__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Incalcite de-ale lui Zuum | |
|
+10Cristina cactus Layla aurora nicuvar Anahoret Emil Condor ACCENT zaraza26 zuum 14 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Sam 11 Iul 2009, 21:15 | |
| - Cristina a scris:
- ... Pentru pane nu merge de pus, decit poate deja pane facuti (ca si cascavalul pane ), nu stiu, n-am incercat, dar o voi face.
Mda, asta înseamnă că trebuie să mă satur de-acuma! Că iarna nu au un preţ lesne, sunt sigură. :really: _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Dum 12 Iul 2009, 00:14 | |
| - zuum a scris:
- Ce nebunie si cu conservele astea? La ce va trebuie ati depasit varsta de crestere...sper!
Taci ca tu nu sti ce-nseamna sa ti copil la facultate in Cluj io am vazut la Rodna cum erau pregatirile duminica dupa masa, cand plecau copiii la Cluj sau acnd le pregatea cate un pachet ca mergea cineva cu masina la Cluj. Nu sunt atatia bani cat sa manance numai din magazin sau restaurant, cantina nu e suficient sau nu au timp intre cursuri sa ajunga la cantina... iar sa se apuce sa se gospodareasca, sa gateasca, e inca prea mult! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Dum 12 Iul 2009, 00:26 | |
| - yzzy a scris:
- Cristina a scris:
- ... Pentru pane nu merge de pus, decit poate deja pane facuti (ca si cascavalul pane ), nu stiu, n-am incercat, dar o voi face.
Mda, asta înseamnă că trebuie să mă satur de-acuma! Că iarna nu au un preţ lesne, sunt sigură. :really: eu am pus dovlecei cruzi, taiati rondele, la congelator, pentru pane... n-au fost rai (desigur nici ca aia proaspeti) dovleceii care se gasesc iarna, de sera sau turcesti, mie mi se pare ca nu au nici un gust am pus la congelator si conopida fiarta si rosii mici intregi pun, si ardei, gogosari, bucati sau jumatati, pentru ciorba-mancare _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Dum 12 Iul 2009, 07:17 | |
| - aurora a scris:
- yzzy a scris:
- Cristina a scris:
Mda, asta înseamnă că trebuie să mă satur de-acuma! Că iarna nu au un preţ lesne, sunt sigură. :really: eu am pus dovlecei cruzi, taiati rondele, la congelator, pentru pane... n-au fost rai (desigur nici ca aia proaspeti) dovleceii care se gasesc iarna, de sera sau turcesti, mie mi se pare ca nu au nici un gust
am pus la congelator si conopida fiarta si rosii mici intregi pun, si ardei, gogosari, bucati sau jumatati, pentru ciorba-mancare Super! O sa-ncerc si eu ! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Dum 12 Iul 2009, 14:44 | |
| - Cristina a scris:
- aurora a scris:
- yzzy a scris:
- Cristina a scris:
Mda, asta înseamnă că trebuie să mă satur de-acuma! Că iarna nu au un preţ lesne, sunt sigură. :really: eu am pus dovlecei cruzi, taiati rondele, la congelator, pentru pane... n-au fost rai (desigur nici ca aia proaspeti) dovleceii care se gasesc iarna, de sera sau turcesti, mie mi se pare ca nu au nici un gust
am pus la congelator si conopida fiarta si rosii mici intregi pun, si ardei, gogosari, bucati sau jumatati, pentru ciorba-mancare Super! O sa-ncerc si eu ! Conopida fiarta si pusa in congelator poate fi facuta pane sau salata:) | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Joi 16 Iul 2009, 16:22 | |
| Mai am 2 saptamani si incep vacanta ! :cool_9: :cool_9: :cool_9: :cool_9: | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 17 Iul 2009, 13:25 | |
| - zuum a scris:
- Mai am 2 saptamani si incep vacanta ! :cool_9: :cool_9: :cool_9: :cool_9:
Si Zuuma? Cum petreceti? | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 17 Iul 2009, 15:18 | |
| - zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
Si Zuuma? Cum petreceti? Ne impartim care incotro...Londra, sa vedem fata ca si anul asta sta la Oxford sa mai faca un master, pe urma Parisul ca e la doi pasi si Romania pana in septembrie.....am intrat in datorii pana la...ochi! | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 17 Iul 2009, 17:47 | |
| - zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
Si Zuuma? Cum petreceti? Ne impartim care incotro...Londra, sa vedem fata ca si anul asta sta la Oxford sa mai faca un master, pe urma Parisul ca e la doi pasi si Romania pana in septembrie.....am intrat in datorii pana la...ochi! Si Mokonje si Cyrus ce vor face in timpul aSTA? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 17 Iul 2009, 18:36 | |
| - aurora a scris:
- zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
Si Zuuma? Cum petreceti? Ne impartim care incotro...Londra, sa vedem fata ca si anul asta sta la Oxford sa mai faca un master, pe urma Parisul ca e la doi pasi si Romania pana in septembrie.....am intrat in datorii pana la...ochi! Si Mokonje si Cyrus ce vor face in timpul aSTA? Cumnata il ia in Massachussetts la munca... Mokonje o sa stea acasa | |
| | | aurora
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Sam 18 Iul 2009, 23:57 | |
| - zuum a scris:
- aurora a scris:
- zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
Si Zuuma? Cum petreceti? Ne impartim care incotro...Londra, sa vedem fata ca si anul asta sta la Oxford sa mai faca un master, pe urma Parisul ca e la doi pasi si Romania pana in septembrie.....am intrat in datorii pana la...ochi! Si Mokonje si Cyrus ce vor face in timpul aSTA? Cumnata il ia in Massachussetts la munca... Mokonje o sa stea acasa vezi cui o lasi in grija si supraveghere cat mai stricta pe Mokonje!!! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Dum 19 Iul 2009, 08:14 | |
| Hai sa va spun... Zuuma ii controleaza ghiozdanul cand doarme si , de obicei confisca ce nu-i convine: ruj, oja de unghii,si chiar o pereche de chiloti din aia cu sfoara'n cur ! Pur si simplu confisca si nu zice nimic ca Mokonje n-are tupeul sa admita ca asa ceva era in ghiozdanul ei. Mai are si un jurnal pe care Zuuma il citeste cu regularitate...si asa a aflat ca fetitza noastra are un..boy-friend! N-a zis nimic nimeni vreo 2 luni ca putea fi si fantezie! Si intr-o zi, gaseste Zuuma intr-un buzunar de blugi o bucata de hartie cu numarul lui Justin de telefon.....Aaaa va sa zica exista un Justin! Buuun! Ne-am tot gandit noi cum sa procedam cu dracul asta de copil si ne-am oprit la tactica 'luare prin surprindere'...pac-pac-pac! Zuuma dimineata in drum spre balet, in masina asa direct nici n-o pune nici n-o ia " Alice, unde l-ai cunoscut pe Justin?" Tacere inghetata! "Stiu tot, de cateva luni...daca nu incetezi imediat cu prostiile il raportam la politie. Tu esti minora, ai sub 16 ani, n-ai voie sa ai relatii de genul asta. Spune tot ca sa nu ajungem la DCF ( organizatia cu protectia copiilor) ca Ma Cora , moare. Vine DCF-ul si te ia si te da la foster care(familii surogat). Mokonje nu mai avea saliva in gura. Luata prin surprindere n-a avut cand sa-si regizeze scenariile. Cinci minute de prgatire i-ar fi fost de ajuns , dar asa ,plutea pe valuri! Ei da, si povestea e ca....fratele unei colge a vazut-o si i-a stat in cale, si a venit dupa ea, dar ea i-a spus ca "auntie" nu-i da voie si ca nu se intalneste cu el......ma rog, povesti de copil sfant! Cred ca a primit mesajul. Daca ramene gravida, s-a terminat cu baletul, cu cariera, cu scoala cu tot! Greu, greu sa inteleaga la varsta asta cand au inceput sa alerge hormonii in toate dirctiile! Acum e ora 1 noaptea, inca n-a sosit de la excursia care au facut-o la NY cu baletul, sa vada Saratoga Ballet Company....! Tre sa merg sa o aduc! | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mier 22 Iul 2009, 05:58 | |
| Se zice ca in anul cu bomba atomica a fost si eclipsa de soare si Jupiter lovit de un meteorit.....oare se va intampla din nou....... | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mier 22 Iul 2009, 09:37 | |
| - zuum a scris:
- Se zice ca in anul cu bomba atomica a fost si eclipsa de soare si Jupiter lovit de un meteorit.....oare se va intampla din nou.......
Pai ce, nu au mai fost eclipse de Soare fara bombe atomice? Iar Jupiter e destul de mare ca sa fie lovit de meteoriti!... | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mier 22 Iul 2009, 15:28 | |
| - zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
- Se zice ca in anul cu bomba atomica a fost si eclipsa de soare si Jupiter lovit de un meteorit.....oare se va intampla din nou.......
Pai ce, nu au mai fost eclipse de Soare fara bombe atomice? Iar Jupiter e destul de mare ca sa fie lovit de meteoriti!... Ma bucur cand intalnesc persoane optimiste.... | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mier 22 Iul 2009, 15:31 | |
| - zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
Pai ce, nu au mai fost eclipse de Soare fara bombe atomice? Iar Jupiter e destul de mare ca sa fie lovit de meteoriti!... Ma bucur cand intalnesc persoane optimiste.... Si eu! | |
| | | zuum
| | | | zaraza26
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Joi 23 Iul 2009, 09:31 | |
| - Citat :
- Pai eu...nu prea sunt ! Astept incurajari de la altii!
Inseamna ca totusi nu esti pesimist din convingere. Cine asteapta incurajari e pe jumatate optimist. | |
| | | ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Joi 23 Iul 2009, 12:01 | |
| | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Joi 27 Aug 2009, 20:01 | |
| | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Joi 27 Aug 2009, 21:01 | |
| Mai bine lătra la microfon şi nu se băga unde nu-i fierbe oala! Auzi, ţiganii sunt discriminaţi! Când ei sunt primii care au plecat în străinătate cu paşaport, după 1990. _____________________ Free your mind!
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 28 Aug 2009, 08:56 | |
| - Anahoret a scris:
- Mai bine lătra la microfon şi nu se băga unde nu-i fierbe oala!
Auzi, ţiganii sunt discriminaţi! Când ei sunt primii care au plecat în străinătate cu paşaport, după 1990. Metoda ei de a fi vedeta e sa dea nastere la controverse. Asa ca mai bine tac/ decat sa-i fac pe plac. | |
| | | zuum
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 28 Aug 2009, 11:53 | |
| - zaraza26 a scris:
- Anahoret a scris:
Auzi, ţiganii sunt discriminaţi! Când ei sunt primii care au plecat în străinătate cu paşaport, după 1990. Metoda ei de a fi vedeta e sa dea nastere la controverse. Asa ca mai bine tac/ decat sa-i fac pe plac. Acum a dat nastere la huiduieli.... probabil ca la banii ei nu mai conteaza daca e aplaudata sau huiduita, oricum cati romani isi permit sa-i cumpere cd-urile? Io cred ca a luat mai mult pe cuvitele alea decat a luat pe intreg spectacolul! | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 28 Aug 2009, 12:02 | |
| - zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
- Anahoret a scris:
Auzi, ţiganii sunt discriminaţi! Când ei sunt primii care au plecat în străinătate cu paşaport, după 1990. Metoda ei de a fi vedeta e sa dea nastere la controverse. Asa ca mai bine tac/ decat sa-i fac pe plac. Acum a dat nastere la huiduieli.... probabil ca la banii ei nu mai conteaza daca e aplaudata sau huiduita, oricum cati romani isi permit sa-i cumpere cd-urile? Io cred ca a luat mai mult pe cuvitele alea decat a luat pe intreg spectacolul! Si sa fie cd-urile gratis, cati asculta? Totul facea parte din SPECTACOL, nimic altceva decat spectacol. | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 28 Aug 2009, 23:37 | |
| Mă abţin. Fiecare cu fanii lui. În primăvară şi eu aş fi înghiţit praf pentru AC/DC, numai că israelienii (care au fost organizatori) ne-au tras ţeapă. Noroc că n-am apucat să iau bilete. Voia să meargă şi fi-miu cu mine că, deh! avem aceleaşi gusturi. _____________________ Free your mind!
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum | |
| |
| | | | Incalcite de-ale lui Zuum | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |