| ZBOR DE CONDOR (I) | |
|
+18ostrovna Layla Andrei Mageriu yzzy nicuvar Anahoret MIRCEA Franz Schneider ACCENT zaraza26 Bartolomeu abbilbal abba zuum TUDOR aurora Karima Emil Condor 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Lun 04 Mai 2009, 08:37 | |
| | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mar 05 Mai 2009, 04:16 | |
| - cactus a scris:
- Kestia era cam ashea: ai ajuns pana la rezolvarea unei probleme, stii cum s-o rezolvi dar itzi dai seama ca nu dispui de mijloace concrete ca sa o rezolvi - si atunci shezi shi ashteptzi pana vor exista mijloace adecvate ca sa o rezolvi; si mijloacele alea or sa apara - toata kestia e sa ai rabdare...
Sună cât se poate de întelept. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Joi 07 Mai 2009, 02:18 | |
| No, am postat trei visuri "mari". Spun asa pentru că atunci când visez, mai exact când le retin, e ceva extrem de rar, e lucru mare. Am cam o "tâmpenie" la 6-7 ani! Zic "tâmpenie" pentru că îmi amintesc numai visuri trăsnite rău! Hai să încerc o trecere de la vise la spirite. As fi curios câti dintre membrii Popasului au ceva de spus despre spirite, orice fel de spirite. Întreaga mea viată nu am crezut că pot exista, ba chiar râdeam de cei ce povesteau despre stafii si alte lucruri de genul acesta. Cei care sustineau cu tărie îi categoriseam la... "dusi"! Acum stiu că eram gresit, îi judecam gresit pentru că spirite există cu adevărat. M-am convins personal... Sunt curios ce spuneti voi referitor la asta! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 01:22 | |
| - Emil Condor a scris:
- o trecere de la vise la spirite.
Despre noul subiect propus am să împărtăsesc cu voi niste lucruri ce tin de domeniul extraordinarului. Dar voi mai avea răbdare până la povestirea lor... Voi? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
Numarul mesajelor : 5897 Localizare : acolo unde ma regasesc Data de inscriere : 31/03/2009
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 10:27 | |
| - Emil Condor a scris:
- No, am postat trei visuri "mari". Spun asa pentru că atunci când visez, mai exact când le retin, e ceva extrem de rar, e lucru mare. Am cam o "tâmpenie" la 6-7 ani! Zic "tâmpenie" pentru că îmi amintesc numai visuri trăsnite rău!
Hai să încerc o trecere de la vise la spirite. As fi curios câti dintre membrii Popasului au ceva de spus despre spirite, orice fel de spirite. Întreaga mea viată nu am crezut că pot exista, ba chiar râdeam de cei ce povesteau despre stafii si alte lucruri de genul acesta. Cei care sustineau cu tărie îi categoriseam la... "dusi"! Acum stiu că eram gresit, îi judecam gresit pentru că spirite există cu adevărat. M-am convins personal... Sunt curios ce spuneti voi referitor la asta! Eu nu cred, ci sunt convinsa ca exista spirite, ca se poate comunica inclusiv telepatic cu ele. Am participat si la citeva asa-numite sedinte de spiritism, insa cea mai relevanta a fost prima sedinta, tinuta la un an dupa moartea tatalui meu. | |
|
| |
cactus Trecut în nefiintă :(
Numarul mesajelor : 3260 Localizare : Paradis Data de inscriere : 26/08/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 12:33 | |
| spiritele exista si se poate comunica cu ele... daca e bine sau rau... nu stie cactus; unii zik ca nu... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 14:50 | |
| Părerea mea este că, chiar dacă ele există, ar trebui lăsate în pace. Cum v-ar plăcea să vă bâzâie telefonul toată ziua?! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 16:59 | |
| - Cristina a scris:
- Emil Condor a scris:
- Hai să încerc o trecere de la vise la spirite.
As fi curios câti dintre membrii Popasului au ceva de spus despre spirite, orice fel de spirite. Întreaga mea viată nu am crezut că pot exista, ba chiar râdeam de cei ce povesteau despre stafii si alte lucruri de genul acesta. Cei care sustineau cu tărie îi categoriseam la... "dusi"! Acum stiu că eram gresit, îi judecam gresit pentru că spirite există cu adevărat. M-am convins personal... Sunt curios ce spuneti voi referitor la asta! Eu nu cred, ci sunt convinsa ca exista spirite, ca se poate comunica inclusiv telepatic cu ele. Am participat si la citeva asa-numite sedinte de spiritism, insa cea mai relevanta a fost prima sedinta, tinuta la un an dupa moartea tatalui meu. Deci esti în măsură să ne spui cât adevăr sau câtă exagerare există în acest domeniu. Esti convinsă - te înteleg perfect acum pentru că si eu sunt tot convins de existenta lor. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 17:03 | |
| - cactus a scris:
- spiritele exista si se poate comunica cu ele... daca e bine sau rau... nu stie cactus; unii zik ca nu...
Ai comunicat măcar odată cu ele? Ori stii pe cineva care a făcut-o, ori o face în prezent? Se pare că o legătură cu spiritele aduce mai mult necazuri, deci as categorisi-o la "aducătoare de rele"... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 17:05 | |
| - Anahoret a scris:
- Părerea mea este că, chiar dacă ele există, ar trebui lăsate în pace. Cum v-ar plăcea să vă bâzâie telefonul toată ziua?!
Stai linistit, Anahoret: spiritele nu comunica oricind, oricum si cu oricine ...Si in niciun caz fara folos (in sensul de a schimba ceva in viata cuiva) sau pentru distractia unora. Asta am aflat-o si eu, mai tirziu... Tin minte ca la prima mea comunicare, la un moment dat am facut o gafa si spiritul bunicului meu nu a mai vrut sa comunice cu noi. Am intrebat "De ce?" si intr-un final am primit si raspunsul...scurt: "Sunteti elevi." Adica, un fel de, "mai aveti de-nvatat multe, copii, pina sa puteti comunica serios cu noi" . | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 17:08 | |
| - Emil Condor a scris:
Se pare că o legătură cu spiritele aduce mai mult necazuri, deci as categorisi-o la "aducătoare de rele"... De ce crezi asta? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 17:12 | |
| Stiu cum a fost la mine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 17:17 | |
| - Anahoret a scris:
- Părerea mea este că, chiar dacă ele există, ar trebui lăsate în pace.
De acord cu tine. Avem exemple si în istoria biblică în care spiritul celui chemat era supărat pentru deranj. - Citat :
- Cum v-ar plăcea să vă bâzâie telefonul toată ziua?!
Asta da! Atunci si pe mine mă bâzâie spiritele mereu la telefon - nu se mai opreste nicicând din sunat, mereu mă caută cineva! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 17:31 | |
| - Emil Condor a scris:
- Stiu cum a fost la mine.
Regret s-aud asta... Eu chiar nu am avut nici-o experienta neplacuta, din contra, pot sa spun ca mi-a schimbat viata in bine, in sensul ca parca m-a mai domolit ceva , ca prea eram salbatica ... Am invatat, de exemplu, sa nu ii mai pling pe cei plecati dintre noi (degajind astfel energii negative care-i disturba), inteleg ca este chiar o dovada de egoism, deoarece iti plingi de fapt - tie- de mila si de dor nebun... Am invatat ca -pentru a comunica serios- trebuie sa citesc si sa invat mai mult, despre energie si materie, despre trup si suflet, despre stele si univers, despre fizica si metafizica. Am inteles ca exista posibilitatea ca spiritul chemat sa nu fie cel chemat, ci unul mincinos, si-atunci trebuie folosita o carte sfintita precum Biblia. In fine, sunt multe de spus, dar ma voi opri aici: multi s-ar putea simti tulburati, ori nu asta e intentia mea. ps: ti-am trimis reply la PM, insa vad ca tot "zace" in mesaje de trimis (de citeva ore bune), sper sa nu fie vreo problema cu mesageria. | |
|
| |
Cristina
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 17:38 | |
| - Emil Condor a scris:
- Anahoret a scris:
De acord cu tine. Avem exemple si în istoria biblică în care spiritul celui chemat era supărat pentru deranj.
De exemplu? Poate-nsemna ca nu era un spirit evoluat, care vrea sa ajute cu-adevarat. Sau mai poate-nsemna ca nu a fost chemat in scop benefic. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 17:39 | |
| Am receptionat mesajele tale, Cristina si am trimis răspuns, deja. Primul mesaj era uitat acolo fără să mă avertizeze - ai dreptate, este o problemă cu Mesageria. Sper să se autoregleze. De fapt merg chiar acum în Panoul de Control să fac resincronizarea întregului Site. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 17:40 | |
| - Cristina a scris:
- Emil Condor a scris:
- Anahoret a scris:
De acord cu tine. Avem exemple si în istoria biblică în care spiritul celui chemat era supărat pentru deranj.
