LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
google curiozitati nicuvar comment-143 1 Popasul problema internet reclame romana mediu muzica_traditionala brasov CPSF efremovivanantonovici taieri 23 sibiu humanitas istorie padure Limba drumetie politica 1918 Fantasy
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 I_vote_lcapLA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 I_voting_barLA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 I_vote_rcap 
Emil Condor
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 I_vote_lcapLA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 I_voting_barLA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

LA PRISACA LUI ZUUM

In jos 
+18
dolion
Ciprian
Karima
Layla
cactus
ostrovna
yzzy
nicuvar
bulache
Mihai LEONTE
Anahoret
abba
aurora
Emil Condor
zaraza26
Administrator
zuum
abbilbal
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28  Urmatorul
AutorMesaj
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 Empty
MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyMier 28 Ian 2009, 17:38

Oooo am ramas singur! Unde sunteti?
Aici nu-i tipenie. Sefa e bolnava, ginerele nici macar n-a sunat, zapadacreste vazand cu ochii, ala de curata zapada cu masina n-a aparut, in apartamentul C1 nu e lumina iar in B3 s-a infundat toaleta.....ce sa va mai spun?
Timpu trece, leafa merge!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyMier 28 Ian 2009, 18:29

zuum a scris:
Oooo am ramas singur! Unde sunteti?
Aici nu-i tipenie. Sefa e bolnava, ginerele nici macar n-a sunat, zapadacreste vazand cu ochii, ala de curata zapada cu masina n-a aparut, in apartamentul C1 nu e lumina iar in B3 s-a infundat toaleta.....ce sa va mai spun?
Timpu trece, leafa merge!

Singurul zumzet care-l aud o fi de la ventilator? Sau de la aerul conditionat?...
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyMier 28 Ian 2009, 23:29

zaraza26 a scris:
zuum a scris:
La mine ninge linistit. Suspect
La mine in Nasaud e cald, 8-9 grade si ploua...
Tu chiar vrei să ne vezi plângând? Sad 8-9 grade cu plus?! Sad

Pe-aici, nu se mai opreste din nins; avem peste 20 cm de zăpadă căzută în ultimele 24 de ore - ora si centimetrul! Iar semne mai bune nu se întrevăd pentru următoarele zile.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyJoi 29 Ian 2009, 09:00

Emil Condor a scris:
zaraza26 a scris:
zuum a scris:
La mine ninge linistit. Suspect
La mine in Nasaud e cald, 8-9 grade si ploua...
Tu chiar vrei să ne vezi plângând? Sad 8-9 grade cu plus?! Sad

Pe-aici, nu se mai opreste din nins; avem peste 20 cm de zăpadă căzută în ultimele 24 de ore - ora si centimetrul! Iar semne mai bune nu se întrevăd pentru următoarele zile.

Eu incep sa stiu ce simt africanii care n-au vazut niciodata zapada. Ma gandesc cum era pana acum trei ani cand se aduna ninsoarea si puteam face mici pesteri in zapada. Acuma nu mai avem parte decat de zapada putina si pufoasa, si aia din cand in cand, de doua-trei ani pe an. Prognoza anunta insa ninsori. Totusi, e inca ianuarie... N-o mancat lupul iarna! oh da!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyJoi 29 Ian 2009, 15:32

zaraza26 a scris:
Eu incep sa stiu ce simt africanii care n-au vazut niciodata zapada. Ma gandesc cum era pana acum trei ani cand se aduna ninsoarea si puteam face mici pesteri in zapada. Acuma nu mai avem parte decat de zapada putina si pufoasa, si aia din cand in cand, de doua-trei ani pe an. Prognoza anunta insa ninsori. Totusi, e inca ianuarie... N-o mancat lupul iarna! oh da!

Africanii mei pur si simplu nu stiu cum sa se imbrace. N-au chestia aia ca 'e frig afara' si trebuie sa-mi pun sosete groase in ghete! De fiecare data o intorc pe Mokonje inapoi sa-si ia cizmele fiindca vine pe zapada in slapi ! Ca sa nu mai zic ca poarta hainele de vara pe sub canadiana cu cea mai mare dezinvoltura. Ti-e frig Mokonje ? Da. Si ce faci? Habar n-are, dardaie!
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyJoi 29 Ian 2009, 15:46

zuum a scris:
zaraza26 a scris:

Africanii mei pur si simplu nu stiu cum sa se imbrace. N-au chestia aia ca 'e frig afara' si trebuie sa-mi pun sosete groase in ghete! De fiecare data o intorc pe Mokonje inapoi sa-si ia cizmele fiindca vine pe zapada in slapi ! Ca sa nu mai zic ca poarta hainele de vara pe sub canadiana cu cea mai mare dezinvoltura. Ti-e frig Mokonje ? Da. Si ce faci? Habar n-are, dardaie!

Interesant efect are lipsa acestei obisnuinte!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyJoi 29 Ian 2009, 16:55

zaraza26 a scris:
Interesant efect are lipsa acestei obisnuinte!

Nici nu ne dam seama ca suntem un rezultat al culturii in care traim si suntem formati
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyJoi 29 Ian 2009, 18:31

Ciudată vreme! De la Ploieşti şi până la Sibiu plouă peste tot. Doar la Predeal a fost niscai zăpadă.
La meteo spune că la sfârşit de săptămână o să se răcească din nou vremea pentru vreo două zile.

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyJoi 29 Ian 2009, 18:35

Anahoret a scris:
Ciudată vreme! De la Ploieşti şi până la Sibiu plouă peste tot. Doar la Predeal a fost niscai zăpadă.
La meteo spune că la sfârşit de săptămână o să se răcească din nou vremea pentru vreo două zile.

...pentru vreo doua zile? E si bine, e si rau...
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptySam 31 Ian 2009, 23:52

Ora 5 PM. Am tras un pui de somn. Am facut o groaza de trburi azi. As vrea sa vorbesc cu voi o multime de lucruri dar...ca sa ma duc la fiecare usa si sa bat...mi-e lene! In plus ca sa discut ce m-ar interesa ar trebui sa deschid 10 topicuri si...mi-e lene asa ca...renunt! Pacat! Ma duc sa mai fac un joc din ala idiot cu pietre pretioase!
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyDum 01 Feb 2009, 00:18

zuum a scris:
Ora 5 PM. Am tras un pui de somn. Am facut o groaza de trburi azi. As vrea sa vorbesc cu voi o multime de lucruri dar...ca sa ma duc la fiecare usa si sa bat...mi-e lene! In plus ca sa discut ce m-ar interesa ar trebui sa deschid 10 topicuri si...mi-e lene asa ca...renunt! Pacat! Ma duc sa mai fac un joc din ala idiot cu pietre pretioase!

imi pare rau ca nu vrei sa vrb cu noi... de ce trebe sa deschizi zece usi? spuenaici tot ce vrei sa vrb si noi te gasim aici!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyDum 01 Feb 2009, 00:23

Aurora are dreptate: la Popasul tău porti purta discutiile dorite.
Nu trebuie să umbli niciunde si nici să deschizi noi topicuri!!!

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyDum 01 Feb 2009, 07:07

Mai fac si io figuri, ca orice om! :joker:
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyDum 01 Feb 2009, 18:17

Sa fiti cuminti pana ma intorc! Va las acum pana deseara. I-am invitat la masa pe Blessing si Ma Cora, unchiul si bunica celor doi "pupili" ai nostru Vyrus si Mokonje, ca sa discutam...fapte si planuri!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyDum 01 Feb 2009, 18:33

Gândeam la munca ce o depune Zuum cu alti copii: este ceva de apreciat!
Am avut si eu răbdare în cresterea copiilor dar la o anumită vârstă se termină si acea răbdare. E lăudabil cum Zuum poate să crească si să educe copii la vârsta pe care o are. Felicitări, omule! Sincer spun: nu te invidiez. Tot ce faci tu, necesită nu doar răbdare ci si timp, bani, muncă multă si... dragoste. Sincere felicitări!

Să aveti un timp plăcut împreună! (O tii numa' în chefuri!)

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyDum 01 Feb 2009, 21:41

Emil Condor a scris:
Gândeam la munca ce o depune Zuum cu alti copii: este ceva de apreciat!
Am avut si eu răbdare în cresterea copiilor dar la o anumită vârstă se termină si acea răbdare. E lăudabil cum Zuum poate să crească si să educe copii la vârsta pe care o are. Felicitări, omule! Sincer spun: nu te invidiez. Tot ce faci tu, necesită nu doar răbdare ci si timp, bani, muncă multă si... dragoste. Sincere felicitări!

Să aveti un timp plăcut împreună! (O tii numa' în chefuri!)

Stai bre, da cati ani imi dai ?

N-au sosit inca, mai am un pic!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyDum 01 Feb 2009, 21:44

Initial, la Ziare îti dădeam, aproximativ 5 ani mai putin ca mine dar din discutiile purtate de tine cu Abba, aici, despre perioada când ai fost la Facultate, am dedus că esti "mai ruginit" ca mine (sic!). Laughing Gresesc? Hai că nu ai 35-40! Si dacă îi ai, multi înainte, oricum. smile

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyLun 02 Feb 2009, 07:00

Emil Condor a scris:
Initial, la Ziare îti dădeam, aproximativ 5 ani mai putin ca mine dar din discutiile purtate de tine cu Abba, aici, despre perioada când ai fost la Facultate, am dedus că esti "mai ruginit" ca mine (sic!). Laughing Gresesc? Hai că nu ai 35-40! Si dacă îi ai, multi înainte, oricum. smile

Of, Emile, spiritul conteaza nu buletinul!

Deci, i-am avut la masa pe toti ( mai putin fata cea mare, Patience) unchiul Blessing, Mama Cora, Cyrus si Mokonje.
Bietul Cyrus are pentru maine adresa ( am uitat termenul in romaneste) pe care procurorul o face juratilor in cazul Oamnei si Soareci ! Mi se pare ca 'pledoarie' este doar a apararii!
A facut-o singur pe cateva foi, a conspectat din materialul pe care i l-am dat eu, uimitor stie toata cartea foarte bine. Asa ca eu i-am scris-o in word ca ne-ar fi luat toata noaptea.
La masa am avut cateva antreuri, o supa de coconut tailandeza, o pulpa de porc la cuptor cu soriciul pe ea , cartofi la cuptor, salata - Zuuma a stat in bucatarie toata ziua de ieri. Au mancat de s-au ghiftuit, le-am dat si in plasa pentru maine. Discutiile au fost excelente. I-am luat la analiza pe fiecare. Bietul Cyrus nu are de ales decat sa mearga in tabara la vara si in programul de 1 luna de la scoala. Blessing i-a facut sa-si ia angajamentul ca respecta tot ceea ce le vom da noi -in plus, de invatat. Ma Cora si-a exprimat dorinta sa o luam pe Mokonje in Romania macar 1 an! Laughing
Daca l-ati cunoaste pe Blessing ati avea o revelatie. Este frumos, bine facut si foarte elocvent in exprimare. E bisericos ( n-as putea spune ce , o biserica protestanta) si vrea sa ajunga pastor. E uimitor ce bine gaseste cuvintele pentru a se ruga. La masa l-am rugat sa faca o rugaciune inainte de a incepe sa mancam si printre altele a spus ".....make us enjoy also the food of our spirit..." ceva de genul asta....foarte sensibil!
La urma iar ne-am rugat si i-a facut pe Mokonje si pe Cyrus sa faca rugaciunile....ii creste foarte frumos si are numai 25 de ani si toata responsabilitatea casei si a copiilor asupra lui!
Mokonje a vrut sa ramana si sa doarma la noi ....deci maine trebuie sa ma scol mai devreme.
Tot maine am si intalnire cu profesorii la scoala lui Cyrus sa vedem cum merge.

Aaaaa ceva nostim, acum Cyrus are alt proiect. Luna internationala! El a cazut sa fie Irish!!!! alien
Deci face o poveste a unui irlandez(el) care trece prin perioada marii crize si emigreaza in America. La prezentare tre sa se imbrace in verde si chiar sa si danseze un ans irlandez.
Pe mine ma umfla rasul dar am vazut cat de serios e si m-am stapanit.
Scoala lui la vara pune in scena un "music hall" si l-am obligat sa se inscrie. A participat si altadata si a fost excelent. El nu e incantat de loc. De ce ? Fiindca zice el, atunci cand a mai participat a vazut cat de rasisti sunt ceilalti copii (albi) care nu veneau sa manace la masa lui si a varului lui. Am sa ma duc la scoala sa vorbesc cu directoarea....

Asta seara am vizionat jumate din My Fair Lady cu Mokonje.......maaaaaai sa fie! Cand se termina cantecul...ea deja stia vorbele! La inceput a zis "oh, another boring movie?" Alt film plicticos? Dar dupa aia a captivat-o......
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyLun 02 Feb 2009, 09:13

Citat :
Deci, i-am avut la masa pe toti

Si iata, ai mai pus o caramida la educatia celor doi!

Cred si eu ca a captivat-o... S-a identificat cu my fair lady. Si mie mi-a placut filmul foarte mult. Nu e profund, dar viata mai trebuie si traita, nu numai gandita.

Ultima editare efectuata de catre zaraza26 in Lun 02 Feb 2009, 09:15, editata de 1 ori
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyLun 02 Feb 2009, 09:15

zuum a scris:
La inceput a zis "oh, another boring movie?" Alt film plicticos? Dar dupa aia a captivat-o......
Era culmea să n-o captiveze! Very Happy

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyLun 02 Feb 2009, 09:17

Anahoret a scris:
Era culmea să n-o captiveze! Very Happy

LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 876722 Mesajul de mai sus a aparut inaintea celui al meu. Eu i-am dat bun de trimis, cand programul m-a anuntat ca mai aparuse un mesaj!! Wink
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyLun 02 Feb 2009, 09:18

Butonari din toate ţările uniţi-vă! Laughing Laughing Laughing
La fel şi la mine!

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyLun 02 Feb 2009, 09:19

Anahoret a scris:
Butonari din toate ţările uniţi-vă! Laughing Laughing Laughing
La fel şi la mine!

Deci calculatorul a avut de facut o alegere dificila. Dar cred ca Anahoret nu s-a suparat ca a fost lasat pe locul doi! hug
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyLun 02 Feb 2009, 09:21

Ladies first! Very Happy

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 EmptyLun 02 Feb 2009, 09:25

Anahoret a scris:
Ladies first! Very Happy

Da, era sa lansez ipoteza ca dumnealui calculatorul are in program aceasta departajare. oh da!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 10 Empty

Sus In jos

LA PRISACA LUI ZUUM
Sus 
Pagina 10 din 28Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 19 ... 28  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Incalcite de-ale lui Zuum
» Propuneri de AVATAR
» Zuum si Zuuma in vacanta

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZUUM-
Mergi direct la: