale cu... numai o floare!
Dan nu a ascuns niciodată locatia adevărată, ba mai mult ne-a dat-o si prin Google Map.
Vizitator Vizitator
Subiect: Re: CACTUS PERFECTUS Mar 26 Iun 2012, 10:13
Dar nici n-am spus ca ar fi ascuns ceva ci doar ca nu a scris el la profil