LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
mediu efremovivanantonovici taieri curiozitati padure 1 comment-143 brasov sibiu 1918 istorie google Limba politica Popasul drumetie humanitas problema reclame 23 internet nicuvar muzica_traditionala romana Fantasy CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 I_vote_lcapUndeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 I_voting_barUndeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 I_vote_rcap 
Emil Condor
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 I_vote_lcapUndeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 I_voting_barUndeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Undeva,intre vis si realitate...

In jos 
+9
ostrovna
ACCENT
zaraza26
abbilbal
Emil Condor
Anahoret
aurora
nicuvar
Layla
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
AutorMesaj
Layla

Layla

Numarul mesajelor : 168
Varsta : 62
Data de inscriere : 24/02/2009

Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyVin 07 Aug 2009, 22:54

dragii mei,nu am uitat de voi...doar ca intru mai rar pe calculator,si stiti ceva? asa cum mi-e dor sa dansez,mi-e si dor sa scriu,si de-ati stii cate imi trec prin cap...dar acum,cu adaptarea mea in alta tara,alte mentalitati...pun mai mult pret pe realitate decat in virtual pt ca daca am facut acest pas este si datorita faptului ca am primit mai mult decat mi-am dorit ,am primit o familie,iubire,intelegere...ceea ce doresc tuturor...
Layla

ps.e o fotografie proaspata,doar aparatul e dereglat .....si am facut multe,multe foto,si cand am mai mult timp revin si pun macar cateva ca aceasta de ex.:
lebada in asfintit,port cergy fr

pps.numai bine,bineeeeeeeee...va pup,
Layla
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptySam 08 Aug 2009, 06:05

Layla a scris:
dragii mei,nu am uitat de voi...doar ca intru mai rar pe calculator,si stiti ceva? asa cum mi-e dor sa dansez,mi-e si dor sa scriu,si de-ati stii cate imi trec prin cap...dar acum,cu adaptarea mea in alta tara,alte mentalitati...pun mai mult pret pe realitate decat in virtual pt ca daca am facut acest pas este si datorita faptului ca am primit mai mult decat mi-am dorit ,am primit o familie,iubire,intelegere...ceea ce doresc tuturor...
Layla
Sincer ma bucur ca esti bine, ca esti fericita in noua ta viata si tot sincer ma intristez ca nu mai ai timp sa fii (mai mult) cu noi. Sad
Dar... important este ca tu stii bine cat de draga ne esti. hug

S-auzim numai de bine, draga noastra Layla!

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptySam 08 Aug 2009, 06:33

Layla a scris:
...pun mai mult pret pe realitate decat in virtual pt ca daca am facut acest pas este si datorita faptului ca am primit mai mult decat mi-am dorit ,am primit o familie,iubire,intelegere...ceea ce doresc tuturor...

Layla
Stai liniştită, toţi ştim , sau ar trebui să ştim, că viaţa reală e muuult mai importantă decât
virtualul.
Te pup şi eu!

Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptySam 08 Aug 2009, 07:28

Din cat am apucat sa va cunosc si eu mi-as dori o viata reala cu vecini ca voi! Layla, nu te stiu prea bine, dar ceea ce stiu e ca ai o recomandare beton: "Lumina Lumii'! Iti doresc un drum usor in viata, dar cu cele mai mari satisfactii! Poate ne mai auzim!

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptySam 08 Aug 2009, 10:01

Baftă multă, să fii fericită şi când mai ai timp, dă şi tu câte un sem de viaţă! Very Happy

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyJoi 13 Aug 2009, 13:33

Citat :
pun mai mult pret pe realitate decat in virtual

E normal sa fie asa, te inteleg foarte bine si ma bucur pentru tine! Intr-o zi va veni si vremea impartasirilor intre prieteni! hug
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyMier 19 Aug 2009, 01:28

zaraza26 a scris:
Citat :
pun mai mult pret pe realitate decat in virtual
Intr-o zi va veni si vremea impartasirilor intre prieteni! hug
Chiar asa! oh da!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptySam 05 Feb 2011, 03:24

Layla a scris:
dragii mei, nu am uitat de voi...
...o fotografie ...si am facut multe, multe foto, cand am mai mult timp revin...
Eu încă astept cu răbdare... flower

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 EmptyDum 06 Feb 2011, 17:52

Emil Condor a scris:
Layla a scris:
dragii mei, nu am uitat de voi...
...o fotografie ...si am facut multe, multe foto, cand am mai mult timp revin...
Eu încă astept cu răbdare... flower

Si eu astept. Layla n-a mai aparut in virtual, acolo unde o stiam, doar o mai vad pe messenger, dar nu o deranjez... Vorba lui Abbi, daca e sa fie, va fi! Asta e si credinta mea, ca ce trebuie sa se intample, se va intampla! flower Am felicitat-o de ziua ei si mi-a raspuns. Atat.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 5 Empty

Sus In jos

Undeva,intre vis si realitate...
Sus 
Pagina 5 din 5Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5
 Subiecte similare
-
» Iluzie şi realitate
» Reîncarnarea ~ fantezie sau realitate?
» Între Real si Virtual
» RESTAURARE SPIRITUALĂ (între adevăr si minciună)
» Franz Schneider / OMUL intre credinta si pacat

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: PAVILIONUL POPASULUI :: LAYLA-
Mergi direct la: