| Incalcite de-ale lui Zuum | |
|
+10Cristina cactus Layla aurora nicuvar Anahoret Emil Condor ACCENT zaraza26 zuum 14 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mar 26 Ian 2010, 15:45 | |
| | |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mar 26 Ian 2010, 18:31 | |
| Proverbe pentru alungat plictiseala
Lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai este nevoie.
Ca romanu' nu-i nici unu', unde-s multi putea fi unu'!!
Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc.
In viata nu conteaza daca pierzi sau castigi. Conteaza daca pierd sau castig eu...
Ne nastem obositi pentru a ne odihni.
Adevarul gol-golut Romanii, oameni incercati de-a lungul istoriei se clasifica astfel: -optimisti: invata engleza; -pesimisti: invata maghiara; -realisti: invata sa traga cu arma. _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mier 27 Ian 2010, 01:26 | |
| | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mier 27 Ian 2010, 10:31 | |
| | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mier 27 Ian 2010, 20:26 | |
| - zaraza26 a scris:
- Realitatea e ca plecam de aici. Atat.
adica..partir c'est mourir un peu | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Mier 27 Ian 2010, 21:16 | |
| - dolion a scris:
- Proverbe pentru alungat plictiseala
Lasa pe maine ce poti face azi, ca poate maine nu mai este nevoie.
Ca romanu' nu-i nici unu', unde-s multi putea fi unu'!!
Omul intelept isi face vara sanie si iarna o pune pe foc.
In viata nu conteaza daca pierzi sau castigi. Conteaza daca pierd sau castig eu...
Ne nastem obositi pentru a ne odihni.
Adevarul gol-golut Romanii, oameni incercati de-a lungul istoriei se clasifica astfel: -optimisti: invata engleza; -pesimisti: invata maghiara; -realisti: invata sa traga cu arma. Timpul rezolvă totul. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Joi 28 Ian 2010, 03:30 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Joi 28 Ian 2010, 05:47 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Joi 28 Ian 2010, 05:56 | |
| Usturoi obisnuiesti să mănânci? Cât de des? Iarna este foarte bun, probabil stii... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Joi 28 Ian 2010, 06:07 | |
| - Emil Condor a scris:
- Usturoi obisnuiesti să mănânci? Cât de des? Iarna este foarte bun, probabil stii...
Noi am manca usturoi cu usturoi dar mai tre sa mergem si la serviciu.....cumnatu cand face omleta pune atata usturoi ca de fapt iese un fel de usturoi cu ou ! si pune, pune in orice de nu mai stii ce mananci! | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Joi 28 Ian 2010, 12:22 | |
| - Emil Condor a scris:
- Usturoi obisnuiesti să mănânci? Cât de des? Iarna este foarte bun, probabil stii...
Usturoiul nu e un remediu perfect nu din cauza mirosului, ci pentru ca mentine starea de oboseala mintala. Nu te ridica spiritual, dimpotriva! Dar sunt atatea altele: echinacea, propolis, legume si fructe cat mai variate... Pune in colturile camerelor ceapa decojita. Am primit un mail ca cica absoarbe microbii. Am sa-l pun aici http://luminalumii.forumz.ro/alternativa-f37/ceapa-t1185.htm#71821, desi m-am abtinut sa il trimit cunoscutilor. Poate si exagereaza pe acolo. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Sam 27 Feb 2010, 16:18 | |
| Mulţam lu Dumnezău. În afara faptului că acum m-a durut mâna, eu nu am avut alte probleme în iarna asta şi chelia a fost chelie. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Sam 27 Feb 2010, 19:30 | |
| - zaraza26 a scris:
- Usturoiul nu e un remediu perfect nu din cauza mirosului, ci pentru ca mentine starea de oboseala mintala. Nu te ridica spiritual, dimpotriva!
Dar sunt atatea altele: echinacea, propolis, legume si fructe cat mai variate... Printre astea e bine să arunci o ceapă sau un cătel de usturoi - oricare din ele face bine. Sunt multe altele ce trebuiesc luate în considerare: iaurtul, cel făcut acasă nu cumpărat din magazine si care nu are nimic în comun cu adevăratul iaurt decât culoarea! În periaoda asta am luat lăptisor de matcă, propolis, vitaminele C si D, plus hrană naturală. La carne aproape că am renuntat... Si ce bine mă simt fără ea! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Dum 28 Feb 2010, 11:41 | |
| _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Dum 28 Feb 2010, 12:55 | |
| În urmă cu ani şi eu consumam chefir până când cineva m-a atenţionat ca nu cumva să înghit o bobiţă de ciupercă deoarece ajunsă în stomac şi intestine se va dezvolta foarte repede şi cu greu voi scăpa de ea. Atunci am renunţat la consumul chefirului. Dar drept să vă spun, nu ştiu cât de bun este. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Dum 28 Feb 2010, 16:01 | |
| Mult timp, familia consuma kefir, dar eu nu voiam să aud de el. Acum, sunt câteva luni de când m-am dat pe el si nu mă mai opresc. E foarte bun organismului. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Dum 28 Feb 2010, 18:05 | |
| - Emil Condor a scris:
- Mult timp, familia consuma kefir, dar eu nu voiam să aud de el.
Acum, sunt câteva luni de când m-am dat pe el si nu mă mai opresc. E foarte bun organismului. il cresti tu? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Dum 28 Feb 2010, 18:07 | |
| Un indian de aici îl face si mi-a câstigat încrederea. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Dum 28 Feb 2010, 19:27 | |
| - dolion a scris:
- Am inceput cu toata familia, de doua luni, sa consumam kefir de ciuperci tibetane.
Unde ai gasit/cumparat acest kefir, Dolion ? As vrea sa-l testam si noi ... | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 19 Mar 2010, 17:09 | |
| Acum cateva zile am primit veste fulgeratoare ca prietena mamei a murit, stop cardiac ! Desigur, ar trebui sa nu fie prea grav....! Dar cand cunosti persoana care a fost parte din copilaria ta...un om minunat, glumeata, inteligenta, buna.....refuz sa cred! Spuneam pe alt topic ca mi-e din ce in ce mai greu sa inteleg moartea.....a devenit atat de...sigura ! E tot mai clar ca suntem 'in trecere'....si nu vrem sa intelegem , ne PIERDEM TIMPUL cu tot felul de prostii si uitam sa traim ! | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 19 Mar 2010, 18:45 | |
| - zuum a scris:
- Acum cateva zile am primit veste fulgeratoare ca prietena mamei a murit, stop cardiac !
Desigur, ar trebui sa nu fie prea grav....! Dar cand cunosti persoana care a fost parte din copilaria ta...un om minunat, glumeata, inteligenta, buna.....refuz sa cred! Spuneam pe alt topic ca mi-e din ce in ce mai greu sa inteleg moartea.....a devenit atat de...sigura ! E tot mai clar ca suntem 'in trecere'....si nu vrem sa intelegem , ne PIERDEM TIMPUL cu tot felul de prostii si uitam sa traim ! Eu ascult pe cei care au trecut foarte aproape de moarte (in documentare) si ei zic ca acum se bucura de fiecare clipa de viata, nu se supara si enerveaza pentru fleacuri... Si asa incerc sa fac, e cumva si in firea mea, ca altfel cum sa rezist? Sotul meu e altfel, asa ca pe cat posibil ma bucur de tot ce ma inconjoara. Moartea ma preocupa, asa incat fac ce pot, la vremea respectiva. Asta e cumva in legatura cu ceea ce mi-am propus la 14 ani, sa nu am regrete. | |
|
| |
zuum
| |
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 02 Apr 2010, 07:42 | |
| - zuum a scris:
- Maica-mea s-a consumat mult, a plans dupa prietena ei. Acum....aud ca are ameteli, tahicardie..si eu, nu mai pot dormi noaptea...uite e 1:44 dimineata si stau cu ochii beliti pe tavan....
Supărarea nu e deloc bună! Sper ca mama ta să realizeze aceea (cu ajutorul vostru, eventual) şi să fie bine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum Vin 02 Apr 2010, 08:35 | |
| Este durerors, Zuum , dar trebuie sa va-ntariti! Tocmai pentru ca viata merge inainte si -cum bine spuneai- nu trebuie sa uitam sa traim! _____________________ Buna dimineata/ziua/seara/noaptea ! Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha | |
|
| |
zaraza26
| |
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Incalcite de-ale lui Zuum | |
| |
|
| |
| Incalcite de-ale lui Zuum | |
|