Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 27 Mar 2009, 23:42
aurora a scris:
Tu de unde, de pe ce site, iei emoticonii astia asa de haiosi?
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Mi l-a dat şi mie Preacinsitul!
_____________________ Free your mind!
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 27 Mar 2009, 23:48
auleuuuuu, ce-mi facusi... iesii fatuca aia si urlaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa la mine de am crezut ca ma da afara din bloc
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 27 Mar 2009, 23:49
asta trebuie sa o instalez? implica ceva? imi modifica ceva? merge numai cu sonor? ca daca mai urla fatuca aia cu amigdalite la mien o data, fac cu nervii
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 27 Mar 2009, 23:53
Şi mie mi s-a întâmplat la fel!
Vezi că ai un buton Download. Ţi se descarcă o bară unde ai şi maimuţoii ăia. Or să ţi se instaleze şi în Messenger, dar acolo nu prea ştiu cum să-i folosesc. Tot Preacinstitul este sursa...
Nu, în bară nu mai urlă. Doar copiezi maimuţoii şi atât. În Messenger mai fac măscări.
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 27 Mar 2009, 23:55
Anahoret a scris:
Şi mie mi s-a întâmplat la fel!
Vezi că ai un buton Download. Ţi se descarcă o bară unde ai şi maimuţoii ăia. Or să ţi se instaleze şi în Messenger, dar acolo nu prea ştiu cum să-i folosesc. Tot Preacinstitul este sursa...
Nu, în bară nu mai urlă. Doar copiezi maimuţoii şi atât. În Messenger mai fac măscări.
am bara aia cu capu de maimuta
mi-e teama sa nu mi se schimbe ceva, daca daonload, ca am mai patit de-astea, de nu m-0am mai stiut descurca
Anahoret
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 27 Mar 2009, 23:57
Mie nu mi s-a schimbat nimic. Lângă bara cu capul de maimuţă, nu mai este şi o faţă cu ochi şi gură ca de broască ce zâmbeşte?
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 28 Mar 2009, 00:03
am facut download... si acuma? unde gasesc emoticoanele?
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 28 Mar 2009, 00:04
Anahoret a scris:
Mie nu mi s-a schimbat nimic. Lângă bara cu capul de maimuţă, nu mai este şi o faţă cu ochi şi gură ca de broască ce zâmbeşte?
ba da... aia o aveam si pana acum... de acolo le iei? parca nu le am astea de le pui tu
sa ma mai uit, eu le stiu tot pe alea vechi
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 28 Mar 2009, 00:05
astea le aveam... vezi? n-ai carte, n-ai parte!!! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Sam 28 Mar 2009, 01:20
Dar pe astea le aveaţi ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Că de aşi fi arătat pe suratele lor aţi fi zis că-s om bătrân şi fără minte.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 30 Mar 2009, 08:23
abbilbal a scris:
Dar pe astea le aveaţi ? [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Că de aşi fi arătat pe suratele lor aţi fi zis că-s om bătrân şi fără minte.
O surata mai imbracata... A durat ceva pana m-am descurcat in astea...
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 30 Mar 2009, 12:06
La Multi Ani, sotului tau! Multa sanatate, noroc si fericire.
_____________________ Membru fondator al PSN: Puterea Suntem Noi!
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 30 Mar 2009, 12:10
Multumesc mult de urari, le primesc cu mare drag si va doresc si voua tuturor sa aveti sanatate si viata luminata, sa va bucurati de familie si de toti cei dragi!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 30 Mar 2009, 12:15
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 30 Mar 2009, 12:17
hahahaaaaaaaaaaaaaaaaa.... casctuse, ce decolteu adanc mi-ai pus [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 30 Mar 2009, 14:06
Aurora draga,pai daca Cactus a adus tortul..tu baga de seama,ca poate chiar i-ai face o surpriza sotului tau ..da..chiar? ce cadou ii faci tu azi? ca trebuie sa fie o zi speciala
din partea mea,multa sanatate si tot ce va doriti impreuna
LA MULTI ANI !
SI NUMAI BINE!!!!!!!!!!
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 30 Mar 2009, 17:26
cadou zici? - s-a cadorisit el cu o piatra noua pentru inelul lui, model conceput de el, si executat de un mester batran, armean, pe care nu stiu cum l-a gasit acum cativa ani in Bucuresti si care il accepta si- i face toate gusturile, cu maaare rabdare, cred ca au pasiunea comuna a pietrelor (i-a facut si Oanei careva piese, si a trebuit din aur alb, ca Oana nu poarta galben, si asa am aflat si eu ca aurul alb este asa sclipitor (ca argintul) numai daca este "cadmiat", altfel are o culoare mai ciudata, cumva usor "gri", asa i-a facut Oanei. - azi astepta un colet cu un nou ceas la colectia lui
Eu am cumparat azi o cutiuta cu capsuni si am facut o tava micuta cu cremes. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 30 Mar 2009, 18:30
La mulţi ani! domnule Dan. Aici aveţi udătura.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine].......[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 30 Mar 2009, 19:13
La Multi Ani alături de Doinita ta!
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 30 Mar 2009, 20:32
nicuvar a scris:
La Multi Ani, sotului tau! Multa sanatate, noroc si fericire.
LA MULTI ANI SOTULUI TAU SANATATE SA PUTETI TRECE PRIN ANI!!!
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 30 Mar 2009, 21:02
Multumesc inca o data tuturor!!! Sa fiti si voi sanatosi si voiosi, sa treceti cu bine peste incercarile vietii... si sa sarbatoriti si voi, ca si noi Anul asta in mai, facem 38 de ani de casnicie
Si acum, sa ne dezstresam
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 31 Mar 2009, 06:08
La mulţi ani şi să fiţi fericiţi!
_____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice! [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune!
Anahoret
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 31 Mar 2009, 08:36
Doar ce v-am scăpat puţin din ochi şi aţi şi pus-o de chef!
La mulţi ani şi de la mine şi să fiţi fericiţi!
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 31 Mar 2009, 11:00
Sa nu pierdeti ocazia si sa va intalniti la un tango! La multi ani!!
_____________________ [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
nicuvar
Numarul mesajelor : 2464 Varsta : 68 Localizare : Timisoara Data de inscriere : 16/10/2008