LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
efremovivanantonovici drumetie reclame muzica_traditionala internet taieri 1 humanitas Popasul nicuvar politica 1918 CPSF problema comment-143 padure 23 sibiu istorie Limba Fantasy google brasov mediu curiozitati romana
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 I_vote_lcapZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 I_voting_barZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 I_vote_rcap 
Emil Condor
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 I_vote_lcapZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 I_voting_barZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

ZBOR DE CONDOR (I)

In jos 
+18
ostrovna
Layla
Andrei Mageriu
yzzy
nicuvar
Anahoret
MIRCEA
Franz Schneider
ACCENT
zaraza26
Bartolomeu
abbilbal
abba
zuum
TUDOR
aurora
Karima
Emil Condor
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 Empty
MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyDum 07 Iun 2009, 19:04

Emil Condor a scris:
Crezi că Năstase, Geoană sau Vanghelie pot fi mai buni pentru tară decât Vadim??!! Eu nu cred.
Nu, dar Vadim le-a zis pe litere şi d-aia nu "dă bine" la Europa.
Europa, după ce s-a ţinut în antichitate cu Zeus, a început să-şi dea aere de doamnă mare... Laughing

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMar 09 Iun 2009, 04:16

Anahoret a scris:
Emil Condor a scris:
Crezi că Năstase, Geoană sau Vanghelie pot fi mai buni pentru tară decât Vadim??!! Eu nu cred.
Nu, dar Vadim le-a zis pe litere şi d-aia nu "dă bine" la Europa.
Europa, după ce s-a ţinut în antichitate cu Zeus, a început să-şi dea aere de doamnă mare... Laughing
Da, europenii (si nu doar ei!) chiar si în prezent încalcă atâtea drepturi ale omului si încearcă să dea lectii altora!

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMar 09 Iun 2009, 05:30

Păi da! Numai că noi am vrut să intrăm în gaşca lor, aşa că trebuie să jucăm după regulile făcute de ei. Asta este.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMier 10 Iun 2009, 00:40

Este adevărat că am cerut permisiunea să intrăm în "casa" lor
si trebuie să respectăm regulile casei.

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMier 10 Iun 2009, 01:37

Hm... incerc sa gandesc ...

Năstase... extrem de cult, de bine pregatit in toate domeniile necesare unui presedinte
A fost ministru de externe bun, un prim ministru bine apreciat in afara tarii, de ce nu ar fi si ca Presedinte?

Geoană... a fost cel mai bun ambasador al Romaniei in SUA. Bine pregatit, cu relatii afara, cu buhne posibilitati dec reprezentare. De ce nu ar fi bun ca presedinte?

Vanghelie... deocamdata nu a ridicat pretentii la nici o functie reprezentativa, nici in partid, nici in stat.
Cred ca este totusi omul care isi simte limitele si nu se va arunca prea sus. Prefera puterea din umbra.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMier 10 Iun 2009, 01:44

Da, Aurora, stiu pe cei descrisi de tine exact asa cum spun cuvintele tale dar mai stiu încă ceva ce nu ai specificat: caracterul lor. Pe noi trebuie să ne intereseze caracterul integru al unui Presedinte, nu cât de destept e el în mijlocul mafiei !!!
Tara nu are nevoie de oameni destepti doar ca să stie mai bine cum să "execute" poporul!!!

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyMier 10 Iun 2009, 05:50

Din păcate caracterul nu este de ajuns. A se vedea Emil Constatntinescu pe care mafioţii l-au mâncat pe pâine. Totuşi, ca preşedinte, trebuie să ai şi o anumită eleganţă şi o anumită sobrietate: să ştii ce se face şi ce nu se face, să ştii să te mişti în anumite cercuri. Ce n-a înţeles Pârţe este că nu-i nici preşedintele Franţei şi nici al SUA ca să-şi premită să fie circar şi să i se ierte.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 11 Iun 2009, 00:00

Noi, adesea cerem de la Presedinti să fie supermen. Nu se poate, si ei sunt ca noi, cu slăbiciuni, dureri... Trebuie să ne uităm la munca lor de ansamblu, nu la faptul că a tuns sau nu o oaie, că la vânătoare a nimerit sau nu, ursul tintit!!! Eu cred că nu avem în momentul de fată unul mai bun ca Băsescu. Normal că e părerea mea formată aici, la mii de kilometri depărtare de casă. Voi, cei ce sunteti în miezul lucrurilor poate vedeti mai bine sau... cine stie!

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 11 Iun 2009, 00:10

Emil Condor a scris:
Da, Aurora, stiu pe cei descrisi de tine exact asa cum spun cuvintele tale dar mai stiu încă ceva ce nu ai specificat: caracterul lor. Pe noi trebuie să ne intereseze caracterul integru al unui Presedinte, nu cât de destept e el în mijlocul mafiei !!!
Tara nu are nevoie de oameni destepti doar ca să stie mai bine cum să "execute" poporul!!!

"Caracter" mi se pare o vorba mare!
Cuprinde atat de multe calitati, date de mostenirea genetica, date de pregatire, educatie,
date de contextul social, calitati care unele sunt in familie, altele in public,
altele pentru interesul personal si altele pentru interesele unui stat.

Cred ca mai mult decat "caracterul" care sincer in contextul asta nu stiu exact la ce anume te referi,
este importanta diplomatia, maleabilitatea, stiinta negocierii.
In contextul in care Romania nu este una dintre tarile care sa poata dicta politica lumii, dimpotriva.
"Mafia" este marea politica a lumii, printre care trebuie sa stii sa te strecori in interesul tarii.
Macar atat cat este posibil.
Rolul principal al presedintelui Romaniei, conform constitutiei, este politica externa.
Nu politica interna, nu "poporul".
Dar dupa cum stie Presedintele sa stabileasca relatiile externe, sa stabileasca relatiile cu tarile lumii,
poate sa imbunatateasca sau sa inrautateasca situatia economica, deci bunastarea, "poporului"

In sensul aceats cred eu ca Romania are nevoie de un presedinte "destept".
Si care sa aiba "desteptaciunea" sa stie sa se inconjoare de cei mai buni specailisti, consilieri,
in fiecare dintre domneii, ca nu este presedinteel cel care sa se priceapa,
sa fie specailist in toate domneiile. Deaia are zeci de consilieri.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 11 Iun 2009, 00:14

O să răspund la postarea ta, Aurora, când vin de la Spital. Un prieten de-al băiatului meu are probleme (ameteli si dureri urâte), trebuie să-l duc acum. Pa!

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Joi 11 Iun 2009, 01:09, editata de 1 ori
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 11 Iun 2009, 00:18

Emil Condor a scris:
Noi, adesea cerem de la Presedinti să fie supermen. Nu se poate, si ei sunt ca noi, cu slăbiciuni, dureri... Trebuie să ne uităm la munca lor de ansamblu, nu la faptul că a tuns sau nu o oaie, că la vânătoare a nimerit sau nu, ursul tintit!!! Eu cred că nu avem în momentul de fată unul mai bun ca Băsescu. Normal că e părerea mea formată aici, la mii de kilometri depărtare de casă. Voi, cei ce sunteti în miezul lucrurilor poate vedeti mai bine sau... cine stie!

Nu e asa, Emil. In momentul in care a imbracat haina de Presedinte,
nu mai este "ca noi, cu slabiciuni, cu dureri".
Ca Presedintele este unul singur! Daca ar fi ca noi, am fi cu totii Presedinti.
Exista lucruri pe care are voie sa le faca, si lucruri pe care protocolul nu i le permite.
Presedintele este ca un actor, care nu are nici bucurii, nici slabiciuni, atunci cand are spectacol.
Asa cum este un Rege!
Cien pricepe si accepta rigorile astea, poate duce o asemenea functie.
Cine nu, nu. Si nu se face de ras pe el, pune in discutie Tara pe care o reprezinta.

In acest moment, oricare dintre persoanele intrate in discutie ca posibili candidati,
eu cred ca este mai buna pentru Presedintele Romaniei, decat Basescu care a aratat ce poate.
Inca 5 ani cu Basescu va fi tragedia irecuperabila a Romaniei.
Nici un guvern nu va putea functiona cu Basescu presedinte.
iar relatiile internationale ale Romaniei... le vedem si acum cum sunt.

Si vremurile se anunta foarte grele.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 11 Iun 2009, 01:21

aurora a scris:
"Caracter" mi se pare o vorba mare!
Cuprinde atat de multe calitati, date de mostenirea genetica, date de pregatire, educatie,
date de contextul social, calitati care unele sunt in familie, altele in public,
altele pentru interesul personal si altele pentru interesele unui stat.
Asa si este, caracterul este ceva mare, adică important care asa cum spui si tu cuprinde mai multe aspecte, mai multe calităti umane. Trebuie găsit cel ce întruneste cele mai multe din acele calităti pentru că există si astfel de persoane. Asa cum le întâlnesc eu aici, există pretutindeni, deci si acolo.

Citat :
...cred eu ca Romania are nevoie de un presedinte destept.
Si care sa aiba "desteptaciunea" sa stie sa se inconjoare de cei mai buni specailisti, consilieri,
in fiecare dintre domneii, ca nu este presedintele cel care sa se priceapa,
sa fie specailist in toate domneiile. Deaia are zeci de consilieri.
Total de acord cu asta.
Dar dacă alegi un destept corupt, poate fi mai trist decât cu un mediocru cinstit.

PS. Am fost la Spital; când văd tineri bolnavi mi se cutremură inima.
Cel dus acolo are doar 23 de ani!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 11 Iun 2009, 01:29

aurora a scris:
Emil Condor a scris:
Noi, adesea cerem de la Presedinti să fie supermen. Nu se poate, si ei sunt ca noi, cu slăbiciuni, dureri...
Nu e asa, Emil. In momentul in care a imbracat haina de Presedinte,
nu mai este "ca noi, cu slabiciuni, cu dureri".
Ca Presedintele este unul singur! Daca ar fi ca noi, am fi cu totii Presedinti.
Vrei ca toti să fie Hristosi?! Doar El a fost perfect.
Citat :
Exista lucruri pe care are voie sa le faca, si lucruri pe care protocolul nu i le permite.
Chiar dacă sunt de acord cu spusele tale, totusi nu trebuie să căutăm perfectiunea umană pentru că nu o vom găsi niciodată.

Citat :
Inca 5 ani cu Basescu va fi tragedia irecuperabila a Romaniei.
Eu prevăd o mai mare tragedie cu PSD-istii la putere.
Citat :
Nici un guvern nu va putea functiona cu Basescu presedinte.
Oare de ce? Nu este oare din cauză că sunt aproape toti corupti? Nu afirm că asa ar fi dar este o posibilitate.
Emil Constantinescu a fost si cult si uman dar nu a putut lucra cu oamenii ce l-au înconjurat, si aceea nu din cauza lui!!!

abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 11 Iun 2009, 03:05

Emil Condor a scris:
....Eu prevăd o mai mare tragedie cu PSD-istii la putere.

De ce ? PSD-iştii sunt chiar ciume ? Şi apoi nici nu trebuie să fie să fie PSD-ist preşedintele. Cât îl priveşte pe Constantinescu o fi fost el bun geolog, dar slab politruc, ori ca preşedinte trebuie să fie un bun poliruc, adică un om care să ştie ce vrea şi să nu acţioneze după cum bate vântul hazardându-se cu fel şi fel de declaraţii. Ori Băsescu tocmai asta a făcut. I-a considerat pe toţi "găozari".

Şi mai pierzi ceva din vedere Emile. Cât timp Parlamentul este aşa cum este, Nici Preşedintele şi nici Guvernul nu pot lucra altfel. Ori la noi, în România, tocmai acolo se lucrează în dorul lelii.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 11 Iun 2009, 03:39

abbilbal a scris:
Emil Condor a scris:
....Eu prevăd o mai mare tragedie cu PSD-istii la putere.
PSD-iştii sunt chiar ciume ?
Condusi de Moscova...

Citat :
Cât îl priveşte pe Constantinescu o fi fost el bun geolog, dar slab politruc...
Constantinescu a trebuit să danseze cum altii au cântat - nu a avut de ales!
Oricum, nici nu a avut "stofă" de Presedinte.

Citat :
Ori Băsescu tocmai asta a făcut. I-a considerat pe toţi "găozari".
Indiferent ce ar fi făcut Băsescu, tu, tot împotriva lui erai... Asa am înteles din mesajele tale anterioare sau poate am înteles gresit. Posibil! Toti gresim!

Citat :
Cât timp Parlamentul este aşa cum este, Nici Preşedintele şi nici Guvernul nu pot lucra altfel. Ori la noi, în România, tocmai acolo se lucrează în dorul lelii.
Stiu. Presedintele trebuie să ceară natiunii, nimic altceva decât să-i "rezolve" pe parlamentari. Cum? El să decidă cele mai legale căi... Noi doar să-l aprobăm.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 11 Iun 2009, 04:27

Citat :
PS. Am fost la Spital. Oh, Doamne, când văd tineri bolnavi mi se cutremură inima.
Revin la subiectul acesta din cauză că vizita la Spital m-a miscat profund.
E dureror să vezi atâta lume acolo, să citesti pe fetele lor atâta suferintă neprefăcută, să-i vezi ce neajutorati se simt. M-a tulburat atât de mult imaginile de la spital că, restul zilei nu am mai fost eu însumi - am intrat în pielea lor si suferintele lor mi-au pătruns fiinta toată. Cei ce suntem sănătosi ar trebui să fim mai recunoscători pentru asta si să nu uităm a ne îngriji de sănătatea noastră înainte de îmbolnăviri, adică să facem tot ce ne stă în putintă pentru a preveni orice neajuns fizic. Dacă este ceva ce doresc întregii omeniri, fără exceptii, atunci, aceea este sănătate deplină...

ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyJoi 11 Iun 2009, 15:41

Emil Condor a scris:
Citat :
PS. Am fost la Spital. Oh, Doamne, când văd tineri bolnavi mi se cutremură inima.
Revin la subiectul acesta din cauză că vizita la Spital m-a miscat profund.
E dureror să vezi atâta lume acolo, să citesti pe fetele lor atâta suferintă neprefăcută, să-i vezi ce neajutorati se simt. M-a tulburat atât de mult imaginile de la spital că, restul zilei nu am mai fost eu însumi - am intrat în pielea lor si suferintele lor mi-au pătruns fiinta toată. Cei ce suntem sănătosi ar trebui să fim mai recunoscători pentru asta si să nu uităm a ne îngriji de sănătatea noastră înainte de îmbolnăviri, adică să facem tot ce ne stă în putintă pentru a preveni orice neajuns fizic. Dacă este ceva ce doresc întregii omeniri, fără exceptii, atunci, aceea este sănătate deplină...

Emile sunt in asentimentul tau,Geta mwah! mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyVin 12 Iun 2009, 14:32

Ieri m intalnit un vecin din bloc... in carje, schipata.
Ce-i? O banala alunecare sau a calcat pe o pietricica si si-a rupt piciorul jos la laba.
Tocmai i-a scos ghipsul dupa 72 de zile (fara operatii, doar ghips)
Cat a avut ghipsul, nu l-a durut...acum il doare groaznic, si refacerea va dura..si cine stie, va fi ca inainte?!?!

Am vazut in urma cu ani, un barbat "cat un munte" cum se zice, sanatos tun si frumos, ce mai, un barbat bine! A alunecat in casa pe un covor-carpeta ceva si a dat cu spatele, nu stiu amanunte... dar n-a mai fost om intreg niciodata, a slabit, s-a micit, s-a schimbat total.

Se spune ca accidentele domestice, in casa, sunt foarte periculoase.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyVin 12 Iun 2009, 23:18

aurora a scris:
Se spune ca accidentele domestice, in casa, sunt foarte periculoase.
Asa este! Cunosc foarte multi ce au avut parte de accidente grave în propria casă.
Fata mea a pierdut prima sarcină din cauza unor scări carpetate (!?!) pe care a alunecat.
Un coleg de muncă a lovit capul de scări si nu mai este acelasi de atunci.
Multe se întâmplă si, toate astea din cauza neatentiei - asta e cauza numărul unu.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyDum 21 Iun 2009, 14:16

Azi (după circa o oră si jumătate) plec pe o insulă împreună cu familia si niste prieteni.
O să fie tare fain acolo. Promit să nu uit pozarul acasă!
Si vremea se anuntă excelentă: 26 grade, numai soare, foarte putină umiditate. Super!

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyDum 21 Iun 2009, 14:27

Distracţie plăcută! Very Happy

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyDum 21 Iun 2009, 14:30

Emil Condor a scris:
Azi (după circa o oră si jumătate) plec pe o insulă împreună cu familia si niste prieteni.
O să fie tare fain acolo. Promit să nu uit pozarul acasă!
Si vremea se anuntă excelentă: 26 grade, numai soare, foarte putină umiditate. Super!

Pe Insula Altuia ? smile))))))))))))))))

Distractie maxima:) mwah! mwah! mwah!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyDum 21 Iun 2009, 14:31

Multumesc!
O să fie foarte plăcută iesirea - cu de toate.
Sper să fac multe poze pentru voi, dacă nu uit aparatul iar!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyDum 21 Iun 2009, 14:34

ostrovna a scris:
Insula Altuia ? smile))))))))))))))))
Acela e locul tău favorit, am înteles în unul din mesajele trecute, nu?

Multumesc pentru urări. Voi avea o zi faină, sunt sigur.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 EmptyLun 22 Iun 2009, 07:29

Am plecat spre Insula aceea despre care vorbeam si pe drum m-a sunat fiica: tată, uite ce nori sunt peste Guelph, hai să mergem la Conestoga Lake!
Nu a trebuit să spună de două ori: am luat două curbe si am plecat exact în directia opusă acelor nori.
Am avut o zi superbă din toate punctele de vedere.
Aici este intrarea la Conestoga Lake:
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 Conest10
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 29 Empty

Sus In jos

ZBOR DE CONDOR (I)
Sus 
Pagina 29 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ZBOR DE CONDOR (II)
» POPASUL PRISMA CONDOR (I)
» CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: EMIL CONDOR-
Mergi direct la: