__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| ZBOR DE CONDOR (I) | |
|
+18ostrovna Layla Andrei Mageriu yzzy nicuvar Anahoret MIRCEA Franz Schneider ACCENT zaraza26 Bartolomeu abbilbal abba zuum TUDOR aurora Karima Emil Condor 22 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
rolia
Numarul mesajelor : 535 Varsta : 62 Localizare : Baia Mare Data de inscriere : 12/03/2009
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 11 Apr 2009, 21:51 | |
| - Emil Condor a scris:
- Asa cum am amintit în trecut, restul sederii mele în Iugoslavia nu mai are asa multă importantă dar voi încheia cumva, povestea de acolo. Nu acum...
Voi trece la momente separate din Zborul meu prin această lume.
Înainte de a povesti un vis ( a fost un vis cutremurător), as vrea să stiu ce părere are fiecare despre visuri. În trecut eram omul care aproape că îsi bătea joc de cei ce luau visele ca pe ceva serios. Nu credeam deloc în ele dar între timp m-am schimbat. Ce ziceti voi? Există vise nocturne ce ar putea constitui mesaje specifice după care să te ghidezi sau visele doar sunt date de modul tău de viată, de întâmplările de peste zi care pun presiune asupra psihicului tău si continuă să te afecteze în somn? Nu doar cred in vise, mi s-au implinit cateva si bune si rele, ciudat este ca a fost ca si cum as fi facut o incursiune in viitor... | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 11 Apr 2009, 22:31 | |
| - Anahoret a scris:
- Emil Condor a scris:
- Sotia le are cu visele si toate se împlinesc, absolut toate.
Mama ştia de fiecare dată când urma să vin acasă. Pur şi simplu mă visa cu o noapte înainte. Mai mult, ea a ştiut că urma să moară. Cu o zi înainte ne-a spus: "Ehe... cred că trebuie să-mi fac băgăjelul!". Şi a murit noaptea, în somn. Stiu exact ce spui. În trecut nu eram capabil să accept aceste adevăruri dar între timp m-am schimbat. Înainte de orice întâmplare, sotia ne spune un vis referitor la ceea ce o să urmeze. Visele sunt adevărate. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 11 Apr 2009, 22:33 | |
| - rolia a scris:
- Nu doar cred in vise, mi s-au implinit cateva si bune si rele, ciudat este ca a fost ca si cum as fi facut o incursiune in viitor...
Asa este, Rolia. Experientele ce le-am trăit de-a lungul vietii, îmi spun că ai dreptate. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 11 Apr 2009, 22:37 | |
| - rolia a scris:
- Nu doar cred in vise, mi s-au implinit cateva si bune si rele, ciudat este ca a fost ca si cum as fi facut o incursiune in viitor...
Mi s-a întâmplat şi mie ceva asemănător. De multe ori asistam la o scenă reală şi ştiam ce urma să se întâmple: ce urma să facă unul sau altul, ce urma să spună, inclusiv ce urma să răspund eu. Visasem scena cu câtva timp înainte! Am încercat de câteva ori să mă joc şi să schimb replicile (în real) dar nu mi-a ieşit. Scena s-a derulat aşa cum visasem. Totuşi, cred că se întâmplă ceva cu mine. De vreo zece ani am devenit "opac". Nu numai că nu mai visez ce se va întâmpla, dar nici nu mai ţin minte visele. Mi se întâmplă să visez când sună ceasul; când mă trezesc ştiu ce-am visat, dar în maxim 5 minute am uitat tot. Să fie asta un semn că încep să-mi pierd memoria? _____________________ Free your mind!
Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Sam 11 Apr 2009, 22:40, editata de 1 ori | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Sam 11 Apr 2009, 22:39 | |
| Asteptăm comentarii cât mai multe din partea tuturor dar voi reda acum unul dintre visele mele. Am câteva care apoi s-au împlinit într-un fel sau altul. Voi începe cu unul din 02 Decembrie, 1986:
Visul Sunt închis într-o clădire bine ferecată si păzită cu străsnicie de niste dusmani îmbrăcati complect în negru. Mă agit pe scări pentru a găsi o cale de iesire. Ajuns la disperare mă sprijin cu mâna de zid moment în care zidul cedează si mă trezesc în aer... Zbor! Zbor deasupra multimii care mă urmăreste să mă prindă dar zborul meu e sus, sus si cei ce mă urmăresc sunt neputinciosi în încercările lor. Aud apoi o voce care sună cu putere în mine: urcă mai sus, tot mai sus!... Nu te teme!... Incep să zbor cu sigurantă: nu mai am decât o foarte mică teamă de cei ce mă urmăresc si pe care îi văd clar acum, sunt toti îmbrăcati în piei de culoare neagră. Zborul meu este tot mai înalt dar cu toate acestea întunericul încă mă înconjoară. Constat la un moment dat că am evadat dintr-o clădire ce era construită în interiorul unei alte imense clădiri ce avea iesiri gen labirint. Caut cu înfrigurare locul pe unde as putea să ies din încercuirea dusmanului ce mă urmăreşte si pe care îl văd apropiindu-se tot mai mult. Când erau foarte aproape să mă prindă, găsesc un tunnel întunecat complect si mă arunc prin el. La capătul tunelului văd raze de lumină ce strălucesc si mă îndrept acolo cu ceata de urmăritori tot mai aproape. Când să mă prindă simt cum mă eliberez deplin iesind din acel tunel înspre lumină. Un glas sună cu putere în mine: ai învins!... înaltă-te în zborul tău! Mă trezesc transpirat si nu stiu ce a fost: realitate sau... Nu-mi revin usor! Revăd totul atât de clar! Si tremur... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Lun 13 Apr 2009, 05:18 | |
| Visul (O voce răsunând în mine)
Mă aflu-nchis într-o clădire-ntunecată Fiind păzit de-o strajă-n negru îmbrăcată, Mă zbat să scap dar totu-i în zadar Sunt urmărit de-acest negru coşmar.
In jurul meu sunt mulţi vrăjmasi în negru Ce au în ochii lor sălbăticia unui tigru, Ii văd că vin spre mine să mă prindă Si teama-ncepe mult să mă cuprindă.
Alerg pe scări, întunecimea mă-nconjoară, Picioarele au început si ele să mă doară, Ajuns la disperare mă las pe zidu-ntunecat Simtind c' acesta-n fată mi-a cedat.
Trec de-acest zid si sunt în zbor Sub ochiul lacom de urmăritor Ce-asteaptă să mă prindă neveghind, Asteaptă să mă vadă iar dormind.
De-odat’ aud o voce răsunând în mine: Inaltă-te mai sus si nu te teme! Inaltă-te mai sus, mereu mai sus, Acolo-L întâlnesti pe-al tău Isus...
Constat: clădirea ce am părăsit E-nconjurată cu-n perete de granit Iar prin perete... căi nenumărate, Sunt labirinturi, toate-ntunecate.
Caut cu-nfrigurare iesirea salvatoare, Vrăjmasul e aproape si sufletul mă doare, Il văd asa de-aproape si gata să mă prindă Iar disperarea-ncepe acum să mă cuprindă.
Găsesc în preajmă un tunel îngust, Amărăciunea vietii adevărat o gust: Dusmanul e pe cale-acum să vină Iar eu nu văd nimic, nicio lumină.
Aud iar vocea răsunând în mine: Inaltă-te mai sus si nu te teme! Inaltă-te mai sus, mereu mai sus, Acolo-L întâlnesti pe-al tău Isus.
In depărtare-acum, lumina o zăresc, Tunelu’-ntunecat îndată-l părăsesc Si-un glas venit din înăltime Imi spune: esti cu Mine!
Inaltă-te în zbor, nu poti fi prins, Tu esti copilul Meu, păcatul ai învins Si viata fără moarte acum ai căpătat, E premiul pentru care mereu tu ai luptat.
03 Dec. 1986 _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Layla
Numarul mesajelor : 168 Varsta : 62 Data de inscriere : 24/02/2009
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Lun 13 Apr 2009, 11:28 | |
| Draga Emil,ai atins aici un subiect din care am extras esenta in care cred si eu "visele sunt adevarate"....de ce crezi ca eu mi-am ales ca tema pe popasul meu "intre vis si realitate"....ohoooooo...cate as avea de spus!!! de multe ori ,povestindu-mi visele,ce se dovedeau premonitorii,trezeam suspiciuni in jurul meu..si tot de atatea ori ajungeam la concluzia ca uneori chiar nu e bine sa stii ce-ti rezerva viitorul...asta nu inseamna sa le ignori,dimpotriva..e ca o incurajare,ca un indemn,o acceptare a unui destin ce exista...
Atunci cand visez ca zbor,imi imaginez ca ma ating ingerii..si ma trezesc plina de liniste si calm in interior,si de recunostinta pentru darurile pe care Dumnezeu mi le trimite in vis,de faptul ca simt manifestarea Lui in fiinta mea,dar asta nu inseamna...ca ziua ce urmeaza va fi una fericita,dimpotriva...am luat acel zbor ca pe o "incarcare plina de lumina"pentru a putea face fatza unei zile,a unor incercari mai grele...
Am un caiet,in care notez unele vise,le recitesc atunci cand parca vad ,ca un deja-vu..situatii pe care le-am visat candva si atunci recitindu-le imi zic,da! stiam asta,si imi puneam intrebarea:dar oare de ce trebuia sa stiu?.....in ultimul timp,nu mai intreb..pur si simplu le iau de-a gata,zicandu-mi ca asa trebuie sa fie...
Visele mele? cred ca tu ma incurajezi sa le scriu...dar,de-as putea! sa le transpun in cuvinte..asta e o greutate,ca si viata reala de altfel,pai stii tu ca in fiecare dimineata ma trezesc si cu greu ma desprind de vis..incat,de multe ori,nu realizez unde ma gasesc..si cand totusi constientizez..imi doresc sa raman acolo... | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Lun 13 Apr 2009, 15:04 | |
| - Emil Condor a scris:
- Asa cum am amintit în trecut, restul sederii mele în Iugoslavia nu mai are asa multă importantă dar voi încheia cumva, povestea de acolo. Nu acum...
Voi trece la momente separate din Zborul meu prin această lume.
Înainte de a povesti un vis ( a fost un vis cutremurător), as vrea să stiu ce părere are fiecare despre visuri. În trecut eram omul care aproape că îsi bătea joc de cei ce luau visele ca pe ceva serios. Nu credeam deloc în ele dar între timp m-am schimbat. Ce ziceti voi? Există vise nocturne ce ar putea constitui mesaje specifice după care să te ghidezi sau visele doar sunt date de modul tău de viată, de întâmplările de peste zi care pun presiune asupra psihicului tău si continuă să te afecteze în somn? Eu cred ca fiecare are relatia lui personala cu visele. La mine, intr-un fel, sunt uneori prevestitoare, dar nu pot sa le iau in seama, am senzatia ca am avut vise prevestitoare cu mult timp in urma, dar totul ramane la nivel de senzatii... Altfel, in mod obisnuit, visele mele reflecta la modul foarte general, dar exact, prezentul, deoarece ia in considerare realitati din viata mea pe care nu le constientizez la timpul respectiv. Am citit ca in timpul somnului creierul aseaza amintirile mai bine in vederea memorarii. Poate face o "defragmentare".
Ultima editare efectuata de catre zaraza26 in Lun 13 Apr 2009, 15:11, editata de 1 ori | |
| | | zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Lun 13 Apr 2009, 15:08 | |
| - Anahoret a scris:
- rolia a scris:
Mi s-a întâmplat şi mie ceva asemănător. De multe ori asistam la o scenă reală şi ştiam ce urma să se întâmple: ce urma să facă unul sau altul, ce urma să spună, inclusiv ce urma să răspund eu. Visasem scena cu câtva timp înainte! Am încercat de câteva ori să mă joc şi să schimb replicile (în real) dar nu mi-a ieşit. Scena s-a derulat aşa cum visasem.
Totuşi, cred că se întâmplă ceva cu mine. De vreo zece ani am devenit "opac". Nu numai că nu mai visez ce se va întâmpla, dar nici nu mai ţin minte visele. Mi se întâmplă să visez când sună ceasul; când mă trezesc ştiu ce-am visat, dar în maxim 5 minute am uitat tot. Să fie asta un semn că încep să-mi pierd memoria? La mine visele au inceput sa se schimbe din momentul in care viata mi s-a deschis in fatza ochilor, cand mi-am dat seama ce pot sa fac si ce nu. Pana in momentul respectiv visele erau adesea cu multe amanunte, parca incercam sa imi visez viitorul, dar erau numai fragmente din trecut, amestecate aleator. Mi-e dor de visele respective, acuma mai am vise complicate numai cand am probleme deosebite. | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mar 14 Apr 2009, 03:00 | |
| - Layla a scris:
- "visele sunt adevarate"....de ce crezi ca eu mi-am ales ca tema pe popasul meu "intre vis si realitate"....ohoooooo...cate as avea de spus!!!
Visele mele? cred ca tu ma incurajezi sa le scriu...dar,de-as putea! sa le transpun in cuvinte.. Te retine ceva să povestesti? Nope! Asteptăm cuvintele tale moi si calde, nu te înfrâna la scris. Si eu voi continua cu anumite secvente din viata mea ce par a fi dintr-o lume ireală dar... nu este chiar asa! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mar 14 Apr 2009, 03:10 | |
| - zaraza26 a scris:
- Eu cred ca fiecare are relatia lui personala cu visele.
În cazul meu, relatia cu visul e aproape inexistentă. Ceva ce se întâmplă odată laaa... multi ani! - Citat :
- Am citit ca in timpul somnului creierul aseaza amintirile mai bine in vederea memorarii. Poate face o "defragmentare".
Poate! Dar nu numai... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mar 14 Apr 2009, 14:59 | |
| - Citat :
- În cazul meu, relatia cu visul e aproape inexistentă. Ceva ce se întâmplă odată laaa... multi ani!
Dar am inteles ca au capatat o insemnatate foarte mare. Sa inteleg atunci ca un vis iti da de gandit pentru cativa ani? | |
| | | Layla
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mar 14 Apr 2009, 15:25 | |
| - zaraza26 a scris:
-
- Citat :
- În cazul meu, relatia cu visul e aproape inexistentă. Ceva ce se întâmplă odată laaa... multi ani!
Dar am inteles ca au capatat o insemnatate foarte mare. Sa inteleg atunci ca un vis iti da de gandit pentru cativa ani? Pentru mine da! A fost la un moment dat o avalansa de vise pentru o perioada de aprox.o luna,prin 1985...vise care aveau alta "compozitie si consistenta"fata de cele pe care le avusesem pana atunci...chiar m-a izbit asemanarea visului lui Emil,la fel...zboruri,rascruci de drumuri,urmariri de fiinte,tunele,ceruri..interesant ca in fiecare noapte venea o urmare a noptii precedente,ca un serial...le simteam ca pe un mesaj personal venit de undeva ,de "dincolo"...ca o incurajare ,ca un indemn de a accepta o realitatate ce avea sa vina,o pregatire psihica poate..si intradevar,si stii ceva? aceste vise nu se uita...sunt momente in viata cand ele revin singure inapoi din subconstient,ca o averizare inainte de eveniment, sau ca o recunoastere a unei situatii deja stiute...si ,inca nu s-au terminat...ideea e ca,fiecare viseaza dupa cum gandeste si percepe lumea,si bineinteles in acelasi mod si le poate "traduce"...si asta nu tine neaparat de imaginatie ci mai mult,de dorinta de a constientiza permanent prezenta ta intr-un anumit timp si loc..de a stii,de a cauta raspunsuri la multimea de intrebari pe care ti le pui,despre tine..pur si simplu... Chiar intentionez,sa deschid un topic pe aceasta tema pe popasul meu (dupa sarbatori) cand voi fi putin mai libera,cand imi voi permite mai mult timp pentru mine insumi...si nu neaparat pt ca cineva sa ma creada sau pentru a ma elibera de vreo angoasa..nu,nu e asta..ci pentru ca acum simt ca "mi s-a dezlegat limba" si le pot expune Poate si despre paranormal,energii si SF daca place si altcuiva... | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mar 14 Apr 2009, 15:30 | |
| - Citat :
- Chiar intentionez,sa deschid un topic pe aceasta tema pe popasul meu (dupa sarbatori) cand voi fi putin mai libera,cand imi voi permite mai mult timp pentru mine insumi...si nu neaparat pt ca cineva sa ma creada sau pentru a ma elibera de vreo angoasa..nu,nu e asta..ci pentru ca acum simt ca "mi s-a dezlegat limba" si le pot expune geek
Poate si despre paranormal,energii si SF daca place si altcuiva... Da, da, te asigur de toata atentia mea! si comentarii pe cat posibil! | |
| | | Layla
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mar 14 Apr 2009, 15:55 | |
| - Emil Condor a scris:
- Layla a scris:
- "visele sunt adevarate"....de ce crezi ca eu mi-am ales ca tema pe popasul meu "intre vis si realitate"....ohoooooo...cate as avea de spus!!!
Visele mele? cred ca tu ma incurajezi sa le scriu...dar,de-as putea! sa le transpun in cuvinte.. Te retine ceva să povestesti? Nope! Asteptăm cuvintele tale moi si calde, nu te înfrâna la scris. Si eu voi continua cu anumite secvente din viata mea ce par a fi dintr-o lume ireală dar... nu este chiar asa! NU,nu ma mai retine nimic..si chiar le voi povesti,doar am promis!! Dar stai sa-ti zic de zborul de azi-noapte...ideea e ca adormim,insotiti de zeci de ganduri,griji chiar frici..ei bine,in asemenea nopti,parca ca o eliberare,o parte amuzanta..simt ca sufletul meu se joaca,pentru ca ma trezesc zambind si chiar razand...daruindu-mi in acest mod,un inceput de zi mai optimist,mai in forma..chiar daca grijile raman aceleasi: Deci..visul...eram intr-un parc din oraselul meu,unde troneaza pe mijloc un monument al eroilor (dupa cum arata,eu ii zic submarin )..intr-un loc,unde exista o mare jardiniera cu flori si arbusti,eu am vazut in vis o parcare in care erau o masina alba si o bara de batut covoare ...era totul alb in jur,iarna,frig...in masina era seful meu cu prietena lui..afara eu si bara..mi-era frig..si ma gandeam "in masina nu ma duc,ca nu-i pot deranja,poate au si ei vreo treaba,n-o sa le pic eu pe cap " ...asa ca ce mi-am zis "ia sa ma dau eu huta pe bara ca poate ma incalzesc facand miscare"..asa ca..la fapte..si atata m-am hutulat pana am inceput sa ma rostogolesc peste cap...sa iau viteza...si evident...sa decolez...si uite asa am inceput eu sa zbor in vis...si iaca asa m-am trezit eu razand ...na! ai mai auzit de o asemenea rampa de lansare? o bara de batut covoare? | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mier 15 Apr 2009, 03:26 | |
| - zaraza26 a scris:
-
- Citat :
Dar am inteles ca au capatat o insemnatate foarte mare. Sa inteleg atunci ca un vis iti da de gandit pentru cativa ani? NU numaidecât! De regulă, în câteva zile se uită. Visul îl iau ca... vis! Dacă unele dintre ele se împlinesc, nu pot să mă împotrivesc împlinirii lor! Personal nu le am cu visele, foarte rar, extrem de rar mi se întâmplă să visez. În schimb, am spus despre sotia, visează ce urmează să se întâmple - m-am obisnuit cu asta. Visez rar dar si când se întâmplă, am niste vise trăsnite de nu stii să le dai de capăt. E dificil chiar si numai să le povestesti! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mier 15 Apr 2009, 03:41 | |
| - Layla a scris:
- Emil Condor a scris:
- Layla a scris:
Visele mele? cred ca tu ma incurajezi sa le scriu...dar,de-as putea! sa le transpun in cuvinte.. Te retine ceva să povestesti? Nope! Asteptăm cuvintele tale moi si calde, nu te înfrâna la scris. Si eu voi continua cu anumite secvente din viata mea ce par a fi dintr-o lume ireală dar... nu este chiar asa! NU,nu ma mai retine nimic..si chiar le voi povesti,doar am promis!! Mă unesc cu Zaraza în asteptarea povestirilor tale. - Citat :
- Dar stai sa-ti zic de zborul de azi-noapte...
Deci..visul...eram intr-un parc din oraselul meu,unde troneaza pe mijloc un monument al eroilor (dupa cum arata,eu ii zic submarin )..intr-un loc,unde exista o mare jardiniera cu flori si arbusti,eu am vazut in vis o parcare in care erau o masina alba si o bara de batut covoare ...era totul alb in jur,iarna,frig...in masina era seful meu cu prietena lui..afara eu si bara..mi-era frig..si ma gandeam "in masina nu ma duc,ca nu-i pot deranja,poate au si ei vreo treaba,n-o sa le pic eu pe cap " ...asa ca ce mi-am zis "ia sa ma dau eu huta pe bara ca poate ma incalzesc facand miscare"..asa ca..la fapte..si atata m-am hutulat pana am inceput sa ma rostogolesc peste cap...sa iau viteza...si evident...sa decolez...si uite asa am inceput eu sa zbor in vis...si iaca asa m-am trezit eu razand ...na! ai mai auzit de o asemenea rampa de lansare? o bara de batut covoare? Eheee! E bine să iei orice drept rampă de lansare. Se spune că visele cu zboruri se reflectă pozitiv în viată. Îmi amintesc, soacra mea zicea asta. Îti doresc chiar asa să fie, Layla dragă! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mier 15 Apr 2009, 12:30 | |
| - Citat :
- si evident...sa decolez...si uite asa am inceput eu sa zbor in vis...si iaca asa m-am trezit eu razand
Era cat pe ce sa-ti scriu ca eu nu am norocul sa am asa vise... dar mi-am adus aminte in ultimul moment ca acum vreo doua saptamani am visat ceva...inceputul nu-l mai stiu. Eram intr-o casa cu multe camere, mai mult goale. La un moment dat, spre sfarsitul visului, actiunea s-a localizat intr-una din camere, unde jumatate din camera apartinea unui domn intr-un carutz cu rotile. Din plictiseala, domnul mergea cu carutzul dintr-un perete in celalalt. Si eu m-am gandit, in vis, ca i-ar trebui o casca de protectie. Cand mi l-am imaginat cu casca de protectie, mi s-a parut o imagine tare hazlie. Am inceput sa rad in vis, dar oarecum ma abtineam, cred ca incepeam sa ma trezesc si imi dadeam seama ca langa mine e o persoana care ar putea fi deranjata de rasul meu. Eu sunt prima care ma trezesc, sotul meu mai are timp sa stea in pat... Cu greu ma abtineam sa nu izbucnesc in ras. In ziua aceea am avut un motiv de ras la birou, posibil de pe topicul de bancuri sau ceva asemanator, si am ras cu lacrimi. | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mier 15 Apr 2009, 12:37 | |
| Despre zbor la "Zbor de condor"! Eu am visat ca zbor in copilarie. Cred ca o singura data, dar acea senzatie am pastrat-o multi ani de-a randul. Simteam ca daca procedez ca in vis, puteam sa zbor. Asa, intri intr-o stare si gata, zbori; de fapt ma desprindeam de pamant la o inaltime oarecare, cat un stat de om, si ramaneam acolo, plutind. | |
| | | Layla
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mier 15 Apr 2009, 12:40 | |
| - zaraza26 a scris:
-
- Citat :
- si evident...sa decolez...si uite asa am inceput eu sa zbor in vis...si iaca asa m-am trezit eu razand
[....] Am inceput sa rad in vis, dar oarecum ma abtineam, cred ca incepeam sa ma trezesc si imi dadeam seama ca langa mine e o persoana care ar putea fi deranjata de rasul meu. Eu sunt prima care ma trezesc, sotul meu mai are timp sa stea in pat... Cu greu ma abtineam sa nu izbucnesc in ras. In ziua aceea am avut un motiv de ras la birou, posibil de pe topicul de bancuri sau ceva asemanator, si am ras cu lacrimi. Vezi,vezi??? Mai poate fi si reversul..ma rog,rasu-plansu...ca atunci cand m-am visat intr-o gara si a venit Andre Agassi(tenismenul) si mi-a furat valiza...si fugeam dupa el..si-atata am fugit si-am sarit peste fileuri...pana m-am trezit..da nervoasa rau | |
| | | zaraza26
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mier 15 Apr 2009, 13:23 | |
| - Layla a scris:
- zaraza26 a scris:
-
- Citat :
[....] Am inceput sa rad in vis, dar oarecum ma abtineam, cred ca incepeam sa ma trezesc si imi dadeam seama ca langa mine e o persoana care ar putea fi deranjata de rasul meu. Eu sunt prima care ma trezesc, sotul meu mai are timp sa stea in pat... Cu greu ma abtineam sa nu izbucnesc in ras. In ziua aceea am avut un motiv de ras la birou, posibil de pe topicul de bancuri sau ceva asemanator, si am ras cu lacrimi. Vezi,vezi??? Mai poate fi si reversul..ma rog,rasu-plansu...ca atunci cand m-am visat intr-o gara si a venit Andre Agassi(tenismenul) si mi-a furat valiza...si fugeam dupa el..si-atata am fugit si-am sarit peste fileuri...pana m-am trezit..da nervoasa rau Eu nu visez celebritati... pana m-am maritat am visat pe un fost coleg din clasele I-VIII, in principal. Ba odata, mai demult, am visat-o pe Nadia Comaneci, si era un vis colorat tot in albastru deschis. | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mier 15 Apr 2009, 16:35 | |
| Daaaa, căderi în gol a visat cineva în afară de mine ? Acolo să vedeţi ce senzaţii tari se trăiesc. | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mier 15 Apr 2009, 17:03 | |
| - abbilbal a scris:
- Daaaa, căderi în gol a visat cineva în afară de mine ? Acolo să vedeţi ce senzaţii tari se trăiesc.
Eu visam demult demult ceva straniu, si destul de des... ca un fel de minge sau ceva asemanator care se umgla, si se umfla, se marea pana ma "disparea" pe mine, dar nu ma sufoca, parca nu-mi facea nici un rau _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Layla
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mier 15 Apr 2009, 18:20 | |
| - aurora a scris:
- abbilbal a scris:
- Daaaa, căderi în gol a visat cineva în afară de mine ? Acolo să vedeţi ce senzaţii tari se trăiesc.
Eu visam demult demult ceva straniu, si destul de des... ca un fel de minge sau ceva asemanator care se umgla, si se umfla, se marea pana ma "disparea" pe mine, dar nu ma sufoca, parca nu-mi facea nici un rau Draga Aurora,imagineaza-ti ca fiintele se pot deplasa fiind "prinse"in asemenea mingi,care sunt transparente,asemanatoare picaturilor de roua...intri in ea si dai comenzi prin gand...si ajungi intr-o atmosfera de SF Pe bune acum,se pare ca unele vise sunt comune,pentru ca si eu am visat ceea ce-ti descriam mai sus..explicatii inca nu cred ca vom gasi la nivelul nostru de cunoastere si evolutie | |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Mier 15 Apr 2009, 21:02 | |
| - abbilbal a scris:
Da, dar de fiecare dată mă trezesc înainte să "ating" asfaltul! _____________________ Free your mind!
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) | |
| |
| | | | ZBOR DE CONDOR (I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |