Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 20 Mar 2009, 06:11
Azi pe la 10 suna telefonul . Eram la serviciu. Sefa nu venise. Alo! Imi raspunde glasul pitigaiat al lui Danny, un preot (catolic) din Burma care in mod voluntar ajuta familiile de refugiati burmezi care sosesc cu zecile in orasul nostru. Nici n-ai zice ca guvernul are probleme financiare! Danny zice ca in apartamentul unde urmeaza sa fie adusa familia apa de la baie curg intr-una. Imi zice ca la adresa 154 Strada C. apt C1 ! Am pus multe intrebari ca sa ma dumiresc unde curge apa fiindca Danny zicea "bedroom"(dormitor) dar de fapt voia sa spuna "bathroom"(baie".N-am inteles. Asa ca am luat notite si de cum a aparut Jorge ( omul la toate-Puerto Rico) i-am dat ordinul de lucru. Jorge a luat adresa si cheia generala si s-a dus sa repare chiuveta din "dormitor"! Peste 20 de minute apare Jorge livid la fata si tremurand din toate incheieturile...nici nu putea sa rosteasca cvintele! Aoleo, unde am intrat! Aoleao ce-am vazut! O fabrica de droguri! Tot apartamentul e un depozit de cocaina cu tot aranjamentul necesar cantaririi si impachetarii! Nu e mobila, sunt doar scaune si masute pline cu pachetele!!!!Noi impietriti! Cum asa, nu se poate! Acolo e apartamentul burmezilor! Ma uit io in lista de locatari si vad ca la 154C/C1 locuieste Roberto Perez, un alt Puerto Rico care a luat apartamentul doar de 1 luna de zile. Greseala! Parintele Danny ne-a facut-o! O fi un semn de la Dumnezeu! Problema cea mai mare este ca pe Jorge l-a vazut mergand la apartament vecinul de deasupra care a spus ca la C1 sta nepotul lui si ca de ce intra Jorge in casa?????Jorge o tinea pe a lui ...cum ca curge apa ! A sosit si sefa/patroana. A ascultat si ne-a indicat la toti sa uitam de incident imediat. Jorge a refuzat sa se mai duca inapoi sa vada ce e cu apa de frica mare. L-au trimis pe Sadif, bosniacul! Dar nu la C1 ci la C8 ca acolo trebuia de la inceput. Sper sa iasa bine...desi...sunt multe lucruri transparente aici. Tacem! E moral? Raportam la politie! E intelept?
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 20 Mar 2009, 09:27
Citat :
Sper sa iasa bine...desi...sunt multe lucruri transparente aici. Tacem! E moral? Raportam la politie! E intelept?
Se pare ca omul are aceleasi temeri oriunde s-ar afla... Credeam ca voi aveti mai mult curaj. Ma gandeam ca se poate face o informare anonima la politie, sectia droguri... Dar n-am de unde sa stiu de ce ii e frica patroanei, n-am de unde sa stiu ce s-ar intampla in caz ca ati anunta politia si ce implica in mod concret asta.
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 20 Mar 2009, 14:32
Jorge a venit la lucru este inca foarte inspaimantat. La urma urmei doar pe el l-a vazut. Insa, politia nu le-a batut la usa, nimeni nu le-a luat marfa. Deci sunt in asteptare! Sunt convins ca la ora asta au curatit complet apartamentul ala.
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 20 Mar 2009, 15:02
zuum a scris:
Jorge a venit la lucru este inca foarte inspaimantat. La urma urmei doar pe el l-a vazut. Insa, politia nu le-a batut la usa, nimeni nu le-a luat marfa. Deci sunt in asteptare! Sunt convins ca la ora asta au curatit complet apartamentul ala.
Mda, orice li s-ar intampla acum, ar da vina pe Jorge. Si cum nu poti sa fii 100% sigur pe protectia politiei si nu stii ce extindere avea filiera de droguri de acolo...cat sunt de puternici...Mai bine
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Lun 30 Mar 2009, 06:24
Mai acum cateva zile au venit in office cei doi , aia cu fabrica de cocaina in apartament. Ala tanar inainte alalat mai batran in urma. Ala tanaru traducea chipurile ce icea ala batranu. Ca ar vrea sa schimbe apartamentul....ca cineva a intrat cand el nu era acasa....ca nu se simte in siguranta... Vera, patroana l-a asigurat ca cine a intrat a fost mecanicul fiindca cineva a facut o reclamatie de o teava sparta! Dialogul surzilor cu mutii! Au plecat! Pana acum nu ne-a aruncat nimeni nici o bomba!
zaraza26
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Lun 30 Mar 2009, 15:53
zuum a scris:
Mai acum cateva zile au venit in office cei doi , aia cu fabrica de cocaina in apartament. Ala tanar inainte alalat mai batran in urma. Ala tanaru traducea chipurile ce icea ala batranu. Ca ar vrea sa schimbe apartamentul....ca cineva a intrat cand el nu era acasa....ca nu se simte in siguranta... Vera, patroana l-a asigurat ca cine a intrat a fost mecanicul fiindca cineva a facut o reclamatie de o teava sparta! Dialogul surzilor cu mutii! Au plecat! Pana acum nu ne-a aruncat nimeni nici o bomba!
Probabil tanarul a vrut sa vada cine...ce...cum. Cred ca a tras concluzia ca sunteti inofensivi.
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mar 31 Mar 2009, 05:34
Patroana mea a ridicat chiria la toata lumea cu $25...oamenii isi pierd serviciurile, n-au cum plati si ea vrea mai mult.....uffff..oare io cand ma inbogatesc? Ma uit la news-uri au crescut crimele, au iesit baietii cu puscosiurile in strada sa gaseasca victime....un baiat de 23 de ani si-a decapitat sore de 5 ani si a omorat-o pe cealalta de 9.....legea martiala ne paste!
zaraza26
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mar 31 Mar 2009, 14:12
zuum a scris:
Patroana mea a ridicat chiria la toata lumea cu $25...oamenii isi pierd serviciurile, n-au cum plati si ea vrea mai mult.....uffff..oare io cand ma inbogatesc? Ma uit la news-uri au crescut crimele, au iesit baietii cu puscosiurile in strada sa gaseasca victime....un baiat de 23 de ani si-a decapitat sore de 5 ani si a omorat-o pe cealalta de 9.....legea martiala ne paste!
S-or descalci de la sine toate astea! Putintica rabdare!
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Sam 11 Apr 2009, 06:46
Aproximativ toata lumea s-a prezentat cu chiria, marita cu $25...unii insa nu au platit ca nu au de unde. Cei mai cuminti sunt burmanezii, noul val de refugiati. Mici, subtirei, un fel de amestec de filipinezi cu vietnamezi. Sunt cuminti, muncesc orice, fac copii multi si platesc chiria la timp. Niste cetateni ideali pentru aceasta tara.
zaraza26
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Dum 12 Apr 2009, 20:23
zuum a scris:
Aproximativ toata lumea s-a prezentat cu chiria, marita cu $25...unii insa nu au platit ca nu au de unde. Cei mai cuminti sunt burmanezii, noul val de refugiati. Mici, subtirei, un fel de amestec de filipinezi cu vietnamezi. Sunt cuminti, muncesc orice, fac copii multi si platesc chiria la timp. Niste cetateni ideali pentru aceasta tara.
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Dum 12 Apr 2009, 23:49
zaraza26 a scris:
zuum a scris:
Burmanezi sau birmanezi?
Tare as vrea sa stiu !
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
"Uniunea Myanmar, fosta Uniune Burma (Birmania), este cea mai mare tara din Asia de sud-est. Se învecineaza cu Republica Populara Chineza la nord, Laos la est, Tailanda la sud-est, Bangladesh la vest si India la nord-vest, cu Marea Andaman la sud si Golful Bengal la sud-vest (cu un total de peste 2000 de kilometri de coasta). Tara a fost guvernata de o hunta militara condusa de generalul Ne Win din 1962 pâna în 1988, si sistemul sau politic a ramas pâna astazi sub un strâns control al huntei militare.
În 1989, tara si-a schimbat oficial versiunea engleza a numelui din Burma în Myanmar (împreuna cu schimbarea denumirii multor localitati, cum a fost si cazul capitalei, din Rangoon în Yangon). Denumirea oficiala a tarii în limba birmaneza, Myanma, a ramas neschimbata. Schimbarea denumirilor s-a dovedit a fi controversata politic, vazuta de unii ca fiind mai putin permisiva minoritatilor si nepedagogica."
O fi anul avioanelor ? Acum, ia uite citesc ca un pilot a murit in cabina si un pasager a pilotat in locul lui, cu noroc! Mi-e si frica sa ma sui in avion, cum sa vin in Romania ...pe jos ca Badea Cartan?
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Zuum! Dacă este să te ia Dracul, te ia şi din faţa altarului, nu neapărat din avion!
_____________________ Free your mind!
zaraza26
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mar 14 Apr 2009, 08:50
zuum a scris:
O fi anul avioanelor ? Acum, ia uite citesc ca un pilot a murit in cabina si un pasager a pilotat in locul lui, cu noroc! Mi-e si frica sa ma sui in avion, cum sa vin in Romania ...pe jos ca Badea Cartan?
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mar 14 Apr 2009, 09:31
zaraza26 a scris:
zuum a scris:
Nuuu, inot ca Johnny Weissmuller!
Ei lasa,ca daca destinul zice stop viata,ti se poate intampla si pe strada,cu o caramida picata'n cap Si pe aeroportul din Timisoara,de unde voi decola si eu lunea viitoare catre Paris,s-a produs un incident acum 3 zile, cu o aeronava, aparţinând companiei Wizz Air care s-a ridicat de la sol , cu 147 pasageri la bord, iar după ce s-a aflat în aer mai bine de 20 de minute, pilotul a raportat o defecţiune la trenul de aterizare....si a aterizat fortat
Zuum si mie mi-e frica..na! dar tot ma duc...probabil ma voi aburi cu ceva alcool la bord,doar,doar ma mint nitel pe mine insumi
Zaraza trebuie sa-ti marturisesc ca si de foc mi-e frica..dar numai atunci cand nu am apa sa-l sting :really:..ca la inot ,in cazurile de stricta urgenta il intrec pe
zuum
Ieri s-a anuntat peste tot sa nu bem apa ca are nu stiu ce bacterii. Sa vezi panica! La Dunkin era un afis ca nu se vinde cafea! Dar s-a vandut pana la urma ca americanul nu poate sta fara cafea. Dupa aia au gasit un peste mort in rezervor care era culpabilul.....aoleo daca vine ceva cu adevarat rau oamenii astia se vor calca in picioare de frica!