LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
1918 23 reclame taieri nicuvar drumetie internet istorie padure politica brasov Popasul google sibiu efremovivanantonovici romana problema Fantasy muzica_traditionala CPSF mediu comment-143 Limba humanitas 1 curiozitati
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 I_vote_lcapUndeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 I_voting_barUndeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 I_vote_rcap 
Emil Condor
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 I_vote_lcapUndeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 I_voting_barUndeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Undeva,intre vis si realitate...

In jos 
+9
ostrovna
ACCENT
zaraza26
abbilbal
Emil Condor
Anahoret
aurora
nicuvar
Layla
13 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 Empty
MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyJoi 19 Mar 2009, 09:48

Asaaa,deci...ma trezesc eu azi de dimineata...si primul gand "nu vreau sa ma duc la lucruuuuuuu",ehe..da,ok! fac ochi,ma intind,privesc pe fereastra si vad bradul si cerul(de-aia n-am pus perdea) smile si incet si cu blandete il alung pe Chilian din urechea dreapta,ca aia stanga e amortita oh da!...ma ridic totusi din pat,ajung cu greu de ametita si dupa ce "rotunjesc"cu grija peretii din calea mea...in bucatarie...aroma cafelei imi da un pumnulet,amarul ei ma trezeste de tot...ahaaa...deci e vineri!!! uraaaaaaa...ma uit iar pe fereastra"ia uiteeeee! e soare"ma imbrac incet,incet sa nu-l sperii(pe soare!!)..si ies,si vin in realitate..ei! a mea affraid ....ajung in birou,dupa un studiu extrem de aprofundat al obiectelor de pe masa :really: deschid calculatorul,salut trandafirii de pe destkop,agrafa din word si catelusul din excel..bag repede mess-ul..si ma apuc de treaba...si alea,alea...gata..acum pauza mica... hug ca vrea sa beau impreuna cu voi o cafea..si sa va urez un week-end asa cum va doriti!! ulala
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyVin 20 Mar 2009, 12:26

Citat :
Asaaa,deci...ma trezesc eu azi de dimineata...si primul gand "nu vreau sa ma duc la lucruuuuuuu",ehe..da,ok! fac ochi,ma intind,privesc pe fereastra si vad bradul si cerul(de-aia n-am pus perdea) Smile si incet si cu blandete il alung pe Chilian din urechea dreapta,ca aia stanga e amortita oh da!...ma ridic totusi din pat,ajung cu greu de ametita si dupa ce "rotunjesc"cu grija peretii din calea mea...in bucatarie...aroma cafelei imi da un pumnulet,amarul ei ma trezeste de tot...ahaaa...deci e vineri!!! uraaaaaaa...ma uit iar pe fereastra"ia uiteeeee! e soare"ma imbrac incet,incet sa nu-l sperii(pe soare!!)..si ies,si vin in realitate..ei! a mea affraid ....ajung in birou,dupa un studiu extrem de aprofundat al obiectelor de pe masa really deschid calculatorul,salut trandafirii de pe destkop,agrafa din word si catelusul din excel..bag repede mess-ul..si ma apuc de treaba...si alea,alea...gata..acum pauza mica... hug ca vrea sa beau impreuna cu voi o cafea..si sa va urez un week-end asa cum va doriti!!

Si tie la fel! Clipele mele se succed foarte repede, dimineata abia arunc un ochi pe geam si apoi mai vad cerul abia in drum spre serviciu. Aseara n-am reusit sa stau decat foarte putin pe forum, azi dupa-masa sper sa-mi iau revansa!

Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Layla

Layla

Numarul mesajelor : 168
Varsta : 62
Data de inscriere : 24/02/2009

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyDum 22 Mar 2009, 09:21

Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 Sany0077i.thUndeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 Sany0136y.th

Mi-e dor da vara!
E drept,ca inca nu simt nici primavara,
Care cu greu se urneste sa apara....

Tocmai,ca nostalgia si dorinta venirii Soarelui m-a determinat sa va daruiesc azi doua imagini..asa ca am cautat ceva frumos pt.voi,prietenii mei....am ales de prin pozele mele,din vara trecuta,doua poze..in prima..peste mine stau voiosi o prietena buna si fiul meu cel mare...si in cealalta,e tot el....aaaaaaa,stiti? am doi baieti,unul e frumos si celelat destept ulala
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyDum 22 Mar 2009, 10:09

Flori de la mine din curte!
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 Primule.th

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyDum 22 Mar 2009, 16:44

Ce fain arată pe la voi! Verde în jur, flori...
Eu mai trebuie să astept aici. Sad

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyDum 22 Mar 2009, 17:24

Da, sa-a încălzit şi astăzi a fost superb! Dar cei de la meteo spun că de mâine se strică vremea iarăşi. Totuşi iarna nu cred că se mai întoarce, nu mai are putere.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyDum 22 Mar 2009, 17:30

Asa sper si pentru aici, să nu mai aibă putere dar după câteva zile cu 15 grade, acum avem doar 4, 5 si nu-mi place.
Si eu exact ca Layla, astept vara plângând! Sad

Layla

Layla

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyDum 22 Mar 2009, 23:06

Multumesc pentru flori,Anahoret...multumesc pentru ganduri,Emil.... mwah!

Daaaaaa...azi a fost o zi superba de primavara,pai ma mancau talpile de dimineata...asa ca ,scos ghetele,pus mancare in rucsac...si muntele a fost al meu...acum? pai ,si pentru ca nu am mai facut miscare de mult...de incepuse piciorul drept sa nu se mai tina dupa stangul..ha ha ha..vad eu pe maine febra musculara...ei bine,sosita acasa cu o foameeeee..dupa aerul tare ce mi-a improspatat respiratia ....acum,nu-mi ramane decat sa va spun somn usor..sau buna dimi!..si sa va promit ca va pun poze..pe maine aplauze
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyDum 22 Mar 2009, 23:26

Servus, Layla!
Numai să citesc despre cineva ce urcă muntele si mi se accelerează respiratia. Am fost un om al muntilor, îi călăream cu o usurintă de speriat pentru unii. Acum, în Onatario nu mai am munti si-mi lipsesc.

Asteptăm pozele tale....

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyLun 23 Mar 2009, 05:47

Abia aştept să văd pe unde-ai hoinărit! Very Happy

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyLun 23 Mar 2009, 11:00

Frumoasă fată, n-ai mai apărut?

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyLun 23 Mar 2009, 12:33

Emil Condor a scris:
Ce fain arată pe la voi! Verde în jur, flori...
Eu mai trebuie să astept aici. Sad

Nici pe la mine nu e vreo diferenta marcanta, doar daca ma duc la soc, ca asta are deja niste frunzulite...dar cand vreau sa-i fac poze bate vantul si ma las pagubasa. Am niste poze din anii trecuti, dar banuiesc ca sunt mai mari in poza decat sunt frunzele acum.
Sus In jos
Layla

Layla

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyLun 23 Mar 2009, 14:08

Ba..iata am aparut...da stii tu! ca mai sunt si zile proaste..si ehee..uneori mai ai nevoie si de asemenea zile sa te mai scuturi nitel..pai nu? ca nici soarele nu sta mereu pe cer..mai trebe si vreun nor si apoi norii mai vin si din cauza vanturilor..care nu le provoci tu neaparat..si mai ales cand e lunea cand nici iarba nu cresteeeee Very Happy
Deci..haideti sa va arat pe unde m-au dus ieri "ghetele"mele;
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 Sany0016i.th o luam noi la pasi marunti si iesim din oras,de pe ferestra ultimei case ne saluta 3 pisici ce stau lenese in soare...
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 Sany0021p.th ne intampina padurea,aerul curat si poteca pe marginile careia gasim o gramada de floricele,nu se vede inca iarba pe care o banuiesc ca creste,acolo,noua si proaspata sub covorul de frunze..admir copacii,aud tril de pasarele,ma sperii de vreun latrat de caine...si urc,si urc..si atata am urcat,ca am obosit si am uitat sa fac poze..si in final..ajung eu la casa prietenilor mei,de acolo din mijlocul padurii..da n-apuc sa intru,ca ma priponesc putin de-un pomisor...
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 Sany0030k.th ne intampina acolo Dana si Gyusi,vreo 7 catei,2 pisici,un cocos si doua gaini,semineul cald si plin de lemne,o cafea si paharul de vin (din sticla pe care am adus-o eu)..si multe multe povesti de depanat..si cu atat mai mult mi-a fost bucuria cand l-am revazut pe Misu al meu... cheers
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 Sany0055.th pisicuta birmaneza ce mi-a fost daruita acum 2 ani si pe care la randul meu am daruit-o prietenilor mei,pentru ca mi-era mila de el sa-l tin in apartament la bloc... nu se poate
Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 Sany0058v.thintr-un final,facem noi cale de intoarcere..si printre crengi si gri,mult gri..revedem orasul ce ne intampina...si uite asa...si totusi..unde e varaaaa?????? scratch

Si-acum ma intorc la "lunea"mea..da nu-i rau...ca maine va fi mai bine!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyMar 24 Mar 2009, 05:18

Îmi place stilul tău, Layla.
Mă bucur să te avem printre noi.

Multumim pentru pozele promise si, deja livrate. thumb_yello

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyMar 24 Mar 2009, 05:57

Asta cam aşa e: lunea nici să mori nu-i bine, că-ţi merge rău toată săptămâna. Laughing
Dar ai avut o duminică pe cinste! Very Happy

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Layla   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyMar 24 Mar 2009, 11:59

Faine poze eu nu stiu cum sa-ti las flori:(')" class="postlink" target="_blank" rel="nofollow">Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 Icon_flower
Sus In jos
nicuvar

nicuvar

Numarul mesajelor : 2464
Varsta : 68
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 16/10/2008

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyMar 24 Mar 2009, 12:29

Si mie mi-ar fi placut sa stau aproape de munte. Am avut parte de munte in perioada cat am lucrat la Cluj si faceam multe deplasari. Toate releele si statiile TV erau in varful muntelui si nu intotdeauna puteam ajunge cu masina de interventie, mai ales cand era vreme rea sau multa zapada. Asa ca mergeam pe jos.
Dupa ce m-am intors acasa, mai mergeam, cand aveam timp, la Valiug, Crivaia, Garana, Trei Ape, pe Semenic sau la Muntele Mic. Ultima escapada pe munte a fost la Arieseni.
Dar am mutat muntele la mine, la cabana cu 3 brazi. Very Happy

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyMar 24 Mar 2009, 12:51

Citat :
unde e varaaaa??????

Totdeauna e vara...in sufletele noastre! Trebuie, uneori, e adevarat, sa gasim usa fermecata...Dar ea e totdeauna acolo!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyMar 24 Mar 2009, 12:56

nicuvar a scris:
Si mie mi-ar fi placut sa stau aproape de munte. Am avut parte de munte in perioada cat am lucrat la Cluj si faceam multe deplasari. Toate releele si statiile TV erau in varful muntelui si nu intotdeauna puteam ajunge cu masina de interventie, mai ales cand era vreme rea sau multa zapada. Asa ca mergeam pe jos.
Dupa ce m-am intors acasa, mai mergeam, cand aveam timp, la Valiug, Crivaia, Garana, Trei Ape, pe Semenic sau la Muntele Mic. Ultima escapada pe munte a fost la Arieseni.
Dar am mutat muntele la mine, la cabana cu 3 brazi. Very Happy

Si mie imi place mult mai mult la munte! Dar nu poti sa ai tot ce iti doresti! Am fost in clasa a noua in expeditie cu corturile la Vatra Dornei si am cules afine...din pacate imi aduc asa de bine aminte cum tata, care facea fotografii, a gresit ceva si nu am poze de la afine.
Acuma m-as multumi si la mare...numai sa ies undeva. Wink Bineinteles insa ca invat sa ma relaxez din ce in ce mai bine acasa! E greu sa ma relaxez cand plecam undeva...stam putin.
Sus In jos
Layla

Layla

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyVin 27 Mar 2009, 11:56

Dans lent

Ai privit vreodata copiii
Intr-o "invartitoare"?
Ai ascultat zgomotul ploii
Cand cade pe pamant?
Ai urmarit vreodata zborul neregulat
Al unui fluture?
Ai observat apusul soarelui?
Ai face bine sa incetinesti.
Nu dansa asa de repede.
Timpul e scurt.
Muzica nu dureaza mult.

Iti trece fiecare zi in zbor?
Cand zici "Cum te simti"?" "Ce mai faci"?"
Asculti raspunsul?
Cand ziua se sfarseste
Te intinzi in pat
Cu sute de intrebari succesive
Ce iti trec prin cap?
Nu dansa asa de repede.
Timpul este scurt.
Muzica nu dureaza mult.

I-ai spus vreodata copilului tau,
O sa facem maine asta?
Fara sa-ti dai seama de dezamagirea lui,
Pentru ca erai grabit/a?
Ai pierdut legatura cu o prietenie buna ce apoi a
Incetat
Pentru ca tu nu aveai niciodata timp
Sa suni si sa spui "Buna"?
Nu dansa asa de repede.
Timpul este scurt.
Muzica nu dureaza mult.

Cand alergi asa de repede pentru a ajunge undeva
Pierzi jumatate din placerea de a merge.
Cand esti preocupat/a si alergi toata ziua,
Este ca si un cadou niciodata deschis... Aruncat.
Viata nu este o cursa.
Sa o iei mai incet...
Asculta muzica
Inainte sa se termine cantecul.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Undeva,intre vis si realitate...   Undeva,intre vis si realitate... - Pagina 2 EmptyVin 27 Mar 2009, 12:19

N-am crezut ca o sa-l gasesc si aici...cautam doar imagini in concordanta cu versurile.