De exemplu? Dacă memoria nu mă înseală, Samuel a fost acela. Trebuie să verific... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Cristina
| |
| |
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 18:02 | |
| - Emil Condor a scris:
- cactus a scris:
- spiritele exista si se poate comunica cu ele... daca e bine sau rau... nu stie cactus; unii zik ca nu...
Ai comunicat măcar odată cu ele? Ori stii pe cineva care a făcut-o, ori o face în prezent?
Se pare că o legătură cu spiritele aduce mai mult necazuri, deci as categorisi-o la "aducătoare de rele"... Tocmai; si nici io nu-s curios... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
Dacă cineva ţi-a făcut un rău, nu căuta să te răzbuni. Aşază-te pe malul râului şi în curând îi vei vedea trecând cadavrul. (Lao Ti)
| |
|
| |
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 18:53 | |
| - Emil Condor a scris:
- No, am postat trei visuri "mari". Spun asa pentru că atunci când visez, mai exact când le retin, e ceva extrem de rar, e lucru mare. Am cam o "tâmpenie" la 6-7 ani! Zic "tâmpenie" pentru că îmi amintesc numai visuri trăsnite rău!
Hai să încerc o trecere de la vise la spirite. As fi curios câti dintre membrii Popasului au ceva de spus despre spirite, orice fel de spirite. Întreaga mea viată nu am crezut că pot exista, ba chiar râdeam de cei ce povesteau despre stafii si alte lucruri de genul acesta. Cei care sustineau cu tărie îi categoriseam la... "dusi"! Acum stiu că eram gresit, îi judecam gresit pentru că spirite există cu adevărat. M-am convins personal... Sunt curios ce spuneti voi referitor la asta! 'poi, daca exista suflet, exista si spirit... nu cred ca pot fi separate. Am crescut ascultand povesti despre suflete care nu-si gasesc hodina nici "dincolo" si se intorc. Intr-o vreme in care eram destul de confuza in ceea ce priveste existenta sufletului, copil fiind, s-a intamplat sa-mi moara cineva drag si sa fiu langa acea persoana, poate veti crede ca fabulez, insa jur ca am vazut o luminita ca o scanteie rosie care s-a ridicat de pe trupul muribundei si s-a oprit undeva intr-un colt pe tavanul camerei, am vazut-o trei zile, apoi a disparut. Acea intamplare m-a marcat deoarece doar eu vedeam luminita, cand am spus celorlalti, au spus ca mi se pare si ca este doar in mintea mea, stiam ce vad si de atunci m-a cuprins o frica bolnaviciasa de morti si cimitire. Abia dupa cativa ani am scapat partial de acea fobie in urma unei discutii cu regretatul N. Steinhardt la manastirea Rohia dupa ce i-am povestit intamplarea. Asadar cred in spirite si nu incerc sa caut explicatii acolo unde gandirea nu poate patrunde. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 19:15 | |
| - rolia a scris:
- Asadar cred in spirite si nu incerc sa caut explicatii acolo unde gandirea nu poate patrunde.
Ar putea pătrunde... dar mai bine să nu se facă. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 20:19 | |
| - Emil Condor a scris:
- rolia a scris:
- Asadar cred in spirite si nu incerc sa caut explicatii acolo unde gandirea nu poate patrunde.
Ar putea pătrunde... dar mai bine să nu se facă. Corect...de aia si Biblia considera ca-i un mare pacat; stie ea ce stie... pe bune _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 10 Mai 2009, 20:23 | |
| Asa este, Cactus. Dar unii au altă părere despre asta. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mar 12 Mai 2009, 04:39 | |
| - rolia a scris:
- 'poi, daca exista suflet, exista si spirit... nu cred ca pot fi separate.
Acum nu stiu în ce măsură pot fi separate (sau nu) dar în Cartea cărtilor spune că sufletul este altceva decât spiritul. Si, după opinia mea asa si este: spiritul din mine poate fi (lucra) si în altii dar sufletul meu e doar la (în) mine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mar 12 Mai 2009, 06:15 | |
| - Emil Condor a scris:
- Asa este, Cactus.
Dar unii au altă părere despre asta. O fac pe raspunderea lor... _____________________ "Să muriţi bine " (Băsescul )
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) | |
| |
|
| |
| ZBOR DE CONDOR (I) | |
|