LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
google Limba 1 internet 1918 sibiu padure reclame 23 problema mediu comment-143 muzica_traditionala humanitas CPSF drumetie romana brasov nicuvar politica Fantasy istorie taieri Popasul curiozitati efremovivanantonovici
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Educatia in scoala - Pagina 10 I_vote_lcapEducatia in scoala - Pagina 10 I_voting_barEducatia in scoala - Pagina 10 I_vote_rcap 
Emil Condor
Educatia in scoala - Pagina 10 I_vote_lcapEducatia in scoala - Pagina 10 I_voting_barEducatia in scoala - Pagina 10 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Educatia in scoala

In jos 
+20
Doina
Ion
yzzy
dolion
zuum
Cristina
Franz Schneider
Anahoret
res
Domino
cactus
abba
abbilbal
aurora
zaraza26
Emil Condor
star
Adriana
Getus
Administrator
24 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Educatia in scoala - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyVin 15 Iul 2011, 09:55

"Bănuim de multişor cam pe unde ne aflăm în materie de
învăţământ, mai ales după cele peste o sută de „reforme“ implementate pe
jumătate sau pe sfert de fiecare dintre cei ajunşi în scaunul de
ministru pentru educaţie."

Io o sa i multumesc lui funeriu daca arata diploma de bac daca mai face niste scoala cu agramatul de igas de fapt pe intelesul lui anagramatu si niste succesuri cu eba poate le mai intra ceva in cap desi am rezerve !
Sus In jos
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyVin 15 Iul 2011, 10:02

In afara sa-ti repeti incoerent obsesiile si aceleasi ineptii la nesfirsit, ai si ceva concret de spus, Ostrovna? mwah!

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyVin 15 Iul 2011, 10:07

Studenţii de peste 50 de ani din băncile Parlamentului

Mai mulţi senatori şi deputaţi români s-au apucat de facultate la vârste înaintate. Iniţiativa este lăudabilă, numai că trebuie făcută o observaţie: majoritatea politicienilor s-au orientat către cele mai slabe universităţi din România.

Despre multe facultăţi din România s-a spus că sunt neperformante. Multe dintre acestea - de cele mai multe ori particulare - au fost implicate în scandaluri legate de diplome false sau examene luate prin metode extraşcolare. Interesant este că printre studenţii celor mai slabe instituţii de învăţământ superior din România se numără şi parlamentari români, mulţi dintre ei trecuţi de 40 de ani. La ce le foloseşte acestor politicieni absolvirea unei asemenea facultăţi? Cum au reuşit totuşi să fie prezenţi, în acelaşi timp, şi în băncile şcolii, şi în cele ale Parlamentului?

sursa: RomaniaLibera.ro

Dar ca sa fie buna, te rog: "Nu crede nimic, indiferent unde ai citit sau cine a spus un anumit lucru, chiar daca l-am spus chiar eu, nu crede nimic decat atunci cand el se potriveste judecatii tale si bunului tau simt." - Buddha
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyVin 15 Iul 2011, 10:13

Cristina a scris:
In afara sa-ti repeti incoerent obsesiile si aceleasi ineptii la nesfirsit, ai si ceva concret de spus, Ostrovna? Educatia in scoala - Pagina 10 216857

Incoerenta esti tu si clica ta portocalie care n au luat nici bacu sau daca da l au luat prin branconaj pe la 30 de ani.
Dar unele oameni stiu sa vorbeste altii se exprima greu mai ales din cauza buzucilor si cozilor stufoase....
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyVin 15 Iul 2011, 10:27

ostrovna a scris:
Cristina a scris:
In afara sa-ti repeti incoerent obsesiile si aceleasi ineptii la nesfirsit, ai si ceva concret de spus, Ostrovna? Educatia in scoala - Pagina 10 216857

Dar unele oameni stiu sa vorbeste .

Educatia in scoala - Pagina 10 876722 Educatia in scoala - Pagina 10 876722 Educatia in scoala - Pagina 10 876722

ps: QED Educatia in scoala - Pagina 10 154834

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyVin 15 Iul 2011, 11:02

Cristina a scris:
Studenţii de peste 50 de ani din băncile Parlamentului

Mai mulţi senatori şi deputaţi români s-au apucat de facultate la vârste înaintate. Iniţiativa este lăudabilă, numai că trebuie făcută o observaţie: majoritatea politicienilor s-au orientat către cele mai slabe universităţi din România.

Despre multe facultăţi din România s-a spus că sunt neperformante. Multe dintre acestea - de cele mai multe ori particulare - au fost implicate în scandaluri legate de diplome false sau examene luate prin metode extraşcolare. Interesant este că printre studenţii celor mai slabe instituţii de învăţământ superior din România se numără şi parlamentari români, mulţi dintre ei trecuţi de 40 de ani. La ce le foloseşte acestor politicieni absolvirea unei asemenea facultăţi? Cum au reuşit totuşi să fie prezenţi, în acelaşi timp, şi în băncile şcolii, şi în cele ale Parlamentului?

sursa: RomaniaLibera.ro

Aia care a terminat o igas la arad e cea mai tare din vestul tarii,de aceea se esprima ca ceausescu in sud Educatia in scoala - Pagina 10 44085 Educatia in scoala - Pagina 10 44085 de la timplar la cizmar nu i mare diferenta Educatia in scoala - Pagina 10 154834 Educatia in scoala - Pagina 10 856898 Educatia in scoala - Pagina 10 856898
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyVin 15 Iul 2011, 11:21

ostrovna a scris:
de la timplar la cizmar nu i mare diferenta

Si Iisus a fost timplar Wink ...
ps: mai schimba placa Laughing mwah!

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyVin 15 Iul 2011, 11:28

Cristina a scris:
ostrovna a scris:

ps: mai schimba placa Educatia in scoala - Pagina 10 601218 Educatia in scoala - Pagina 10 216857

n am chef,Iisus nu a facut politica si mai ales nu l baga in chestia asta grobiana,mi e miar fi rusine,dar de unde nu i nici Dumnezeu nu cere...

Si gata ca te afecteaza canicula si oricum e jenant ce scri adica copy paste,probabiil te platesc bine activistii comunisti si hoti....
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyVin 15 Iul 2011, 12:49

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyVin 15 Iul 2011, 15:00

Educatia in scoala - Pagina 10 Udrea

Cea care a transformat regatul Norvegiei intr-o republica – nimeni alta decat MADAM UDREA – a ajuns lector universitar la masteratul de “Integrare Europeana”, in cadrul facultatii crestine “Dimitrie Cantemir”, a informat directorul de master, prof. univ. dr. Mircea Cosea, EMINENT membru UNPR.

Udrea a declarat ca, desi este promovata in pliante drept doctor, este doar doctorand in stiinte militare, astfel ca teza de doctorat a devenit curs pentru masteranzii in integrare europeana de la aceasta universitate.
In acest sens, departamentul de integrare europeana din cadrul universitatii a fost transformat in cel de Securitate Euro-Atlantica, unde lector universitar dr. Udrea este colega cu un alt fost consilier prezidential,conferentiar universitar dr. Constantin Degeratu.
Cei doi fosti consilieri vor preda euromarketing, politici comunitare, studii de securitate europeana sau sisteme constitutionale europene.
• prezenţa numelui Elenei Udrea, cu titlul de lector universitar doctor în pliantul de prezentare al Masteratului de Integrare Europeana al Universităţii Creştine Dimitre Cantemir la începutul anului universitar 2007-2008, moment în care Elena Udrea nu avea acest titlu (oare concursul pentru ocuparea postului de lector a fost unul „ cu dedicaţie ”?)

• incompatibilitatea Elenei Udrea cu postul de lector universitar la masterat – conform HG 404/2006 (Art. 12, alin.1 si 2) „pot fi cadre didactice în cadrul unui program de masterat numai acele cadre didactice care au obţinut titlul stiinţific de doctor” – vezi HG 404/2006
• lipsa din pregătirea Elenei Udrea a unei activitaţi stiinţifice care să-i legitimeze titlul de lector universitar, condiţie necesară pentru a obţine această calitate conform Legii 128/1997 Art. 60, alin. 3. -vezi lege 128/1997
http://mercenarul.weblog.ro/
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyVin 15 Iul 2011, 21:50

Educatia in scoala - Pagina 10 1751522wcphuyxzkn
glitter-graphics.com

Pentru profesorii mei de la liceul de informatica din Timisoara si invataoarea mea Eliza Filimonescu,domnule profesor Bacsis va multumesc din inima ca m ati invatat sa vorbesc si sa scriu corect cu penita nu la taste.
Ingerii sa va imbratiseze pe toti Sad
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptySam 16 Iul 2011, 20:26

ostrovna a scris:
Cristina a scris:
ostrovna a scris:

ps: mai schimba placa Educatia in scoala - Pagina 10 601218 Educatia in scoala - Pagina 10 216857

n am chef,Iisus nu a facut politica si mai ales nu l baga in chestia asta grobiana,mi e miar fi rusine,dar de unde nu i nici Dumnezeu nu cere...

Si gata ca te afecteaza canicula si oricum e jenant ce scri adica copy paste,probabiil te platesc bine activistii comunisti si hoti....

iar dai cu mucii-n fasole, Ostrovno? so funny!

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptySam 16 Iul 2011, 20:41

Cristina a scris:
ostrovna a scris:
Cristina a scris:
ostrovna a scris:

iar dai cu mucii-n fasole, Ostrovno? Educatia in scoala - Pagina 10 856898

Vai ce scirboasa esti
Acum te asociez cu poza asta cu bube portocalii in mare declin.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptySam 16 Iul 2011, 21:04

CRESTINO,ai sters rapid poza...

Emil Condor: Eu am sters gretoseniile alea (incluzând o parte din mesaje).
Gustam ceva când deschid topicul ăsta si era să fac hepatită de la greata simtită.
Terminati dialogul ăsta fără sens, arătati că suntem toti maturi, chibzuiti.... Please!
Lăsati-mă să plec linistit în concediu.
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptySam 16 Iul 2011, 22:06

Nivelul discutiilor despre "Educatia in scoala" ar trebui sa fie in ton, si nu in distonanta,
cu topicul respectiv.
Altfel scopul pentru care a fost deshis, nu numai ca nu poate fi atins, ci dimpotriva.
Asa incat eu as propune sa fie inchis acest subiect.

Daca se rezolva problema.
Daca nu, Emil esti suveran.
E buna interventia ta. Da dovada de multa iintelegere.

Iti urez tie si familiei tale

Concediu placut!

Ion
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptySam 16 Iul 2011, 22:13

Ion, exact cum spui tu, chiar aveam de gând să-l închid, apoi am decis diferit.
Oricum, nu e târziu...
Noi sperăm că totul va decurge linistit, măcar aici la... EDUCATIE! smile

Multumesc pentru urare, Ion! hug

lutra vulgaris

lutra vulgaris

Numarul mesajelor : 1164
Varsta : 47
Localizare : Bucuresti - Romania
Data de inscriere : 18/05/2010

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptySam 16 Iul 2011, 22:23

Uh si eu am cateva opinii despre educatia in scoala romaneasca insa am inspiratie sa nu mi le expun cel putin nu aici, cu siguranta mi-as atrage multe comentarii .. unele chiar fara argumente. Nu s-ar merita efortul. Nici veninul catapultat de altii la mine in ograda in atatia ani nu s-ar duce, as strica si bunatate de prietenie .. sau prietenii. Cand pot foarte bine sa tac si sa-mi vad de educarea mea, de educarea cui oi putea asa cum oi putea cat oi putea, cat m-o mai suporta pamantul ista.
Juma as fi pusa la zid ca si Cristina..fiind considerata platita de portocalii ... iar juma m-ar huidui Cristina pt. ca inevitabil as faulta si pe unii care or fi portocalii. Cum eu inca sunt copil prost cu copii .. mai bine imi vad de prostia mea ... oricum nu exista vreunul care sa dea vreo ceapa digerata pe implementarea vreunei deja reusite a mea in domeniul educatiei. tongue
Ete asa am participat eu la acest topic. oh da!

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptySam 16 Iul 2011, 22:28

Poti să continui; Irina!
Chiar cred că ar fi interesant să auzim punctul tău de vedere.
Curaj! cheers

lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptySam 16 Iul 2011, 23:01

Cum sa nu! N-am vazut inca roman care sa-si asume vreo vina REALA, nu inchipuita sau din alea lesinate gen ("avem conducatorii pe care ni i-au ales altii"...sau .. "f***-i mama lor de portocalii".....si cateva alte abjective din aceeasi gama...ab este bine cum am scris....alea numite de voi pe acest topic nu sunt adjective.....sunt abjective...de la abject)(ei sa vezi tu ce mi-o iau acuma, Emile...da pe tine te alerg ca tu esti de vina, ca mai incurajat sa scriu opinia mea).

N-am vazut sa scrie nimeni ce vina cred ei insisi ca au.....de vina sunt saracii copii care au in oglinda pe parintii lor care scuipa "seminte" oriunde, oricum apuca , injura printre dinti ori elegant pe cate unul din politicieni...considerand ca au drept scuza mizeria morala in care cica i-ar fi adus unii politicieni si astfel cica ar fi foarte indreptatiti sa-si piarda vremea in discutii interminabile oriunde apuc...negandindu-se ca pierd astfel timp pretios, pe care l-ar putea folosi altcumva.

Ei bine, dragilor. Exista oameni (habar n-am procentul) care inca isi mai educa frumos copii, care in sistemul asta cam stramb reusesc sa-si educe copii cam prea drept pt. cat si-ar dori altii. Oameni pe care nu-i ascultam, nu-i intrebam cum au reusit..desi n-au mai multe maini decat altii, nici mai multe capete(nici vorba de mai multe creiere ori de vreunul mai cu mot) si nici vorba de conditii stralucite. In fond suntem toti sub aceleasi legi, cu aceeasi oameni care ne conduc. Nu vorbim despre acesti oameni carora le iese, procentul lor este prea mic...oricum n-au excelat cine stie ce ... pt. ca nici 10 n-au pe linie la toate, au si ei lacunele lor dar au puncte unde si exceleaza. De ce sa vorbim despre ele, de ce sa construim o punte de comunicare .. de schimb de experienta cu dansii. Hai mai bine sa-i inabusim pt. ca desi suntem indignati ca marea majoritate sunt asa cum sunt .... in mare sau mica masura sunt asa si datorita noua. Cel mai bine e ca avem in sfarsit un motiv pt. care sa ne contrazicem, avem in cine arunca cu noroi. E comod. Avem pe cine da vina. E genial.

Pt. ca este al dracului de greu sa asculti cum altora le iese in aceleasi conditii .. ba uneori mult mai vitrege si mai impiedicate decat a alora carora nu le iese. Pt. ca este al dracului de greu sa admiti ca unii din noi putem sa traim chiar daca portocalii astia s-au kkat constant si in capul nostru si nu numai. Si noi nu-i injuram, ba inca reusim sa gasim si partea buna a avalanselor de masuri .. ba chiar radem cu ei. Pt ca putem innota cu ei .. si nu impotriva lor... ori ignorandu-i pe cei buni pe bucatica lor . Exista copii educati si copii destepti si copii care au potential, insa sta in puterea noastra sa incercam sa facem ceva IMPREUNA CU EI. In loc sa ne plangem mai bine ne-am alege fiecare cate un copil pe care sa-l ajutam, chiar si numai 2 ore pe saptamana. Chiar daca nu avem pregatiri atestate si ras-atestate. Imi e greata sa ma uit (dar o fac .. si inca mai pot si zambi la ei) la toti cei care considera ca aceasta generatie pe care ei o considera atat de imbecila .. le va plati pensia .. si deja se vad morti .. ori muritori de foame. Cum poti astepta respect de la o generatie pe care NU O AJUTI sa inteleaga ce-i ala respect .. NU O ajuti sa inteleaga modul cum isi pot plati datoria de cetatean al unei tari..... daca tu-i insulti, critici, batjocori, ignori ... si iti aduci aminte de ei doar ca sa le scoti ochii ori ca sa le pui in evidenta si mai abitir marile erori ale vietii lor? Bravo voua, natiune!

Uh m-am eliberat!

Ultima editare efectuata de catre lutra vulgaris in Sam 16 Iul 2011, 23:12, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptySam 16 Iul 2011, 23:09

Si ai dreptate, munca de corectare începe de la si cu mine însumi, apoi pot privi mai departe...

Vizitator
Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptySam 16 Iul 2011, 23:14

lutra vulgaris a scris:

Ei bine, dragilor. Exista oameni (habar n-am procentul) care inca isi mai educa frumos copii, care in sistemul asta cam stramb reusesc sa-si educe copii cam prea drept pt. cat si-ar dori altii. Oameni pe care nu-i ascultam, nu-i intrebam cum au reusit..desi n-au mai multe maini decat altii, nici mai multe capete(nici vorba de mai multe creiere ori de vreunul mai cu mot) si nici vorba de conditii stralucite. In fond suntem toti sub aceleasi legi, cu aceeasi oameni care ne conduc. Nu vorbim despre acesti oameni carora le iese, procentul lor este prea mic...oricum n-au excelat cine stie ce ... pt. ca nici 10 n-au pe linie la toate, au si ei lacunele lor dar au puncte unde si exceleaza. De ce sa vorbim despre ele, de ce sa construim o punte de comunicare .. de schimb de experienta cu dansii. Hai mai bine sa-i inabusim pt. ca desi suntem indignati ca marea majoritate sunt asa cum sunt .... in mare sau mica masura sunt asa si datorita noua. Cel mai bine e ca avem in sfarsit un motiv pt. care sa ne contrazicem, avem in cine arunca cu noroi. E comod. Avem pe cine da vina. E genial.
Un exemplu din asta esti chiar tu care reusesti sa-ti educi copilul drept - cum spui tu - si care ai un copil bun.
Iar lipsa de mediatizare a copiilor straluciti este o durere si a mea Sad
Sus In jos
lutra vulgaris

lutra vulgaris

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptySam 16 Iul 2011, 23:35

Mihaela a scris:

Un exemplu din asta esti chiar tu care reusesti sa-ti educi copilul drept - cum spui tu - si care ai un copil bun.
Iar lipsa de mediatizare a copiilor straluciti este o durere si a mea Sad
Eu nu sunt cel mai bun exemplu. Nu mi-a iesit mereu cum ar fi trebuit. Steffy a mea oricum este marea mea slabiciune si ea o stie mai bine si exploateaza aceasta slabiciune cat poate pt orice poate. Insa eu i-am oferit sansa sa si greseasca, am invatat cu ea si de la ea .. ca este ok sa gresim, atata timp cat invatam ceva din ceea ce tocmai am incheiat. O generatie carcotasa cum suntem noi astia mai maturi ar trebui sa stim sa si comunicam cu argumente si solutii nu doar cu reprosuri.

Mediatizarea copiilor straluciti este ultima problema uitata in sistem pe care ar trebui sa o avem acum. Mai important este sa-i sprijinim fiecare cu cat poate, sa existe oameni care sa fie dispusi sa bata la usi, sa-si tina batista la gura cand sar ori marsaluie printre atatea cioturi si cadavre umblatoare. Mediatizarea e ultima chestie care ma intereseaza. O laud eu suficient si vreo cativa care chiar conteaza pt. noi, iar alti copii buni au cu cine sa se simta apreciati. N-ar fi rau sa se faca un schimb de experienta, un loc unde fiecare copil din acesta sa incerce sa ajute un alt copil poate chiar numai prin simpla expunere a ceea ce fac ei in fiecare zi. Sa nu subestimam puterea exemplului! thumb_yello

Vizitator
Anonymous

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptySam 16 Iul 2011, 23:50

Mai mult la puterea exemplului ma gandeam cand spuneam de mediatizarea copiilor straluciti. Cu atatea exemple sonore de pitipoance care "au reusit" (cica) in viata, se induce oarecum ideea (falsa) ca doar asa se poate. Lucru care nu este adevarat pentru ca eu cred ca tinerii sunt responsabili in marea lor majoritate, nu este nici pe departe adevarat ca acum exista mai putini copii valorosi decat alta data. smile
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptySam 16 Iul 2011, 23:59

ostrovna a scris:
CRESTINO,ai sters rapid poza...

Emil Condor: Eu am sters gretoseniile alea (incluzând o parte din mesaje).
Gustam ceva când deschid topicul ăsta si era să fac hepatită de la greata simtită.
Terminati dialogul ăsta fără sens, arătati că suntem toti maturi, chibzuiti.... Please!
Lăsati-mă să plec linistit în concediu.
Eu sincer am fost socata sa vad asa ceva,concediu placut si ai tot respectul meu,in viata mea nu voi face asa ceva poze oribile si gretoase,
Multumesc frumos.

Ps eu am avut curaj sa ma mindresc cu fetele mele ca si Irina,Abby la fel probabil ca sunt stari de refulare a Cristinei,sincer imi pare rau pentru ea Sad

Educatia in scoala - Pagina 10 216857 Educatia in scoala - Pagina 10 216857 Educatia in scoala - Pagina 10 216857
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 EmptyDum 17 Iul 2011, 00:11

lutra vulgaris a scris:
Uh si eu am cateva opinii despre educatia in scoala romaneasca insa am inspiratie sa nu mi le expun cel putin nu aici, cu siguranta mi-as atrage multe comentarii .. unele chiar fara argumente. Nu s-ar merita efortul. Nici veninul catapultat de altii la mine in ograda in atatia ani nu s-ar duce, as strica si bunatate de prietenie .. sau prietenii. Cand pot foarte bine sa tac si sa-mi vad de educarea mea, de educarea cui oi putea asa cum oi putea cat oi putea, cat m-o mai suporta pamantul ista.
Juma as fi pusa la zid ca si Cristina..fiind considerata platita de portocalii ... iar juma m-ar huidui Cristina pt. ca inevitabil as faulta si pe unii care or fi portocalii. Cum eu inca sunt copil prost cu copii .. mai bine imi vad de prostia mea ... oricum nu exista vreunul care sa dea vreo ceapa digerata pe implementarea vreunei deja reusite a mea in domeniul educatiei. tongue
Ete asa am participat eu la acest topic. oh da!

Iata cum pot sa-ti raspund eu, cu ajuotrul lui Tutea, la acest mesaj:

"Sa te autodispretuiesti zilnic incat, in locul ramas gol,
sa intre DUMNEZEU." ( Petre Tutea)

Doamne, ajuta-ne! Da-ne minte mai multa! Ca de rest nu ducem lipsa.
Ion
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Educatia in scoala   Educatia in scoala - Pagina 10 Empty

Sus In jos

Educatia in scoala
Sus 
Pagina 10 din 16Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 16  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Educatia în familie

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: ARTA SI CULTURA :: EDUCATIE-
Mergi direct la: