LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
comment-143 muzica_traditionala 23 padure sibiu brasov problema internet drumetie Popasul google humanitas mediu nicuvar Limba politica 1918 CPSF curiozitati Fantasy reclame taieri 1 romana efremovivanantonovici istorie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 I_vote_lcapIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 I_voting_barIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 I_vote_rcap 
Emil Condor
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 I_vote_lcapIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 I_voting_barIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Incalcite de-ale lui Zuum

In jos 
+10
Cristina
cactus
Layla
aurora
nicuvar
Anahoret
Emil Condor
ACCENT
zaraza26
zuum
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 Empty
MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptySam 11 Iul 2009, 21:15

Cristina a scris:
... Pentru pane nu merge de pus, decit poate deja pane facuti (ca si cascavalul pane Wink ), nu stiu, n-am incercat, dar o voi face.
Mda, asta înseamnă că trebuie să mă satur de-acuma! idee
Că iarna nu au un preţ lesne, sunt sigură. :really:

Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyDum 12 Iul 2009, 00:14

zuum a scris:
Ce nebunie si cu conservele astea? La ce va trebuie ati depasit varsta de crestere...sper!

Taci ca tu nu sti ce-nseamna sa ti copil la facultate in Cluj Very Happy
io am vazut la Rodna cum erau pregatirile duminica dupa masa, cand plecau copiii la Cluj
sau acnd le pregatea cate un pachet ca mergea cineva cu masina la Cluj.
Nu sunt atatia bani cat sa manance numai din magazin sau restaurant, cantina nu e suficient
sau nu au timp intre cursuri sa ajunga la cantina... iar sa se apuce sa se gospodareasca, sa gateasca, e inca prea mult!

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyDum 12 Iul 2009, 00:26

yzzy a scris:
Cristina a scris:
... Pentru pane nu merge de pus, decit poate deja pane facuti (ca si cascavalul pane Wink ), nu stiu, n-am incercat, dar o voi face.

eu am pus dovlecei cruzi, taiati rondele, la congelator, pentru pane... n-au fost rai
(desigur nici ca aia proaspeti)
dovleceii care se gasesc iarna, de sera sau turcesti, mie mi se pare ca nu au nici un gust

am pus la congelator si conopida fiarta
si rosii mici intregi pun, si ardei, gogosari, bucati sau jumatati, pentru ciorba-mancare

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyDum 12 Iul 2009, 07:17

aurora a scris:
yzzy a scris:
Cristina a scris:

eu am pus dovlecei cruzi, taiati rondele, la congelator, pentru pane... n-au fost rai
dovleceii care se gasesc iarna, de sera sau turcesti, mie mi se pare ca nu au nici un gust

si rosii mici intregi pun, si ardei, gogosari, bucati sau jumatati, pentru ciorba-mancare

Super! O sa-ncerc si eu thumb_yello !

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyDum 12 Iul 2009, 14:44

Cristina a scris:
aurora a scris:
yzzy a scris:
Cristina a scris:

Super! O sa-ncerc si eu thumb_yello !

Conopida fiarta si pusa in congelator poate fi facuta pane sau salata:)
Sus In jos
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyJoi 16 Iul 2009, 16:22

Mai am 2 saptamani si incep vacanta ! :cool_9: :cool_9: :cool_9: :cool_9:
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyVin 17 Iul 2009, 13:25

zuum a scris:

Si Zuuma? Cum petreceti?
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyVin 17 Iul 2009, 15:18

zaraza26 a scris:
zuum a scris:

Si Zuuma? Cum petreceti?

Ne impartim care incotro...Londra, sa vedem fata ca si anul asta sta la Oxford sa mai faca un master, pe urma Parisul ca e la doi pasi si Romania pana in septembrie.....am intrat in datorii pana la...ochi!
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyVin 17 Iul 2009, 17:47

zuum a scris:
zaraza26 a scris:
zuum a scris:

Si Zuuma? Cum petreceti?

Ne impartim care incotro...Londra, sa vedem fata ca si anul asta sta la Oxford sa mai faca un master, pe urma Parisul ca e la doi pasi si Romania pana in septembrie.....am intrat in datorii pana la...ochi!

Si Mokonje si Cyrus ce vor face in timpul aSTA?

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyVin 17 Iul 2009, 18:36

aurora a scris:
zuum a scris:
zaraza26 a scris:
zuum a scris:

Si Zuuma? Cum petreceti?

Cumnata il ia in Massachussetts la munca... aplauze
Mokonje o sa stea acasa
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptySam 18 Iul 2009, 23:57

zuum a scris:
aurora a scris:
zuum a scris:
zaraza26 a scris:
zuum a scris:

Si Zuuma? Cum petreceti?

Cumnata il ia in Massachussetts la munca... aplauze
Mokonje o sa stea acasa

vezi cui o lasi in grija si supraveghere cat mai stricta pe Mokonje!!!

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyDum 19 Iul 2009, 08:14

Hai sa va spun...

Zuuma ii controleaza ghiozdanul cand doarme si , de obicei confisca ce nu-i convine: ruj, oja de unghii,si chiar o pereche de chiloti din aia cu sfoara'n cur ! Pur si simplu confisca si nu zice nimic ca Mokonje n-are tupeul sa admita ca asa ceva era in ghiozdanul ei. Mai are si un jurnal pe care Zuuma il citeste cu regularitate...si asa a aflat ca fetitza noastra are un..boy-friend! N-a zis nimic nimeni vreo 2 luni ca putea fi si fantezie!
Si intr-o zi, gaseste Zuuma intr-un buzunar de blugi o bucata de hartie cu numarul lui Justin de telefon.....Aaaa va sa zica exista un Justin! Buuun!
Ne-am tot gandit noi cum sa procedam cu dracul asta de copil si ne-am oprit la tactica 'luare prin surprindere'...pac-pac-pac!
Zuuma dimineata in drum spre balet, in masina asa direct nici n-o pune nici n-o ia " Alice, unde l-ai cunoscut pe Justin?" Tacere inghetata! "Stiu tot, de cateva luni...daca nu incetezi imediat cu prostiile il raportam la politie. Tu esti minora, ai sub 16 ani, n-ai voie sa ai relatii de genul asta. Spune tot ca sa nu ajungem la DCF ( organizatia cu protectia copiilor) ca Ma Cora , moare. Vine DCF-ul si te ia si te da la foster care(familii surogat).
Mokonje nu mai avea saliva in gura. Luata prin surprindere n-a avut cand sa-si regizeze scenariile. Cinci minute de prgatire i-ar fi fost de ajuns , dar asa ,plutea pe valuri!
Ei da, si povestea e ca....fratele unei colge a vazut-o si i-a stat in cale, si a venit dupa ea, dar ea i-a spus ca "auntie" nu-i da voie si ca nu se intalneste cu el......ma rog, povesti de copil sfant! Wink
Cred ca a primit mesajul. Daca ramene gravida, s-a terminat cu baletul, cu cariera, cu scoala cu tot!
Greu, greu sa inteleaga la varsta asta cand au inceput sa alerge hormonii in toate dirctiile!
Acum e ora 1 noaptea, inca n-a sosit de la excursia care au facut-o la NY cu baletul, sa vada Saratoga Ballet Company....! Tre sa merg sa o aduc!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyMier 22 Iul 2009, 05:58

Se zice ca in anul cu bomba atomica a fost si eclipsa de soare si Jupiter lovit de un meteorit.....oare se va intampla din nou.......
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyMier 22 Iul 2009, 09:37

zuum a scris:
Se zice ca in anul cu bomba atomica a fost si eclipsa de soare si Jupiter lovit de un meteorit.....oare se va intampla din nou.......

Pai ce, nu au mai fost eclipse de Soare fara bombe atomice? Iar Jupiter e destul de mare ca sa fie lovit de meteoriti!...
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyMier 22 Iul 2009, 15:28

zaraza26 a scris:
zuum a scris:

Pai ce, nu au mai fost eclipse de Soare fara bombe atomice? Iar Jupiter e destul de mare ca sa fie lovit de meteoriti!...

Ma bucur cand intalnesc persoane optimiste....
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyMier 22 Iul 2009, 15:31

zuum a scris:
zaraza26 a scris:
zuum a scris:

Si eu! acord
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyMier 22 Iul 2009, 16:22

zaraza26 a scris:
zuum a scris:
zaraza26 a scris:
zuum a scris:

Si eu! acord

Pai eu...nu prea sunt ! Astept incurajari de la altii! Crying or Very sad
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyJoi 23 Iul 2009, 09:31

Citat :
Pai eu...nu prea sunt ! Astept incurajari de la altii!

Inseamna ca totusi nu esti pesimist din convingere. Cine asteapta incurajari e pe jumatate optimist. thumb_yello
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyJoi 23 Iul 2009, 12:01

zaraza26 a scris:
Citat :
Pai eu...nu prea sunt ! Astept incurajari de la altii!

Inseamna ca totusi nu esti pesimist din convingere. Cine asteapta incurajari e pe jumatate optimist. thumb_yello

Zaraza corect bravo bravo
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyJoi 27 Aug 2009, 20:01

Madoana a fost huiduita.....bine i-au facut! cheers cheers aplauze aplauze aplauze aplauze thumb_yello thumb_yello
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyJoi 27 Aug 2009, 21:01

Mai bine lătra la microfon şi nu se băga unde nu-i fierbe oala!
Auzi, ţiganii sunt discriminaţi! Când ei sunt primii care au plecat în străinătate cu paşaport, după 1990.

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyVin 28 Aug 2009, 08:56

Anahoret a scris:
Auzi, ţiganii sunt discriminaţi! Când ei sunt primii care au plecat în străinătate cu paşaport, după 1990.

Metoda ei de a fi vedeta e sa dea nastere la controverse. Asa ca mai bine tac/ decat sa-i fac pe plac.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyVin 28 Aug 2009, 11:53

zaraza26 a scris:
Anahoret a scris:

Metoda ei de a fi vedeta e sa dea nastere la controverse. Asa ca mai bine tac/ decat sa-i fac pe plac.

Acum a dat nastere la huiduieli.... probabil ca la banii ei nu mai conteaza daca e aplaudata sau huiduita, oricum cati romani isi permit sa-i cumpere cd-urile?
Io cred ca a luat mai mult pe cuvitele alea decat a luat pe intreg spectacolul! thumb_yello
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyVin 28 Aug 2009, 12:02

zuum a scris:
zaraza26 a scris:
Anahoret a scris:

Acum a dat nastere la huiduieli.... probabil ca la banii ei nu mai conteaza daca e aplaudata sau huiduita, oricum cati romani isi permit sa-i cumpere cd-urile?
Io cred ca a luat mai mult pe cuvitele alea decat a luat pe intreg spectacolul! thumb_yello

Si sa fie cd-urile gratis, cati asculta? Laughing

Totul facea parte din SPECTACOL, nimic altceva decat spectacol.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 EmptyVin 28 Aug 2009, 23:37

Mă abţin. Fiecare cu fanii lui.
În primăvară şi eu aş fi înghiţit praf pentru AC/DC, numai că israelienii (care au fost organizatori) ne-au tras ţeapă. Noroc că n-am apucat să iau bilete. Voia să meargă şi fi-miu cu mine că, deh! avem aceleaşi gusturi.

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 4 Empty

Sus In jos

Incalcite de-ale lui Zuum
Sus 
Pagina 4 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» LA PRISACA LUI ZUUM
» Propuneri de AVATAR
» Zuum si Zuuma in vacanta

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZUUM-
Mergi direct la: