LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
muzica_traditionala CPSF politica mediu 1 Fantasy istorie humanitas reclame Popasul drumetie brasov taieri sibiu romana efremovivanantonovici Limba comment-143 google 23 1918 nicuvar padure problema curiozitati internet
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 I_vote_lcapZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 I_voting_barZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 I_vote_rcap 
Emil Condor
ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 I_vote_lcapZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 I_voting_barZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

ZBOR DE CONDOR (I)

In jos 
+18
ostrovna
Layla
Andrei Mageriu
yzzy
nicuvar
Anahoret
MIRCEA
Franz Schneider
ACCENT
zaraza26
Bartolomeu
abbilbal
abba
zuum
TUDOR
aurora
Karima
Emil Condor
22 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 Empty
MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 18 Ian 2009, 22:11

Când speranţă nu mai e, nimic nu mai e. Şi nimic nu poate exista pentru că Dumnezeu a făcut tot ce a făcut pentru eternitate, nu pentru autodistrugere.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 18 Ian 2009, 22:39

Categoric: fără sperantă, viata nu ar mai fi la fel, poate nici n-ar mai exista!
Avem cel putin un scop aici pe pământ, pentru care luptăm iar sperantele se învârt în jurul acelui scop - important este ca omul să găsească scopul sau scopurile lui în viată, altfel trece degeaba prin ea (prin viată). Si credeti-mă că fiecare om are un scop chiar dacă nu si-l cunoaste, chiar dacă nu si-l găseste întreaga viată! Se întâmplă si aceea...

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyLun 19 Ian 2009, 11:04

Citat :
În multe alte situatii am reusit să mă detasez de toate, să devin doar un observator - în cazul ăsta nu se poate. Nici nu încerc...
Dacă mă văd pe mine în situatia ce o trăiesc în prezent, as putea să mă sperii prea tare si apoi să iau decizii ce nu ar fi pe placul multora!

hug
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyMar 20 Ian 2009, 00:14

Multumesc pentru întelegere, Zaraza! hug

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyVin 30 Ian 2009, 02:50

Într-o zi o să reiau Zborul de Condor dar întâi trebuie să mă linistesc un pic. Am nevoie...

zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyVin 30 Ian 2009, 06:13

Emil Condor a scris:
Într-o zi o să reiau Zborul de Condor dar întâi trebuie să mă linistesc un pic. Am nevoie...

Ce s-a mai intamplat, nu ne mai fierbe atata !
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptySam 31 Ian 2009, 18:26

zuum a scris:
Emil Condor a scris:
Ce s-a mai intamplat, nu ne mai fierbe atata !
Nu, nu încerc aceea!
Ce se întâmplă mă duce spre luarea unei singure decizii, una extremă!
Atâta timp cât nu găsesc cooperare, ori scot pushca, ori dispar. Prima cade, deci...
Dacă o să fie o perioadă când nu voi mai trece pe aici, înseamnă că am făcut ceva drastic si nu-mi găsesc "pulsul" normal al vietii.

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptySam 31 Ian 2009, 18:31

Emil Condor a scris:
Dacă o să fie o perioadă când nu voi mai trece pe aici, înseamnă că am făcut ceva drastic si nu-mi găsesc "pulsul" normal al vietii.
Sper, din tot sufletul, că ştii ce faci. Neutral

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptySam 31 Ian 2009, 19:08

Anahoret a scris:
Sper, din tot sufletul, că ştii ce faci. Neutral
Multumesc mult!

Uneori trebuie să facem si lucruri pe care nu le cunoastem dar nu este cazul acesta în situatia mea actuală. Stiu că am nevoie de liniste si pace si le voi avea!

ACCENT

Numarul mesajelor : 785
Data de inscriere : 03/12/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptySam 31 Ian 2009, 20:22

Emil Condor a scris:

Atâta timp cât nu găsesc cooperare, ori scot puşca,~ ori dispar.~ Prima cade, deci...

