| ZBOR DE CONDOR (I) | |
|
+18ostrovna Layla Andrei Mageriu yzzy nicuvar Anahoret MIRCEA Franz Schneider ACCENT zaraza26 Bartolomeu abbilbal abba zuum TUDOR aurora Karima Emil Condor 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 18 Ian 2009, 22:11 | |
| Când speranţă nu mai e, nimic nu mai e. Şi nimic nu poate exista pentru că Dumnezeu a făcut tot ce a făcut pentru eternitate, nu pentru autodistrugere. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 18 Ian 2009, 22:39 | |
| Categoric: fără sperantă, viata nu ar mai fi la fel, poate nici n-ar mai exista! Avem cel putin un scop aici pe pământ, pentru care luptăm iar sperantele se învârt în jurul acelui scop - important este ca omul să găsească scopul sau scopurile lui în viată, altfel trece degeaba prin ea (prin viată). Si credeti-mă că fiecare om are un scop chiar dacă nu si-l cunoaste, chiar dacă nu si-l găseste întreaga viată! Se întâmplă si aceea... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| |
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mar 20 Ian 2009, 00:14 | |
| Multumesc pentru întelegere, Zaraza! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Vin 30 Ian 2009, 02:50 | |
| Într-o zi o să reiau Zborul de Condor dar întâi trebuie să mă linistesc un pic. Am nevoie... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Vin 30 Ian 2009, 06:13 | |
| - Emil Condor a scris:
- Într-o zi o să reiau Zborul de Condor dar întâi trebuie să mă linistesc un pic. Am nevoie...
Ce s-a mai intamplat, nu ne mai fierbe atata ! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 31 Ian 2009, 18:26 | |
| - zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
- Într-o zi o să reiau Zborul de Condor dar întâi trebuie să mă linistesc un pic. Am nevoie...
Ce s-a mai intamplat, nu ne mai fierbe atata ! Nu, nu încerc aceea! Ce se întâmplă mă duce spre luarea unei singure decizii, una extremă! Atâta timp cât nu găsesc cooperare, ori scot pushca, ori dispar. Prima cade, deci... Dacă o să fie o perioadă când nu voi mai trece pe aici, înseamnă că am făcut ceva drastic si nu-mi găsesc "pulsul" normal al vietii. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 31 Ian 2009, 18:31 | |
| - Emil Condor a scris:
- Dacă o să fie o perioadă când nu voi mai trece pe aici, înseamnă că am făcut ceva drastic si nu-mi găsesc "pulsul" normal al vietii.
Sper, din tot sufletul, că ştii ce faci. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 31 Ian 2009, 19:08 | |
| - Anahoret a scris:
- Sper, din tot sufletul, că ştii ce faci.
Multumesc mult! Uneori trebuie să facem si lucruri pe care nu le cunoastem dar nu este cazul acesta în situatia mea actuală. Stiu că am nevoie de liniste si pace si le voi avea! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 31 Ian 2009, 20:22 | |
| - Emil Condor a scris:
Ce se întâmplă mă duce spre luarea unei singure decizii, una extremă! Atâta timp cât nu găsesc cooperare, ori scot puşca,~ ori dispar.~ Prima cade, deci... Dacă o să fie o perioadă când nu voi mai trece pe aici, înseamnă că am făcut ceva drastic si nu-mi găsesc "pulsul" normal al vietii. Emile, frăţioare; ştii prea bine că şi eu mă aflu pe planeta asta. Cînd vrei să dispari din Canada, vino pe la mine. De cînd te aştept? O să-ţi prindă bine călătoria asta. Ştiu eu ce spun. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 31 Ian 2009, 20:28 | |
| Acum intentionez să dispar din zonă doar - rămân în Canada pentru munca ce o am si care îmi asigură linistea zilei de mâine. Nu este o tară rea! Încă se mentine printre tările decente. Vreau doar să trec casa pe numele băiatului si să plec. Nu mă interesează, materialiceste vorbind, nimic. Absolut nimic! Renunt la orice pentru o oază de liniste. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
yzzy
Numarul mesajelor : 1937 Varsta : 60 Localizare : Deva Data de inscriere : 16/01/2009
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 31 Ian 2009, 23:53 | |
| - Emil Condor a scris:
- Acum intentionez să dispar din zonă doar - rămân în Canada pentru munca ce o am si care îmi asigură linistea zilei de mâine. Nu este o tară rea! Încă se mentine printre tările decente.
Vreau doar să trec casa pe numele băiatului si să plec. Nu mă interesează, materialiceste vorbind, nimic. Absolut nimic! Renunt la orice pentru o oază de liniste. Nu înţeleg ceea ce vrei să faci, dar sună dureros. Sper doar ca să-ţi fie bine într-un final. _____________________ Nimeni nu are dreptul să privească o altă persoană de sus, decât în momentul în care se apleacă şi îi întinde o mână pentru a-o ajuta să se ridice!Nu-ţi dori prea multe, nu o să ai unde le pune! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 01 Feb 2009, 00:06 | |
| - yzzy a scris:
- ...sună dureros.
ESTE - Citat :
- Sper doar ca să-ţi fie bine într-un final.
Multumesc mult pentru urarea ta, multumesc! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 01 Feb 2009, 07:14 | |
| - Emil Condor a scris:
- Acum intentionez să dispar din zonă doar - rămân în Canada pentru munca ce o am si care îmi asigură linistea zilei de mâine. Nu este o tară rea! Încă se mentine printre tările decente.
Vreau doar să trec casa pe numele băiatului si să plec. Nu mă interesează, materialiceste vorbind, nimic. Absolut nimic! Renunt la orice pentru o oază de liniste. Nu pricep. Zici ca "dispari din zona" dar totusi ramai pentru munca...unde dispari ? Si cu baietul ce faci ? Il lasi singur? N-are nevoie de tine? | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 01 Feb 2009, 10:48 | |
| Poate a venit vremea să fie înţărcat. Sunt sigur că, din umbră, Emil îl va veghea. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 01 Feb 2009, 17:32 | |
| - zuum a scris:
- Emil Condor a scris:
Vreau doar să trec casa pe numele băiatului si să plec. Nu mă interesează, materialiceste vorbind, nimic. Absolut nimic! Renunt la orice pentru o oază de liniste. Nu pricep. Zici ca "dispari din zona" dar totusi ramai pentru munca...unde dispari ? Si cu baietul ce faci ? Il lasi singur? N-are nevoie de tine? E normal să nu se priceapă orice: sunt anumite lucruri pe lumea asta ce pot fi pricepute doar experimentându-le! Dar mai bine să nu fie pricepute, decât trăite la intensitatea la care le trăiesc eu. E mai bine pentru tine, Zuum, că nu le pricepi. Nici nu-ti dori! " Din zonă" l-am scris italic, însemnând departe de orizontul lui, a băiatului. Dacă îmi voi păstra munca, voi fi prin preajmă, oricum dar hai să mai spun un lucru: în cazul în care o să fie necesar, sunt pregătit să plec absolut oriunde. Ce fac cu băiatul??!! Asta e o întrebare foarte naivă! Fac cu el ceea ce vrea el. Si acum nu fac nimic "cu el", tot el decide orice lucru stupid pe care îl întreprinde. Întrebarea este fără rost în situatia actuală... Da, îl las singur - are 25 de ani în vara asta, nu mai trebuie dădăcit! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Sam 28 Feb 2009, 20:35, editata de 2 ori | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 01 Feb 2009, 17:41 | |
| - Anahoret a scris:
- Poate a venit vremea să fie înţărcat. Sunt sigur că, din umbră, Emil îl va veghea.
Unii au nevoie să fie singuri, să ia viata de coarne, să fie trântiti cu târtita de pământ, să lupte mai ales cu ei însisi. Dacă au totul de la mama, nu vor fi capabili de nimic în viata lor! Nu stiu măsura în care voi fi acolo "în umbră". Poate voi arunca niste priviri fugare dar nu mă voi implica. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zuum
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 01 Feb 2009, 17:53 | |
| - Emil Condor a scris:
- Da, îl las singur - are 25 de ani în vara asta, nu mai trebuie dădăcit!
E bolnav dar el nu admite asta si din această cauză nu se poate discuta cu el. Îl voi lăsa sistemului de aici, de mine nu mai are nevoie (sunt cuvintele lui!). Incep sa pricep. Faci bine ce faci , cred ca tu ai mai multa nevoie de asta decat are el. Uneori mai e nevoie sa ne urcam pe masa, sau pe casa ca sa privim lucrurile si din alt unghi! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 01 Feb 2009, 19:12 | |
| - ACCENT a scris:
- Emil Condor a scris:
Ce se întâmplă mă duce spre luarea unei singure decizii, una extremă! Atâta timp cât nu găsesc cooperare, ori scot puşca,~ ori dispar.~ Prima cade, deci... Dacă o să fie o perioadă când nu voi mai trece pe aici, înseamnă că am făcut ceva drastic si nu-mi găsesc "pulsul" normal al vietii. Emile, frăţioare; ştii prea bine că şi eu mă aflu pe planeta asta. Cînd vrei să dispari din Canada, vino pe la mine. De cînd te aştept? O să-ţi prindă bine călătoria asta. Ştiu eu ce spun. Multumesc mult pentru gândurile tale si mai ales pentru invitatia ta. Poate într-o zi ne vom întâlni si în viata reală. Sunt convins că mi-ar face plăcere, fratele meu drag. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 01 Feb 2009, 20:28 | |
| - zuum a scris:
- Incep sa pricep. Faci bine ce faci , cred ca tu ai mai multa nevoie de asta decat are el.
Uneori mai e nevoie sa ne urcam pe masa, sau pe casa ca sa privim lucrurile si din alt unghi! Bine "te-ai urcat pe masă"! Asa este, am nevoie de liniste. M-am agitat toată viata pentru altii, vreau, alături de sotia mea, liniste acum. Multumesc pentru întelegere! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 01 Feb 2009, 20:55 | |
| - Emil Condor a scris:
Vreau doar să trec casa pe numele băiatului si să plec. Nu mă interesează, materialiceste vorbind, nimic. Absolut nimic! Renunt la orice pentru o oază de liniste. Va fi reciproc avantajos, pentru tine si baiat. Mult succes! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 01 Feb 2009, 21:00 | |
| Asa cred si eu, Zaraza. Si trebuie să o fac pentru crezul ce îl am, nu? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Lun 02 Feb 2009, 08:41 | |
| - Emil Condor a scris:
- Asa cred si eu, Zaraza. Si trebuie să o fac pentru crezul ce îl am, nu?
Cred ca tu simti ca asta trebuie facut. Si mai cred ca nu gresesti! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mar 03 Feb 2009, 00:25 | |
| - zaraza26 a scris:
- Emil Condor a scris:
- Asa cred si eu, Zaraza. Si trebuie să o fac pentru crezul ce îl am, nu?
Cred ca tu simti ca asta trebuie facut. Si mai cred ca nu gresesti! Apreciez enorm pozitia ta! Esti una din putinele persoane ce nu par socate la afirmatiile mele asupra intentiilor ce le am. Am văzut că mai sunt câtiva ca tine pe acest forum. Vă multumesc! Chiar dacă multi mă condamnă (sunt destui, dar nu-mi pasă!) stiu că ei o fac din cauză că nu pricep mai nimic din situatia asta pe care o trăiesc eu si ai mei în ultimul timp. Când se vor maturiza, vor întelege si ei... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mar 03 Feb 2009, 00:40 | |
| Emile... ca vrei sa-l lasi pe baiat sa ia viata in piept si sa se responsabilizeze, cred ca este foarte bine. asa cvum el isi reclama dreptul la viata, asa si tu ai dreptul la o batranete linistita.
Dar eu ti-am mai spus parerea mea... nu trece casa pe numele lui, nu-i da posibilitatea sa faca vreo prostie, adica sa o vanda sau sa o piarda in vreun fel. Casa este totusi siguranta existentei lui. Sau macar sfatuieste-te cu avocatul inainte. Nu cunosc cum e lumea si legile la voi in Canada, dar spun asta pentru ca in Romania am auzit si chiar cunosc parinti care si-au trecut casa, averea, pe numele copilului... si apoi au avut de suferit, fie ei, fie copilul.
Poate daca ai plecat o vreme, sa stai undeva in liniste, sa judeci cu calm. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) | |
| |
|
| |
| ZBOR DE CONDOR (I) | |
|