Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 07 Ian 2010, 12:49
Cântăreţul Vic Chesnutt s-a sinucis la 45 de ani
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Artistul Vic Chesnutt a murit ieri, în SUA (Athens, Georgia), după ce medicii nu au reuşit să îl mai trezească din coma în care cântăreţul a ajuns după ce a încercat să se sinucidă la începutul acestei săptămâni.
" O altă încercare de sinucidere... şi a ajuns în comă. Creierul este foarte afectat, iar dacă ar supravieţui, cu siguranţă nu ar mai fi acelaşi om", a spus Kristin Hersh, una dintre apropiatele artistului, într-un mesaj postat pe Twitter, imediat după ce a aflat că prietenul ei este în comă. După ce a fost confirmat decesul lui Chesnutt, Kristin nu a mai dorit să comenteze moartea lui.
Chesnutt a trăit în scaun cu rotile încă de la vârsta de 18 ani, atunci când a fost implicat într-un accident auto. El a fost descoperit în anii '80 de către Michael Stipe de la formaţia R.E.M, care i-a şi produs primele două albume. De atunci, Chesnutt a lansat alte 13 albume, dintre care două chiar în 2009: "At the cut" şi "Skitter on Take-Off".
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Joi 07 Ian 2010, 16:22
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Sa va traisca fata si sa va bucurati de ea:)
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Vin 08 Ian 2010, 14:33
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart )
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 11 Ian 2010, 17:13
poezie populară, folclor
Fă-mă Doamne, PROST
De-ar fi sa-i luăm pe toţi la rând, Si actualii dar si foştii, Cei mai deştepţi de pe Pământ Au fost întotdeauna... PROŞTII.
Nu te ruga la ursitoare Sa-ţi facă-n viaţa ta un rost, Mai bine urlă-n gura mare: "Iubite Doamne,fă-mă... PROST!"
De ce să tragi ca la galeră, Să-nveţi atâtea fără rost, De vrei să faci o carieră Ajunge numai să fii... PROST.
În lumea asta cu de toate, Unde se-nvaţă contra cost, Păcat că nici o facultate Nu dă şi diploma de... PROST.
Avem impozite cu carul Dar înotăm în sărăcie, Şi ce buget ar avea statul Dintr-un impozit pe... PROSTIE.
Ei sunt ca iarba, cu duiumul, Să nu-i jigneşti, să nu-i împroşti! O,Doamne, de ne-ar creşte grâul Cum cresc recoltele de... PROŞTI.
Şi-n lumea asta răsturnată, Unde cei strâmbi sunt cei mai drepti, Savanţii noştri mor de foame Şi numai PROŞTII sunt deştepţi.
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 13 Ian 2010, 10:52
Dragii mei, sunt la servici si I am very happy with my job!
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 13 Ian 2010, 12:54
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 13 Ian 2010, 15:23
O veche poezie, omagiu gandirii inginerului. Sa traiasca inginerul !!! =))
CASA CU DOUA BALCOANE poezie de Ion Pribeagu
Pe strada Toamnei, unde, Pomii-si scuturau povara, Locuia o cuconita Blonda si frumoasa - Clara!
Avea trup de crin si gura Rosie ca o muscata, Sanii, doua crizanteme Si era si maritata.
Sotul ei, Avram Barbulea, Voiajor prin toata tara , Pleca luni de dimineata Si venea sambata seara.
Astfel ca, in alte zile, Clara dulce , dragastoasa, Marti si joi, sa se distreze, Ma primea pe mine-n casa.
Ii citeam poeme, versuri, Ma-mbatam de glasul ei, Ne spuneam povesti, si-n urma Petreceam, ca de-obicei.
Casa-n care dragei mele Ii fusese scris sa sada, Avea doua-apartamente Cu balcoanele spre strada.
Jos, in gang, urcai o scara, Care-asa, din construire, Nu avea alta intrare, Nu avea alta iesire.
Iar alaturi, statea Sprinta Cu barbatul sau, Haim Malne, Care-avea tot astfel casa Si tot astfel de balcoane.
Nimeni, nimeni, numai scara Luminata de un bec, Ma stia cand vin la Clara, Mai ales, stia cand plec.
Vremea-si impletea cununa Si destinul priveghea, Sa gustam din fericirea Dragostei, si eu si ea.
Da-ntr-o noapte violenta, Cand cu draga ma distram, Se-auzira pasi pe scara Si ea-mi spune: - Vine-Avram!
Ma imbrac in fuga, fulger, Vinovat ca un borfas Si deschid in graba usa Si-mi dau drumu-n balconas.
Doamne, Tu, care scapat-ai De la jertfa pe Isac, Fa si-acuma o minune Si ma-nvata ce sa fac?
Si precaut, fara voie, Instinctiv, eu fac un salt Si-ntr-o clipa sunt alaturi, In balconul celalalt.
Situatia e grava, Simt in creier un ciclon, Ce ma fac daca vecinul Ma gaseste in balcon?!
Sa sar jos, cu neputinta! Trotuarul e departe, Simt in cerebel o lupta Si pe viata, si pe moarte!
Si de-odata se deschide Usa-ntr-un moment fatal, Si-n chenarul ei apare Sotul Clarei, personal!
Eu inghet si gura-mi muta Nici o soapta nu indruga! Si ridic in semn de spaima Bratele, in semn de ruga...
Pe cand el, vazandu-mi halul, Ca sa-mi crute umilinta, A dedus fara-ndoiala Ca am fost surprins la Sprinta.
Si intelegand din semne Ca-i cer mila ca un prost, Mi-a dat mana sa sar iarasi In balconu-n care-am fost!
A deschis cu grija usa , Nici un zvon sa n-o alarme Si, cu patos i-a spus Clarei, Care se facea ca doarme:
- Nu ti-am spus eu, Clara draga, Cum ca Sprinta-i o stricata? Uite de-unde are blana, Skong, cu care-i imbracata!
Vino-ncoa, poete draga Si iti jur pe Dumnezeu, Ca n-o sa ne stie nimeni, Nici sotia, nici chiar eu!
M-a condus de mana vesel, Iara eu priveam cuminte, Trupul Clarei, strans in brate Cu o ora inainte.
Si cand m-am vazut in strada, M-am rugat, c-asa mi-e firea, Sa traiasca inginerul Care-a construit cladirea!
Fiindca ce faceam eu daca, Ma pastea un ghinion, Si aceasta casa-a Clarei Avea numai un balcon?!
Sa traiasca inginerul !
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 13 Ian 2010, 15:37
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 13 Ian 2010, 15:50
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mier 13 Ian 2010, 16:06
Uite cum actriţele din alte vremuri ştiau să fie frumoase şi fără să-şi dea chiloţii jos în faţa camerelor...
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 17 Ian 2010, 23:25
EXCEPTIONALA doina veche... pentru suflet !!!!!!!!!!!
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 17 Ian 2010, 23:31
Uite şi de la mine ceva ce-mi place mult de tot:
_____________________ Free your mind!
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 17 Ian 2010, 23:31
Mie imi place tare mult Grigore Lese
Grigore Lese - Saracu' omu' cu dor ... priveste pozele!!! sunt de exceptie, am si eu de la strabunicii si bunicii mei. Asa pieptare (cojocele) cum vezi ca poarta una dintre fete, coseau bunicul si bunica, si fratele mamei cu sotia lui. Sau "pieptar infundat" cum poarta barbatii (care nu este crapat, descheiat, in fatza)
Are de altfel un CV impresionant, [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ... A absolvit Academia de Muzica „Gheorghe Dima”, din Cluj-Napoca, Facultatea de Interpretare (Fagot), azi fiind doctor în Muzică şi profesor asociat al Facultăţii de Litere, Universitatea Bucureşti şi al Universităţii de Muzică Bucureşti. ...
ostrovna
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 18 Ian 2010, 16:06
Da e special:)
_____________________ [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 18 Ian 2010, 19:40
Asta trebuia s-o pui la "Şi băieţii plâng câte o dată"! Am dat-o mai departe pe mail!
_____________________ Free your mind!
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 24 Ian 2010, 14:43
Black Jack
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 24 Ian 2010, 15:18
Aici munceste Oana
ostrovna
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 24 Ian 2010, 15:28
aurora a scris:
Aici munceste Oana
Foarte frumos pot sa iau o poza cu pisi?
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 24 Ian 2010, 15:43
Da, poze cu pisicile poti lua
ostrovna
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 24 Ian 2010, 15:58
aurora a scris:
Da, poze cu pisicile poti lua
multam
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 24 Ian 2010, 18:02
O voce foarte buna, folclor autentic... Mariana Deac
Mariana Deac si Ionut Fulea In Memoriam Dragan Muntean 2009[/b] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
[b]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 24 Ian 2010, 18:10
MARIANA DEAC - DE LA MANDRE VIN ACASA [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Dum 24 Ian 2010, 19:07
EUGEN CRISTEA
Actor cu chitara [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
De ce n-am iubita [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
E aproape doua ... pe versurile lui Maiakovski, foarte frumoasa piesa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Lun 25 Ian 2010, 23:44
Slobodan Domacinovic - De La Dial Rasare Luna.
aurora
Subiect: Re: CUSMELIA AURORA Mar 26 Ian 2010, 11:25
Nicu Alifantis - Cântec pentru ea (Cântece de şemineu)
Este prima piesa de pe noul album "Cântece de şemineu"
Tie, dragostea mea de azi, de ieri, dintotdeauna, iti inchin aceasta seara. Fa-ma sa uit minciuna, fa-ma sa uit lasitatea, fa-ma sa uit rautatea si lasa-mi libertatea de-a te iubi.
Tie, dragostea mea de azi, de ieri, dintotdeauna, iti inchin aceasta seara iti inchin...
tie, dragostea mea, tie, iti inchin aceasta seara, iti inchin.
Daca cineva de pe forum este interesat, pot sa pun "audio" (.mp3) intregul album... este foarte fain!!!