Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Dum 29 Mar 2009, 17:26
Şi pentru mine la fel. Mi-au plăcut mult casele de-acolo. Parc-ar fi decupate dintr-o carte cu poveşti: culori pastelate şi au o dantelură de parcă sunt făcute la traforaj.
_____________________ Free your mind!
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Dum 29 Mar 2009, 18:35
Anahoret a scris:
Şi pentru mine la fel. Mi-au plăcut mult casele de-acolo. Parc-ar fi decupate dintr-o carte cu poveşti: culori pastelate şi au o dantelură de parcă sunt făcute la traforaj.
te referi la cele noi ?
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Dum 29 Mar 2009, 23:13
N-am mai fost acolo de vreo patru ani, dar atunci nu era nimic gen beton-şi-sticlă. Sper să nu se fi contaminat şi ei.
Ce mi-a plăcut foarte mult: Am fost într-o localitate la vreo 20 km de Vatra Dornei, spre Bistriţa. Pe drum erau acele barăci din staţiile de autobuz. În afara faptului că erau făcute "ca la traforaj", am mai remarcat o diferenţă foarte mare faţă de Sudul în care trăiesc. La mine, în Prahova, după trei zile de la instalare, ar fi mirosit a urină şi ar fi fost inscripţionate cu tot felul de "mesaje". Acolo erau curate şi nu miroseau decât a lemn.
M-am gândit serios atunci unde este civilizaţia? Acolo, la Vatra Dornei, sau în capitala ţării, la Bucureşti?
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Lun 30 Mar 2009, 04:24
Atât vara cât si iarna sunt peisaje extrem de frumoase. Iar oamenii sunt calzi, ospitalieri. Amintiri faine, ce mai...
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Lun 30 Mar 2009, 11:41
Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
Am fost in clasa a noua in expeditie cu corturile la Vatra Dornei...
Vatra Dornei... Hmmm! Multe amintiri dragi mă leagă de Vatra Dornei. Pentru mine este cel mai dulce orăsel de pe planetă.
Si eu ii pastrez o amintire placuta... Dupa ce am fost acolo cu corturile si am fost prin padurile de brazi (ba era si cald atunci prin 1978 si lumea facea plaja), am trecut apoi cu trenul sau cu masina si asteptam cu placere reintalnirea cu orasul. Anul trecut am poposit pentru o pizza in oras si, din nou, numai amintiri placute... Din pacate nu ne-am uitat cu atentie in jur, dar nu-mi aduc aminte sa ne fi surprins ceva neplacut.
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Lun 30 Mar 2009, 12:24
woww..ati ajuns pana la Vatra Dornei fara mine????
apai eu n-am mai fost de vreo 20 de ani acolo( si ultima data,nu pot sa uittttt...ne era foameee,ne duceam noi prin alimentari,deh,studenti saraci cu cortul in protzap..si nu gaseam decat conserve de peste in ulei..de mi s-a pus de ele),da chiar frumos era..si chiar ma tenteaza sa o revad,pai? haideti sa ne intalnim la Vatra Dornei
Layla
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Lun 30 Mar 2009, 12:39
rolia a scris:
Iubirea ni se duce si Sena inainte Sub podul Mirabeau Cumva sa-mi mai aduc aminte Dupa mahniri veneau placeri tii minte
Coboara ceas al noptii stapan Zilele se duc eu raman
Stam mana-n mana tot mai aproape Cand jos clipesc Sub podul bratelor pleoape Si ochi eterni ai obositei ape
Iubirea noastra apa somnolenta Se duce-asa Viata e prea lenta Si ah Speranta prea e violenta
Fug zilele si nu mai stim incotro Cu timpul dus Si cu iubirile care-au apus Iar Sena curge curge sub Podul Mirabeau
multumesc draga Lia,dar tu chiar stii ce mult imi plac poeziile... si cate incercari de a da si eu viata cuvintelor pe care le simt si le visez...dar,pana ajung pe tastatura mi se risipesc undeva intre inspir si respir... :really:
Anahoret
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Lun 30 Mar 2009, 16:40
Layla a scris:
...da chiar frumos era..si chiar ma tenteaza sa o revad,pai? haideti sa ne intalnim la Vatra Dornei
Ar fi o idee! Numai să ne vorbim dinanite să-mi pot croi şi eu de drum pân-acolo! Ne-am putea lua şi soţiile/soţii şi am pune de o şezătoare forumistică live!
Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Lun 30 Mar 2009, 16:41, editata de 1 ori
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Lun 30 Mar 2009, 16:40
Layla a scris:
woww..ati ajuns pana la Vatra Dornei fara mine????
Se pare că oricine a plecat din Vatra Dornei, si-a dorit reîntoarcerea în locurile acelea faine. Încă nu am întâlnit nicio persoană în viata mea care să fi vizitat Dorna si să nu-i fi plăcut.
Aici avem Vatra Dornei la Alt de 802 metri, între Pasul Mestecănis si Tihuta:
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Lun 30 Mar 2009, 17:34
In ziua de azi, este incredibil cat de multe pensiuni sunt, in orice zona cat de cat turistica. Ma gandesc inainte vreme, cand umblam noi cu Trabi prin toata tara, cu 2-3- acnistre de benzina pline in portbagaj, ca nu se gasea benzina la benzinarii, si cu pachetele de mancare, ca nu aveai unde manca, cu cortul sau mergand continuu si noaptea, ca nu gaseai unde sa dormi.
Acum... bani sa fie (chiar si pe card, nu musai cash), masina... si la drum oriunde.
