LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
comment-143 efremovivanantonovici humanitas google romana muzica_traditionala brasov 1 istorie 1918 internet 23 problema padure politica CPSF mediu nicuvar Popasul reclame Fantasy taieri drumetie curiozitati sibiu Limba
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 I_vote_lcapUndeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 I_voting_barUndeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 I_vote_rcap 
Emil Condor
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 I_vote_lcapUndeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 I_voting_barUndeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Undeva,intre vis si realitate...

In jos 
+9
ostrovna
ACCENT
zaraza26
abbilbal
Emil Condor
Anahoret
aurora
nicuvar
Layla
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 Empty
MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyDum 29 Mar 2009, 17:26

Şi pentru mine la fel.
Mi-au plăcut mult casele de-acolo. Parc-ar fi decupate dintr-o carte cu poveşti: culori pastelate şi au o dantelură de parcă sunt făcute la traforaj.

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyDum 29 Mar 2009, 18:35

Anahoret a scris:
Şi pentru mine la fel.
Mi-au plăcut mult casele de-acolo. Parc-ar fi decupate dintr-o carte cu poveşti: culori pastelate şi au o dantelură de parcă sunt făcute la traforaj.

Shocked te referi la cele noi ?
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyDum 29 Mar 2009, 23:13

N-am mai fost acolo de vreo patru ani, dar atunci nu era nimic gen beton-şi-sticlă. Sper să nu se fi contaminat şi ei.

Ce mi-a plăcut foarte mult:
Am fost într-o localitate la vreo 20 km de Vatra Dornei, spre Bistriţa. Pe drum erau acele barăci din staţiile de autobuz. În afara faptului că erau făcute "ca la traforaj", am mai remarcat o diferenţă foarte mare faţă de Sudul în care trăiesc. La mine, în Prahova, după trei zile de la instalare, ar fi mirosit a urină şi ar fi fost inscripţionate cu tot felul de "mesaje". Acolo erau curate şi nu miroseau decât a lemn.

M-am gândit serios atunci unde este civilizaţia? Acolo, la Vatra Dornei, sau în capitala ţării, la Bucureşti?

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyLun 30 Mar 2009, 04:24

Atât vara cât si iarna sunt peisaje extrem de frumoase.
Iar oamenii sunt calzi, ospitalieri. Amintiri faine, ce mai...

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyLun 30 Mar 2009, 11:41

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Am fost in clasa a noua in expeditie cu corturile la Vatra Dornei...
Vatra Dornei... Hmmm! Multe amintiri dragi mă leagă de Vatra Dornei.
Pentru mine este cel mai dulce orăsel de pe planetă.

Si eu ii pastrez o amintire placuta... Dupa ce am fost acolo cu corturile si am fost prin padurile de brazi (ba era si cald atunci prin 1978 si lumea facea plaja), am trecut apoi cu trenul sau cu masina si asteptam cu placere reintalnirea cu orasul. Anul trecut am poposit pentru o pizza in oras si, din nou, numai amintiri placute... Din pacate nu ne-am uitat cu atentie in jur, dar nu-mi aduc aminte sa ne fi surprins ceva neplacut.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Layla

Layla

Numarul mesajelor : 168
Varsta : 62
Data de inscriere : 24/02/2009

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyLun 30 Mar 2009, 12:24

woww..ati ajuns pana la Vatra Dornei fara mine???? oh da!

apai eu n-am mai fost de vreo 20 de ani acolo( si ultima data,nu pot sa uittttt...ne era foameee,ne duceam noi prin alimentari,deh,studenti saraci cu cortul in protzap..si nu gaseam decat conserve de peste in ulei..de mi s-a pus de ele),da chiar frumos era..si chiar ma tenteaza sa o revad,pai? haideti sa ne intalnim la Vatra Dornei Rolling Eyes

talking
Sus In jos
Layla

Layla

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyLun 30 Mar 2009, 12:39

rolia a scris:

Iubirea ni se duce si Sena inainte
Sub podul Mirabeau
Cumva sa-mi mai aduc aminte
Dupa mahniri veneau placeri tii minte

Coboara ceas al noptii stapan
Zilele se duc eu raman

Stam mana-n mana tot mai aproape
Cand jos clipesc
Sub podul bratelor pleoape
Si ochi eterni ai obositei ape

Zilele se duc eu raman

Iubirea noastra apa somnolenta
Se duce-asa
Viata e prea lenta
Si ah Speranta prea e violenta

Zilele se duc eu raman

Fug zilele si nu mai stim incotro
Cu timpul dus
Si cu iubirile care-au apus
Iar Sena curge curge sub Podul Mirabeau

Zilele se duc eu raman mwah!

multumesc draga Lia,dar tu chiar stii ce mult imi plac poeziile... hug si cate incercari de a da si eu viata cuvintelor pe care le simt si le visez...dar,pana ajung pe tastatura mi se risipesc undeva intre inspir si respir... :really:
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyLun 30 Mar 2009, 16:40

Layla a scris:
...da chiar frumos era..si chiar ma tenteaza sa o revad,pai? haideti sa ne intalnim la Vatra Dornei Rolling Eyes

talking
Ar fi o idee! Numai să ne vorbim dinanite să-mi pot croi şi eu de drum pân-acolo! Ne-am putea lua şi soţiile/soţii şi am pune de o şezătoare forumistică live! thumb_yello

Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Lun 30 Mar 2009, 16:41, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyLun 30 Mar 2009, 16:40

Layla a scris:
woww..ati ajuns pana la Vatra Dornei fara mine???? oh da!
Se pare că oricine a plecat din Vatra Dornei, si-a dorit reîntoarcerea în locurile acelea faine.
Încă nu am întâlnit nicio persoană în viata mea care să fi vizitat Dorna si să nu-i fi plăcut.

Aici avem Vatra Dornei la Alt de 802 metri, între Pasul Mestecănis si Tihuta:

Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 Vatra_10

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyLun 30 Mar 2009, 17:34

In ziua de azi, este incredibil cat de multe pensiuni sunt, in orice zona cat de cat turistica.
Ma gandesc inainte vreme, cand umblam noi cu Trabi prin toata tara,
cu 2-3- acnistre de benzina pline in portbagaj, ca nu se gasea benzina la benzinarii,
si cu pachetele de mancare, ca nu aveai unde manca,
cu cortul sau mergand continuu si noaptea, ca nu gaseai unde sa dormi.

Acum... bani sa fie (chiar si pe card, nu musai cash), masina... si la drum oriunde.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyMar 31 Mar 2009, 13:17

Citat :
ca nu se gasea benzina la benzinarii,

Anul trecut n-am gasit o benzinarie serioasa (petrom) de la Targu Neamt pana la Borsec.
Sus In jos
rolia

rolia

Numarul mesajelor : 535
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 12/03/2009

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyMar 31 Mar 2009, 20:40

Layla a scris:
rolia a scris:

Iubirea ni se duce si Sena inainte
Sub podul Mirabeau
Cumva sa-mi mai aduc aminte
Dupa mahniri veneau placeri tii minte

Zilele se duc eu raman

Stam mana-n mana tot mai aproape
Cand jos clipesc
Sub podul bratelor pleoape
Si ochi eterni ai obositei ape

Zilele se duc eu raman

Iubirea noastra apa somnolenta
Se duce-asa
Viata e prea lenta
Si ah Speranta prea e violenta

Zilele se duc eu raman

Fug zilele si nu mai stim incotro
Cu timpul dus
Si cu iubirile care-au apus
Iar Sena curge curge sub Podul Mirabeau

Zilele se duc eu raman mwah!

multumesc draga Lia,dar tu chiar stii ce mult imi plac poeziile... hug si cate incercari de a da si eu viata cuvintelor pe care le simt si le visez...dar,pana ajung pe tastatura mi se risipesc undeva intre inspir si respir... :really:

Layla, sufletul tau este poezie, sunny , simti, visezi... traiesti starea si asta face cat toate cuvintele din lume oricat de mestesugit ar fi rostite ori scrise hug
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyMier 01 Apr 2009, 01:13

rolia a scris:
Layla, sufletul tau este poezie, sunny
Layla,
Vers de foc ce arde-n poezia vietii,
Explozii de culori, acorduri de vioară,
O raza ce mângâie zorii diminetii,
E simfonia soarelui de primăvară.

ACCENT

Numarul mesajelor : 785
Data de inscriere : 03/12/2008

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyMier 01 Apr 2009, 01:38

zaraza26 a scris:

Anul trecut n-am gasit o benzinarie serioasa (petrom) de la Targu Neamt pana la Borsec.

Ştii cumva şi cum mai este starea drumului între aceste localităţi? mă refer la asfalt.
Borsecul şi-o revenit din amorţeala de după 89 ?
Am amintiri plăcute prin zona Grinţieş, Bradu, Tulgheş.
Sus In jos
Layla

Layla

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyMier 01 Apr 2009, 10:31

Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 Cropped-darkangel

Clipa

Atunci,când tu dormeai…
Am pus deoparte visul
Am adunat toţi norii
Şi i-am trimis departe

Aş vrea,să văd momentul
Aş vrea,să-ţi simt sărutul
Aş vrea, să simt amarul
Nedefinit e drumul….

Trăieşte-ţi clipa
Deschide-ţi sufletul
Da vieţii contur
Ajută-ţi destinul
Să fie mai bun.....

ps.pentru voi,dragi prieteni...din adancul sufletului meu
sunny
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyMier 01 Apr 2009, 11:21

ACCENT a scris:
zaraza26 a scris:

Ştii cumva şi cum mai este starea drumului între aceste localităţi? mă refer la asfalt.
Borsecul şi-o revenit din amorţeala de după 89 ?
Am amintiri plăcute prin zona Grinţieş, Bradu, Tulgheş.

Drumul este destul de bun, nu-mi aduc aminte drumuri neingrijite, cu gropi etc. Borsecul are cateva vilisoare frumoase, in rest multe cladiri in paragina. Eu am fost pentru prima data acolo anul trecut. Si mie si sotului ne-a placut mult acolo, e liniste si ai unde sa te plimbi, e frumos... Drumul printre vilisoare se distruge... Vrem sa mai mergem acolo.

Am facut cateva poze, dar numai la cladirile vechi, asa prefera sotul meu.

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyMier 01 Apr 2009, 16:09

Layla a scris:
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 Cropped-darkangel

Clipa

Atunci,când tu dormeai…
Am pus deoparte visul
Am adunat toţi norii
Şi i-am trimis departe

Aş vrea,să văd momentul
Aş vrea,să-ţi simt sărutul
Aş vrea, să simt amarul
Nedefinit e drumul….

Trăieşte-ţi clipa
Deschide-ţi sufletul
Da vieţii contur
Ajută-ţi destinul
Să fie mai bun.....

ps.pentru voi,dragi prieteni...din adancul sufletului meu
sunny

Superbe versuri draga mea:) mwah!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 3 EmptyMier 01 Apr 2009, 21:30