| LA PRISACA LUI ZUUM | |
|
+18dolion Ciprian Karima Layla cactus ostrovna yzzy nicuvar bulache Mihai LEONTE Anahoret abba aurora Emil Condor zaraza26 Administrator zuum abbilbal 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 02 Feb 2009, 16:04 | |
| - Anahoret a scris:
- zuum a scris:
- La inceput a zis "oh, another boring movie?" Alt film plicticos? Dar dupa aia a captivat-o......
Era culmea să n-o captiveze! Sa-ti spun drept nu merge asa usor. Copiii astia nu sunt crescuti in spirit "vestic" ! Nimic din ce noi consideram ca e BAZA unei educatii ( cultura generala) nu are rezonanta ( imediata ) inconstiinta lor. Muzica gen 'My Fair Lady' este un fel de "zgomot" placut...demulte ori , zic ei, plictisitor. Muzica rap si folk a prins imediat ( desigur uitatul la TV ajuta!). Cand ii aveam pe toti 30 de negri mititei proaspat veniti din Africa a fost un chin sa-i tin pe scaun in fata desenelor animate clasice...a trecut multa vreme pana sa "participe" si sa urmareasca cu interes ce se petrecea pe ecran Va spun ca stateam in spatele lor si le tineam capul locului sa nu se mai miste atat...! | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 02 Feb 2009, 18:13 | |
| Probabil că muzica rap şi folk a prins pentru că este ritmată şi mai apropiată de ritmurile muzicii lor. Adică este mai "de acasă". _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 02 Feb 2009, 18:29 | |
| - Anahoret a scris:
- Probabil că muzica rap şi folk a prins pentru că este ritmată şi mai apropiată de ritmurile muzicii lor. Adică este mai "de acasă".
Cam asa...de la Ei de acasa! Cyrus face niste ritmuri fantastice...tot timpul. Bate cu degetele in masa, in scaune in ce nimereste...se batzaie non-stop! Mokonje inschimb....face balet ! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 04 Feb 2009, 04:53 | |
| Mai dialogăm mâine, Zuum. Noapte bună! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 04 Feb 2009, 11:35 | |
| Oare nu le-ar placea "Poveste din Cartierul de Vest"?
Si "Cartea Junglei"?
Inteleg ca "romantiosi" nu sunt! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mar 10 Feb 2009, 04:12 | |
| Salutare Zuumule, pe unde mai eşti şi pe unde mai umblii ? | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 15 Mar 2009, 19:18 | |
| - abbilbal a scris:
- Salutare Zuumule, pe unde mai eşti şi pe unde mai umblii ?
Buna, buna, sunt aici! Va citesc cu regularitate. Dar n-am prea avut ce sa spun. Voi reveni cand e momentul | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 15 Mar 2009, 19:21 | |
| Good to see you, man! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 15 Mar 2009, 19:57 | |
| Salut Zuum! Ce-ţi mai fac elevii? Mai scrie şi tu, nu fii egoist! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 15 Mar 2009, 20:47 | |
| - zuum a scris:
- abbilbal a scris:
- Salutare Zuumule, pe unde mai eşti şi pe unde mai umblii ?
Buna, buna, sunt aici! Va citesc cu regularitate. Dar n-am prea avut ce sa spun. Voi reveni cand e momentul Vine si pe-acolo primavara? Se bucura Mokonje si Cyrus? | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 16 Mar 2009, 06:58 | |
| Pe 8 februarie am fost invitati la "dedicarea" unui prunc, respectiv noua verisoara a lui Mokonje si Cyrus. Diferenta dintre prunc si sora cea mare este de 24 de ani! Interesant ritual! Totul a decurs ca un botez fara apa! Au urmat....scoaterea de duhuri rele cu trantiri pe jos si spasme, bolboroseala in limbi cu palme si pumni date in aer si o multime de cantece si dansuri antrenante! Cheta s-a facut de vreo 5 ori, in numele tatalui al fiului al sfantului duh si al altora....tot atat de importanti! Mare e gradina Domnului ! | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 16 Mar 2009, 10:50 | |
| - zuum a scris:
- Pe 8 februarie am fost invitati la "dedicarea" unui prunc, respectiv noua verisoara a lui Mokonje si Cyrus. Diferenta dintre prunc si sora cea mare este de 24 de ani! Interesant ritual! Totul a decurs ca un botez fara apa! Au urmat....scoaterea de duhuri rele cu trantiri pe jos si spasme, bolboroseala in limbi cu palme si pumni date in aer si o multime de cantece si dansuri antrenante!
Cheta s-a facut de vreo 5 ori, in numele tatalui al fiului al sfantului duh si al altora....tot atat de importanti! Mare e gradina Domnului ! Mare e gradina Domnului! si ca sa nu ratezi ceva, trebuie sa te invarti prin ea de cel putin 5 ori! | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 16 Mar 2009, 14:34 | |
| - zaraza26 a scris:
- Mare e gradina Domnului! si ca sa nu ratezi ceva, trebuie sa te invarti prin ea de cel putin 5 ori!
Le-am spus ca tot la fel se face si la noi botezul doar ca folosim apa. Au sarit cativa in sus ca asta nu e botez! Pai aia ce e tot e ceva si nu l-a intrebat nimeni pe bebe daca vrea sa fie obiectul unui ritual! | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 16 Mar 2009, 16:14 | |
| - zuum a scris:
- Pe 8 februarie am fost invitati la "dedicarea" unui prunc, respectiv noua verisoara a lui Mokonje si Cyrus. Diferenta dintre prunc si sora cea mare este de 24 de ani! Interesant ritual! Totul a decurs ca un botez fara apa! Au urmat....scoaterea de duhuri rele cu trantiri pe jos si spasme, bolboroseala in limbi cu palme si pumni date in aer si o multime de cantece si dansuri antrenante!
Cheta s-a facut de vreo 5 ori, in numele tatalui al fiului al sfantului duh si al altora....tot atat de importanti! Mare e gradina Domnului ! asa este ritualul traditional? sau ca sa scoata bani mai multi? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 16 Mar 2009, 16:16 | |
| - zuum a scris:
- zaraza26 a scris:
- Mare e gradina Domnului! si ca sa nu ratezi ceva, trebuie sa te invarti prin ea de cel putin 5 ori!
Le-am spus ca tot la fel se face si la noi botezul doar ca folosim apa. Au sarit cativa in sus ca asta nu e botez! Pai aia ce e tot e ceva si nu l-a intrebat nimeni pe bebe daca vrea sa fie obiectul unui ritual! daca nu-i botez, atunci cui "dedica" pruncul? sau poate o fi un fel de "cunostinta" a pruncului cu rudele, cu musafirii, un fel de "prezentare", "introducere" in societate _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 16 Mar 2009, 18:43 | |
| | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 18 Mar 2009, 05:40 | |
| Azi la noi s-a sarbatorit Sf Patick, sfantul irlandezilor, catolici ultra convinsi! Am sarbatorit si noi o zi de nastere! cu aceasta ocazie ne-am dus glontz la restaurantul afgan de shish kebab! | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 18 Mar 2009, 05:51 | |
| Te salut Zuum, Peste tot în lumea asta sunt tradiţii şi tradiţii, care de care mai interesante. Aşa cum nouă ni se pare nostim ce fac unii şi alţii la cununii, botezuri şi înmormântări, tot aşa şi lor li se pare nostim ce facem noi. Fiecare cult religios îşi are ritualuri specifice, fiecare considerându-l pe al lui mai bun decît celelalte. Dar în fiecare clţişor al acestei lumi există convingerea că trebuie făcut ceva pentru înduplecarea divinităţii să ocrotească pe om şi sufletul acestuia.
Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mier 18 Mar 2009, 06:02, editata de 1 ori | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 18 Mar 2009, 05:54 | |
| - abbilbal a scris:
- Te salut Zuum,
Peste tot în lumea asta sunt tradiţii şi tradiţii, care de care mai interesante. Aşa cum nouă ni se pare nostim ce fac unii şi alţii la cununii, botezuri şi înmormântări, tot aşa şi lor li se pare nostim ce facem noi. Fiecare cult religios îşi are ritualuri specifice, fiecare considerându-l pe al lui mai bun decît celelalte. Nu-i asa ca traim ca intr-o mare familie? In care unii n-au somn si altii sforaie de se zdruncina paretii | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 18 Mar 2009, 06:03 | |
| | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 18 Mar 2009, 10:08 | |
| De exemplu eu sunt ortodoxa sotul catolic fetele le-am botezat la catolici ,si eu am ramas ortodoxa si uite ce mari sunt | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 19 Mar 2009, 04:22 | |
| - ostrovna a scris:
- De exemplu eu sunt ortodoxa sotul catolic fetele le-am botezat la catolici ,si eu am ramas
ortodoxa si uite ce mari sunt Sa-ti traiasa ostrovna! Am eu asa o impresie ca ar fi aratat tot la fel chiar daca nu erau botezate! | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 26 Mar 2009, 12:38 | |
| - zuum a scris:
- ostrovna a scris:
- De exemplu eu sunt ortodoxa sotul catolic fetele le-am botezat la catolici ,si eu am ramas
ortodoxa si uite ce mari sunt Sa-ti traiasa ostrovna! Am eu asa o impresie ca ar fi aratat tot la fel chiar daca nu erau botezate! Da ,dar eu fata ascultatoare am facut tot ce mi-a dictat soacra mea:) | |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 26 Mar 2009, 14:20 | |
| - ostrovna a scris:
- Da ,dar eu fata ascultatoare am facut tot ce mi-a dictat soacra mea:)
Pai cum ostrovna? Ai botezat ca asa a zis soacra? | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 26 Mar 2009, 14:23 | |
| - zuum a scris:
- ostrovna a scris:
- Da ,dar eu fata ascultatoare am facut tot ce mi-a dictat soacra mea:)
Pai cum ostrovna? Ai botezat ca asa a zis soacra? I-a botezat la romano-catolici...ca de botezat oricum ii boteza, dar ar fi ales la ortodocsi... | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM | |
| |
|
| |
| LA PRISACA LUI ZUUM | |
|