LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
problema brasov comment-143 CPSF 1918 internet muzica_traditionala reclame Popasul taieri politica humanitas curiozitati Limba mediu padure Fantasy google 23 sibiu romana efremovivanantonovici drumetie 1 nicuvar istorie
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 I_vote_lcapIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 I_voting_barIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 I_vote_rcap 
Emil Condor
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 I_vote_lcapIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 I_voting_barIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Incalcite de-ale lui Zuum

In jos 
+10
Cristina
cactus
Layla
aurora
nicuvar
Anahoret
Emil Condor
ACCENT
zaraza26
zuum
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMar 12 Ian 2010, 01:47

Mergi la Health Food Store cu aproximativ $20 asupra ta si cumpără Oil of Wild Oregano.
Pune 3 picături în ceva lichid si bea continutul, apoi... uită de gripă.

zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMar 12 Ian 2010, 06:14

Daca puneai asta nitel mai devreme ma duceam dirct la whole foods si mi-l luam dar asa am ajuns acasa pe 4 carari si am luat de toate. am in casa si esenta de busuioc, si de eucalipt si de cimbru si altele dar n-am avut niciodata asa ceva, nasul cismea
alice cand m-a vazut a zis 'parca esti Rudolf' ....am fost pur si simplu atacat la greu de o armata de virusi care au tintit la cap.....nu pricep, am stat tot weekendul in casa!
s-a declansat pe la 10 jumate azi dimineata, stranut dupa stranut vreo 100 , frisoane, ameteala, totul in jurul capului. acum sunt mult mai bine desi cismeaua curge!Am vrut sa-mi fac un dus fierbinte , ash, dupa 3 minute a venit apa rece, unde esti tu nea nicule?!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMar 12 Ian 2010, 15:48

zuum a scris:
unde esti tu nea nicule?!

Pe conducta!!

Multa sanatate! Sus moralul, rasfata-te un pic si hai iar pe baricade! hug
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMar 12 Ian 2010, 16:42

stau in pat! N-am mers la serviciu. bolnav
Am luat ce mi-a cazut la mana si sunt ametit dar altfel nu am febra sau dureri muschiulare
Totul in jurul sinuzitei si al capului
Mitzu sta langa mine si-mi toarce sa ma fac bine
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMar 12 Ian 2010, 16:52

Zumule, spală sinusurile nazale.

Într-un pahar cu apă călduţă dizolvă o linguriţă de sare. Toarnă apă în căuşul palmei, apasă o nare şi inspiră apa pe cealaltă nare până simţi apa în gură. Repeţi şi cu cealaltă nare acelaşi lucru. Alternativ tragi apa cu sare pe o nare şi alta pnă o termini din cană.

Nu este bună la gust, dacă sinuzita este veche la un moment dat îţi face impresia că ţi se smulge creerul, dar după 3-4 zile vei vedea rezultatele, în funcţie de vechimea sinuzitei. Eu am făcut această treabă în urmă cu vreo 30 de ani şi de atunci nu am mai vut probleme. Am mai repetat figura când simţeam că mi se înfundă nasul iarna.

Şi ţine seam cvă eu încă nu mi-am acoperit capul iarna, chiar dacă sunt tuns chelie.

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMar 12 Ian 2010, 18:29

asta cu trasul apei pe nas stiu ca e buna....mai incerc ...am atipit un pic, parca ar vrea sa si tusesc.....ma simt vinovat ca stau acasa
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMar 12 Ian 2010, 19:39

zuum a scris:
asta cu trasul apei pe nas stiu ca e buna....mai incerc ...am atipit un pic, parca ar vrea sa si tusesc.....ma simt vinovat ca stau acasa

Constiinta nu si nu!! Si prea multa constiinta strica! Organismul isi cere drepturile! Rasfata-l! Da-i importanta cuvenita!
Sa auzim de bine! hug2
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMier 13 Ian 2010, 02:05

Maine la serviciu!
Mitz mi-a tors toata ziua si a dormit langa mine. Nu numai ca a tors, gros si moale, dar a mai tras si niste basinute prin somn de am vrut sa-l arunc din pat, dar mi-a fost mila. Nu ne aveam decat unul pe celalat in toata lumea asta mare!
Acum seara a venit Ma Cora cu o oala de supa liberiana iute de te scoala din morti! Si eu si zuuma mancam si ne siroia transpiratia din crestetul capului de ardeiata ce era.

Emile aveam in casa wild oregano , n-am stiut il administrez acu. Dar sa stii cza am avut din Ro esenta de cimbru si busuios si am pus tot timpul cateva picaturi. it works just fine!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMier 13 Ian 2010, 02:10

Da, stiam de busuioc că e foarte bun.
Vezi că oregano acela (sovârf în româneste) are un gust care nu place la multi. smile
Dar nu ucide...

Te simti mai bine acum?

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMier 13 Ian 2010, 02:36

Putin ametit si putin obosit dar vad ca nu s-a dus in jos! sa bat in lemn! de asta am stat acasa , de frica frigului ca eu nu mai am amigdalele si cum imi intra frigul pe gat, ala sunt!
De, la balega moale putina apa trebuie! ( filozofia bunicii )
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMier 13 Ian 2010, 15:14

zuum a scris:
Putin ametit si putin obosit dar vad ca nu s-a dus in jos! sa bat in lemn! de asta am stat acasa , de frica frigului ca eu nu mai am amigdalele si cum imi intra frigul pe gat, ala sunt!
De, la balega moale putina apa trebuie! ( filozofia bunicii )

Nici eu, nici sotul nu mai avem amigdalele, dar nu ne e frica de frig. Eu am ramas fara ele cand m-au operat de polipi nazali, ca era la moda sa le scoata atunci, iar sotului i le-au scos cu buna stiinta, dar... cam pe viu. Mananc inghetata vara, imi place apa la 15 grade si nu la 20 si nu am probleme. Ne raceam de 2-3 ori pe iarna, dar de cand mancam mai putina carne de porc si mai multe substante imunizante, maximum o data pe iarna ne racim (iarna trecuta deloc, acum iarna asta am fost o data.) Sunt obisnuita sa port ceva pe cap sub 5 grade plus, ca asa mi-a impus tata. Si manusi, si gatul protejat un pic, cat sa ma simt confortabil. smile

Later edit - temperatura am ales-o eu, ca sa-mi fie usor de ales imbracamintea.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptySam 16 Ian 2010, 06:58

Ma gandeam la...Emil, da, da, condurache al nostru....imi lpsesc dialogurile cu el....cand activa ca simplu uzer la ziare.ro avea multe idei, era pasionat, se enerva, argumenta.....era viu!
Acum e admin, doar controleaza, da raspunsuri scurte, la subiect, laconice de multe ori. Parca se simte obligat sa bage un rand aici, un rand acolo de politete, altfel parca s-a blazat.
Pacat! Sad miss you
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptySam 16 Ian 2010, 07:19

Very Happy mwah! hug

Referitor la asta (pe alocuri poate ai dreptate, doar "pe alocuri"! si doar "poate"! Laughing ): am scris multe mesaje, mai ales la Politică si Religii care apoi nu le-am mai postat, ba unele chiar postate, imediat ce le-am citit, le-am si eliminat. Asta este... pentru a se realiza ceva bun e nevoie ca unii să se sacrifice si... m-am găsit eu mai fraier să fiu acela. Laughing No, în parte glumesc acum.

Zuum, sunt tot eu, doar nu mai las atâta "lavă" să curgă în scrierile mele, pasiunea a rămas ca înainte, doar exercit mai mult autocontrol, atât.

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptySam 16 Ian 2010, 10:28

Hmmm... ziare.ro... dacă voi doi postaţi acolo înseamnă că era un forum interesant. Şi doar stie-ul ăla este sursa mea de ştiri. Dar n-am deschis forumul niciodată.

Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptySam 16 Ian 2010, 10:37

zuum a scris:

Da-i niste Paracetamol Sinus; chestia cu trasul apei sarate pe nas, n-am incercat-o dar am peste 150 de punctii la activ; nu trece dar de atatea gaureli in sinus, puroiul se dreneaza. Sa merg la operatie mi-a fost frica si acuma nu mai are nici un rost. Potzi incerca niste inhalatzii. Potzi sa ma crezi, tratez sinuzita de la 6 ani si tot n-a trecut. Pusici si bafta.
Nu stiu cati ani ai dar daca nu-i ai prea multi, incearca niste punctii; NU doare fiindca te anesteziaza cu cocaina (baga un tampon de vata imbibat cu solutie de cocaina in nari , asa pus pe niste sarmulitze lungi). Sa-i zici doctorului ca INAINTE de a baga tampoanele alea sa dea niste spritzuieli cu spray cu Stomacaina sau Gingicaina - e anestezic local si nu simti cand baga sarmele; plus ca ajuta anestezierea cu cocaina. Nu-i nasol. Acolo, dupa ce spala sinusurile baga o solutie cu antibiotic. S-ar putea sa-tzi treaca din prima...

PeiSei - potzi sa bei linistit o tarie si inainte si dupa punctie; DUPA ar fi mai bine...

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptySam 16 Ian 2010, 10:54

cactus a scris:
zuum a scris:

Da-i niste Paracetamol Sinus; chestia cu trasul apei sarate pe nas, n-am incercat-o ,,,

Gactuse, io n-am nicio puncţie. În urmă cu vreo 25 - 30 de ani, într-o primăvară, nu mai puteam ţine capul sus din cauza durerilor la rădăcina nasului. O muncitoare mai în vârstă m-a întrebat ce am. I-am spus şi ea m-a sfătuit să trag apă cu sare pe nas. Neavând nimic de pierdut, am făcut treaba respectivă. Dpă 2-3 zile au început să mi se cureţe sinusurile. Încă nu putea să-mi ajungă apa în gură. Nu ştiam gustul ei, dar mă ustura nasul. La un moment dat am simţit că în momentul când suflu apa din nas, mi se rupe rădăcina nasului. Am continuat şi după o zi, două îmi venea apa în gură. M-am oprit când din nas îmi curgea doar apa ce rămânea pe nas, restul intrându-mi în gură, o scuipam. De atunci nu mai am nicio prblemă cu sinusurile, deşi iarna umblu cu capul descoperit. Chiar şi tuns la chelie. Mulţam lui Dumnezeu că am scăpat de durerile de cap.

cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptySam 16 Ian 2010, 11:08

Nu pot decat sa te invidiez; treaba asta tine la inceputul bolii nu atunci cand pe peretii sinusurilor s-a facut deja crusta aia de puroi care nu se mai scoate decat prin chiuretare - adicatelea operatie...Potzi multzumi cui vrei tu ca ai avut mare noroc...

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptySam 16 Ian 2010, 11:17

Neaţa bună!
M-a ferit Dumnezeu până acum de aşa ceva! Şi, la fel ca Preacinstitul, câtu-i gerul de mare umblu descoperit şi fără mănuşi, doar cu mâinile în buzunare. Cât m-o mai ţine.

abbilbal

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptySam 16 Ian 2010, 11:30

cactus a scris:
Nu pot decat sa te invidiez; treaba asta tine la inceputul bolii nu atunci cand pe peretii sinusurilor s-a facut deja crusta aia de puroi care nu se mai scoate decat prin chiuretare - adicatelea operatie...Potzi multzumi cui vrei tu ca ai avut mare noroc...

Cactuse, nu eram la începutul sinuzitei. Dar am avut încredere şi am perseverat. Nu aveam ce pierde şi era mai comod decât cu puncţii.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptySam 16 Ian 2010, 11:32

Anahoret a scris:
Neaţa bună!
M-a ferit Dumnezeu până acum de aşa ceva! Şi, la fel ca Preacinstitul, câtu-i gerul de mare umblu descoperit şi fără mănuşi, doar cu mâinile în buzunare. Cât m-o mai ţine.

Nu umblu iarna cu mâinile în buzunare că într-o iarnă am derapat şi mi-am rupt căputu. De atunci m-am lecuit.

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyDum 24 Ian 2010, 22:01

Sunt foarte plictisit..... Sad Sad Sad
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyDum 24 Ian 2010, 22:04

Privesc în jur si realizez că plictiseala este o boală cu multi suferinzi.

Sincer, dar sincer di tăt: niciodată nu mă plictisesc. Multumesc Doamne!

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyLun 25 Ian 2010, 07:06

Emil Condor a scris:
Privesc în jur si realizez că plictiseala este o boală cu multi suferinzi.

Sincer, dar sincer di tăt: niciodată nu mă plictisesc. Multumesc Doamne!

tu nu stii sa vezi dincolo de cuvinte
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyLun 25 Ian 2010, 13:00

"Sunt foarte plictisit" - nu prea e mult de văzut în 3 cuvinte...

Ce, esti penticostal, vorbesti în limbi si ai nevoie de traducători? Laughing

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 EmptyMar 26 Ian 2010, 05:47

Emil Condor a scris:
"Sunt foarte plictisit" - nu prea e mult de văzut în 3 cuvinte...

Ce, esti penticostal, vorbesti în limbi si ai nevoie de traducători? Laughing

sufar in tacere....da nu prea stiu de ce scratch
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 7 Empty

Sus In jos

Incalcite de-ale lui Zuum
Sus 
Pagina 7 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» LA PRISACA LUI ZUUM
» Propuneri de AVATAR
» Zuum si Zuuma in vacanta

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZUUM-
Mergi direct la: