LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Limba efremovivanantonovici sibiu taieri drumetie istorie 1918 problema 1 reclame Fantasy nicuvar humanitas google internet politica padure comment-143 mediu brasov Popasul curiozitati romana muzica_traditionala 23 CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 I_vote_lcapIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 I_voting_barIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 I_vote_rcap 
Emil Condor
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 I_vote_lcapIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 I_voting_barIncalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Incalcite de-ale lui Zuum

In jos 
+10
Cristina
cactus
Layla
aurora
nicuvar
Anahoret
Emil Condor
ACCENT
zaraza26
zuum
14 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 Empty
MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyMar 26 Ian 2010, 15:45

zuum a scris:
Sunt foarte plictisit..... Sad Sad Sad

Daca esti plictisit ca si mine, uneori... sa nu ajungi la vorba aia: ai grija ce iti doresti, s-ar putea sa se intample!! Cu alte cuvinte, e bine asa! Iar viitorul lasa ca ti-l faci tu mai interesant! thumb_yello
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyMar 26 Ian 2010, 18:31

Proverbe pentru alungat plictiseala

Lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai este nevoie.

Ca romanu' nu-i nici unu', unde-s multi putea fi unu'!!

Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc.

In viata nu conteaza daca pierzi sau castigi. Conteaza daca pierd sau castig eu...

Ne nastem obositi pentru a ne odihni.

Adevarul gol-golut
Romanii, oameni incercati de-a lungul istoriei se clasifica astfel:
-optimisti: invata engleza;
-pesimisti: invata maghiara;
-realisti: invata sa traga cu arma.

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyMier 27 Ian 2010, 01:26

zaraza26 a scris:
zuum a scris:

Daca esti plictisit ca si mine, uneori... sa nu ajungi la vorba aia: ai grija ce iti doresti, s-ar putea sa se intample!! Cu alte cuvinte, e bine asa! Iar viitorul lasa ca ti-l faci tu mai interesant! thumb_yello

zaraza ai dreptate....cateodata cadem in borcan, parca nimic nu mai are sens,decat ca murim...asta e singura realitate
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyMier 27 Ian 2010, 10:31

zuum a scris:
zaraza26 a scris:
zuum a scris:

zaraza ai dreptate....cateodata cadem in borcan, parca nimic nu mai are sens,decat ca murim...asta e singura realitate

Realitatea e ca plecam de aici. Atat. hug2
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyMier 27 Ian 2010, 20:26

zaraza26 a scris:
Realitatea e ca plecam de aici. Atat. hug2

adica..partir c'est mourir un peu
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyMier 27 Ian 2010, 21:16

dolion a scris:
Proverbe pentru alungat plictiseala

Lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai este nevoie.

Ca romanu' nu-i nici unu', unde-s multi putea fi unu'!!

Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc.

In viata nu conteaza daca pierzi sau castigi. Conteaza daca pierd sau castig eu...

Ne nastem obositi pentru a ne odihni.

Adevarul gol-golut
Romanii, oameni incercati de-a lungul istoriei se clasifica astfel:
-optimisti: invata engleza;
-pesimisti: invata maghiara;
-realisti: invata sa traga cu arma.

Timpul rezolvă totul.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyJoi 28 Ian 2010, 03:30

zuum a scris:
Adevărul e că, în ultimele două săptămâni si eu m-am simtit atât de... cufundat în butoiul cu tristete si, asa fără o cauză anume. Acum mă simt mai bine - sper să tină! Very Happy

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyJoi 28 Ian 2010, 05:47

Emil Condor a scris:
zuum a scris:
Adevărul e că, în ultimele două săptămâni si eu m-am simtit atât de... cufundat în butoiul cu tristete si, asa fără o cauză anume. Acum mă simt mai bine - sper să tină! Very Happy

am luat-o de la capat cu raceala....intai a venit Cyrus cu stranutul, apoi Alice si uite asa de la unu la altu...chiar azi dupa ce am stat 9 ore la serviciu am venit acasa si drept in pat, guturai in regula
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyJoi 28 Ian 2010, 05:56

Usturoi obisnuiesti să mănânci? Cât de des? Iarna este foarte bun, probabil stii... thumb_yello

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyJoi 28 Ian 2010, 06:07

Emil Condor a scris:
Usturoi obisnuiesti să mănânci? Cât de des? Iarna este foarte bun, probabil stii... thumb_yello

Noi am manca usturoi cu usturoi dar mai tre sa mergem si la serviciu.....cumnatu cand face omleta pune atata usturoi ca de fapt iese un fel de usturoi cu ou ! si pune, pune in orice de nu mai stii ce mananci!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyJoi 28 Ian 2010, 12:22

Emil Condor a scris:

Usturoiul nu e un remediu perfect nu din cauza mirosului, ci pentru ca mentine starea de oboseala mintala. Nu te ridica spiritual, dimpotriva!

Dar sunt atatea altele: echinacea, propolis, legume si fructe cat mai variate... Pune in colturile camerelor ceapa decojita. Am primit un mail ca cica absoarbe microbii. Am sa-l pun aici http://luminalumii.forumz.ro/alternativa-f37/ceapa-t1185.htm#71821, desi m-am abtinut sa il trimit cunoscutilor. Poate si exagereaza pe acolo.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptySam 27 Feb 2010, 16:18

Mulţam lu Dumnezău. În afara faptului că acum m-a durut mâna, eu nu am avut alte probleme în iarna asta şi chelia a fost chelie.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptySam 27 Feb 2010, 19:30

zaraza26 a scris:
Usturoiul nu e un remediu perfect nu din cauza mirosului, ci pentru ca mentine starea de oboseala mintala. Nu te ridica spiritual, dimpotriva!

Dar sunt atatea altele: echinacea, propolis, legume si fructe cat mai variate...
Printre astea e bine să arunci o ceapă sau un cătel de usturoi - oricare din ele face bine.
Sunt multe altele ce trebuiesc luate în considerare: iaurtul, cel făcut acasă nu cumpărat din magazine si care nu are nimic în comun cu adevăratul iaurt decât culoarea!
În periaoda asta am luat lăptisor de matcă, propolis, vitaminele C si D, plus hrană naturală.
La carne aproape că am renuntat... Si ce bine mă simt fără ea!

dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyDum 28 Feb 2010, 11:41

Am inceput cu toata familia, de doua luni, sa consumam kefir de ciuperci tibetane. Nu pot spune ca observ ceva nou in sanatatea noastra, dar perseveram! Eu am trecut la o alimentatie bazata numai pe kefir, pentru ca trebuie sa dau jos din kilograme!
Am postat despre ciuperca aici:

http://luminalumii.forumz.ro/alternativa-f37/caleidoscop-t730-253.htm?highlight=caleidoscop

abbilbal

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyDum 28 Feb 2010, 12:55

În urmă cu ani şi eu consumam chefir până când cineva m-a atenţionat ca nu cumva să înghit o bobiţă de ciupercă deoarece ajunsă în stomac şi intestine se va dezvolta foarte repede şi cu greu voi scăpa de ea. Atunci am renunţat la consumul chefirului. Dar drept să vă spun, nu ştiu cât de bun este.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyDum 28 Feb 2010, 16:01

Mult timp, familia consuma kefir, dar eu nu voiam să aud de el.
Acum, sunt câteva luni de când m-am dat pe el si nu mă mai opresc.
E foarte bun organismului.

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyDum 28 Feb 2010, 18:05

Emil Condor a scris:
Mult timp, familia consuma kefir, dar eu nu voiam să aud de el.
Acum, sunt câteva luni de când m-am dat pe el si nu mă mai opresc.
E foarte bun organismului.

il cresti tu?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyDum 28 Feb 2010, 18:07

Un indian de aici îl face si mi-a câstigat încrederea.

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyDum 28 Feb 2010, 19:27

dolion a scris:
Am inceput cu toata familia, de doua luni, sa consumam kefir de ciuperci tibetane.
Unde ai gasit/cumparat acest kefir, Dolion smile ? As vrea sa-l testam si noi secret ...
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyVin 19 Mar 2010, 17:09

Acum cateva zile am primit veste fulgeratoare ca prietena mamei a murit, stop cardiac !
Desigur, ar trebui sa nu fie prea grav....! Dar cand cunosti persoana care a fost parte din copilaria ta...un om minunat, glumeata, inteligenta, buna.....refuz sa cred! Spuneam pe alt topic ca mi-e din ce in ce mai greu sa inteleg moartea.....a devenit atat de...sigura ! E tot mai clar ca suntem 'in trecere'....si nu vrem sa intelegem , ne PIERDEM TIMPUL cu tot felul de prostii si uitam sa traim !
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyVin 19 Mar 2010, 18:45

zuum a scris:
Acum cateva zile am primit veste fulgeratoare ca prietena mamei a murit, stop cardiac !
Desigur, ar trebui sa nu fie prea grav....! Dar cand cunosti persoana care a fost parte din copilaria ta...un om minunat, glumeata, inteligenta, buna.....refuz sa cred! Spuneam pe alt topic ca mi-e din ce in ce mai greu sa inteleg moartea.....a devenit atat de...sigura ! E tot mai clar ca suntem 'in trecere'....si nu vrem sa intelegem , ne PIERDEM TIMPUL cu tot felul de prostii si uitam sa traim !

Eu ascult pe cei care au trecut foarte aproape de moarte (in documentare) si ei zic ca acum se bucura de fiecare clipa de viata, nu se supara si enerveaza pentru fleacuri... Si asa incerc sa fac, e cumva si in firea mea, ca altfel cum sa rezist? Sotul meu e altfel, asa ca pe cat posibil ma bucur de tot ce ma inconjoara. smile Moartea ma preocupa, asa incat fac ce pot, la vremea respectiva. Asta e cumva in legatura cu ceea ce mi-am propus la 14 ani, sa nu am regrete.
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyJoi 01 Apr 2010, 08:47

Maica-mea s-a consumat mult, a plans dupa prietena ei. Acum....aud ca are ameteli, tahicardie..si eu, nu mai pot dormi noaptea...uite e 1:44 dimineata si stau cu ochii beliti pe tavan....Mokonje doarme cu gura cascata, Cyrus facut colac, pe jos ( nu va ganditi ce e napastuit ca nu e, are o saltea faina pe dedesubt)...zuuma doarme cu motanul la picioare.....stau si ma gandesc la nemurirea sufletului.....si ma chinui sa fac deosebirea dintre suflet si duh...ce zice duhul din mine si ce zice sufletul......macar daca as dormi 3 ore ca maine e zi grea..... Rolling Eyes Rolling Eyes
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyVin 02 Apr 2010, 07:42

zuum a scris:
Maica-mea s-a consumat mult, a plans dupa prietena ei. Acum....aud ca are ameteli, tahicardie..si eu, nu mai pot dormi noaptea...uite e 1:44 dimineata si stau cu ochii beliti pe tavan....
Supărarea nu e deloc bună!
Sper ca mama ta să realizeze aceea (cu ajutorul vostru, eventual) şi să fie bine. rugă

Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyVin 02 Apr 2010, 08:35

Este durerors, Zuum Sad , dar trebuie sa va-ntariti! Tocmai pentru ca viata merge inainte si -cum bine spuneai- nu trebuie sa uitam sa traim!
Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 Condoleante-300x225

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 EmptyJoi 15 Apr 2010, 18:26

zuum a scris:
Maica-mea s-a consumat mult, a plans dupa prietena ei. Acum....aud ca are ameteli, tahicardie..si eu, nu mai pot dormi noaptea...uite e 1:44 dimineata si stau cu ochii beliti pe tavan....

Trebuie sa constientizezi ca esti printre putinii care pot sa o scoata din starea asta. Sensibilizeaz-o cu ceva, sa isi vada de viata ei. Fii odihnit ca sa ai mintea limpede si sa gasesti cuvintele potrivite pe care vrea sa le auda ca sa depaseasca aceasta tristete... hug
floare
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum   Incalcite de-ale lui Zuum - Pagina 8 Empty

Sus In jos

Incalcite de-ale lui Zuum
Sus 
Pagina 8 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» LA PRISACA LUI ZUUM
» Propuneri de AVATAR
» Zuum si Zuuma in vacanta

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZUUM-
Mergi direct la: