LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
sibiu mediu google CPSF Fantasy romana drumetie curiozitati muzica_traditionala internet problema Popasul 23 istorie humanitas politica 1 nicuvar reclame efremovivanantonovici Limba padure 1918 brasov comment-143 taieri
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 I_vote_lcapCACTUS PERFECTUS - Pagina 42 I_voting_barCACTUS PERFECTUS - Pagina 42 I_vote_rcap 
Emil Condor
CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 I_vote_lcapCACTUS PERFECTUS - Pagina 42 I_voting_barCACTUS PERFECTUS - Pagina 42 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

CACTUS PERFECTUS

In jos 
+23
Diaporevomenos
Iisus
Franz Schneider
lutra vulgaris
VOTAN
CRUCIAT
delta
Karima
bulache
Cristina
dolion
yzzy
ostrovna
zuum
zaraza26
abbilbal
ACCENT
cactus
aurora
nicuvar
Layla
Anahoret
Emil Condor
27 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 Empty
MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyJoi 28 Iun 2012, 03:55

Nicio problemă! hug2

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyLun 31 Dec 2012, 21:10

Ne mor prietenii

Ne mor prietenii, ne mor,
Murim şi noi în moartea lor,
......................................
Şi amintirile ne dor,
Ne mor prietenii, ne mor.

Adrian Păunescu

In amintirea prietenului nostru cactus! Sa te odihnesti in pace!

Franz Schneider

Numarul mesajelor : 3180
Varsta : 63
Localizare : Intr-o vagauna din Romania
Data de inscriere : 09/09/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyLun 31 Dec 2012, 22:40

Cactus sarbatoreste alaturi de noi, de acolo din cer...

Ne doare ca-n lumina sa / Pamantul tine-o lume rea ..."
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyMar 01 Ian 2013, 00:01

O fi la pescuit acum, că tare îsi dorea aceea. smile

apocalyptica

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyMar 01 Ian 2013, 13:25

Franz Schneider a scris:
mai mult decât sigur că nu, dar probabil ai uitat că te referi la un cadavru în bună parte dea descompus
apropo, ți-ai eutanasiat forumortăciunea incredebilă (pe care oricum ți-ai sinucis-o cu propriile mâini) sau te-ai sucit pe model băsescian? Laughing

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyMar 01 Ian 2013, 16:10

O floricica pentru Cactuselul care a fost si este. I love you

CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 Flower10
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyMar 01 Ian 2013, 16:15

apocalyptica a scris:
Franz Schneider a scris:
mai mult decât sigur că nu, dar probabil ai uitat că te referi la un cadavru în bună parte dea descompus Laughing
În natură nimic nu se pierde, nimic nu se câstigă, ci totul se transformă... TOTUL!
Deci, nimic nu se pierde, apocalipticule!

apocalyptica

apocalyptica

Numarul mesajelor : 696
Data de inscriere : 17/11/2012

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyMar 01 Ian 2013, 16:19

Emil Condor a scris:
apocalyptica a scris:
Franz Schneider a scris:
mai mult decât sigur că nu, dar probabil ai uitat că te referi la un cadavru în bună parte dea descompus Laughing
În natură nimic nu se pierde, nimic nu se câstigă, ci totul se transformă... TOTUL!
Deci, nimic nu se pierde, apocalipticule!
păi, ar fi culmea să scadă numărul de atomi de pe Terra... Very Happy

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyMar 01 Ian 2013, 16:38

apocalyptica a scris:
...
apropo, ți-ai eutanasiat forumortăciunea incredebilă (pe care oricum ți-ai sinucis-o cu propriile mâini) sau te-ai sucit pe model băsescian? Laughing
Eh, la asta vreau si eu sa dau un raspuns. Dar o sa ma duc in alta parte nu aici. smile
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyJoi 08 Aug 2013, 16:55

A trecut un an de când a murit Cactus... Dumnezeu să-l odihnească!

Dacă tot am intrat în forum, am recitit postările de prin 2008-2010... se scria bine acum cinci ani! Era aproape o atmosferă de cenaclu. smile

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyJoi 08 Aug 2013, 19:38

Anahoret nu-mi vine sa cred ca eu v-am dat vestea cea rea,somn lin Cactus Sad
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyJoi 08 Aug 2013, 21:43

Ma bucur sa te "vad", Anahoret, chiar daca e un moment trist pentru cei ce l-au cunoscut pe Cactus... sa-l odihneasca Dumnezeu!

Ciprian

Numarul mesajelor : 1574
Data de inscriere : 17/12/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyVin 09 Aug 2013, 08:35

Toți jucăm jocul asta, al vieții, și toți pierdem.

what to do about what there is,
that there is a difference between knowing what there is,
and knowing what to do about what there is
and what that difference is." Jordan B. Peterson
"The vigorous, the healthy, and the happy survive and multiply" Rev. Charles Darwin
"Elvis is alive" Yo
Why me , Lord?
Who Am I
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyVin 09 Aug 2013, 10:51

cactus a scris:
ce kestie: măi, omule - nu stii la ce oră te nashti; habar n-ai la ce ora vei muri... de ce te grăbeshti ??? Adâncă kujetare... Serbus bobor, gud nait
O "kujetare" de-a lui Cactus... ce dor mi-e de cugetarile lui!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyLun 12 Aug 2013, 04:08

Anahoret a scris:
... se scria bine acum cinci ani! Era aproape o atmosferă de cenaclu. smile
Se scria...

Să trăiesti, fratele nostru! hug

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyMar 13 Aug 2013, 14:34

dolion a scris:
cactus a scris:
ce kestie: măi, omule - nu stii la ce oră te nashti; habar n-ai la ce ora vei muri... de ce te grăbeshti ??? Adâncă kujetare... Serbus bobor, gud nait
A scapat de corvoada cugetarilor... E liber in lumea spiritelor, zambeste stiind cum ne distram pe pamant cugetand in loc sa traim si sa ne bucuram de lumea asta plina de culori, de muzica, de forme! doh I love you 
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyDum 12 Ian 2014, 18:05

Astăzi ar fi fost ziua lui Cactus. Nu ţin neapărat să fiu mamaie cu coliva... dar a fost un om cu care m-am întâlnit câteva ore şi am discutat de parcă ne-am fi cunoscut de la grădiniţă...

Dumnezeu să-l odihnească!

dolion

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyDum 12 Ian 2014, 18:39

M-ar bucura sa spuna cineva si despre mine acelasi lucru... numai nu stiu cand si cu cine, de aici de la forum, ma voi intalni! Singura ocazie a fost cu Irina, dar am ratat-o...
Pe Cactus mi-ar fi placut sa-l intalnesc, era de gasca! Dumnezeu să-l odihnească!

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyDum 12 Ian 2014, 21:39

zaraza26 a scris:
dolion a scris:
cactus a scris:
A scapat de corvoada cugetarilor... E liber in lumea spiritelor, zambeste stiind cum ne distram pe pamant cugetand in loc sa traim si sa ne bucuram de lumea asta plina de culori, de muzica, de forme! doh I love you

Fara sa stiu de aceasta frumoasa cujetare a lui Cactus, eu l-am cunoscut mai putin, iata ce am scris si eu despre

Viata, ca o alergare

Copilul, cand e mic, si invata sa mearga,
In loc s-o ia incet, mai mult alearga.

Mai tarziu, dupa ce invata a merge,
El continua, asa intr-una, sa tot alerge.

Nu se opreste toata ziua: se joaca, alearga dupa fluturi,
Si ii ingroapa sa faca bani, cum zic unele mituri.

Dar ce credeti, ca, atunci cand devine mai mare,
Se opreste el, din aceasta alergare?

Dupa ele, cu sufletul la gura, alearga,
Pana cand invata, cu ele de cot, sa mearga…

Si vin, apoi, copiii, si cu ei si greutatile,
Cum sa le faci fata daca n-ai posibilitatile
De a le da o crestere aleasa, o educatie?!....
Si, cautand o oarecare explicatie,

Alergi dupa job sa-ti faci un rost, si dupa bani,
Si asta nu intr-un an si nici in doi, ci dupa ani si ani.

Si, uite-asa, lumea e intr-o continua alergare,
Alearga toti : cand impreuna, cand fiecare cu fiecare.
S-ajunga unde? Nici ei nu stiu . Nici mic , nici mare.

Love to you all,
Ion
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyDum 12 Ian 2014, 23:18

Somn lin Dane Sad
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyLun 13 Ian 2014, 09:27

Anahoret a scris:
Astăzi ar fi fost ziua lui Cactus. Nu ţin neapărat să fiu mamaie cu coliva... dar a fost un om cu care m-am întâlnit câteva ore şi am discutat de parcă ne-am fi cunoscut de la grădiniţă...

Dumnezeu să-l odihnească!

Il "intalnesc" pe facebook. De acolo m-a anuntat si pe mine ca e ziua lui. Nu el, dar mai stii... ce mare lucru sa influentezi de unde esti niste amarati de pixeli?  Very Happy Dar noi cu-a noastre, el cu ale lui. Wink
Sus In jos
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyMier 15 Ian 2014, 16:48

Nu am stiut ca a plecat dintre noi. Am reluat mesajele lui care s-au oprit la 24 mai 2012. Un an ticalos si pentru mine. Ma gandesc cat de mult l-a ajutat si pe el comunicarea din aceasta lume virtuala unde viata nu are moarte. Dai un click si citesti gandurile unei fiinte care nu mai face umbra pamantului. Este cutremurator. Eu nu am inchis pagina pe FB a sotului meu, este inca acolo ca si cand nimic nu s-a schimbat. Imi permit sa copy/paste ultimul mesaj al lui Cactus, m-a facut sa plang, e ca un testament al unui om caruia ii pare rau ca pleaca

Atunci când nu este vindecat, trecutul ne distruge viaţa. El ne înmormântează darurile neasemuite pe care le avem, creativitatea şi talentul.
Atunci când aceste părţi din noi înşine sunt nerecuperate, ele stagnează înăuntrul nostru: le folosim împotriva lumii noastre, în loc de a le folosi în armonie cu ea. Credem că suntem furioşi pe lumea întreagă, că vrem să schimbăm lumea - că dacă lumea ar fi altfel, noi ne-am putea împlini visele.
Dar cei care trebuie să se schimbe suntem noi înşine. Suntem mânioşi pe noi înşine că nu facem să dăinuie şi nu acordăm onorurile cuvenite forţei dumnezeieşti dinăuntrul nostru, pentru că nu ne acordăm permisiunea de a ne exprima aşa cum dorim cu adevărat. Credem că suntem furioşi pe părinţii noştri, pentru că ne-au oprimat în copilărie. De fapt, suntem furioşi pe noi înşine, pentru că am perpetuat această oprimare. Este ca şi când, cu mult timp în urmă, cineva ne-ar fi pus într-o cuşcă şi - deşi cuşca nu mai e acolo de ani de zile - noi încă ne luptăm să dărâmăm zidurile ei imaginare.
Cuşca este limitarea pe care ne-am impus-o noi înşine, neîncrederea în sine şi frica noastră. Am fost învăţaţi că e greu să ne urmăm visele. E posibil să nu fi înţeles că e mult mai greu să trăim zi de zi, ştiind că nu ni le urmăm. Ni s-a luat dorinţa, care este cheia pentru realizarea pe deplin a potenţialului nostru spiritual. Ni s-a lăsat disperarea, care creşte încet şi se exprimă în trupurile noastre ca boli şi în psihicul nostru ca mânie. Dacă nu vrem să cădem la pace cu trecutul, nu facem altceva decât să tragem disperarea şi furia înspre viitor.
Puterea de a vă privi cu discernământ trecutul şi de a lua înapoi aspecte din voi înşivă pe care le-aţi alungat se află în voi. Tot ceea ce aveţi de făcut este să închideţi ochii, să mergeţi înăuntrul vostru şi să puneţi întrebări. Puterea de care aveţi nevoie se află acolo, dar ea va ieşi numai atunci când dorinţa de a vă schimba viaţa este mai puternică decât dorinţa de a rămâne aceiaşi. Întotdeauna, este mai uşor să-i acuzăm pe alţii pentru starea în care se află viaţa noastră. Când pierdem legătura cu noi înşine, pierdem legătura cu divinitatea şi, deoarece nu mai avem încredere în noi, ajungem să credem că alţi oameni nu sunt demni de încredere. Pentru unii oameni, durerea trecutului este atât de mare, încât ei cred că singurul mod prin care pot face faţă este să acuze şi să nege.
Dacă vreţi să vă schimbaţi prezentul, trebuie să vă acceptaţi cu dragoste trecutul. Dacă vreţi să vă manifestaţi dorinţele, trebuie să fiţi răspunzători de tot ceea ce are loc în lumea voastră
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyJoi 16 Ian 2014, 00:25

cactus a scris:
Inceput ? La ce ? O sa fie un inceput al sfarshitului... Sfarshit ? Ce-i aia sfarsit ? un nou inceput ?
Se spune că fiecare sfârsit are sansa unui nou început.
Asa să fie!

Cactus a început noul său drum aproape doi ani în urmă! Ce trece timpul!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyJoi 16 Ian 2014, 00:40

zuum a scris:
Nu am stiut ca a plecat dintre noi. Am reluat mesajele lui...
Zuum, ai ales un mesaj excelent din kujetarile lui Cactus!
Să fi fost ultima lui postare?
Stai că putem verifica în câteva secunde...

Ultimul lui post a fost o urare la
ASTAZI E ZIUA TA... (III) - Mier Mai 30, 2012 10:41 pm
După această dată se pare că a fost internat în spital (asa zicea el), apoi restul stim...

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 EmptyJoi 16 Ian 2014, 13:44

Asa de adevarat e ce spune Cactus in mesajul dat de Zuum, ca parca vorbeste de dincolo!  angel 

flower 
 flower 
 flower 
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: CACTUS PERFECTUS   CACTUS PERFECTUS - Pagina 42 Empty

Sus In jos

CACTUS PERFECTUS
Sus 
Pagina 42 din 44Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 22 ... 41, 42, 43, 44  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ENGLISH
» LITERATURĂ
» ASTAZI E ZIUA TA... (III)
» DE LA CACTUS ADUNATE si în lume date...

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: CACTUS-
Mergi direct la: