Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
Subiect: Undeva,intre vis si realitate... Lun 02 Mar 2009, 11:26
Reteta fericirii
Intentionez sa “coc” o fericire..buuuuuuun,deschid usile camarii si stupoare! Ei da !! e lumina aici ,dar gasesc o gramada de rafturi goale…nu se poate!!Viata nu poate suporta golurile si stiu ca nu exista coincidente si nici intamplari “intamplatoare”.Dar stiu! Acele rafturi sunt goale ,pentru ca am tot luat si daruit si investit cu placere ce aveam mai bun,sentimente,trup si suflet,neconditionat,natural si firesc,fara pareri de rau si remuscari …ganduri bune,gesturi alese,afectiunea,atentia mea si multa,multa iubire. Egoism? Ura?poate ca refuz sa constientizez aceste concepte… Acum? E timpul sa fac curatenie si sa umplu camara inimii mele… E timpul !Trebuie sa fie ceva,un inceput macar ,trecutul nu poate fi schimbat,viitorul imprevizibil,dar azi…azi pot cladi acel viitor…ei,da..de aici de jos,chiar nu se vede nimic..hotarata si cu curaj imi pun un scaunel si urc..pe ultimul raft,sus,sus de tot gasesc o cutiuta in care adunasem candva si pusesem la pastrare pentru zile mai rele cateva ingrediente si bucurii mici,micute….o deschid cu infiorare,zambesc…o placuta caldura imi invaluie intreaga fiinta gasind acolo…ceva,ce purtam mereu cu mine,pentru fericirea mult visata… -iubire,credinta si incredere -timp si respect -speranta si optimism -calm in interior si blandete -pasiune in trup si armonie -emotii intense si tandrete -daruire si afectiune -responsabilitate si angajamente -curaj si discernamant -constientizarea si pretuirea fiecarei clipe
Oare am cuprins totul ?mai lipseste ceva?Implinirea ? O viata,in care am gasit ce cautam…fire invizibile ma leaga de finalul povestii vietii mele…nu am sosit din intamplare….iubirea e nemarginita,doar sa stii,sa o apreciezi si sa o tii langa tine..atunci cand o gasesti…
Nu te minti la nesfarsit Nu ignora firescul unei lumi
Sa fiti iubiti prieteni dragi!
ps.aici si in asa fel incep eu sa pun o "caramida" pentru casuta mea...promit ca am grija de ea,si va invit sa popositi din cand in cand la mine,las usa deschisa si va intampin mereu cu un zambet si un "cozonac" copt cu fericire
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Lun 02 Mar 2009, 13:20
Vom poposi cu drag.
Sa cauti si un nume frumos pentru casuta.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Lun 02 Mar 2009, 13:57
Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Lun 02 Mar 2009, 14:14
Aduc şi eu cu un borcănel cu dulceaţă pentru cămara Laylei: una dintre melodiile mele de suflet!
"Hey you, would you help me to carry the stone? Open your heart, Im coming home."
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 03 Mar 2009, 01:14
După doar 2 sau 3 mesaje ce le-ai postat la Popasul Prisma Condor, am văzut că vei deveni dragă tuturor. Acum sunt convins că nu m-am înselat: ai venit exact în grupul din care lipseai. Felicitări, dragă Layla!
Mă bucur alături de ceilalti pentru deschiderea Popasului tău personalizat - înseamnă că ai multe de zis. este exact ceea ce căutăm noi toti de aici.
Din acest moment, dacă ni se face dor de tine, stim unde esti, la cămăruta ta primitoare. Stiu că ne vei astepta fără bâta de oină (baseball) ascunsă după usă...
Doresc să ai un timp perfect, alături de noi toti, la Popas!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Mar 03 Mar 2009, 01:54, editata de 1 ori
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 03 Mar 2009, 01:41
Mulţumesc pentru invitaţie Layla. Am intrat cu plăcere în căsuţa ta, dar şi cu o curiozitate firească. Oare cum va fi gazda ? Cum arată ea? Şi am văzut că nu te-ai sfiit ca între vis şi realitate să-ţi arăţi adevăratul chip. Un chip zâmbitor. Şi ce frumos este omul care zâmbeşte... nu cel morocănos ca mine. Mulţumesc pentru cozonacul copt cu fericire, dar eu am avut neobrăzarea şi i-am schimbat gustul şi aroma cu un cafei sorbit din urechea unui măgar mort az-vară-n dricul unei toride zile. O cafea amară, că am uitat s-o-ndulcesc cu nectar de cucută coaptă de bruma târzie de az-toamnă... Şi uite-aşa, una cu alta, visul se spulberă luându-şi zborul şi rămase doar realitatea pentru a deveni trecut în fuga ei spre visul spulberat de-o sporadică vijelie de iarnă fără zăpadă în urbea mea. Şi cum visul se duse trăgând după el realitatea devenită trecut, mă duc şi eu ca un chiriaş grăbit ce trecu pragul casei tale primitoare.
Să auzim de bine unul despre altul şi toţi la un loc !
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 03 Mar 2009, 02:07
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 03 Mar 2009, 08:49
In reteta ta as vrea sa fiu ingredientul care sporeste toate acestea,
iubire,credinta si incredere -timp si respect -speranta si optimism -calm in interior si blandete -pasiune in trup si armonie -emotii intense si tandrete -daruire si afectiune -responsabilitate si angajamente -curaj si discernamant -constientizarea si pretuirea fiecarei clipe
mai putin timpul. Nu mi-e frica de trecerea timpului, important e sa-l folosim la maximum, iar orice sincopa sa nu duca la regrete. In fiecare moment al vietii oamenii au facut ce au putut mai bine.
Si o melodie pentru tine, legata cu panglici in culorile curcubeului...
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 03 Mar 2009, 10:16
nicuvar a scris:
Vom poposi cu drag.
Sa cauti si un nume frumos pentru casuta.
Multumesc Nicu..imi cer scuze,ca raspund asa tarziu...dar job-ul mi-a mancat ieri toate socotelile dar,deh..traiesc in Romania..si stii cum e si cum se spune"bine ca ai un job"...
Daca ar fi sa aleg un nume pentru casuta,i-as spune spune simplu CASUTA DE LEMN..un vis al meu,o casuta undeva in munti,unde pacea si frumusetea nuantata a naturii,unde trilul pasarilor si susurul unei ape..mi-ar umple sufletul de linistea mult cautata...si am un asemenea loc,unde mi-am lasat o parte din suflet,pe Cheile Carasului in Prolas..va voi povesti despre el..curand...
O zi cu soare !
Layla
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 03 Mar 2009, 10:20
aurora a scris:
Un dar de casa noua
vaiiiiii..multumesc pentru dar draga Aurora..da! este melodia mea preferata...dar stiu eu ca tu ai auzit-o asa,in surdina cand ai pasit in casuta mea...bine te-am gasit,iti multumesc
O zi calma iti doresc
Layla
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 03 Mar 2009, 10:26
Anahoret a scris:
Aduc şi eu cu un borcănel cu dulceaţă pentru cămara Laylei: una dintre melodiile mele de suflet!
Hey you !! ce mai faci,esti bine ? eu sunt bine si ma bucur ca pot sa-ti spun asta Miammmm..e buna dulceata de la tine,pai da! rafturile camarii mele se vor umple acum cu ganduri bune de la prietenii mei...
Acum dau o cafea! hai...e pe bune! e cum o vrei! :roflmao:
Layla
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 03 Mar 2009, 10:44
Emil Condor a scris:
După doar 2 sau 3 mesaje ce le-ai postat la Popasul Prisma Condor, am văzut că vei deveni dragă tuturor. Acum sunt convins că nu m-am înselat: ai venit exact în grupul din care lipseai. Felicitări, dragă Layla! Mă bucur alături de ceilalti pentru deschiderea Popasului tău personalizat - înseamnă că ai multe de zis. este exact ceea ce căutăm noi toti de aici. Din acest moment, dacă ni se face dor de tine, stim unde esti, la cămăruta ta primitoare. Stiu că ne vei astepta fără bâta de oină (baseball) ascunsă după usă... Doresc să ai un timp perfect, alături de noi toti, la Popas!
daaa! 2006 a fost un an de cumpana in viata mea ,atunci am imbratisat ecranul si am inceput sa iubesc tastatura :roflmao: si e drept,am navigat mult prin diferite site-uri si forumuri...si iata! ca a venit acest an un 6 intors:))))in care in sfarsit , ceva frumos se intampla in viata mea,in cea reala..echilibru si stabilitate..si in cea virtuala,mai mult...implinire in suflet si in cuget..ma bucur ca am poposit aici,si voi ramane,stii? uneori ai nevoie de un gand bun..ei bine! asta am gasit aici,prin voi..prieteni buni si dragi!
Dupa usa? neeee..nu e bata! e pisica,aia mica..zapacita!si zburlita Pe masa? este berea! rece si cu spuma..eheee..acum nu te gandii la bancu cu soacra,las ca stiu eu c-ai zambit..pai asta am si vrut!
Sa ai o zi mai buna si sa mai vii
Layla
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 03 Mar 2009, 10:53
abbilbal a scris:
Mulţumesc pentru invitaţie Layla. Am intrat cu plăcere în căsuţa ta, dar şi cu o curiozitate firească. Oare cum va fi gazda ? Cum arată ea? Şi am văzut că nu te-ai sfiit ca între vis şi realitate să-ţi arăţi adevăratul chip. Un chip zâmbitor. Şi ce frumos este omul care zâmbeşte... nu cel morocănos ca mine. Mulţumesc pentru cozonacul copt cu fericire, dar eu am avut neobrăzarea şi i-am schimbat gustul şi aroma cu un cafei sorbit din urechea unui măgar mort az-vară-n dricul unei toride zile. O cafea amară, că am uitat s-o-ndulcesc cu nectar de cucută coaptă de bruma târzie de az-toamnă... Şi uite-aşa, una cu alta, visul se spulberă luându-şi zborul şi rămase doar realitatea pentru a deveni trecut în fuga ei spre visul spulberat de-o sporadică vijelie de iarnă fără zăpadă în urbea mea. Şi cum visul se duse trăgând după el realitatea devenită trecut, mă duc şi eu ca un chiriaş grăbit ce trecu pragul casei tale primitoare.
Să auzim de bine unul despre altul şi toţi la un loc !
Abbi,ma bucur ca te-am regasit aici,noi am fost vecini si pe alt forum las ca stiu eu ca nu esti morocanos... Cafeaua,poate fi ea si amara...important e sa nu o bei singur! Cozonacul? pai da! pune ,pune si alte ingrediente sa vezi ce-o cresteeeee..de-or auzi si altii ce forum minunat ai tu acilea
Chirie? ce chirie???sunt chirias?? cat costa?ahaaaaaaa....pai nu e greu,deja cu un zambet am platit..si mai urmeaza...
Multumesc,o zi cu soare,iti doresc
Layla
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 03 Mar 2009, 11:06
zaraza26 a scris:
mai putin timpul. Nu mi-e frica de trecerea timpului, important e sa-l folosim la maximum, iar orice sincopa sa nu duca la regrete. In fiecare moment al vietii oamenii au facut ce au putut mai bine.
Draga Zaraza,iti multumesc din suflet ca mi-ai facut cunoscut acest forum..am tot bajbait pana acum,cautand un loc unde sa las bucatele din ganduri,framantari,prezent si amintiri...aici ma opresc si raman..si nu mi-a trebuit mult sa ma conving ca aici am gasit exact ceea ce cautam...ori caut curcubeul pe cer,ori aici..e cam acelasi lucru
Nu compensăm un zâmbet Nu rănim un vis pierdut Aducem doar un început Al aripilor ce se zbat În spaţiul sufletelor noastre
Vom zbura împreună Spre curcubeul fericirii...
Timpul?daaaaa..e pretuirea fiecarei clipe care trece.....
Si pentru ca am venit cu primavara,iti daruiesc si eu o melodie...
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Mar 03 Mar 2009, 11:27
Multumesc pentru dedicatie, intr-adevar, toate la timpul lor... e vorba mea preferata!
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Joi 05 Mar 2009, 02:03
Layla a scris:
.....Multumesc,o zi cu soare,iti doresc
Eu îţi mulţumesc frumoasă Layla pentru aleasa urare. De abia aştept să vină ziua în care să iau un Pui Mic pentru a vedea ce mai face Mureşul. Şi dacă Dumnezeu vrea, imediat după Paşti vor fi primele zile de plajă la Mureş.
abbilbal
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Joi 05 Mar 2009, 02:13
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Joi 05 Mar 2009, 02:54
zaraza26 a scris:
Layla a scris:
Draga Zaraza,iti multumesc din suflet ca mi-ai facut cunoscut acest forum..am tot bajbait pana acum,cautand un loc unde sa las bucatele din ganduri,framantari,prezent si amintiri...aici ma opresc si raman..si nu mi-a trebuit mult sa ma conving ca aici am gasit exact ceea ce cautam...ori caut curcubeul pe cer,ori aici..e cam acelasi lucru
...intr-adevar, toate la timpul lor... e vorba mea preferata!
Bine-ai venit...acasa!
Mă unesc si eu în urare cu Zaraza: Bine ai venit acasă, Layla!
Layla
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Sam 07 Mar 2009, 13:58
Ma simt ACASA intre voi,si va multumesc din tot sufletul pentru primirea facuta,din pacate acum,problemele ce s-au ivit in viata mea..nu-mi permit prea mult timp,sa vin sa stau mai mult cu voi...dar cand vin,va ajung mereu din urma...si uite,va las cateva cuvinte prin care sa va arat cat de mult va pretuiesc...pentru ca voi lipsi cam o saptamana...
Eu cred ca lumea pe care o impartim impreuna este in alb-negru(griji,suparari,boli,suferinte)..si doar noi,prin ganduri bune,prin fapte si dorinta de a o trai o facem sa fie colorata,dandu-i fiecare nuantele pe care le putem percepe mai bine(iubire,iertare,demnitate,fericire,intelegere...) pretuindu-ne fiecare clipa,fie ea buna sau rea...cautand in permanenta un echilibru firesc...
Sa ne auzim numai de bine!
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Sam 07 Mar 2009, 14:31
Te asteptam cu drag. Vei trece peste toate greutatile si noi te vom ajuta. O saptamana nu e mult. Ne vom gandi la tine cu drag. Si sa nu uiti ca esti cu 6 ani mai tanara decat toti. Te-ai nascut la 6 ani. Multi inainte. Si eu am murit de mai multe ori (cred ca de 5 ori), dar am revenit de fiecare data. Mai sunt enigme de dezlegat ... Mai e si iubirea ...
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Sam 07 Mar 2009, 15:03
Să-ţi fie bine, Layla! Te aştept la o cafea. Numai că eu o beau fără zahăr. Dar, pentru tine, am să fac o excepţie! Baftă multă!
_____________________ Free your mind!
Emil Condor
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Sam 07 Mar 2009, 17:54
Layla a scris:
...voi lipsi cam o saptamana...
Să fii bine acolo unde vei fi si succes deplin în ceea ce vei face, draga noastră Layla! O să ne lipsesti...
ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Dum 15 Mar 2009, 11:11
Bine ai revenit acasă Layla. Să ştii că am făcut topic separat ,,Coşmarul din Polonia" ca să-ţi vină mai uşor de citit. Iată şi o dedicaţie pentru tine.
Layla
Subiect: Re: Undeva,intre vis si realitate... Lun 16 Mar 2009, 13:19
ACCENT a scris:
Bine ai revenit acasă Layla. Să ştii că am făcut topic separat ,,Coşmarul din Polonia" ca să-ţi vină mai uşor de citit.
Bine te-am regasit! Wow,multumesc...cu siguranta te voi vizita.... O zi mai buna!
puuuup
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: bine te-am regasit Lun 16 Mar 2009, 17:20