LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
reclame 1 1918 taieri internet romana comment-143 problema Popasul sibiu Limba drumetie CPSF google muzica_traditionala padure curiozitati nicuvar politica 23 humanitas Fantasy istorie mediu brasov efremovivanantonovici
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 I_vote_lcapZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 I_voting_barZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 I_vote_rcap 
Emil Condor
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 I_vote_lcapZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 I_voting_barZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

ZBOR DE CONDOR (I)

In jos 
+18
ostrovna
Layla
Andrei Mageriu
yzzy
nicuvar
Anahoret
MIRCEA
Franz Schneider
ACCENT
zaraza26
Bartolomeu
abbilbal
abba
zuum
TUDOR
aurora
Karima
Emil Condor
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Cristina

Cristina

Numarul mesajelor : 5897
Localizare : acolo unde ma regasesc
Data de inscriere : 31/03/2009

ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 Empty
MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyLun 04 Mai 2009, 08:37

cactus a scris:
Cristina a scris:
Emil Condor a scris:
Tăcerea "vorbeste" si ea... hug
Asa cred si eu smile , dar ea "vorbeste" numai pentru cei ce au rabdarea/puterea s-o "asculte" hug ...

ulala

thumb_yello bravo
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMar 05 Mai 2009, 04:16

cactus a scris:
Kestia era cam ashea: ai ajuns pana la rezolvarea unei probleme, stii cum s-o rezolvi dar itzi dai seama ca nu dispui de mijloace concrete ca sa o rezolvi - si atunci shezi shi ashteptzi pana vor exista mijloace adecvate ca sa o rezolvi; si mijloacele alea or sa apara - toata kestia e sa ai rabdare...
Sună cât se poate de întelept. thumb_yello

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyJoi 07 Mai 2009, 02:18

No, am postat trei visuri "mari". Spun asa pentru că atunci când visez, mai exact când le retin, e ceva extrem de rar, e lucru mare. Am cam o "tâmpenie" la 6-7 ani! Very Happy Zic "tâmpenie" pentru că îmi amintesc numai visuri trăsnite rău! Laughing

Hai să încerc o trecere de la vise la spirite.
As fi curios câti dintre membrii Popasului au ceva de spus despre spirite, orice fel de spirite.
Întreaga mea viată nu am crezut că pot exista, ba chiar râdeam de cei ce povesteau despre stafii si alte lucruri de genul acesta. Cei care sustineau cu tărie îi categoriseam la... "dusi"! Acum stiu că eram gresit, îi judecam gresit pentru că spirite există cu adevărat. M-am convins personal...
Sunt curios ce spuneti voi referitor la asta!

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 01:22

Emil Condor a scris:
o trecere de la vise la spirite.
Despre noul subiect propus am să împărtăsesc cu voi niste lucruri ce tin de domeniul extraordinarului. Dar voi mai avea răbdare până la povestirea lor... smile Voi?

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 10:27

Emil Condor a scris:
No, am postat trei visuri "mari". Spun asa pentru că atunci când visez, mai exact când le retin, e ceva extrem de rar, e lucru mare. Am cam o "tâmpenie" la 6-7 ani! Very Happy Zic "tâmpenie" pentru că îmi amintesc numai visuri trăsnite rău! Laughing

As fi curios câti dintre membrii Popasului au ceva de spus despre spirite, orice fel de spirite.
Întreaga mea viată nu am crezut că pot exista, ba chiar râdeam de cei ce povesteau despre stafii si alte lucruri de genul acesta. Cei care sustineau cu tărie îi categoriseam la... "dusi"! Acum stiu că eram gresit, îi judecam gresit pentru că spirite există cu adevărat. M-am convins personal...

Eu nu cred, ci sunt convinsa ca exista spirite, ca se poate comunica inclusiv telepatic cu ele. Am participat si la citeva asa-numite sedinte de spiritism, insa cea mai relevanta a fost prima sedinta, tinuta la un an dupa moartea tatalui meu.
Sus In jos
cactus
Trecut în nefiintă :(
cactus

Numarul mesajelor : 3260
Localizare : Paradis
Data de inscriere : 26/08/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 12:33

spiritele exista si se poate comunica cu ele... daca e bine sau rau... nu stie cactus; unii zik ca nu...

Dacă cineva ţi-a făcut un
rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi
vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 14:50

Părerea mea este că, chiar dacă ele există, ar trebui lăsate în pace. Cum v-ar plăcea să vă bâzâie telefonul toată ziua?! No

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 16:59

Cristina a scris:
Emil Condor a scris:
Eu nu cred, ci sunt convinsa ca exista spirite, ca se poate comunica inclusiv telepatic cu ele. Am participat si la citeva asa-numite sedinte de spiritism, insa cea mai relevanta a fost prima sedinta, tinuta la un an dupa moartea tatalui meu.
Deci esti în măsură să ne spui cât adevăr sau câtă exagerare există în acest domeniu.

Esti convinsă - te înteleg perfect acum pentru că si eu sunt tot convins de existenta lor.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 17:03

cactus a scris:
spiritele exista si se poate comunica cu ele... daca e bine sau rau... nu stie cactus; unii zik ca nu...
Ai comunicat măcar odată cu ele? Ori stii pe cineva care a făcut-o, ori o face în prezent?

Se pare că o legătură cu spiritele aduce mai mult necazuri, deci as categorisi-o la "aducătoare de rele"...

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 17:05

Anahoret a scris:
Părerea mea este că, chiar dacă ele există, ar trebui lăsate în pace. Cum v-ar plăcea să vă bâzâie telefonul toată ziua?! No
Stai linistit, Anahoret: spiritele nu comunica oricind, oricum si cu oricine Cool ...Si in niciun caz fara folos (in sensul de a schimba ceva in viata cuiva) sau pentru distractia unora. Asta am aflat-o si eu, mai tirziu... Tin minte ca la prima mea comunicare, la un moment dat am facut o gafa si spiritul bunicului meu nu a mai vrut sa comunice cu noi. Am intrebat "De ce?" si intr-un final am primit si raspunsul...scurt: "Sunteti elevi." Adica, un fel de, "mai aveti de-nvatat multe, copii, pina sa puteti comunica serios cu noi" old .
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 17:08

Emil Condor a scris:

Se pare că o legătură cu spiritele aduce mai mult necazuri, deci as categorisi-o la "aducătoare de rele"...
De ce crezi asta?
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 17:12

Stiu cum a fost la mine. Sad

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 17:17

Anahoret a scris:
Părerea mea este că, chiar dacă ele există, ar trebui lăsate în pace.
De acord cu tine. Avem exemple si în istoria biblică în care spiritul celui chemat era supărat pentru deranj.

Citat :
Cum v-ar plăcea să vă bâzâie telefonul toată ziua?! No
Asta da! Laughing
Atunci si pe mine mă bâzâie spiritele mereu la telefon - nu se mai opreste nicicând din sunat, mereu mă caută cineva! Laughing

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 17:31

Emil Condor a scris:
Stiu cum a fost la mine. Sad
Regret s-aud asta... Crying or Very sad
Eu chiar nu am avut nici-o experienta neplacuta, din contra, pot sa spun ca mi-a schimbat viata in bine, in sensul ca parca m-a mai domolit ceva Laughing , ca prea eram salbatica Twisted Evil ... Am invatat, de exemplu, sa nu ii mai pling pe cei plecati dintre noi (degajind astfel energii negative care-i disturba), inteleg ca este chiar o dovada de egoism, deoarece iti plingi de fapt -tie- de mila si de dor nebun... Am invatat ca -pentru a comunica serios- trebuie sa citesc si sa invat mai mult, despre energie si materie, despre trup si suflet, despre stele si univers, despre fizica si metafizica. Am inteles ca exista posibilitatea ca spiritul chemat sa nu fie cel chemat, ci unul mincinos, si-atunci trebuie folosita o carte sfintita precum Biblia. In fine, sunt multe de spus, dar ma voi opri aici: multi s-ar putea simti tulburati, ori nu asta e intentia mea.
ps: ti-am trimis reply la PM, insa vad ca tot "zace" in mesaje de trimis (de citeva ore bune), sper sa nu fie vreo problema cu mesageria.
Sus In jos
Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 17:38

Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
De acord cu tine. Avem exemple si în istoria biblică în care spiritul celui chemat era supărat pentru deranj.
De exemplu? confused
Poate-nsemna ca nu era un spirit evoluat, care vrea sa ajute cu-adevarat. Sau mai poate-nsemna ca nu a fost chemat in scop benefic.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 17:39

Am receptionat mesajele tale, Cristina si am trimis răspuns, deja.
Primul mesaj era uitat acolo fără să mă avertizeze - ai dreptate, este o problemă cu Mesageria. Sper să se autoregleze. De fapt merg chiar acum în Panoul de Control să fac resincronizarea întregului Site. hug

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 17:40

Cristina a scris:
Emil Condor a scris:
Anahoret a scris:
De exemplu? confused
Dacă memoria nu mă înseală, Samuel a fost acela.
Trebuie să verific...

Cristina

Cristina

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 17:44

Emil Condor a scris:
Am receptionat mesajele tale, Cristina si am trimis răspuns, deja.
Primul mesaj era uitat acolo fără să mă avertizeze - ai dreptate, este o problemă cu Mesageria. Sper să se autoregleze. De fapt merg chiar acum în Panoul de Control să fac resincronizarea întregului Site. hug
E ok, l-am primit. smile
Sus In jos
cactus
cactus

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 18:02

Emil Condor a scris:
cactus a scris:
Ai comunicat măcar odată cu ele? Ori stii pe cineva care a făcut-o, ori o face în prezent?

Tocmai; si nici io nu-s curios...

Sus In jos
rolia

rolia

Numarul mesajelor : 535
Varsta : 62
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 12/03/2009

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 18:53

Emil Condor a scris:

'poi, daca exista suflet, exista si spirit... nu cred ca pot fi separate. Am crescut ascultand povesti despre suflete care nu-si gasesc hodina nici "dincolo" si se intorc.
Intr-o vreme in care eram destul de confuza in ceea ce priveste existenta sufletului, copil fiind, s-a intamplat sa-mi moara cineva drag si sa fiu langa acea persoana, poate veti crede ca fabulez, insa jur ca am vazut o luminita ca o scanteie rosie care s-a ridicat de pe trupul muribundei si s-a oprit undeva intr-un colt pe tavanul camerei, am vazut-o trei zile, apoi a disparut. Acea intamplare m-a marcat deoarece doar eu vedeam luminita, cand am spus celorlalti, au spus ca mi se pare si ca este doar in mintea mea, stiam ce vad si de atunci m-a cuprins o frica bolnaviciasa de morti si cimitire. Abia dupa cativa ani am scapat partial de acea fobie in urma unei discutii cu regretatul N. Steinhardt la manastirea Rohia dupa ce i-am povestit intamplarea.
Asadar cred in spirite si nu incerc sa caut explicatii acolo unde gandirea nu poate patrunde. smile
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 19:15

rolia a scris:
Asadar cred in spirite si nu incerc sa caut explicatii acolo unde gandirea nu poate patrunde. smile
Ar putea pătrunde... dar mai bine să nu se facă.

cactus
cactus

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 20:19

Emil Condor a scris:
rolia a scris:
Ar putea pătrunde... dar mai bine să nu se facă.

Corect...de aia si Biblia considera ca-i un mare pacat; stie ea ce stie... pe bune

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyDum 10 Mai 2009, 20:23

Asa este, Cactus.
Dar unii au altă părere despre asta.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMar 12 Mai 2009, 04:39

rolia a scris:
'poi, daca exista suflet, exista si spirit... nu cred ca pot fi separate.
Acum nu stiu în ce măsură pot fi separate (sau nu) dar în Cartea cărtilor spune că sufletul este altceva decât spiritul. Si, după opinia mea asa si este: spiritul din mine poate fi (lucra) si în altii dar sufletul meu e doar la (în) mine.

cactus
cactus

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 EmptyMar 12 Mai 2009, 06:15

Emil Condor a scris:
Asa este, Cactus.
Dar unii au altă părere despre asta.

O fac pe raspunderea lor...

Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 24 Empty

Sus In jos

ZBOR DE CONDOR (I)
Sus 
Pagina 24 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ZBOR DE CONDOR (II)
» POPASUL PRISMA CONDOR (I)
» CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: EMIL CONDOR-
Mergi direct la: