LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
humanitas Limba muzica_traditionala problema internet Fantasy padure curiozitati brasov sibiu drumetie politica mediu efremovivanantonovici istorie google 1918 23 comment-143 nicuvar romana reclame 1 Popasul taieri CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Educatia in scoala - Pagina 5 I_vote_lcapEducatia in scoala - Pagina 5 I_voting_barEducatia in scoala - Pagina 5 I_vote_rcap 
Emil Condor
Educatia in scoala - Pagina 5 I_vote_lcapEducatia in scoala - Pagina 5 I_voting_barEducatia in scoala - Pagina 5 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Educatia in scoala

In jos 
+20
Doina
Ion
yzzy
dolion
zuum
Cristina
Franz Schneider
Anahoret
res
Domino
cactus
abba
abbilbal
aurora
zaraza26
Emil Condor
star
Adriana
Getus
Administrator
24 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

Educatia in scoala - Pagina 5 Empty
MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyLun 22 Iun 2009, 17:45

res a scris:
nu se pune problema de a schimba, ci de a forma mentalitati noi prin educatie

Nu e acelasi lucru?Care e rezultatul?Schimbare.
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyLun 22 Iun 2009, 18:53

Franz Schneider a scris:
Cristina a scris:
Franz Schneider a scris:
Absolut corecta afirmatia ta Res !
Nimic nu e absolut, Franz Wink !
Afirmatiile lui Res sunt ..."mai mult decat absolute" Cristina ! old

"Absoluuuut" ! Laughing
Sus In jos
res

res

Numarul mesajelor : 232
Data de inscriere : 07/01/2009

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyLun 22 Iun 2009, 20:34

zaraza26 a scris:
res a scris:
zaraza26 a scris:
Anahoret a scris:
res a scris:
Faptul ca la noi doar s-a vopsit gardul sistemului spunandu-se ca-i democratic dar pastrandu-se aceleasi institutii, structuri, programe si metodologi, NU inseamna ca si realitatea e alta Razz
Ei, am luat şi noi denumirile şi am zis că am făcut reformă.
Cristina a zis o vorbă mare: este mai uşor să divizezi atomul decât să schimbi mentalităţile.
Mai usor divizezi un atom/Decat sa schimbi mentalitatea unui om. thumb_yello
nu se pune problema de a schimba, ci de a forma mentalitati noi prin educatie
Te referi la adulti, presupun... Si cu mentalitatea veche ce se intampla?
din pacate prea putin se mai poate face cu cei care au mentalitatea deja formata . Totusi, daca mentalitatea lor nu mai poate fi schimbata, cel putin de-ar avea bunul simt si n-ar mai impiedica pe altii Razz

Cristina

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMar 23 Iun 2009, 08:56

res a scris:
din pacate prea putin se mai poate face cu cei care au mentalitatea deja formata . Totusi, daca mentalitatea lor nu mai poate fi schimbata, cel putin de-ar avea bunul simt si n-ar mai impiedica pe altii Razz
pai si bunul simt tine de mentalitate, nu crezi?!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMar 23 Iun 2009, 09:10

Cristina a scris:
res a scris:

Si vreau si eu sa spun ca mentalitatea nu poate fi tinuta "acasa". Un om trebuie sa-si afirme caracterul, bun sau rau. Altfel vegeteaza.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMar 23 Iun 2009, 09:13

Citat :
din pacate prea putin se mai poate face cu cei care au mentalitatea deja formata . Totusi, daca mentalitatea lor nu mai poate fi schimbata, cel putin de-ar avea bunul simt si n-ar mai impiedica pe altii

Cine va forma mentalitatea tinerilor? Acei putini adulti care nu au mentalitati invechite. Nu sunt de ajuns numeric. Cei cu mentalitati invechite, rude, vecini, "vedete" in mass-media sau pe aiurea, trebuie tinuti cumva in frau, sa li se aminteasca si sa ni se aminteasca de limita bunului simt.
Sus In jos
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMar 23 Iun 2009, 10:42

Stiti ce a disparut din Romania? Aportul opiniei publice! Nu mai face nimeni observatie tinerilor certati cu bunul simt! Iar cei care mai au curajul s-o faca, se trezesc in postura de victime! Tinerii sunt scapati de sub autoritatea parinteasca si nu mai suporta morala nimanui.
De cate ori am intervenit, respectivii afisau o figura mirata, cum indraznesc eu sa-i invat ce sa faca!

Cristina

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMar 23 Iun 2009, 10:48

Ca sa faca "observatie tinerilor certati cu bunul simt", opinia publica insasi ar trebui sa aibe bun-simt, nu crezi?! Wink
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMar 23 Iun 2009, 11:50

dolion a scris:
Stiti ce a disparut din Romania? Aportul opiniei publice! Nu mai face nimeni observatie tinerilor certati cu bunul simt! Iar cei care mai au curajul s-o faca, se trezesc in postura de victime! Tinerii sunt scapati de sub autoritatea parinteasca si nu mai suporta morala nimanui.
De cate ori am intervenit, respectivii afisau o figura mirata, cum indraznesc eu sa-i invat ce sa faca!

In mare parte ai dreptate, dar si tinerii se simt dati la o parte de autosuficienta unor "educatori" care se declara infailibili in alegerile lor. Stiu ca eu, daca fac o observatie, sunt o picatura in ocean, conteaza parintii si scoala, omul de pe strada e o picatura. Totusi, cand fac o observatie, o fac cu iubire si respect. Iubirea si respectul pur si simplu nu mai sunt valorile lumii de azi. Au ramas simple insulite.
Nu e cazul tau... smile tu stii cum sa ii iei. smile
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMar 23 Iun 2009, 13:10

zaraza26 a scris:
dolion a scris:

In mare parte ai dreptate, dar si tinerii se simt dati la o parte de autosuficienta unor "educatori" care se declara infailibili in alegerile lor. Stiu ca eu, daca fac o observatie, sunt o picatura in ocean, conteaza parintii si scoala, omul de pe strada e o picatura. Totusi, cand fac o observatie, o fac cu iubire si respect.
Iubirea si respectul pur si simplu nu mai sunt valorile lumii de azi. Au ramas simple insulite.
Nu e cazul tau... smile tu stii cum sa ii iei. smile

Aşa este cum spuneţi, dar este o "boală" universală, nu doar a României.

Cu ani în urmă, prin 1992, am avut o păţanie cu fata mea,
cu o fustă-pantalon nouă, din mătase, s-a aşezat pe un scaun la o terasă,
pe o bucăţică de "ciungam"... n-am mai putut curăţa onorabil pată.

În aceeaşi vară, văd pe o alee pe lângă gazon, pe la Sala Palatului,
un puştiulică aruncând din gură "guma" pe trotuar.
Eu patiţă, îi spun frumos că nu trebuie să o arunce pe stradă... alea-alea.
A sărit maică-sa la mine de m-a făcut de toată minunea în plină stradă!

O bunicuţă la coadă cu nepoţelul... îl trece "pipi" şi
doamna îl pune să facă la peretele blocului,
sub privirile tuturor de la coadă, că "e copil...".
Copilul astfel scuzat şi învăţat, este bărbatul care se "pipi"
pe orice margine de şosea sau la orice copac... că e "bărbat".

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMar 23 Iun 2009, 15:56

A sărit maică-sa la mine de m-a făcut de toată minunea în plină stradă!

Asa am patit eu cand am dat peste o fetita de o schioapa prin piata. Aproape fugeam, lume multa, n-am vazut-o printre picioarele oamenilor. Bunica ei vindea ceva legume si isi luase fetita cu ea. Degeaba i-au zis ceilalti ca nu trebuia sa isi aduca fetita acolo, eu am ascultat galagia facuta de bunica-sa, dupa care i-am luat fetitei o ciocolata. Fetita nu patise nimic. In viteza mea, totusi intinsesem o mana protectoare si numai ce s-o fi invartit pe loc sau poate a cazut.
Sus In jos
res

res

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMar 23 Iun 2009, 22:15

Cristina a scris:
res a scris:
eu folosesc notiunea de bun simt in sensul de simturi bune care reflecta corect realitatea, NU in sensul de umilinta prin indoctrinarea cu tipare politice si religioase Wink Pentru un astfel de bun simt insa, ar trebui sa existe un sistem care sa permita practicarea lui, NU un sistem totalitar care sa se bazeze pe supunere Wink

res

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMar 23 Iun 2009, 22:21

zaraza26 a scris:
Citat :
din pacate prea putin se mai poate face cu cei care au mentalitatea deja formata . Totusi, daca mentalitatea lor nu mai poate fi schimbata, cel putin de-ar avea bunul simt si n-ar mai impiedica pe altii

Cine va forma mentalitatea tinerilor? Acei putini adulti care nu au mentalitati invechite. Nu sunt de ajuns numeric. Cei cu mentalitati invechite, rude, vecini, "vedete" in mass-media sau pe aiurea, trebuie tinuti cumva in frau, sa li se aminteasca si sa ni se aminteasca de limita bunului simt.
printr-o alta directie data educatiei si anume in locul educatiei pentru supunere sa se faca educatie pentru cultivarea gandirii, reformandu-se in acest sens institutiile, structurile, programele, metodologiile, ...... , chiar si cu mentalitatile invechite se pot forma mentalitati noi, tinand cont de faptul ca tocmai aceste mentalitati invechite sunt foarte buni executanti Wink Dar se pare ca nu se prea doreste o reforma reala a sistemului, deoarece cei aflati in posturile de control isi vor pierde astfel privilegiile Wink

zaraza26

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMier 24 Iun 2009, 10:00

res a scris:
Cristina a scris:
res a scris:
eu folosesc notiunea de bun simt in sensul de simturi bune care reflecta corect realitatea, NU in sensul de umilinta prin indoctrinarea cu tipare politice si religioase Wink Pentru un astfel de bun simt insa, ar trebui sa existe un sistem care sa permita practicarea lui, NU un sistem totalitar care sa se bazeze pe supunere Wink

Eu nu pot lega bunul simt de religie... Pentru mine bunul simt e capacitatea de a fi atent cu ceilalti, de a ajuta oamenii si de a nu-i incurca. Ai bun simt sau n-ai, indiferent de indoctrinare.
Sus In jos
res

res

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMier 24 Iun 2009, 13:38

zaraza26 a scris:
[....]Eu nu pot lega bunul simt de religie... Pentru mine bunul simt e capacitatea de a fi atent cu ceilalti, de a ajuta oamenii si de a nu-i incurca. Ai bun simt sau n-ai, indiferent de indoctrinare.
daca un copil sau un inferior nu saluta pe cineva mai in varsta sau superiorul inseamna ca sunt lipsiti de bun simt ? Rolling Eyes Cu ce i-a incurcat in afara de a nu le fi afectat orgoliul ? Rolling Eyes

zaraza26

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMier 24 Iun 2009, 14:22

res a scris:
zaraza26 a scris:
[....]Eu nu pot lega bunul simt de religie... Pentru mine bunul simt e capacitatea de a fi atent cu ceilalti, de a ajuta oamenii si de a nu-i incurca. Ai bun simt sau n-ai, indiferent de indoctrinare.
daca un copil sau un inferior nu saluta pe cineva mai in varsta sau superiorul inseamna ca sunt lipsiti de bun simt ? Rolling Eyes Cu ce i-a incurcat in afara de a nu le fi afectat orgoliul ? Rolling Eyes

Dar pe cine sa salute? Sau sa nu ne salutam deloc? De-aia cred eu ca religia, credinta, sunt necesare pentru a ne aduce aminte ca nu suntem buricul universului. Fiecare sa-si vada lungul nasului si sa lase si pe ceilalti sa aiba un loc sub soare. Trebuie sa ne respectam reciproc, indiferent ca e vorba de cineva mai in varsta sau superior. Totusi e de preferat sa salute intai cel mai tanar si inferiorul, iar celalalt, tot din bun simt, e obligat sa raspunda.
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMier 24 Iun 2009, 15:17

zaraza26 a scris:
res a scris:
zaraza26 a scris:

Dar pe cine sa salute? Sau sa nu ne salutam deloc? De-aia cred eu ca religia, credinta, sunt necesare pentru a ne aduce aminte ca nu suntem buricul universului. Fiecare sa-si vada lungul nasului si sa lase si pe ceilalti sa aiba un loc sub soare. Trebuie sa ne respectam reciproc, indiferent ca e vorba de cineva mai in varsta sau superior. Totusi e de preferat sa salute intai cel mai tanar si inferiorul, iar celalalt, tot din bun simt, e obligat sa raspunda.

CORECT !!! zaraza, foarte bine ai punctat!
Daca fiecare parinte, educator, si-ar invata asa copiii,
cu totul alta fatza ar avea societatea.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMier 24 Iun 2009, 15:31

Citat :
Daca fiecare parinte, educator, si-ar invata asa copiii,
cu totul alta fatza ar avea societatea.

E bun si orgoliul, dar cand e mic-mic si il cheama "ambitia de a arata celorlalti ca esti bun la ceva". O fi avand alta denumire, dar pana gasesc denumirea ma iau cu alte treburi si raman fara replica de aici. Very Happy
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMier 24 Iun 2009, 16:47

res a scris:
Copilul trebuie să-i salute cu respect pe cei mai în vârstă pentru că, deocamdată, dacă a ajuns să meargă în două picioare şi să se şeargă cu batista la nas, lor li se datorează. Copil fiind, este beneficiarul experienţei şi înţelepciunii celor mai în vârstă. După aceea, când va deveni adult, va veni şi rândul său să fie furnizor de experienţă şi înţelepciune. Şi, dacă va fi cu adevărat înţelept, va şti să nu repete greşelile celor mai în vârstă.

Dacă cineva este inferior, înseamnă că îşi duce existenţa gravitând în preajma celui care îi este superior. Ca atare, nu văd de ce nu i-ar purta respect aceluia, atâta timp cât pe el nu-l duce mintea la nimic deosebit. Pentru că cel care îi este superior îşi asumă nişte responsabilităţi pe care el nu ar fi în stare să le ducă la capăt. Aşa că, dacă eşti tare şi stăpân pe situaţie, ia problema în mână, descurcă-te şi dă-le de lucru şi celorlalţi ca să o ducă bine toată lumea. Dacă nu, stai în banca ta, spune "Săru'mâna conaşule" şi încasează-ţi leafa lunară. Aia pe care o primeşti de la superior.

aurora

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMier 24 Iun 2009, 17:31

Io nu comentez multe si marunte despre Doctorul Sorin Oprescu, in general.

Dar o intamplare care mi-a ramas in memorie si care mie mi-a spsu mult la vremea aceea. Prima si prima data cand l-am vazut in viata mea pe Sorin Oprescu a fost intr-un interviu la tv, nu stiu unde, nu stiu cu cine.
Intre alte povestiri din familie, din copilarie, a spus cum tatal lui l-a invatat din primii ani de copil, ca atunci cand merge la gradinita, la scoala,
si intalneste femeie de servici care matura pe coridor sa o salute cu sarut mana, ca si pe invatatoare sau profesOARA. Si a mai spus ca "orice se poate recupera in viata, averi, scoli, case... dar cei sapte ani de acasa nu se mai pot recupera niciodata!"

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMier 24 Iun 2009, 17:36

Eu mai pot spune ceva din experienta mea de viata

Niciodata nu am permis copilului meu sa se exprime ireverentios la adresa unui profesor.
Niciodata! cat a fost in scoala, din clasa I pana a terminat liceul.
Chiar daca eu am considerat in sinea mea sau am comentat cu alti adulti
calitatea profesionala sau umana a unui profesor,
copilul, elevul nu a avut permisiune sa judece un profesor.
Si nici notele primite, decat daca au fost luate pe merit sau nu,
a priceput ce a gresit? a luat mai putin pentru ca nu a invatat sau pentru ca nu a inteles?
Masurile ce se cereau luate fiind diferite daca nu a invatat sau nu a inteles.

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Varsta : 60
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMier 24 Iun 2009, 18:10

Anahoret a scris:
... Pentru că cel care îi este superior îşi asumă nişte responsabilităţi pe care el nu ar fi în stare să le ducă la capăt...
WOW! Very Happy
Glumeam Anahoret! Twisted Evil
Acuma serios, cum poţi saluta şi respecta un om care e pus într-o anumită funcţie de conducere pe baza relaţiilor sau şpăgii? No
Că aşa e bine, copilul salută pe cel în vârstă, cel mai mic în grad îl salută pe şef, bărbatul salută femeia, aşa este, dar acum nu se mai ţine cont de asta! Din păcate, asta ţinea de cei 7 ani de-acasă, care nu ştiu de ce , dar nu mai există la tânăra generaţie! nu se poate

Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMier 24 Iun 2009, 18:23

Pentru cei care merg pe jos prin urbe, lipsa educatiei apare la fiecare colt de strada! Din mersul masinii e mai greu sa observi prost-crescutii, eventual ii vezi doar pe cei care participa la trafic si te incomodeaza. Problema prioritatii e acuta si in randul pietonilor; te intalnesti cu trei tineri care ocupa trotuarul si nici macar nu schiteaza gestul de a-ti face loc! Sunt mame cu copilul de mana, care la intersectarea cu alte persoane, nu trage copilul in fata ei pentru a-l proteja! Indivizi care parcheaza masinile in fata portii tale, pe zona verde, pe trotuar, etc.,etc.
Ce facem fratilor, inghitim la nesfarsit mojicia, sau actionam intr-un fel?

dolion

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMier 24 Iun 2009, 18:34

Ieri, mergeam spre casa, cand, ma trezesc cu portiera unui BMW X6, parcat langa trotuar ca se deschide in fata mea, de era sa intru in ea! Problema e ca m-am speriat, fiind adancit in ganduri. Am intrebat-o pe tipa (era gagica), daca acea masina ii da dreptul sa fie nesimtita; mi-a trantit replica adusa din occident si la care fac alergie: "care e problema ta?" I-am raspuns ca problema de fapt e a ei, pentru ca a schimbat prea repede "coada vacii" cu BMW-ul si nu face fata in exploatarea lui. Mi-a aratat degetul mijlociu, mi-a intors spatele si si-a vazut de ale ei! Nu avea mai mult de 20 de ani!

Cristina

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 EmptyMier 24 Iun 2009, 18:36

La nivel individual, putem actiona doar luind atitudine si sanctionind pe loc, civilizat dar ferm rules2, orice lipsa de bun-simt si civilizatie.
ps: iar cind s-au facut ca nu m-aud, am apelat inclusiv la megafon idee ulala ...

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 5 Empty

Sus In jos

Educatia in scoala
Sus 
Pagina 5 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10 ... 16  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Educatia în familie

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: ARTA SI CULTURA :: EDUCATIE-
Mergi direct la: