LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
humanitas 1918 brasov sibiu CPSF google padure nicuvar taieri drumetie politica internet curiozitati Popasul Limba problema reclame efremovivanantonovici istorie muzica_traditionala Fantasy comment-143 mediu 1 23 romana
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 I_vote_lcapIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 I_voting_barIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 I_vote_rcap 
Emil Condor
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 I_vote_lcapIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 I_voting_barIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Incalcite de-ale lui Zuum

In jos 
+10
Cristina
cactus
Layla
aurora
nicuvar
Anahoret
Emil Condor
ACCENT
zaraza26
zuum
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyLun 22 Iun 2009, 16:14

zaraza26 a scris:
De notat, 2012 nu prevesteste nimic despre sfarsitul lumii, ci doar despre mari schimbari la nivelul societatii umane.

Omenirea are o constiinta foarte incarcata de isi asteapta sfarsitul la orice ocazie
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyMar 23 Iun 2009, 11:42

zuum a scris:
zaraza26 a scris:
De notat, 2012 nu prevesteste nimic despre sfarsitul lumii, ci doar despre mari schimbari la nivelul societatii umane.

Omenirea are o constiinta foarte incarcata de isi asteapta sfarsitul la orice ocazie

Cati din oameni sunt interesati de sfarsitul lumii? Cati din ei chiar simt ca au o constiinta incarcata si cati sunt atrasi de misterul ce inconjoara sfarsitul lumii si/sau cred ca pacatele lor nu reprezinta o greutate pentru suflet?
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyMier 24 Iun 2009, 17:58

zaraza26 a scris:
Cati din ei chiar simt ca au o constiinta incarcata si [...] cred ca pacatele lor nu reprezinta o greutate pentru suflet?
Eu as merge mai departe: citi recunosc?! Rolling Eyes

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyMier 24 Iun 2009, 19:48

zaraza26 a scris:
Cati din oameni sunt interesati de sfarsitul lumii?
Mie mi-a plăcut ce a zis Nicolae Iorga. Citatul sună cam aşa: "Când va veni sfârşitul lumii, ultimul om în viaţă ar trebui să fie un reporter."
Deh, istoricul, tot istoric! Să fie cineva care să consemneze, nu contează pentru cine! Laughing

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyMier 24 Iun 2009, 19:53

Cristina a scris:
zaraza26 a scris:
Cati din ei chiar simt ca au o constiinta incarcata si [...] cred ca pacatele lor nu reprezinta o greutate pentru suflet?
Eu as merge mai departe: citi recunosc?! Rolling Eyes

Aici eu zic ca e o sabie cu doua taisuri. Se poate sa nu fie cazul si totusi biserica insista ca e pacat si oamenii cred si actioneaza in consecinta, isi simt sufletul incarcat samd.
Sau le e sufletul incarcat, dar merg mai departe, ducand o povara de care ar putea scapa. Fie mergand la un preot bun, fie analizand circumstantele si dandu-si seama ca n-au avut alternativa la momentul respectiv, fie impacandu-se cu soarta, in sensul ca pentru ce nu poti schimba, n-are rost sa te vaieti ( sa iti aduci aminte cu tristete, mereu, de niste evenimente trecute).
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyVin 10 Iul 2009, 06:30

N-am mai dat de mult pe aici..valeu ! E timpul sa mut stupii!
Am vazut un ilm, Knowing cu Nicholas Cage....ma simt marcat! Crying or Very sad
Cine l-a vazut ca nu vreau sa ma apuc sa-l povestesc si vreau sa discut despre el
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyVin 10 Iul 2009, 09:34

Super filmul! Si mie mi-a dat de gindit, mai ales ca nu exclud o asemenea posibilitate, avind in vedere ca ne folosim <10% din capacitatile creierului Wink ...

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyVin 10 Iul 2009, 09:49

zuum a scris:
N-am mai dat de mult pe aici..valeu ! E timpul sa mut stupii!
Am vazut un ilm, Knowing cu Nicholas Cage....ma simt marcat! Crying or Very sad
Cine l-a vazut ca nu vreau sa ma apuc sa-l povestesc si vreau sa discut despre el

Ai vazut un film... doh Si eu imi bateam capul ce-i ala ilm, citeam ileme.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyVin 10 Iul 2009, 09:50

Cristina a scris:
Super filmul! Si mie mi-a dat de gindit, mai ales ca nu exclud o asemenea posibilitate, avind in vedere ca ne folosim <10% din capacitatile creierului Wink ...

Of, am intrat intr-o perioada tampita... n-am timp sa vad filme.
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyVin 10 Iul 2009, 10:19

zaraza26 a scris:

Ei, trece si si-asta, Zaraza: fii optimista! mwah!
ps: eu, decit sa ma mai uit la "stiri", prefer un film artistic/SF/documentar bun.

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyVin 10 Iul 2009, 10:49

Cristina a scris:
zaraza26 a scris:

ps: eu, decit sa ma mai uit la "stiri", prefer un film artistic/SF/documentar bun.

La stiri nu ne uitam decat rar... M-am saturat si de documentare. Sotul meu vrea numai filme de prima clasa, dar nu are de unde. Decat daca se uita a nu stiu cata oara la alea de pe cd-uri. Eu am niste filme pe calculator care ma asteapta, dar n-am timp. Numai cand o sa faca sotul meu din nou ore suplimentare seara. Dar cum a venit sezonul conservelor pe iarna si anul asta vreau sa fac cat de multe... nu stiu cand o sa vina vremea filmelor.
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyVin 10 Iul 2009, 17:25

zaraza26 a scris:
Cristina a scris:
zaraza26 a scris:

La stiri nu ne uitam decat rar... M-am saturat si de documentare. Sotul meu vrea numai filme de prima clasa, dar nu are de unde. Decat daca se uita a nu stiu cata oara la alea de pe cd-uri. Eu am niste filme pe calculator care ma asteapta, dar n-am timp. Numai cand o sa faca sotul meu din nou ore suplimentare seara. Dar cum a venit sezonul conservelor pe iarna si anul asta vreau sa fac cat de multe... nu stiu cand o sa vina vremea filmelor.

Ce conserve faci? idee Da-ne si noua citeva retete, te rooog rugă ...Eu am pus doar la congelator (vinete, verdeata, dovlecei, fasole verde/alba si fructe). In rest, astept runda a 2a, sa-mi iau rosiile, dovleceii si varza din gradina (la toamna). Cit despre dulceturi, am facut doar citeva borcane de cirese amare (folosesc fructoza, la noi zaharul e interzis Wink .

Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyVin 10 Iul 2009, 18:18

Ce nebunie si cu conservele astea? La ce va trebuie ati depasit varsta de crestere...sper!
Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyVin 10 Iul 2009, 21:47

Cristina a scris:

...Eu am pus doar la congelator (... dovlecei, fasole alba )...
Cum pui dovleceii? Că eu i-am pus într-un an, dar când i-am făcut pane, nu mi-au plăcut, nu aveau gustul dulce de primăvară.
La ce te referi când spui fasole albă?
smile

Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyVin 10 Iul 2009, 22:15

yzzy a scris:
Cristina a scris:

Cum pui dovleceii? Că eu i-am pus într-un an, dar când i-am făcut pane, nu mi-au plăcut, nu aveau gustul dulce de primăvară.
smile

Pai, Cristina zice bine. De regula, ca sa nu te complici, dovleceii rashi ii bagi intr-o punga si la congi; eventual pui pe langa ei vreo jumate sau doua jumatatzi de paradaica si niste marar verde - si asa le bagi in congi. Fasolea alba - pastai faine, late, cred ca prima data le opareshti si dupa aia le pui in punga, tot cu jumatatzi de paradaica si frunze de care crezi tu, toate in punga si la congi... Sau ma inshel eu...
Sa pui pă-sula in borcan - mai mare daraua decat ocaua... nu merita. Congi-i sfant

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyVin 10 Iul 2009, 22:17

Bai dă uei - salata de fasole verde e divina - opareshti pastaile si dupa aia, impreuna cu roshii taiate felii, marar si/sau patrunjel si usturoi maruntzit le bagi intr-un zămălău ca pentru salata verde - (otet, apa, ceva zahar si sare) - SUPER...

edit - e bine sa faci zamalaul cu apa in care ai oparit fasolea verde...

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyVin 10 Iul 2009, 22:28

cactus a scris:
Bai dă uei - salata de fasole verde e divina - opareshti pastaile si dupa aia, impreuna cu roshii taiate felii, marar si/sau patrunjel si usturoi maruntzit le bagi intr-un zămălău ca pentru salata verde - (otet, apa, ceva zahar si sare) - SUPER...

Yami ce bun:) mwah! mwah! mwah! Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 876722
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyVin 10 Iul 2009, 22:30

yzzy a scris:
Cristina a scris:

smile

Io dovleceii ii rad julien si fac mincarica cu marar si smintina:)
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyVin 10 Iul 2009, 22:37

ostrovna a scris:
yzzy a scris:
Cristina a scris:

smile

nu sunt prea aposi?
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyVin 10 Iul 2009, 22:40

zuum a scris:
ostrovna a scris:
yzzy a scris:
Cristina a scris:

smile

nu sunt prea aposi?

nuuuu; nimic nu te opreste sa-i storci ushor de tot dupa ce s-au decongelat...

Sus In jos
yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptyVin 10 Iul 2009, 23:20

cactus a scris:

Ştiu reţeta, e superbună, mai pun uneori şi castraveţi muraţi de vară...minunăţie... thumb_yello
Referitor la fasole albă, la aia ce spui tu, eu tot "verde" îi zic. Tot ce e în păstaie e verde. confused
Şi la mine geme congelatorul de verdeţuri din grădină. Dar, credeam că are vreun vicleşug pt dovlecei congelaţi pt. pane, care îmi plac tare-tare.

Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptySam 11 Iul 2009, 00:08

dovlecei pentru pane nu cred ca potzi pune; exista destui in piatza si iarna - vin din Turcalezia... si castravetzii covasitzi - cu catzei de usturoi si marar - sa bolunzeshti; am pe balcon un borcan... acritzi cu paine; marar trebe pus de ala verde...

Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptySam 11 Iul 2009, 08:49

Citat :
Ce conserve faci? idee Da-ne si noua citeva retete, te rooog rugă ...Eu am pus doar la congelator (vinete, verdeata, dovlecei, fasole verde/alba si fructe). In rest, astept runda a 2a, sa-mi iau rosiile, dovleceii si varza din gradina (la toamna). Cit despre dulceturi, am facut doar citeva borcane de cirese amare (folosesc fructoza, la noi zaharul e interzis Wink .

Linisteste-te... Wink O sa fac din ce pot. Deocamdata am sarit peste visine, n-am fost in piata joia trecuta si acuma deja m-am apucat de caise, ca imi sunt mai necesare. Deci deocamdata gemuri de fructe, apoi muraturi si in toamna o sa fac, asa vreau, reteta de aici, mai veche, http://luminalumii.forumz.ro/aperitive-f55/dulceata-de-ardei-iute-t219.htm .

Chiar nu stiu dinainte ce o sa fac. La murat o sa pun castraveti, asta stiu sigur. Ar trebui sa facem rost de zmeura, dar nu stim exact cum. Mai demult socrilor li se aducea de catre cunostinte, o plateau, dar la un moment dat aia nu au mai adus. Cred si eu! Nu e simplu sa umbli sa gasesti, apoi proaspata sa le-o aduci la scara. Apoi am inceput sa ma duc in piata, pe la 8.00, sa astept sa vina cu zmeura. Dar nu in fiecare an vin, uneori recolta e foarte slaba. Iar acum la ora asta nu pot sa ajung. Trebuie sa mergem la Anies, dar nu stim cand, ca sa stim ca o sa gasim de cumparat.
Vinete la congelat am pus intr-un singur an, ca am avut in gradina, si, spre mirarea mea, sotul a gasit salata de vinete buna. La ei in familie era credinta ca tot ce a stat la congelator nu e ca si proaspat, asa ca nu inghetau vinete si altele.

Ce ma impinge sa fac multe conserve e plecarea fiicei mele la Cluj din toamna. Incerc sa fac cat pot de mult ca sa aiba acolo rezerve, sa nu aiba de facut mancare chiar asa mult si sa iesim si mai ieftin.
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptySam 11 Iul 2009, 09:05

Intr-adevar, dovleceii ii pun la congelator cuburi, pentru ciorbe, supe-crema sau mincarica. Pentru pane nu merge de pus, decit poate deja pane facuti (ca si cascavalul pane Wink ), nu stiu, n-am incercat, dar o voi face.
Cit despre fasole alba, intr-adevar m-am referit la cea tucara, alba si mai lata decit cea verde. Stie tzeposul ce zice Very Happy .

Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 EmptySam 11 Iul 2009, 11:23

zaraza26 a scris:
Citat :

Linisteste-te... Wink O sa fac din ce pot. Deocamdata am sarit peste visine, n-am fost in piata joia trecuta si acuma deja m-am apucat de caise, ca imi sunt mai necesare. Deci deocamdata gemuri de fructe, apoi muraturi si in toamna o sa fac, asa vreau, reteta de aici, mai veche, http://luminalumii.forumz.ro/aperitive-f55/dulceata-de-ardei-iute-t219.htm .

Ce ma impinge sa fac multe conserve e plecarea fiicei mele la Cluj din toamna. Incerc sa fac cat pot de mult ca sa aiba acolo rezerve, sa nu aiba de facut mancare chiar asa mult si sa iesim si mai ieftin.

Deci:
- BOLUNZESC daca nu fac si io dulceatza de ardei iutzi - , deci, soro, aici o sa mai vorbim noi ca trebe sa ma dascaleshti ca la gradi; da´musai sa fac si fac si dulceatza de gogonele (asta-i mau usor)
- normal ca la Cluj, daca n-ai suport, faci foame; stiu din proprie experientza asa ca fa-i cat incape ca o sa-tzi multzumeasca - ea si colegii (NORMAL).... Intreab-o daca la Cluj se mai practica borcaneala - superb sport, mai ales in complexul Babes... O tempori oh da!

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 3 Empty

Sus In jos

Incalcite de-ale lui Zuum
Sus 
Pagina 3 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» LA PRISACA LUI ZUUM
» Propuneri de AVATAR
» Zuum si Zuuma in vacanta

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZUUM-
Mergi direct la: