Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Sam 29 Aug 2009, 03:19
Fani, fani, dar pe bani. Pentru Madona ce contează că este aplaudată sau huiduită ? Poate mai nou chiar huiduielile îi plac. Că doar tot face parte din generaţia "a fost".
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Sam 29 Aug 2009, 10:28
Madonna a fost un fenomen, fie ca ne place sa recunoastem sau nu. Iar fenomenul "express yourself" a influentat milioane de fani, pe unii in bine, pe altii mai putin, dupa capacitatea fiecaruia de a-ntelege mesajul respectiv. Nu m-am "omorit" dupa Madonna niciodata, insa nici nu pot sa spun ca mi-a displacut. Melodii precum Vogue sau Rain mi-au placut/imi plac chiar foarte mult, inclusiv videoclipurile respective.
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Sam 29 Aug 2009, 18:04
Şi fenomenul Hippye a influenţat o mulţime de oameni. Ca şi fenomenul Adrian Puştiul.
_____________________ Free your mind!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Sam 29 Aug 2009, 21:19
Fiecare fenomen a fost cu influienţele lui. Doamne ce nebunie era pe vremea mea cu twistul.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Lun 31 Aug 2009, 13:39
Mda, fenomen artistic corect! Dar sa nu se bage in politichie sau mai bine zis sa se informeze inainte de a face afirmatii inflamatorii ...in vizita la altul acasa
zuum
La sugestia lui Emilu mi-am gasit in sfarsit un avatar !
No offense, Zuum, dar intreb si eu - de curiozitate : doamna dezvoalata din imagine este aceeasi cu cea care infiereaza legalizarea prostitutiei, cumva ?!
_____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
zuum
La sugestia lui Emilu mi-am gasit in sfarsit un avatar !
No offense, Zuum, dar intreb si eu - de curiozitate : doamna dezvoalata din imagine este aceeasi cu cea care infiereaza legalizarea prostitutiei, cumva ?!
Nu!
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mar 29 Sept 2009, 09:24
OK! M-am linistit ...
zuum
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 09 Oct 2009, 07:35
In curand incepe vaccinarea cu forta! Ce prost am fost sa nu-mi iau un certificat de la doctor in Romania! Dar nu e tarziu, se poate si de la distanta. Ma tem pentru Alice si Cyrus, o sa-i inoculeze cu forta. WEEKENDUL ASTA II DUCEM LA WASHINGTON DC!
Cristina
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 09 Oct 2009, 08:18
zuum a scris:
In curand incepe vaccinarea cu forta! Ce prost am fost sa nu-mi iau un certificat de la doctor in Romania! Dar nu e tarziu, se poate si de la distanta. Ma tem pentru Alice si Cyrus, o sa-i inoculeze cu forta. WEEKENDUL ASTA II DUCEM LA WASHINGTON DC!
Ufff... ok, si daca unii NU VOR sa se vaccineze, ce-o sa le faca?! ps: ce spune The 1st Ammendment?
zuum
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 09 Oct 2009, 16:18
Cristina a scris:
zuum a scris:
Ufff... ok, si daca unii NU VOR sa se vaccineze, ce-o sa le faca?! ps: ce spune The 1st Ammendment?
ca orice "amendament" se interpreteaza si..stai putin, 2% din populatie e analfabeta !
zuum
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mier 21 Oct 2009, 06:13
Am un vecin dedesubt, mititel si peruvian care incepand de la ora 11 in sus nu ne mai lasa sa umblam prin casa! Desi este mocheta groasa pe jos, totusi parchetul sub ea mai scartaie pe isi pe colo. CUm aude incepe sa tipe din pat ca apucatu! Tipa si cand sare Mitz din pat sa se duca la baie! Noi ii spunem "the little man"!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mier 21 Oct 2009, 15:27
zuum a scris:
Am un vecin dedesubt, mititel si peruvian care incepand de la ora 11 in sus nu ne mai lasa sa umblam prin casa! Desi este mocheta groasa pe jos, totusi parchetul sub ea mai scartaie pe isi pe colo. CUm aude incepe sa tipe din pat ca apucatu! Tipa si cand sare Mitz din pat sa se duca la baie! Noi ii spunem "the little man"!
Anuntati politia ca cineva zbiara ca apucatul la ore tarzii in noapte!
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Lun 26 Oct 2009, 15:25
zaraza26 a scris:
zuum a scris:
Obama a declarat stare de urgenta....de gripa ! Aveam o amica care spunea in cazuri din astea, ma inchin ca oaia !
Pai nu a trecut ce a fost mai rau? Eu nu stiu nimic...
Sunt 1000 de cazuri fatale pana acum si asta e urgenta nationala! In caz de gripa obisnuita sunt mult mai multe
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Lun 26 Oct 2009, 19:15
Zuum, ce avatar frumos ai!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
zuum
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Lun 26 Oct 2009, 19:42
yzzy a scris:
Zuum, ce avatar frumos ai!
Pai res n-a mai putut-o suporta pe zuuma !
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Lun 26 Oct 2009, 20:00