Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Joi 19 Mar 2009, 09:48
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Vin 20 Mar 2009, 11:35
Asaaa,deci...ma trezesc eu azi de dimineata...si primul gand "nu vreau sa ma duc la lucruuuuuuu",ehe..da,ok! fac ochi,ma intind,privesc pe fereastra si vad bradul si cerul(de-aia n-am pus perdea) si incet si cu blandete il alung pe Chilian din urechea dreapta,ca aia stanga e amortita ...ma ridic totusi din pat,ajung cu greu de ametita si dupa ce "rotunjesc"cu grija peretii din calea mea...in bucatarie...aroma cafelei imi da un pumnulet,amarul ei ma trezeste de tot...ahaaa...deci e vineri!!! uraaaaaaa...ma uit iar pe fereastra"ia uiteeeee! e soare"ma imbrac incet,incet sa nu-l sperii(pe soare!!)..si ies,si vin in realitate..ei! a mea ....ajung in birou,dupa un studiu extrem de aprofundat al obiectelor de pe masa :really: deschid calculatorul,salut trandafirii de pe destkop,agrafa din word si catelusul din excel..bag repede mess-ul..si ma apuc de treaba...si alea,alea...gata..acum pauza mica... ca vrea sa beau impreuna cu voi o cafea..si sa va urez un week-end asa cum va doriti!!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Vin 20 Mar 2009, 12:26
Citat :
Asaaa,deci...ma trezesc eu azi de dimineata...si primul gand "nu vreau sa ma duc la lucruuuuuuu",ehe..da,ok! fac ochi,ma intind,privesc pe fereastra si vad bradul si cerul(de-aia n-am pus perdea) Smile si incet si cu blandete il alung pe Chilian din urechea dreapta,ca aia stanga e amortita oh da!...ma ridic totusi din pat,ajung cu greu de ametita si dupa ce "rotunjesc"cu grija peretii din calea mea...in bucatarie...aroma cafelei imi da un pumnulet,amarul ei ma trezeste de tot...ahaaa...deci e vineri!!! uraaaaaaa...ma uit iar pe fereastra"ia uiteeeee! e soare"ma imbrac incet,incet sa nu-l sperii(pe soare!!)..si ies,si vin in realitate..ei! a mea affraid ....ajung in birou,dupa un studiu extrem de aprofundat al obiectelor de pe masa really deschid calculatorul,salut trandafirii de pe destkop,agrafa din word si catelusul din excel..bag repede mess-ul..si ma apuc de treaba...si alea,alea...gata..acum pauza mica... hug ca vrea sa beau impreuna cu voi o cafea..si sa va urez un week-end asa cum va doriti!!
Si tie la fel! Clipele mele se succed foarte repede, dimineata abia arunc un ochi pe geam si apoi mai vad cerul abia in drum spre serviciu. Aseara n-am reusit sa stau decat foarte putin pe forum, azi dupa-masa sper sa-mi iau revansa!
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Dum 22 Mar 2009, 09:21
Mi-e dor da vara! E drept,ca inca nu simt nici primavara, Care cu greu se urneste sa apara....
Tocmai,ca nostalgia si dorinta venirii Soarelui m-a determinat sa va daruiesc azi doua imagini..asa ca am cautat ceva frumos pt.voi,prietenii mei....am ales de prin pozele mele,din vara trecuta,doua poze..in prima..peste mine stau voiosi o prietena buna si fiul meu cel mare...si in cealalta,e tot el....aaaaaaa,stiti? am doi baieti,unul e frumos si celelat destept
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Dum 22 Mar 2009, 10:09
Flori de la mine din curte!
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Dum 22 Mar 2009, 16:44
Ce fain arată pe la voi! Verde în jur, flori... Eu mai trebuie să astept aici.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Dum 22 Mar 2009, 17:24
Da, sa-a încălzit şi astăzi a fost superb! Dar cei de la meteo spun că de mâine se strică vremea iarăşi. Totuşi iarna nu cred că se mai întoarce, nu mai are putere.
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Dum 22 Mar 2009, 17:30
Asa sper si pentru aici, să nu mai aibă putere dar după câteva zile cu 15 grade, acum avem doar 4, 5 si nu-mi place. Si eu exact ca Layla, astept vara plângând!
Layla
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Dum 22 Mar 2009, 23:06
Multumesc pentru flori,Anahoret...multumesc pentru ganduri,Emil....
Daaaaaa...azi a fost o zi superba de primavara,pai ma mancau talpile de dimineata...asa ca ,scos ghetele,pus mancare in rucsac...si muntele a fost al meu...acum? pai ,si pentru ca nu am mai facut miscare de mult...de incepuse piciorul drept sa nu se mai tina dupa stangul..ha ha ha..vad eu pe maine febra musculara...ei bine,sosita acasa cu o foameeeee..dupa aerul tare ce mi-a improspatat respiratia ....acum,nu-mi ramane decat sa va spun somn usor..sau buna dimi!..si sa va promit ca va pun poze..pe maine
Emil Condor
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Dum 22 Mar 2009, 23:26
Servus, Layla! Numai să citesc despre cineva ce urcă muntele si mi se accelerează respiratia. Am fost un om al muntilor, îi călăream cu o usurintă de speriat pentru unii. Acum, în Onatario nu mai am munti si-mi lipsesc.
Asteptăm pozele tale....
Anahoret
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Lun 23 Mar 2009, 05:47
Abia aştept să văd pe unde-ai hoinărit!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Lun 23 Mar 2009, 11:00
Frumoasă fată, n-ai mai apărut?
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Lun 23 Mar 2009, 12:33
Emil Condor a scris:
Ce fain arată pe la voi! Verde în jur, flori... Eu mai trebuie să astept aici.
Nici pe la mine nu e vreo diferenta marcanta, doar daca ma duc la soc, ca asta are deja niste frunzulite...dar cand vreau sa-i fac poze bate vantul si ma las pagubasa. Am niste poze din anii trecuti, dar banuiesc ca sunt mai mari in poza decat sunt frunzele acum.
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Lun 23 Mar 2009, 14:08
Ba..iata am aparut...da stii tu! ca mai sunt si zile proaste..si ehee..uneori mai ai nevoie si de asemenea zile sa te mai scuturi nitel..pai nu? ca nici soarele nu sta mereu pe cer..mai trebe si vreun nor si apoi norii mai vin si din cauza vanturilor..care nu le provoci tu neaparat..si mai ales cand e lunea cand nici iarba nu cresteeeee Deci..haideti sa va arat pe unde m-au dus ieri "ghetele"mele; o luam noi la pasi marunti si iesim din oras,de pe ferestra ultimei case ne saluta 3 pisici ce stau lenese in soare... ne intampina padurea,aerul curat si poteca pe marginile careia gasim o gramada de floricele,nu se vede inca iarba pe care o banuiesc ca creste,acolo,noua si proaspata sub covorul de frunze..admir copacii,aud tril de pasarele,ma sperii de vreun latrat de caine...si urc,si urc..si atata am urcat,ca am obosit si am uitat sa fac poze..si in final..ajung eu la casa prietenilor mei,de acolo din mijlocul padurii..da n-apuc sa intru,ca ma priponesc putin de-un pomisor... ne intampina acolo Dana si Gyusi,vreo 7 catei,2 pisici,un cocos si doua gaini,semineul cald si plin de lemne,o cafea si paharul de vin (din sticla pe care am adus-o eu)..si multe multe povesti de depanat..si cu atat mai mult mi-a fost bucuria cand l-am revazut pe Misu al meu... pisicuta birmaneza ce mi-a fost daruita acum 2 ani si pe care la randul meu am daruit-o prietenilor mei,pentru ca mi-era mila de el sa-l tin in apartament la bloc... intr-un final,facem noi cale de intoarcere..si printre crengi si gri,mult gri..revedem orasul ce ne intampina...si uite asa...si totusi..unde e varaaaa??????
Si-acum ma intorc la "lunea"mea..da nu-i rau...ca maine va fi mai bine!
Emil Condor
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 24 Mar 2009, 05:18
Îmi place stilul tău, Layla. Mă bucur să te avem printre noi.
Multumim pentru pozele promise si, deja livrate.
Anahoret
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 24 Mar 2009, 05:57
Asta cam aşa e: lunea nici să mori nu-i bine, că-ţi merge rău toată săptămâna. Dar ai avut o duminică pe cinste!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Layla Mar 24 Mar 2009, 11:59
Faine poze eu nu stiu cum sa-ti las flori:(')" class="postlink" target="_blank" rel="nofollow">
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 24 Mar 2009, 12:29
Si mie mi-ar fi placut sa stau aproape de munte. Am avut parte de munte in perioada cat am lucrat la Cluj si faceam multe deplasari. Toate releele si statiile TV erau in varful muntelui si nu intotdeauna puteam ajunge cu masina de interventie, mai ales cand era vreme rea sau multa zapada. Asa ca mergeam pe jos. Dupa ce m-am intors acasa, mai mergeam, cand aveam timp, la Valiug, Crivaia, Garana, Trei Ape, pe Semenic sau la Muntele Mic. Ultima escapada pe munte a fost la Arieseni. Dar am mutat muntele la mine, la cabana cu 3 brazi.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
zaraza26
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 24 Mar 2009, 12:51
Citat :
unde e varaaaa??????
Totdeauna e vara...in sufletele noastre! Trebuie, uneori, e adevarat, sa gasim usa fermecata...Dar ea e totdeauna acolo!
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 24 Mar 2009, 12:56
nicuvar a scris:
Si mie mi-ar fi placut sa stau aproape de munte. Am avut parte de munte in perioada cat am lucrat la Cluj si faceam multe deplasari. Toate releele si statiile TV erau in varful muntelui si nu intotdeauna puteam ajunge cu masina de interventie, mai ales cand era vreme rea sau multa zapada. Asa ca mergeam pe jos. Dupa ce m-am intors acasa, mai mergeam, cand aveam timp, la Valiug, Crivaia, Garana, Trei Ape, pe Semenic sau la Muntele Mic. Ultima escapada pe munte a fost la Arieseni. Dar am mutat muntele la mine, la cabana cu 3 brazi.
Si mie imi place mult mai mult la munte! Dar nu poti sa ai tot ce iti doresti! Am fost in clasa a noua in expeditie cu corturile la Vatra Dornei si am cules afine...din pacate imi aduc asa de bine aminte cum tata, care facea fotografii, a gresit ceva si nu am poze de la afine. Acuma m-as multumi si la mare...numai sa ies undeva. Bineinteles insa ca invat sa ma relaxez din ce in ce mai bine acasa! E greu sa ma relaxez cand plecam undeva...stam putin.
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Vin 27 Mar 2009, 11:56
Dans lent
Ai privit vreodata copiii Intr-o "invartitoare"? Ai ascultat zgomotul ploii Cand cade pe pamant? Ai urmarit vreodata zborul neregulat Al unui fluture? Ai observat apusul soarelui? Ai face bine sa incetinesti. Nu dansa asa de repede. Timpul e scurt. Muzica nu dureaza mult.
Iti trece fiecare zi in zbor? Cand zici "Cum te simti"?" "Ce mai faci"?" Asculti raspunsul? Cand ziua se sfarseste Te intinzi in pat Cu sute de intrebari succesive Ce iti trec prin cap? Ai face bine sa incetinesti. Nu dansa asa de repede. Timpul este scurt. Muzica nu dureaza mult.
I-ai spus vreodata copilului tau, O sa facem maine asta? Fara sa-ti dai seama de dezamagirea lui, Pentru ca erai grabit/a? Ai pierdut legatura cu o prietenie buna ce apoi a Incetat Pentru ca tu nu aveai niciodata timp Sa suni si sa spui "Buna"? Ai face bine sa incetinesti. Nu dansa asa de repede. Timpul este scurt. Muzica nu dureaza mult.
Cand alergi asa de repede pentru a ajunge undeva Pierzi jumatate din placerea de a merge. Cand esti preocupat/a si alergi toata ziua, Este ca si un cadou niciodata deschis... Aruncat. Viata nu este o cursa. Sa o iei mai incet... Asculta muzica Inainte sa se termine cantecul.
zaraza26
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Vin 27 Mar 2009, 12:19
N-am crezut ca o sa-l gasesc si aici...cautam doar imagini in concordanta cu versurile.