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 31 Mar 2009, 13:17
Citat :
ca nu se gasea benzina la benzinarii,
Anul trecut n-am gasit o benzinarie serioasa (petrom) de la Targu Neamt pana la Borsec.
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 31 Mar 2009, 20:40
Layla a scris:
rolia a scris:
Iubirea ni se duce si Sena inainte Sub podul Mirabeau Cumva sa-mi mai aduc aminte Dupa mahniri veneau placeri tii minte
Stam mana-n mana tot mai aproape Cand jos clipesc Sub podul bratelor pleoape Si ochi eterni ai obositei ape
Iubirea noastra apa somnolenta Se duce-asa Viata e prea lenta Si ah Speranta prea e violenta
Fug zilele si nu mai stim incotro Cu timpul dus Si cu iubirile care-au apus Iar Sena curge curge sub Podul Mirabeau
multumesc draga Lia,dar tu chiar stii ce mult imi plac poeziile... si cate incercari de a da si eu viata cuvintelor pe care le simt si le visez...dar,pana ajung pe tastatura mi se risipesc undeva intre inspir si respir... :really:
Layla, sufletul tau este poezie, , simti, visezi... traiesti starea si asta face cat toate cuvintele din lume oricat de mestesugit ar fi rostite ori scrise
Emil Condor
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mier 01 Apr 2009, 01:13
rolia a scris:
Layla, sufletul tau este poezie,
Layla, Vers de foc ce arde-n poezia vietii, Explozii de culori, acorduri de vioară, O raza ce mângâie zorii diminetii, E simfonia soarelui de primăvară.
ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mier 01 Apr 2009, 01:38
zaraza26 a scris:
Anul trecut n-am gasit o benzinarie serioasa (petrom) de la Targu Neamt pana la Borsec.
Ştii cumva şi cum mai este starea drumului între aceste localităţi? mă refer la asfalt. Borsecul şi-o revenit din amorţeala de după 89 ? Am amintiri plăcute prin zona Grinţieş, Bradu, Tulgheş.
Layla
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mier 01 Apr 2009, 10:31
Clipa
Atunci,când tu dormeai… Am pus deoparte visul Am adunat toţi norii Şi i-am trimis departe
Aş vrea,să văd momentul Aş vrea,să-ţi simt sărutul Aş vrea, să simt amarul Nedefinit e drumul….
Trăieşte-ţi clipa Deschide-ţi sufletul Da vieţii contur Ajută-ţi destinul Să fie mai bun.....
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mier 01 Apr 2009, 11:21
ACCENT a scris:
zaraza26 a scris:
Ştii cumva şi cum mai este starea drumului între aceste localităţi? mă refer la asfalt. Borsecul şi-o revenit din amorţeala de după 89 ? Am amintiri plăcute prin zona Grinţieş, Bradu, Tulgheş.
Drumul este destul de bun, nu-mi aduc aminte drumuri neingrijite, cu gropi etc. Borsecul are cateva vilisoare frumoase, in rest multe cladiri in paragina. Eu am fost pentru prima data acolo anul trecut. Si mie si sotului ne-a placut mult acolo, e liniste si ai unde sa te plimbi, e frumos... Drumul printre vilisoare se distruge... Vrem sa mai mergem acolo.
Am facut cateva poze, dar numai la cladirile vechi, asa prefera sotul meu.
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mier 01 Apr 2009, 21:30
Emil Condor
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Joi 02 Apr 2009, 02:55
Layla a scris:
Clipa
Frumoasă Clipă ai scris, Layla!
Emil Condor
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Sam 04 Apr 2009, 19:02
Unde-i draga Layla? Oh! Titlul subiectului îmi spune aceea...
ostrovna
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Dum 05 Apr 2009, 18:27
cred ca o sa-ti placa suflet drag si blind
Anahoret
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Dum 05 Apr 2009, 18:31
Soţia mea a spus, la un moment dat, un mare adevăr: "Francezii fac ori cântece foarte bune, ori cântece foarte proaste". Aşa este!
Adaug şi eu ceva din acelaşi autor. Nu-i pun titlul penrtu că ar însemna să vă jignesc!
ostrovna
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Dum 05 Apr 2009, 19:05
Anahoret a scris:
Soţia mea a spus, la un moment dat, un mare adevăr: "Francezii fac ori cântece foarte bune, ori cântece foarte proaste". Aşa este!
Adaug şi eu ceva din acelaşi autor. Nu-i pun titlul penrtu că ar însemna să vă jignesc!
Dar mie imi place melodia aceasta Dalida ce voce super
Anahoret
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Dum 05 Apr 2009, 19:11
Pentru fetele din forum!
She May be the face I can't forget The trace of pleasure or regret May be my treasure or the price I have to pay She May be the song that summer sings May be the chill that autumn brings May be a hundred different things Within the measure of a day
She May be the beauty or the beast May be the famine or the feast May turn each day into a heaven or a hell She may be the mirror of my dreams The smile reflected in a stream She may not be what she may seem Inside her shell
She Who always seems so happy in a crowd Whose eyes can be so private and so proud No one's allowed to see them when they cry She May be the love that cannot hope to last May come to me from shadows of the past That I'll remember till the day I die
She May be the reason I survive The why and wherefore I'm alive The one I'll care for through the rough in ready years Me I'll take her laughter and her tears And make them all my souvenirs For where she goes I've got to be The meaning of my life is
She She, oh she
Anahoret
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Dum 05 Apr 2009, 19:18
Ea poate fi...
...the reason I survive The why and wherefore I'm alive The one I'll care for through the rough in ready years...