Emile, frăţioare; ştii prea bine că şi eu mă aflu pe planeta asta. Cînd vrei să dispari din Canada, vino pe la mine. De cînd te aştept? O să-ţi prindă bine călătoria asta. Ştiu eu ce spun.
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptySam 31 Ian 2009, 20:28

Acum intentionez să dispar din zonă doar - rămân în Canada pentru munca ce o am si care îmi asigură linistea zilei de mâine. Nu este o tară rea! Încă se mentine printre tările decente.
Vreau doar să trec casa pe numele băiatului si să plec. Nu mă interesează, materialiceste vorbind, nimic. Absolut nimic! Renunt la orice pentru o oază de liniste.

yzzy

yzzy

Numarul mesajelor : 1937
Localizare : Deva
Data de inscriere : 16/01/2009

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptySam 31 Ian 2009, 23:53

Emil Condor a scris:
Acum intentionez să dispar din zonă doar - rămân în Canada pentru munca ce o am si care îmi asigură linistea zilei de mâine. Nu este o tară rea! Încă se mentine printre tările decente.
Vreau doar să trec casa pe numele băiatului si să plec. Nu mă interesează, materialiceste vorbind, nimic. Absolut nimic! Renunt la orice pentru o oază de liniste.
Nu înţeleg ceea ce vrei să faci, dar sună dureros.
Sper doar ca să-ţi fie bine într-un final.

Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 01 Feb 2009, 00:06

yzzy a scris:
...sună dureros.
ESTE

Citat :
Sper doar ca să-ţi fie bine într-un final.
Multumesc mult pentru urarea ta, multumesc!

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 01 Feb 2009, 07:14

Emil Condor a scris:

Nu pricep. Zici ca "dispari din zona" dar totusi ramai pentru munca...unde dispari ? Si cu baietul ce faci ? Il lasi singur? N-are nevoie de tine?
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 01 Feb 2009, 10:48

Poate a venit vremea să fie înţărcat. Sunt sigur că, din umbră, Emil îl va veghea.

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 01 Feb 2009, 17:32

zuum a scris:
Emil Condor a scris:

Nu pricep. Zici ca "dispari din zona" dar totusi ramai pentru munca...unde dispari ? Si cu baietul ce faci ? Il lasi singur? N-are nevoie de tine?
E normal să nu se priceapă orice: sunt anumite lucruri pe lumea asta ce pot fi pricepute doar experimentându-le! Dar mai bine să nu fie pricepute, decât trăite la intensitatea la care le trăiesc eu. E mai bine pentru tine, Zuum, că nu le pricepi. Nici nu-ti dori!
"Din zonă" l-am scris italic, însemnând departe de orizontul lui, a băiatului. Dacă îmi voi păstra munca, voi fi prin preajmă, oricum dar hai să mai spun un lucru: în cazul în care o să fie necesar, sunt pregătit să plec absolut oriunde.

Ce fac cu băiatul??!! Asta e o întrebare foarte naivă! Fac cu el ceea ce vrea el. Si acum nu fac nimic "cu el", tot el decide orice lucru stupid pe care îl întreprinde. Întrebarea este fără rost în situatia actuală...

Da, îl las singur - are 25 de ani în vara asta, nu mai trebuie dădăcit!

Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Sam 28 Feb 2009, 20:35, editata de 2 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 01 Feb 2009, 17:41

Anahoret a scris:
Poate a venit vremea să fie înţărcat. Sunt sigur că, din umbră, Emil îl va veghea.
Unii au nevoie să fie singuri, să ia viata de coarne, să fie trântiti cu târtita de pământ, să lupte mai ales cu ei însisi. Dacă au totul de la mama, nu vor fi capabili de nimic în viata lor!

Nu stiu măsura în care voi fi acolo "în umbră".
Poate voi arunca niste priviri fugare dar nu mă voi implica.

zuum

zuum

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 01 Feb 2009, 17:53

Emil Condor a scris:
Da, îl las singur - are 25 de ani în vara asta, nu mai trebuie dădăcit!

E bolnav dar el nu admite asta si din această cauză nu se poate discuta cu el.
Îl voi lăsa sistemului de aici, de mine nu mai are nevoie (sunt cuvintele lui!).

Incep sa pricep. Faci bine ce faci , cred ca tu ai mai multa nevoie de asta decat are el.
Uneori mai e nevoie sa ne urcam pe masa, sau pe casa ca sa privim lucrurile si din alt unghi!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 01 Feb 2009, 19:12

ACCENT a scris:
Emil Condor a scris:

Atâta timp cât nu găsesc cooperare, ori scot puşca,~ ori dispar.~ Prima cade, deci...
Emile, frăţioare; ştii prea bine că şi eu mă aflu pe planeta asta. Cînd vrei să dispari din Canada, vino pe la mine. De cînd te aştept? O să-ţi prindă bine călătoria asta. Ştiu eu ce spun.
Multumesc mult pentru gândurile tale si mai ales pentru invitatia ta.
Poate într-o zi ne vom întâlni si în viata reală.
Sunt convins că mi-ar face plăcere, fratele meu drag.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 01 Feb 2009, 20:28

zuum a scris:
Incep sa pricep. Faci bine ce faci , cred ca tu ai mai multa nevoie de asta decat are el.
Uneori mai e nevoie sa ne urcam pe masa, sau pe casa ca sa privim lucrurile si din alt unghi!
Bine "te-ai urcat pe masă"! Laughing

Asa este, am nevoie de liniste.
M-am agitat toată viata pentru altii, vreau, alături de sotia mea, liniste acum.

Multumesc pentru întelegere!

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 01 Feb 2009, 20:55

Emil Condor a scris:

Va fi reciproc avantajos, pentru tine si baiat. Mult succes! cheers
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyDum 01 Feb 2009, 21:00

Asa cred si eu, Zaraza. Si trebuie să o fac pentru crezul ce îl am, nu?

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyLun 02 Feb 2009, 08:41

Emil Condor a scris:

Cred ca tu simti ca asta trebuie facut. Si mai cred ca nu gresesti! thumb_yello
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyMar 03 Feb 2009, 00:25

zaraza26 a scris:
Emil Condor a scris:
Cred ca tu simti ca asta trebuie facut. Si mai cred ca nu gresesti! thumb_yello
Apreciez enorm pozitia ta!
Esti una din putinele persoane ce nu par socate la afirmatiile mele asupra intentiilor ce le am. Am văzut că mai sunt câtiva ca tine pe acest forum. Vă multumesc!

Chiar dacă multi mă condamnă (sunt destui, dar nu-mi pasă!) stiu că ei o fac din cauză că nu pricep mai nimic din situatia asta pe care o trăiesc eu si ai mei în ultimul timp. Când se vor maturiza, vor întelege si ei...

aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 EmptyMar 03 Feb 2009, 00:40

Emile... ca vrei sa-l lasi pe baiat sa ia viata in piept si sa se responsabilizeze, cred ca este foarte bine. asa cvum el isi reclama dreptul la viata, asa si tu ai dreptul la o batranete linistita.

Dar eu ti-am mai spus parerea mea... nu trece casa pe numele lui, nu-i da posibilitatea sa faca vreo prostie, adica sa o vanda sau sa o piarda in vreun fel. Casa este totusi siguranta existentei lui. Sau macar sfatuieste-te cu avocatul inainte.
Nu cunosc cum e lumea si legile la voi in Canada, dar spun asta pentru ca in Romania am auzit si chiar cunosc parinti care si-au trecut casa, averea, pe numele copilului... si apoi au avut de suferit, fie ei, fie copilul.

Poate daca ai plecat o vreme, sa stai undeva in liniste, sa judeci cu calm.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I)   ZBOR DE CONDOR (I) - Pagina 13 Empty

Sus In jos

ZBOR DE CONDOR (I)
Sus 
Pagina 13 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 26 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» ZBOR DE CONDOR (II)
» POPASUL PRISMA CONDOR (I)
» CUM AM AFLAT DESPRE POPASUL PRISMA CONDOR
» Sindicat "LUMINA LUMII " - Popasul "Prisma Condor"

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: EMIL CONDOR-
Mergi direct la: