LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Fantasy padure curiozitati nicuvar istorie comment-143 1 sibiu muzica_traditionala 23 humanitas efremovivanantonovici Limba CPSF mediu politica Popasul problema taieri drumetie 1918 brasov internet romana google reclame
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 I_vote_lcapLA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 I_voting_barLA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 I_vote_rcap 
Emil Condor
LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 I_vote_lcapLA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 I_voting_barLA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

LA PRISACA LUI ZUUM

In jos 
+18
dolion
Ciprian
Karima
Layla
cactus
ostrovna
yzzy
nicuvar
bulache
Mihai LEONTE
Anahoret
abba
aurora
Emil Condor
zaraza26
Administrator
zuum
abbilbal
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28  Urmatorul
AutorMesaj
zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 Empty
MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyLun 02 Feb 2009, 16:04

Anahoret a scris:
zuum a scris:
La inceput a zis "oh, another boring movie?" Alt film plicticos? Dar dupa aia a captivat-o......
Era culmea să n-o captiveze! Very Happy

Sa-ti spun drept nu merge asa usor. Copiii astia nu sunt crescuti in spirit "vestic" ! Nimic din ce noi consideram ca e BAZA unei educatii ( cultura generala) nu are rezonanta ( imediata ) inconstiinta lor.
Muzica gen 'My Fair Lady' este un fel de "zgomot" placut...demulte ori , zic ei, plictisitor. Muzica rap si folk a prins imediat ( desigur uitatul la TV ajuta!).
Cand ii aveam pe toti 30 de negri mititei proaspat veniti din Africa a fost un chin sa-i tin pe scaun in fata desenelor animate clasice...a trecut multa vreme pana sa "participe" si sa urmareasca cu interes ce se petrecea pe ecran Va spun ca stateam in spatele lor si le tineam capul locului sa nu se mai miste atat...! Very Happy
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyLun 02 Feb 2009, 18:13

Probabil că muzica rap şi folk a prins pentru că este ritmată şi mai apropiată de ritmurile muzicii lor. Adică este mai "de acasă".

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyLun 02 Feb 2009, 18:29

Anahoret a scris:
Probabil că muzica rap şi folk a prins pentru că este ritmată şi mai apropiată de ritmurile muzicii lor. Adică este mai "de acasă".

Cam asa...de la Ei de acasa! Laughing Cyrus face niste ritmuri fantastice...tot timpul. Bate cu degetele in masa, in scaune in ce nimereste...se batzaie non-stop! Mokonje inschimb....face balet !
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyMier 04 Feb 2009, 04:53

Mai dialogăm mâine, Zuum. Noapte bună!

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyMier 04 Feb 2009, 11:35

Oare nu le-ar placea "Poveste din Cartierul de Vest"?

Si "Cartea Junglei"?

Inteleg ca "romantiosi" nu sunt!

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyMar 10 Feb 2009, 04:12

Salutare Zuumule, pe unde mai eşti şi pe unde mai umblii ?

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyDum 15 Mar 2009, 19:18

abbilbal a scris:

Buna, buna, sunt aici! Va citesc cu regularitate. Dar n-am prea avut ce sa spun.
Voi reveni cand e momentul
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyDum 15 Mar 2009, 19:21

Good to see you, man!

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyDum 15 Mar 2009, 19:57

Salut Zuum! LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 84
Ce-ţi mai fac elevii? Mai scrie şi tu, nu fii egoist!

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyDum 15 Mar 2009, 20:47

zuum a scris:
abbilbal a scris:

Buna, buna, sunt aici! Va citesc cu regularitate. Dar n-am prea avut ce sa spun.
Voi reveni cand e momentul

Vine si pe-acolo primavara? Wink Se bucura Mokonje si Cyrus?
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyLun 16 Mar 2009, 06:58

Pe 8 februarie am fost invitati la "dedicarea" unui prunc, respectiv noua verisoara a lui Mokonje si Cyrus. Diferenta dintre prunc si sora cea mare este de 24 de ani! Interesant ritual! Totul a decurs ca un botez fara apa! Au urmat....scoaterea de duhuri rele cu trantiri pe jos si spasme, bolboroseala in limbi cu palme si pumni date in aer si o multime de cantece si dansuri antrenante!
Cheta s-a facut de vreo 5 ori, in numele tatalui al fiului al sfantului duh si al altora....tot atat de importanti! Mare e gradina Domnului !
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyLun 16 Mar 2009, 10:50

zuum a scris:
Pe 8 februarie am fost invitati la "dedicarea" unui prunc, respectiv noua verisoara a lui Mokonje si Cyrus. Diferenta dintre prunc si sora cea mare este de 24 de ani! Interesant ritual! Totul a decurs ca un botez fara apa! Au urmat....scoaterea de duhuri rele cu trantiri pe jos si spasme, bolboroseala in limbi cu palme si pumni date in aer si o multime de cantece si dansuri antrenante!
Cheta s-a facut de vreo 5 ori, in numele tatalui al fiului al sfantului duh si al altora....tot atat de importanti! Mare e gradina Domnului !

Mare e gradina Domnului! si ca sa nu ratezi ceva, trebuie sa te invarti prin ea de cel putin 5 ori! oh da!
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyLun 16 Mar 2009, 14:34

zaraza26 a scris:
Mare e gradina Domnului! si ca sa nu ratezi ceva, trebuie sa te invarti prin ea de cel putin 5 ori! oh da!
Le-am spus ca tot la fel se face si la noi botezul doar ca folosim apa. Au sarit cativa in sus ca asta nu e botez! Pai aia ce e tot e ceva si nu l-a intrebat nimeni pe bebe daca vrea sa fie obiectul unui ritual!
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyLun 16 Mar 2009, 16:14

zuum a scris:

asa este ritualul traditional? sau ca sa scoata bani mai multi?

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyLun 16 Mar 2009, 16:16

zuum a scris:
zaraza26 a scris:
Le-am spus ca tot la fel se face si la noi botezul doar ca folosim apa. Au sarit cativa in sus ca asta nu e botez! Pai aia ce e tot e ceva si nu l-a intrebat nimeni pe bebe daca vrea sa fie obiectul unui ritual!

daca nu-i botez, atunci cui "dedica" pruncul?

sau poate o fi un fel de "cunostinta" a pruncului cu rudele, cu musafirii, un fel de "prezentare", "introducere" in societate angel

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyLun 16 Mar 2009, 18:43

aurora a scris:
zuum a scris:
zaraza26 a scris:
daca nu-i botez, atunci cui "dedica" pruncul?sau poate o fi un fel de "cunostinta" a pruncului cu rudele, cu musafirii, un fel de "prezentare", "introducere" in societate angel

Pruncul are nasa cu aceleasi functii pe care le au si nasii la noi. Dupa aia, pruncul este tinut in brate de pastor si binecuvantat. Se spun multe rugaciuni. Pruncul se unge cu ulei pe frunte si toata lumea il binecuvanteaza tinand mainile deasupra. I se da numele "cutare" cu aceasta ocazie. Ei zic "dedicare" adica primirea numelui dar zic si "increstinare" ! Nu prea inteleg cum e asta? Cum il "increstinezi" daca nu-l botezi...si de ce are nasa? scratch
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyMier 18 Mar 2009, 05:40

Azi la noi s-a sarbatorit Sf Patick, sfantul irlandezilor, catolici ultra convinsi!
Am sarbatorit si noi o zi de nastere! cu aceasta ocazie ne-am dus glontz la restaurantul afgan de shish kebab!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyMier 18 Mar 2009, 05:51

Te salut Zuum,
Peste tot în lumea asta sunt tradiţii şi tradiţii, care de care mai interesante. Aşa cum nouă ni se pare nostim ce fac unii şi alţii la cununii, botezuri şi înmormântări, tot aşa şi lor li se pare nostim ce facem noi. Fiecare cult religios îşi are ritualuri specifice, fiecare considerându-l pe al lui mai bun decît celelalte. Dar în fiecare clţişor al acestei lumi există convingerea că trebuie făcut ceva pentru înduplecarea divinităţii să ocrotească pe om şi sufletul acestuia.

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Mier 18 Mar 2009, 06:02, editata de 1 ori
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyMier 18 Mar 2009, 05:54

abbilbal a scris:
Te salut Zuum,
Peste tot în lumea asta sunt tradiţii şi tradiţii, care de care mai interesante. Aşa cum nouă ni se pare nostim ce fac unii şi alţii la cununii, botezuri şi înmormântări, tot aşa şi lor li se pare nostim ce facem noi. Fiecare cult religios îşi are ritualuri specifice, fiecare considerându-l pe al lui mai bun decît celelalte.

Nu-i asa ca traim ca intr-o mare familie?

In care unii n-au somn si altii sforaie de se zdruncina paretii
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyMier 18 Mar 2009, 06:03

Aşa este.

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyMier 18 Mar 2009, 10:08

De exemplu eu sunt ortodoxa sotul catolic fetele le-am botezat la catolici ,si eu am ramas

ortodoxa si uite ce mari suntLA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 Collage14.th
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyJoi 19 Mar 2009, 04:22

ostrovna a scris:
De exemplu eu sunt ortodoxa sotul catolic fetele le-am botezat la catolici ,si eu am ramas

ortodoxa si uite ce mari sunt

Sa-ti traiasa ostrovna! Am eu asa o impresie ca ar fi aratat tot la fel chiar daca nu erau botezate!
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyJoi 26 Mar 2009, 12:38

zuum a scris:
ostrovna a scris:

ortodoxa si uite ce mari sunt

Sa-ti traiasa ostrovna! Am eu asa o impresie ca ar fi aratat tot la fel chiar daca nu erau botezate!

Da ,dar eu fata ascultatoare am facut tot ce mi-a dictat soacra mea:)
Sus In jos
zuum

zuum

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyJoi 26 Mar 2009, 14:20

ostrovna a scris:
Pai cum ostrovna? Ai botezat ca asa a zis soacra?
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 EmptyJoi 26 Mar 2009, 14:23

zuum a scris:
ostrovna a scris:
Pai cum ostrovna? Ai botezat ca asa a zis soacra?

I-a botezat la romano-catolici...ca de botezat oricum ii boteza, dar ar fi ales la ortodocsi...
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM   LA PRISACA LUI ZUUM - Pagina 11 Empty

Sus In jos

LA PRISACA LUI ZUUM
Sus 
Pagina 11 din 28Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 19 ... 28  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Incalcite de-ale lui Zuum
» Propuneri de AVATAR
» Zuum si Zuuma in vacanta

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ZUUM-
Mergi direct la: