Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 07 Ian 2009, 19:37
zuum a scris:
Mihai LEONTE a scris:
Draga Zuum, Termenul de ,,stup" poate fi considerat stupid! Frumos ar fi dupa tot ce am citit pe aici sa-i zici; Prisaca lui Zuum.
Sa stii ca PRISACA suna mai bine! Nu fiindca as face legatura dintre "stup" si "stupid"...romanii nu prea spun "stupid" ei spun prost sau batut in cap ! Prisaca este mai poetic.....da Emile..." La Prisaca lui Zuum " e mai frumos !
Subscriu!
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 11 Ian 2009, 19:46
De cateva zile, poate 10 , vad ca nu se toaca pe forumul asta decat perestroici....ma retrag ...de plictiseala...
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 11 Ian 2009, 19:57
Ai dreptate, Zuum!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 12 Ian 2009, 15:02
zuum a scris:
De cateva zile, poate 10 , vad ca nu se toaca pe forumul asta decat perestroici....ma retrag ...de plictiseala...
Tare-as vrea niste discutii lejere, relaxante, dar si interesante...Dar colac peste pupaza, in week-end iar am ramas in urma cu mesajele din cauza internetului de acasa. Iar azi am avut la servici o zi aglomerata... Trag tare sa ajung la zi cu mesajele.
Numarul mesajelor : 616 Data de inscriere : 18/10/2008
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 12 Ian 2009, 16:27
zuum a scris:
Ce ai vrea?Certuri si nentelegeri pe tema credintei?La stiinta nu va bagati,unde poate fi firul despicat in patru.
zuum
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 14 Ian 2009, 15:41
Neata! Saptamana asta fac "curatarea rinichilor". Nu se consuma NIMIC solid. Doar ceaiuri speciale, zeama de la supa de legume ( fara condimente) si sucuri proaspete de fruncte. E a treia zi. All is well! Inca zuumzzai !
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 14 Ian 2009, 15:50
zuum a scris:
Neata! Saptamana asta fac "curatarea rinichilor". Nu se consuma NIMIC solid. Doar ceaiuri speciale, zeama de la supa de legume ( fara condimente) si sucuri proaspete de fruncte. E a treia zi. All is well! Inca zuumzzai !
Felicitari pentru grija aratata organismului. Daca e sanatate, restul le trecem mai usor!
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 14 Ian 2009, 16:04
zaraza26 a scris:
zuum a scris:
Felicitari pentru grija aratata organismului. Daca e sanatate, restul le trecem mai usor!
Doar ca in primul rand noi suntem cei care ne cauzam bolile
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 14 Ian 2009, 21:20
am inteles acum... zumulache, bafta! foarte bine faci!
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 15 Ian 2009, 09:20
zuum a scris:
zaraza26 a scris:
zuum a scris:
Doar ca in primul rand noi suntem cei care ne cauzam bolile
Aici bateam si eu... si cand mai am ocazia...pe aiurea, tot bat saua sa priceapa iapa! Ca unii traiesc ca sa manance...
Numarul mesajelor : 580 Varsta : 83 Localizare : Moldova Noua Romania Data de inscriere : 04/01/2009
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Joi 15 Ian 2009, 11:33
zuum a scris:
*** Draga ZUM, Iti multumesc pentru acceptarea noii denumiri de PRISACA! VOI REVENI!
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 16 Ian 2009, 16:20
A 5 a zi de post ! Azi am voie fructe si legume, nimic gatit . Ma simt excelent. Dimineata nu ma scol cu senzatie de greata, greu sau miros neplacut in gura. Mi-a fost foame dar nu pofta.Peste o saptamana fac si curatarea ficatului.
zaraza26
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 16 Ian 2009, 16:23
zuum a scris:
A 5 a zi de post ! Azi am voie fructe si legume, nimic gatit . Ma simt excelent. Dimineata nu ma scol cu senzatie de greata, greu sau miros neplacut in gura. Mi-a fost foame dar nu pofta.Peste o saptamana fac si curatarea ficatului.
Te invidiez...mai ales acum in anotimpul foarte rece, n-as putea sa fac asta...De cate ori ai mai tinut regimul asta si cat dureaza?
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 16 Ian 2009, 16:37
zaraza26 a scris:
zuum a scris:
Te invidiez...mai ales acum in anotimpul foarte rece, n-as putea sa fac asta...De cate ori ai mai tinut regimul asta si cat dureaza?
Tratamentul este de 5 zile si este pt. curatirea rinichilor de toxine Prima si ultima zi legume si fructe pe langa supa delegume facuta din:ceapa,morcovi,telina,sfecla,cojo cartofi, se arunca legumele fierte se consuma zeama. Dimineata , o cana mare de ceai cu picaturile respective, o cana de zeama de lamaie, lime si ardei iute picaturi in apa plata. Primele 3 zile sunt grele. Acum as putea continua probabil inca 5 zile fara probleme. Voi face pauza o saptamana si dupa aia fac curatirea ficatului.
E prima data. In trecut am mai tinut post , de muuuult cand ne tinea bunica in frau...acum....trai neneaca
zaraza26
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Vin 16 Ian 2009, 16:41
Daca sunt stresata, daca nu ma pot relaxa, nu pot sa traiesc numai cu zeama. Poate, odata, o sa tin un regim mai usor...
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 17 Ian 2009, 07:30
zaraza26 a scris:
Daca sunt stresata, daca nu ma pot relaxa, nu pot sa traiesc numai cu zeama. Poate, odata, o sa tin un regim mai usor...
Poti, poti...nici nu stii ca poti!
Mihai LEONTE
Numarul mesajelor : 580 Varsta : 83 Localizare : Moldova Noua Romania Data de inscriere : 04/01/2009
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 17 Ian 2009, 14:58
M-ati innebunit cu toxinele la rinichi! Bagi acolo vreo 20(douazeci) doze de bere, si se curata si pietrele de moara din rinichi. Sa flamanzesti pentru asta? Eu nu postesc nici vinerea!
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 17 Ian 2009, 15:21
Mihai LEONTE a scris:
M-ati innebunit cu toxinele la rinichi! Bagi acolo vreo 20(douazeci) doze de bere, si se curata si pietrele de moara din rinichi. Sa flamanzesti pentru asta? Eu nu postesc nici vinerea!
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Sam 17 Ian 2009, 15:33
E bine ca mereu să facem o combinatie de alimente pentru că organismul are nevoie de aceea în mod continuu. Nu trebuie să neglijăm deloc, consumul de supe, ceaiuri, legume si fructe. Din categoriile astea, zilnic trebuie să consumăm ceva.
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Dum 18 Ian 2009, 13:01
Da. Si inainte o palinca iar dupa cateva beri. Doar trebuie sa consumam cel putin 2 litri pe zi.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
zuum
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 19 Ian 2009, 10:00
E ora 3 dimineata si eu cu ochii pe pereti. A nins. Langa noi este o clinica dentara care are bani sa plateasca oameni care sa le curete rapid zapada de cum se aseaza pe pamant. Asa ca...au venit. Au pus in functiune o masina de suflat zapada care face un zgomot asurzitor. Degeaba tip eu de la geam, ei isi vad de treaba. Maine il sun pe patron, daca nu adorm cu capul pe birou. Ah, ce nervi am! Mama lor ! Caut un zambaret care-si smulge parul din cap si nu gasesc.
zaraza26
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Lun 19 Ian 2009, 11:11
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 21 Ian 2009, 15:39
A inceput sa se cunoasca apropierea primaverii. Ziua e mai lunga! Ma gandesc cu groaza ca e doar ianuarie si o sa mai avem multe ninsori. Ne rasfatam in caldura. Nu ni s-a intamplat NICIODATA sa dormim cu geamul deschis in toiul iernii!
zaraza26
Subiect: Re: LA PRISACA LUI ZUUM Mier 21 Ian 2009, 15:42
zuum a scris:
A inceput sa se cunoasca apropierea primaverii. Ziua e mai lunga! Ma gandesc cu groaza ca e doar ianuarie si o sa mai avem multe ninsori. Ne rasfatam in caldura. Nu ni s-a intamplat NICIODATA sa dormim cu geamul deschis in toiul iernii!