Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 30 Mai 2009, 21:36
Iti multumesc, Emil. Si apreciez faptul ca ma-ntelegi. Pentru mine inseamna mult . ps: sa stii ca sunt putini aceia care se pot apropia de (rebela din) mine ...
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 30 Mai 2009, 21:44
Cristina, ce pot să zic decât... atât?
_____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Vin 05 Iun 2009, 03:17
Îmi amintesc că, atât pe mama cât si pe soacra, le-am plimbat pe scaunul din spate al masinii. Au fost cu mine la muncă, le-am simtit clar prezenta si le-am rugat să nu mă mai deranjeze deloc la servici. M-au ascultat: nu au mai făcut-o.
În unul din momentele când o aveam pe soacra cu mine, am fost la fractiuni de secundă de un accident făcut din cauza ei. După situatia aceea, nici nu a mai venit în masină...
Mda! A trebuit să experimentez si asa ceva, eu cred că doar din cauză că nu credeam si pe deasupra îmi mai băteam joc de cei care credeau lucrurile astea. Oricum, de atunci nu am mai fost deranjat de niciun spirit. Au plecat acolo unde le este locul.
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Vin 05 Iun 2009, 05:51
Emil Condor a scris:
Au plecat acolo unde le este locul.
Adica unde?
Emil Condor
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 06 Iun 2009, 00:10
Unde le este locul... Dumnezeu stie unde. Nu mă bag!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 06 Iun 2009, 01:00
Dar după atâta zbor să nu uiţi că în 9 este ziua lui Mara. Să-i facem şi ei o aniversare cum se cuvine.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Emil Condor
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 06 Iun 2009, 01:04
Da, am văzut că începând cu 09 Iunie, avem o multime de useri ce îsi vor celebra Ziua lor de nastere.
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 06 Iun 2009, 01:09
Adica dupa alegeri, o s-o tinem numa' intr-un chef!
Inseamna ca vor iesi ai nostri la alegeri, dau ei de baut! Numa' sa va aduceti pahare!
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 06 Iun 2009, 01:19
Aurora este deja pregătită de petrecere.
Cu ocazia asta am aflat si eu când sunt alegerile...
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 06 Iun 2009, 09:36
aurora a scris:
Adica dupa alegeri, o s-o tinem numa' intr-un chef!
Şi începem de lunea! O să ne fie bine toată săptămâna!
_____________________ Free your mind!
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 06 Iun 2009, 10:35
Emil Condor a scris:
Aurora este deja pregătită de petrecere.
Cu ocazia asta am aflat si eu când sunt alegerile...
Eu nu ma duc,ieri am facut poze si am primit o floare galbena de la Orban:)
Emil Condor
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 06 Iun 2009, 18:29
ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
...am aflat si eu când sunt alegerile...
Personal sunt rupt complet de politică. Dacă as urmări totul pas cu pas, m-ar întrista si, spuneti voi: are rost asa ceva?
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 06 Iun 2009, 20:47
Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Emil Condor a scris:
...am aflat si eu când sunt alegerile...
Personal sunt rupt complet de politică. Dacă as urmări totul pas cu pas, m-ar întrista si, spuneti voi: are rost asa ceva?
de mult nu mai urmaresc "viata politica". Poate de-am avea politicieni adevarati... din pacate avem politruci ce duc o politica de rasu' plansu'.
Ai dreptate Emil, m-as intrista degeaba.
Emil Condor
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 06 Iun 2009, 21:13
Din cauza asta, cei care au principii sănătoase de viată, se depărtează de scena politică a tării si, adevărul e că tara are de suferit prin pierderea lor. Dar... când te saturi, nu mai servesti...
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 06 Iun 2009, 22:58
Da... mă uitam (de fapt mai mult auzeam) la TV cum un politician spunea că trebuie să mergem la vot pentru că numai aşa putem schimba ceva în ţara noastră.
În principiu (şi nu numai) sunt de acord cu el... dacă aş avea pe cine vota. Deocamdată experienţa ultimilor 20 de ani mi-a demonstrat că, pe oricine aş alege, lucrurile merg într-o singură direcţie. Atunci... de ce să mă mai strofoc?
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 07 Iun 2009, 02:43
just...
_____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Emil Condor
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 07 Iun 2009, 03:24
Anahoret a scris:
...un politician spunea că trebuie să mergem la vot pentru că numai aşa putem schimba ceva în ţara noastră.
În principiu (şi nu numai) sunt de acord cu el...
Asa si este. Neprezenta la vot le dă mai multe sanse celor ce nu merită să fie în fruntea tării. Doar că liderii actuali stiu cum să divizeze pe cei ce sunt împotriva lor: le oferă tot felul de candidati care au un singur scop, decimarea puterii opozitiei, adică a puterii poporului, pentru că poporul poate avea multă putere în unitate dar trebuie obtinută acea unitate prima dată si apoi continuată lupta pentru schimbare.
Anahoret
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 07 Iun 2009, 12:01
Milule, de 20 de ani încoace n-am avut decât guverne de jefuitori. Oricine ar fi fost la putere. Toţi au promis schimbarea, dar nu au schimbat decât portofoliile între ei. Nu s-au îngrijit decât de afacerile lor, de nimic altceva.
Uite un exemplu: Autostrada Transilvania începută de Bechtel International Inc. pe timpul guvernării Năstase, în iunie 2004. Din cei 415 km promişi până în 2012 (amânat cu un an, până în 2013), nu au fost finalizaţi decât 42 km. Adică, la jumătatea termenului, s-a finalizat 10 la sută din autostradă!!!!
Când a venit la guvernare Gaşca D.A. Dobre, de la Transporturi (cu binecuvântarea lui Pârţe şi a lui Patriceanu), a spus că va verifica în ce condiţii s-a făcut contractul păgubos cu Bechtel şi-l va rezilia. Nici el şi nici Berceanu n-au făcut nimic timp de 3 ani. Bechtel a rămas la locul ei. După aceea şi Orban s-a bătut cu cărămida-n piept, dar iarăşi n-a făcut nimic. Acum vine Berceanu din nou şi zice că-i pune la treabă. Concluzia care o pot trage de aici: toţi au zis, nimeni n-a făcut => şpagă de la Bechtel.
Toţi au luat şpaga: şi PSD-iştii, şi PD-iştii/PDL-iştii şi PNL-iştii. Păi dacă toţi sunt la fel, pe cine să votez ca să se schimbe ceva? De ce să mă duc la vot? Ca să le fie tot lor bine? Ducă-se naibii, să se voteze ei între ei!
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 07 Iun 2009, 12:29
Anahoret a scris:
Toţi au luat şpaga: şi PSD-iştii, şi PD-iştii/PDL-iştii şi PNL-iştii. Păi dacă toţi sunt la fel, pe cine să votez ca să se schimbe ceva? De ce să mă duc la vot? Ca să le fie tot lor bine? Ducă-se naibii, să se voteze ei între ei!
Pai, din pacate suntem de acord; io as face asa ca pe Muntele Gaina as aduna totzi politicienii (palamentarii) romani, indiferent de culoarea kilotzilor (pardon - esharfelor; da´ din ele se pot face scutece) , as inconjura muntele cu gard de sarma ghimata prin care trece curent electric si dupa ce i-am adunat in turma as trage cu obuzierele in ei sa piara cu totzii. O clasa politica sanatoasa (oare ? -cu conditzia sa nu mai aiba nimic de furat din tzara) se va naste pe plaiurile autohtone peste vreo doua generatzii... daca om mai fi pana atunci... Regret sa spun dar ai dreptate...
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Anahoret
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 07 Iun 2009, 12:39
Băi Vadime!!! Lasă-i să piară pe cale naturală. Adică fără să tragi cu tunu-n ei!
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 07 Iun 2009, 12:48
Anahoret a scris:
Băi Vadime!!! Lasă-i să piară pe cale naturală. Adică fără să tragi cu tunu-n ei!
Obuzele costă bani mulţi, că şi alea-s din import.
_____________________ Noa, seeerbus drajilor! .......BLOG PERSONAL
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 07 Iun 2009, 16:56
sa ne fereasca Dumnezeu de Vadim ca ala o sa fie mai hamesit decat totzi la un loc dupa cat timp o ashteptat un loc la masa...
Emil Condor
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 07 Iun 2009, 17:14
cactus a scris:
sa ne fereasca Dumnezeu de Vadim ca ala o sa fie mai hamesit decat totzi la un loc dupa cat timp o ashteptat un loc la masa...
Crezi că Năstase, Geoană sau Vanghelie pot fi mai buni pentru tară decât Vadim??!! Eu nu cred.
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 07 Iun 2009, 17:19
Emil Condor a scris:
cactus a scris:
Crezi că Năstase, Geoană sau Vanghelie pot fi mai buni pentru tară decât Vadim??!! Eu nu cred.
Pai, acelasi lucru l-am spus si eu... cu alte cuvintre dar acelasi lucru
Emil Condor
Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 07 Iun 2009, 17:38
Ca să vedeti cât apreciez eu pe acei din gasca mentionată mai sus: prefer un chinez ca Presedinte al României decât unul dintre ei.