LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
google padure efremovivanantonovici 23 istorie problema Popasul 1918 brasov nicuvar Limba comment-143 CPSF mediu curiozitati reclame romana internet politica Fantasy humanitas drumetie 1 muzica_traditionala taieri sibiu
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 I_vote_lcapIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 I_voting_barIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 I_vote_rcap 
Emil Condor
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 I_vote_lcapIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 I_voting_barIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Incalcite de-ale lui Zuum

In jos 
+10
Cristina
cactus
Layla
aurora
nicuvar
Anahoret
Emil Condor
ACCENT
zaraza26
zuum
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyLun 16 Noi 2009, 20:40

Am vazut filmul 2012.......am vazut sfarsitul lumii !
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyLun 16 Noi 2009, 20:48

zuum a scris:
Am auzit că e tare...înfricoşător... affraid

Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyLun 16 Noi 2009, 21:22

yzzy a scris:
zuum a scris:
Am auzit că e tare...înfricoşător... affraid
Nu chiar. E facut pe acelas calapod, cei rai pier, cei buni izbandesc. E totusi o realizare cinematografica ...pe computer si da de gandit. E foarte posibil ce arata...vezi cu ochii !
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyMar 17 Noi 2009, 06:27

Hmmmm..nu-mi mai ies imginile alea apocaliptoce din cap!
Ma intreb ...ma intreb....nu stiu de ce dar in adincul meu nu mi-e frica insa stiu ca as tremura din toate madularele la orice clatinare de pamant!
Cyrus si Mokonje nu s-au speriat de loc, ei nu cred in asa ceva desi asteapta ...the Rupture !
Cyrus spera sa traiasca sa-l vada pe Isus Hristos venind calarepe un nor!
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyMar 17 Noi 2009, 08:11

Am vazut si eu trailer-ul...Interesant, intr-adevar. Iar efectele speciale par a fi de exceptie.
Poate ca o sa rideti Very Happy , dar eu sunt convinsa ca ceva se va schimba radical si ma refer -de exemplu- la schimbarea polilor magnetici sau la alinierea cu centrul galaxiei sau la furtunile solare/electromagnetice ce vor afecta sistemele de comunicatie. Probabil ca si vibratia/electromagnetismul Terrei se vor schimba si implicit se vor schimba si oamenii Wink ... Eu o consider ca fiind o noua etapa a evolutiei omenirii, inclusiv si mai ales pe plan spiritual smile .

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyMar 17 Noi 2009, 16:27

Cristina a scris:
Am vazut si eu trailer-ul...Interesant, intr-adevar. Iar efectele speciale par a fi de exceptie.
Poate ca o sa rideti Very Happy , dar eu sunt convinsa ca ceva se va schimba radical si ma refer -de exemplu- la schimbarea polilor magnetici sau la alinierea cu centrul galaxiei sau la furtunile solare/electromagnetice ce vor afecta sistemele de comunicatie. Probabil ca si vibratia/electromagnetismul Terrei se vor schimba si implicit se vor schimba si oamenii Wink ... Eu o consider ca fiind o noua etapa a evolutiei omenirii, inclusiv si mai ales pe plan spiritual smile .

Si eu cred cam la fel, o sa fie incet si dureros!
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyMar 17 Noi 2009, 17:09

Intr-adevar, Zuum, din ce am mai citit, se pare ca vor avea loc schimbari -inclusiv ale fiintei umane-de natura fizica (chiar la nivel de ADN), dar si de natura spirituala (de voie, de nevoie Wink )...Om trai si-om vedea ...

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyMar 17 Noi 2009, 20:41

Totusi in Biblie este infricosator si greu de patruns
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyMier 18 Noi 2009, 10:36

zuum a scris:
Cristina a scris:

Si eu cred cam la fel, o sa fie incet si dureros!

Imagineaza-ti totusi ca nu te va durea prea tare. Serios, daca e adevarat, realitatea e bazata pe suflet, spirit, psihic, asa ca vei pati ceea ce astepti. Daca nu e adevarat, tot face rau la psihic! hug2
Eu m-as astepta sa fac un salt spiritual, sa am aptitudini noi, iar din ce am citit, problema va fi cu oamenii care nu vor fi indepartati, dar vor trebui sa se adapteze, desi nu i-a interesat latura spirituala. Aia au de priceput multe. In fine, pure supozitii... povesti pentru oameni mari. Dar daca?... scratch
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 19 Noi 2009, 01:42

Nu cred că va fi dureros. Dacă va fi încet, va fi pe nesimţite. Dacă va fi brusc, atunci va fi cu bubuituri şi descărcări electrice puternice. Deci va fi înfricoşător, dar nu te va durea nimic. Doar că se vor produce anumite dereglări fiziologice.

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 19 Noi 2009, 06:41

abbilbal a scris:
Nu cred că va fi dureros. Dacă va fi încet, va fi pe nesimţite. Dacă va fi brusc, atunci va fi cu bubuituri şi descărcări electrice puternice. Deci va fi înfricoşător, dar nu te va durea nimic. Doar că se vor produce anumite dereglări fiziologice.

Cum eplicati asta

Iar curtea cea din afară a templului, scoate-o din socoteală şi n-o măsura, pentru că a fost dată neamurilor, care vor călca în picioare cetatea sfântă patruzeci şi două de luni. Apocalipsa 11:2
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 19 Noi 2009, 15:40

zuum a scris:
abbilbal a scris:

Cum eplicati asta

Iar curtea cea din afară a templului, scoate-o din socoteală şi n-o măsura, pentru că a fost dată neamurilor, care vor călca în picioare cetatea sfântă patruzeci şi două de luni. Apocalipsa 11:2

Imposibil de explicat. Nu cred ca Dumnezeu a lasat-o acolo ca sa o explicam. Singurul lucru important e sa ne mantuim sufletul. hug2
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyMar 22 Dec 2009, 15:06

Oare a gasit cineva vreun studiu despre psihologia forumistului ? E un fenomen destul de nou sunt convins ca va fi studiat in amanunt. De ce "pierdem" timpul pe forumuri???? Dorinta de socializare , de a apartine unui grup......caruia acum 10 mii de ani ii ziceam trib?
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyMar 22 Dec 2009, 22:11

Este interesantă psihologia forumistului... mai ales legătura între avatare şi personalitatea userilor. Cool

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyMier 23 Dec 2009, 09:02

Cu ce ocazie schimbam avatarele si semnaturile... Se poate face o intreaga dizertatie! Very Happy
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyMier 23 Dec 2009, 16:44

zaraza26 a scris:
Cu ce ocazie schimbam avatarele si semnaturile... Se poate face o intreaga dizertatie! Very Happy

Ce imagine vrem sa proiectam despre noi? De ce aia si nu alta?
De ce ne "ascundem" in spatele unui nick sau avatar?
De ce participam in forumuri?
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 24 Dec 2009, 09:52

zuum a scris:
zaraza26 a scris:

Ce imagine vrem sa proiectam despre noi? De ce aia si nu alta?
De ce ne "ascundem" in spatele unui nick sau avatar?
De ce participam in forumuri?

Eu intru pe forumuri pentru ca nu am gasit parteneri de discutie in viata reala. Pe de alta parte, e mai usor si mai direct sa conversezi pe net, decat sa dai telefon sau sa mergi la cineva in vizita. Omul modern foloseste timpul la maximum, pentru ca are posbilitatea asta.
Prin imaginea pe care mi-o creez (sau incerc) pe net, vreau numai sa corectez, probabil, ceea ce in realitate se corecteaza mai greu. In realitate ne facem o imagine despre cineva, uneori, inainte de a-l cunoaste cu adevarat. Stim, de exemplu, poate, din ce familie provine, din ce patura sociala, ce rude are... (uneori o singura ruda ne face sa credem ca stim multe despre persoana pe care o avem in fatza). Wink
Eu nu ma ascund dupa un nick sau avatar, ci insist sa nu fiu inteleasa altfel. De aceea am avut mari rezerve cand am folosit prima data ca avatar, pe messenger, semnul ying-yang. Dar acuma nu ma mai deranjeaza. Cine vede avatarul, vede si ce scriu pe aici... smile
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 24 Dec 2009, 15:45

Zaraza sunt de acord cu multe din ce spui. Totusi , vizita, vorbitul direct, contactul fizic inseamna apropiere umana. Devenim roboti
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 24 Dec 2009, 17:26

De multe ori, când ne vedem faţă-n faţă devenim taciturni.

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 24 Dec 2009, 18:11

Depinde ce persoana vizitam! Am pe cineva la care tin enorm si la care m-as duce 24 ore pe zi si 7 zile pe saptamana! Dar merg foarte rar, tocmai pentru ca tin foarte mult la ea si nu vreau sa creez neplaceri. Lumea e rea si intelege anapoda o relatie intre un barbat si o femeie; nimeni nu crede ca e o prietenie, sau, numai o prietenie! Putem vorbi o vesnicie, nu ne saturam; o ascult cu multa placere si ea la fel.

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 24 Dec 2009, 18:14

zuum, am expediat pozele bradului si am facut-o de mai multe ori; tu alege una din ele, care crezi ca are sanse. Merg pe mana ta! Bradul e acelasi, dar fotografiile sunt mai multe! Multumesc!

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyJoi 24 Dec 2009, 22:40

zuum a scris:
Zaraza sunt de acord cu multe din ce spui. Totusi , vizita, vorbitul direct, contactul fizic inseamna apropiere umana. Devenim roboti
Nu ştiu câţi dintre cei de faţă au văzut emisiunea lui Turcescu cu CT Popescu. La un moment dat, acesta l-a întrebat pe CTP cum ar caracteriza, într-o frază, România anilor '80 faţă de cea de acum. CTP-ul a spus ceva memorabil:

Atunci erau mai mulţi oameni şi mai puţine maşini, acum sunt mai puţini oameni şi mai multe maşini.

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptySam 26 Dec 2009, 20:23

zuum a scris:

A, da, bineinteles! Eu ma resimt imediat daca o perioada n-am vorbit cu oameni cat mai diversi, de preferat sa nu-i cunosc prea bine, ca atunci daca ii cunosc deja intru in automatisme, stiu exact cum sa vorbesc, ce sa vorbesc, si devine o rutina. Oricum am perioade cand pot sa ma exprim dezinvolt, spontan, si perioade cand ma balbai si prefer sa vorbesc cat de putin, strictul necesar. Iti dai seama ce se intampla cand e vorba sa sustii discutii lungi pe diferite teme fara importanta, dar eu as prefera sa tac si sa ma uit la oameni cum se agita fara rost? Dar imi scot parleala pe net... Very Happy
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyDum 27 Dec 2009, 01:06

Exact asa gandesc si eu mwah!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 EmptyLun 11 Ian 2010, 18:33

Sunt la serviciu...e frig...de 1 ora, asa brusc m-a luat un atac de stranuturi...cred ca vreo 50 nu ma pot opri...acum am frisoane, imi vajaie capul...de n-ar fi gripa...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 6 Empty

Sus In jos

Incalcite de-ale lui Zuum
Sus 
Pagina 6 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» LA PRISACA LUI ZUUM
» Propuneri de AVATAR
» Zuum si Zuuma in vacanta

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZUUM-
Mergi direct la: