| LA PRISACA LUI ZUUM | |
|
+18dolion Ciprian Karima Layla cactus ostrovna yzzy nicuvar bulache Mihai LEONTE Anahoret abba aurora Emil Condor zaraza26 Administrator zuum abbilbal 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 21 Ian 2009, 15:53 | |
| - zuum a scris:
- - 15 C chiar acum, saptamana trecuta am avut - 25 C
Sa inteleg ca deschideti geamul la minus 15 grade? | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 21 Ian 2009, 16:53 | |
| - zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
Sa inteleg ca deschideti geamul la minus 15 grade? Nici mie nu-mi vine sa cred! M-am crucit cand am vazut asta in Manhattan acum cativa ani. Pe un ger cumplit, puteai sa vezi geamurile deschise la blocurile de locuit. La nasa noastra efectiv puteai fierbe un ou pe calorifer! Asta nu e criza economica, e bataie de joc! | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 21 Ian 2009, 17:29 | |
| - zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
- zuum a scris:
Sa inteleg ca deschideti geamul la minus 15 grade? Nici mie nu-mi vine sa cred!
M-am crucit cand am vazut asta in Manhattan acum cativa ani. Pe un ger cumplit, puteai sa vezi geamurile deschise la blocurile de locuit. La nasa noastra efectiv puteai fierbe un ou pe calorifer! Asta nu e criza economica, e bataie de joc! La noi in casa sotul fixeaza temperatura la care sa fie mentinuta caldura... daca mie imi este cald, deschid deamul! La servici, centrala este pusa la o anumita temperatura, aceeasi pentru toata birourile. Fiecare in birou isi inchide caloriferul sau deschide geamul, dupa dorinta. Important este ca nimanui sa nu-i fie frig. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 21 Ian 2009, 21:29 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 22 Ian 2009, 01:26 | |
| - zaraza26 a scris:
- Si eu care credeam ca vremea calda ce se anunta vine din Canada...
Iarna asta am avut si în Canada, temperaturile mentionate de Zuum. Poate, uneori am experimentat 2-3 grade mai frig! Tare scârbit am ajuns de iernile astea... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 22 Ian 2009, 09:21 | |
| - Emil Condor a scris:
- zaraza26 a scris:
- Si eu care credeam ca vremea calda ce se anunta vine din Canada...
Iarna asta am avut si în Canada, temperaturile mentionate de Zuum. Poate, uneori am experimentat 2-3 grade mai frig! Tare scârbit am ajuns de iernile astea... Acum trei sau patru ierni aveam in curte o gramada mare de zapada si m-am lasat sa cad pe spate in ea. De-acuma insa nu mai am ocazia. Zapada putina...Dezechilibre climatice... | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 23 Ian 2009, 00:13 | |
| Păi, în Canada avem zăpadă pentru toată planeta! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 23 Ian 2009, 05:11 | |
| - Emil Condor a scris:
- Păi, în Canada avem zăpadă pentru toată planeta!
Pai stim, cele mai mari rezerve de apa...o sa prinda bine! Apropos de apa....la noi curge in continuare din tavan.... sa incerc o poza | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 23 Ian 2009, 05:50 | |
| Pe acolo se scurge in casa zapada de pe acoperis...dar dupa cum vedeti am gasit o solutie artistica, de sezon. Acum ma uit dupa un ambalaj cu inimioare roz sa-l schimb pe asta cu Craciunul | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 23 Ian 2009, 05:53 | |
| Si de unde vine apa aceea? Nu se poate fixa? Proprietarul clădirii ar trebui să fixeze neajunsul acela... America, America! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 23 Ian 2009, 05:57 | |
| - Emil Condor a scris:
- Si de unde vine apa aceea? Nu se poate fixa?
Proprietarul clădirii ar trebui să fixeze neajunsul acela... America, America! cand ne-am mutat am observat "cicatricea" dar mi-am inchipuit ca s-a rezolvat. Dupa prima ploaie am constatat ca m-am inselat. De fapt nu se poate face nimic acum fiindca TOT acoperisul trebuie reparat. De ce inghit? Fiindca ne-au dat la subsol un intreg apartament sa ne punem lucrurile fara sa ne ceara nimic. si oricum chiria este de $675 cu caldura si apa calda incluse! venim de la o casa cu 5 dormitoare si scara interioara care ne costa intre $2000 si $2800 pe luna.....acum zic ca l-am apucat pe Dumnezeu de un picior! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 23 Ian 2009, 06:07 | |
| Da, este un pret foarte convenabil care nu prea se mai găseste prin North America. Acum trebuie asteptat până la primăvară, cred eu... Important este că nu se deteriorează casa ta. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 23 Ian 2009, 06:43 | |
| Credeam că numai la noi este aşa. La mine mi-au trebuit trei ani să conving asociaţia să refacă izolaţia pe acoperiş. Acum, chipurile, este bine. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 23 Ian 2009, 09:19 | |
| - Anahoret a scris:
- Credeam că numai la noi este aşa. La mine mi-au trebuit trei ani să conving asociaţia să refacă izolaţia pe acoperiş. Acum, chipurile, este bine.
Vedeti? Reclama e sufletul...comertului si se foloseste si in alte cazuri. Americanii sunt cei mai cei. Ei asa stiu... si asa ii stim si noi. Exceptiile nu au voce puternica. | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 23 Ian 2009, 11:39 | |
| - Emil Condor a scris:
- Da, este un pret foarte convenabil care nu prea se mai găseste prin North America.
Sunt alte preturi decat la noi. Dar si alte salarii. Andrei al meu sta intr-un apartament cochet de 2 camere, iar chiria este de 200 euro pe luna. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 23 Ian 2009, 15:30 | |
| - nicuvar a scris:
- Emil Condor a scris:
- Da, este un pret foarte convenabil care nu prea se mai găseste prin North America.
Sunt alte preturi decat la noi. Dar si alte salarii. Andrei al meu sta intr-un apartament cochet de 2 camere, iar chiria este de 200 euro pe luna. Pai noi amandoi castigam in jur de $ 5000 pe luna. La casa mare ne costa mai mult de jumatate intretinerea si chiria. Daca era rata la banca tot acolo ajungeam cu cheltuiala. Acum e convenabil dar nu e spatiu .... | |
|
| |
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 23 Ian 2009, 19:22 | |
| - zuum a scris:
Pai noi amandoi castigam in jur de $ 5000 pe luna. La casa mare ne costa mai mult de jumatate intretinerea si chiria. Daca era rata la banca tot acolo ajungeam cu cheltuiala. Acum e convenabil dar nu e spatiu .... Dar aveti un suflet de milioane mwah1 mwah1 mwah1 Incomensurabil. _____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 24 Ian 2009, 00:22 | |
| | |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 24 Ian 2009, 09:13 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 25 Ian 2009, 20:56 | |
| Zuum, mergi te rog la Propuneriile din Administrative: vei găsi acolo mesaje ce te interesează. După 5 minute ne unim în cuget si în gând pentru Sanja Adriana. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 25 Ian 2009, 22:30 | |
| Zuuma vrea la film! Ce facem cu copiii ? Azi era zi de lectii! Ma simt vinovat. Ce sa fac? Trebuie sa-i dau si ei ceva timp, are dreptate. E satula de treaba. In spatele ei e cam totul. Ea face cumparaturi, ea gateste pentru toti, ea merge la serviciu 10 ore pe zi, ea petrece timp cu Mokonje mai mult ca mine. Doarme cu ea, ii spala rufele, i le calca, ii face si baie ca trage chiulul sub dus...., citeste cu ea, o duce la scoala dimineata la 7, o ia de la balet...fac si eu dar ea e baza! Na, acum tre sa merg la film! Ma simt vinovat! Cyrus si Mokonje vor sta la teveu toata ziua..... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 25 Ian 2009, 22:33 | |
| Da, adesea si eu simt la fel: sotia face prea mult. Si frecvent încerc să o opresc dar face ce face si tot la ale ei ajunge!
Să aveti un timp relaxant, Zuum! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 25 Ian 2009, 23:25 | |
| - Emil Condor a scris:
- Da, adesea si eu simt la fel: sotia face prea mult.
Si frecvent încerc să o opresc dar face ce face si tot la ale ei ajunge!
Să aveti un timp relaxant, Zuum! he, he, he.....e 4:24PM ..... si....am hotarat sa mergem la fim...cu totii ! cum sa mergem fara copii !? o sa vedem Inkheart, de-abia a aparut pe piata....... | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 28 Ian 2009, 15:52 | |
| Buna ziua! Am deschis prisaca! La mine ninge linistit. Masina mea aluneca ca pe gheata. Mokonje nu are nici scoala nici balet ( dar i-am dat de lucru exercitii de matematica....hmmm oare o sa le faca? ) Patroana e bolnava, poate nu vine si mai stau si io pe computer. Usa de la intrare a fost izbita cu ceva, ambele panouri de geam sparte. Phil, ginerele idiot o sa mearga sa cumpere altele. Jorge, omul la de toate ( Puerto Rico ) da cu aspiratorul si-l besteleste pe Phil ! Sadif ( Bosnia ) s-a prezentat la timp, n-a vrut cafea, o facem mai tarziu | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 28 Ian 2009, 17:13 | |
| - zuum a scris:
- Buna ziua! Am deschis prisaca!
La mine ninge linistit. Masina mea aluneca ca pe gheata. Mokonje nu are nici scoala nici balet ( dar i-am dat de lucru exercitii de matematica....hmmm oare o sa le faca? ) Patroana e bolnava, poate nu vine si mai stau si io pe computer. Usa de la intrare a fost izbita cu ceva, ambele panouri de geam sparte. Phil, ginerele idiot o sa mearga sa cumpere altele. Jorge, omul la de toate ( Puerto Rico ) da cu aspiratorul si-l besteleste pe Phil ! Sadif ( Bosnia ) s-a prezentat la timp, n-a vrut cafea, o facem mai tarziu Prisaca se umple de zumzet... Tu ai deschis prisaca, iar eu in timpul ala m-am mutat de la servici, acasa... La mine in Nasaud e cald, 8-9 grade si ploua... Sa ai o zi usoara! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM | |
| |
|
| |
| LA PRISACA LUI ZUUM | |
|