LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Incalcite de-ale lui Zuum EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Incalcite de-ale lui Zuum EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
drumetie sibiu efremovivanantonovici google reclame Popasul curiozitati taieri politica humanitas 23 CPSF 1 istorie Fantasy romana comment-143 problema brasov mediu Limba muzica_traditionala padure internet 1918 nicuvar
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Incalcite de-ale lui Zuum I_vote_lcapIncalcite de-ale lui Zuum I_voting_barIncalcite de-ale lui Zuum I_vote_rcap 
Emil Condor
Incalcite de-ale lui Zuum I_vote_lcapIncalcite de-ale lui Zuum I_voting_barIncalcite de-ale lui Zuum I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Incalcite de-ale lui Zuum

In jos 
+10
Cristina
cactus
Layla
aurora
nicuvar
Anahoret
Emil Condor
ACCENT
zaraza26
zuum
14 participanți
Mergi la pagina : 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

Incalcite de-ale lui Zuum Empty
MesajSubiect: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum EmptyVin 20 Mar 2009, 06:11

Azi pe la 10 suna telefonul . Eram la serviciu. Sefa nu venise. Alo! Imi raspunde glasul pitigaiat al lui Danny, un preot (catolic) din Burma care in mod voluntar ajuta familiile de refugiati burmezi care sosesc cu zecile in orasul nostru. Nici n-ai zice ca guvernul are probleme financiare! Danny zice ca in apartamentul unde urmeaza sa fie adusa familia apa de la baie curg intr-una. Imi zice ca la adresa 154 Strada C. apt C1 ! Am pus multe intrebari ca sa ma dumiresc unde curge apa fiindca Danny zicea "bedroom"(dormitor) dar de fapt voia sa spuna "bathroom"(baie".N-am inteles. Asa ca am luat notite si de cum a aparut Jorge ( omul la toate-Puerto Rico) i-am dat ordinul de lucru. Jorge a luat adresa si cheia generala si s-a dus sa repare chiuveta din "dormitor"!
Peste 20 de minute apare Jorge livid la fata si tremurand din toate incheieturile...nici nu putea sa rosteasca cvintele! Aoleo, unde am intrat! Aoleao ce-am vazut! O fabrica de droguri! Tot apartamentul e un depozit de cocaina cu tot aranjamentul necesar cantaririi si impachetarii! Nu e mobila, sunt doar scaune si masute pline cu pachetele!!!!Noi impietriti! Cum asa, nu se poate! Acolo e apartamentul burmezilor! Ma uit io in lista de locatari si vad ca la 154C/C1 locuieste Roberto Perez, un alt Puerto Rico care a luat apartamentul doar de 1 luna de zile. Greseala! Parintele Danny ne-a facut-o! O fi un semn de la Dumnezeu!
Problema cea mai mare este ca pe Jorge l-a vazut mergand la apartament vecinul de deasupra care a spus ca la C1 sta nepotul lui si ca de ce intra Jorge in casa?????Jorge o tinea pe a lui ...cum ca curge apa !
A sosit si sefa/patroana. A ascultat si ne-a indicat la toti sa uitam de incident imediat. Jorge a refuzat sa se mai duca inapoi sa vada ce e cu apa de frica mare. L-au trimis pe Sadif, bosniacul! Dar nu la C1 ci la C8 ca acolo trebuia de la inceput.
Sper sa iasa bine...desi...sunt multe lucruri transparente aici. Tacem! E moral? Raportam la politie! E intelept? scratch
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum EmptyVin 20 Mar 2009, 09:27

Citat :
Sper sa iasa bine...desi...sunt multe lucruri transparente aici. Tacem! E moral? Raportam la politie! E intelept?

Se pare ca omul are aceleasi temeri oriunde s-ar afla... Credeam ca voi aveti mai mult curaj. Ma gandeam ca se poate face o informare anonima la politie, sectia droguri... Dar n-am de unde sa stiu de ce ii e frica patroanei, n-am de unde sa stiu ce s-ar intampla in caz ca ati anunta politia si ce implica in mod concret asta.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum EmptyVin 20 Mar 2009, 14:32

Jorge a venit la lucru este inca foarte inspaimantat. La urma urmei doar pe el l-a vazut. Insa, politia nu le-a batut la usa, nimeni nu le-a luat marfa. Deci sunt in asteptare! Sunt convins ca la ora asta au curatit complet apartamentul ala.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum EmptyVin 20 Mar 2009, 15:02

zuum a scris:
Jorge a venit la lucru este inca foarte inspaimantat. La urma urmei doar pe el l-a vazut. Insa, politia nu le-a batut la usa, nimeni nu le-a luat marfa. Deci sunt in asteptare! Sunt convins ca la ora asta au curatit complet apartamentul ala.

Mda, orice li s-ar intampla acum, ar da vina pe Jorge. Si cum nu poti sa fii 100% sigur pe protectia politiei si nu stii ce extindere avea filiera de droguri de acolo...cat sunt de puternici...Mai bine silent
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum EmptyLun 30 Mar 2009, 06:24

Mai acum cateva zile au venit in office cei doi , aia cu fabrica de cocaina in apartament. Ala tanar inainte alalat mai batran in urma. Ala tanaru traducea chipurile ce icea ala batranu. Ca ar vrea sa schimbe apartamentul....ca cineva a intrat cand el nu era acasa....ca nu se simte in siguranta... Vera, patroana l-a asigurat ca cine a intrat a fost mecanicul fiindca cineva a facut o reclamatie de o teava sparta!
Dialogul surzilor cu mutii!
Au plecat! Pana acum nu ne-a aruncat nimeni nici o bomba!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum EmptyLun 30 Mar 2009, 15:53

zuum a scris:
Mai acum cateva zile au venit in office cei doi , aia cu fabrica de cocaina in apartament. Ala tanar inainte alalat mai batran in urma. Ala tanaru traducea chipurile ce icea ala batranu. Ca ar vrea sa schimbe apartamentul....ca cineva a intrat cand el nu era acasa....ca nu se simte in siguranta... Vera, patroana l-a asigurat ca cine a intrat a fost mecanicul fiindca cineva a facut o reclamatie de o teava sparta!
Dialogul surzilor cu mutii!
Au plecat! Pana acum nu ne-a aruncat nimeni nici o bomba!

Probabil tanarul a vrut sa vada cine...ce...cum. Cred ca a tras concluzia ca sunteti inofensivi. thumb_yello
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum EmptyMar 31 Mar 2009, 05:34

Patroana mea a ridicat chiria la toata lumea cu $25...oamenii isi pierd serviciurile, n-au cum plati si ea vrea mai mult.....uffff..oare io cand ma inbogatesc?
Ma uit la news-uri au crescut crimele, au iesit baietii cu puscosiurile in strada sa gaseasca victime....un baiat de 23 de ani si-a decapitat sore de 5 ani si a omorat-o pe cealalta de 9.....legea martiala ne paste!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum EmptyMar 31 Mar 2009, 14:12

zuum a scris:
Patroana mea a ridicat chiria la toata lumea cu $25...oamenii isi pierd serviciurile, n-au cum plati si ea vrea mai mult.....uffff..oare io cand ma inbogatesc?
Ma uit la news-uri au crescut crimele, au iesit baietii cu puscosiurile in strada sa gaseasca victime....un baiat de 23 de ani si-a decapitat sore de 5 ani si a omorat-o pe cealalta de 9.....legea martiala ne paste!

S-or descalci de la sine toate astea! Putintica rabdare! hug
Sus In jos
ACCENT

Numarul mesajelor : 785
Data de inscriere : 03/12/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum EmptyVin 10 Apr 2009, 17:34