| ZBOR DE CONDOR (I) | |
|
+18ostrovna Layla Andrei Mageriu yzzy nicuvar Anahoret MIRCEA Franz Schneider ACCENT zaraza26 Bartolomeu abbilbal abba zuum TUDOR aurora Karima Emil Condor 22 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 28 Dec 2008, 02:02 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu vreau să vă bombardez cu prea multe poze, ar putea deveni iritant pentru unii.
Cu alte ocazii voi mai posta anumite imagini semnificative din... zborul meu peste ocean. NU TE-NTELEG EMILE, CUMADICA "ar putea deveni iritant pentru unii." ?!?!?!? Niciodata pe mine nu ma vor deranja pozele voastre, ba dimpotriva le astept cu mare placere si bucurie. Prima poza cu iarna de ce e asa cenusie? era spre seara sau asa era cerul cenusiu? Azi la noi a fost un ger cu soare-soare ... in prima zi de Craciun a fost un puf de zapada, care inca rezista, nu s-a topit, nefiind lume pe strazi zilele astea libere. Nu pot sa cred ce frumoase sunt locurile tale, emile Niagara am vazut-o in niste filmari de familie (sa vezi ce intamplare am patit cu ani in urma... sotul meu a cumparat o camera de filmat dintr-o consignatie din Arad... si pe mini-casetele pe care le avea camera, erau o multime de filmari de la Niagara si alte locuri, filmari de familie, o familie care era probabil in concediu pe acolo, nu stiu de unde sa fi fost... ne-am dat seama ca probabil camera de filmat fusese furata si apoi adusa in Romania si vanduta in consignatia ... iti dai seama ce pierdere ireparabila a fost pentru acea familie!) _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 28 Dec 2008, 02:08 | |
| Prima poză era către seară, Aurora.
De la Niagara o să mai iau poze făcute în timpul verii (seara) - jocurile de lumini de sub cascadă sunt o splendoare! Am multe poze dar nu mai am timp să mă uit după ele... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 28 Dec 2008, 09:27 | |
| Emile, Canada e superba! Daca as avea cu 10 ani mai putin, parca m-as incumeta sa ma stabilesc «A mari usque ad mare»! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 28 Dec 2008, 19:38 | |
| - abba a scris:
- Emile, Canada e superba! Daca as avea cu 10 ani mai putin, parca m-as incumeta sa ma stabilesc «A mari usque ad mare»!
De la ocean la ocean este de trei ori distanta dintre Paris si Moscova, chiar mai mult. From Sea to Sea, avem peste 6 000 de Km. Canada este frumoasă, ai dreptate dar e nevoie de timp mult pentru a o străbate si afla acele frumuseti. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 28 Dec 2008, 23:01 | |
| Conduras, Uite o idee de imagine pentru "Popasul Prisma Condor". Ce parere ai ? | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 28 Dec 2008, 23:05 | |
| E tare frumoasă! O trag pe calculatorul meu si o să lucrez un pic la ea, să vedem ce putem scoate de acolo... Stiu că mi-ar plăcea să aibă lătimea, în loc de 640, undeva peste 780, chiar 820. Vezi de unde ai luat-o, ce mărime era acolo? Să o măresc eu, nu mai iese asa clară. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 28 Dec 2008, 23:50 | |
| cred ca e frumoasa Canada, dar prea multa iarna, prea multa zapada, prea mult frig _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Dum 28 Dec 2008, 23:59 | |
| Asa este, Aurora, dacă ar fi să plec din tara asta, cauza principală ar fi Iarna. Cu toate că în ultimele 2 zile am avut +12 si +11 grade! Foarte neobisnuit, zăpada deja s-a topit, toată... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
aurora
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Lun 29 Dec 2008, 00:42 | |
| - Emil Condor a scris:
- Asa este, Aurora, dacă ar fi să plec din tara asta, cauza principală ar fi Iarna.
Cu toate că în ultimele 2 zile am avut +12 si +11 grade! Foarte neobisnuit, zăpada deja s-a topit, toată... iti trebuie un dressing room imens, permanent cu hainele pentru orice temperatura pregatite sa le iei in orice moment !!! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Lun 29 Dec 2008, 00:47 | |
| Este o perioadă "ideală" pentru toate felurile de virusi să atace - organismul nu se obisnuieste usor cu variatia de temperatură si "cade". De aia trebuie mai multă ceapă sau usturoi si orice poate întări sistemul imunitar. Despre haine: mai bine să fii îmbrăcat gros când e cald decât îmbrăcat subtire la frig! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
MIRCEA
Numarul mesajelor : 245 Data de inscriere : 09/10/2008
| |
| |
abba
Numarul mesajelor : 677 Varsta : 65 Localizare : Neaparat pe langa Dunare... Data de inscriere : 03/10/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Joi 01 Ian 2009, 06:17 | |
| Emil, sa stii ca e minunata imaginea propusa de Franz! Eu votez pentru ea cu ambele maini! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Franz Schneider
Numarul mesajelor : 3180 Varsta : 63 Localizare : Intr-o vagauna din Romania Data de inscriere : 09/09/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Joi 01 Ian 2009, 08:10 | |
| - Emil Condor a scris:
- E tare frumoasă!
O trag pe calculatorul meu si o să lucrez un pic la ea, să vedem ce putem scoate de acolo... Stiu că mi-ar plăcea să aibă lătimea, în loc de 640, undeva peste 780, chiar 820. Vezi de unde ai luat-o, ce mărime era acolo? Să o măresc eu, nu mai iese asa clară. Asta e imaginea maxima pe care am putut-o obtine Emil : Am extras poza la dimensiunea dată de tine. Multumesc mult, Franz! Apreciez!" border="0" alt=""/> | |
|
| |
abba
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Joi 01 Ian 2009, 08:42 | |
| Doamne, ce frumoasa e! Felicitari, Franz! _____________________ Nici viitorul nu mai e ce-a fost candva!
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Joi 01 Ian 2009, 17:43 | |
| Superb! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Joi 01 Ian 2009, 22:59 | |
| Da, si mie mi-a plăcut când a postat-o initial. O voi descărca la mine în calculator si voi lucra la ea - să vedem ce obtinem...
Multumesc Franz! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Vin 02 Ian 2009, 01:20 | |
| Sunt frumoase si peisajele puse de Mircea dar cum am spus în trecut, nu este Condorul. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Lun 05 Ian 2009, 00:09 | |
| Zborul de Condor a fost întrerupt deoarece Condorul a trebuit să meargă prin alte părti fierbinti ale acestei asezări. Dar Zborul se va relua indiferent de orice se va ivi în cale. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Lun 05 Ian 2009, 01:09 | |
| ZBOR SPRE LIBERTATE (XV)
De la pagina 18 nu am mai povestit nimic despre sederea mea în Yugoslavia. Adevărul e că au trecut multe zile extrem de plictisitoare. Nu a fost deloc usor să stăm în acel loc de care nimic nu ne lega. Cu greu asteptăm plecarea noastră din lagărul sârbesc.
Pe 21 Aprilie, Valy sărbătoreste Ziua lui de nastere si... plecarea spre Italia. El nu mai are ce astepta aici în dorinta lui de a ajunge în America. Mai târziu voi afla că a mers cu trenul până în Ljubljana, apoi prin munti a trecut în Italia. Fiind prin muntii de acolo, seara târziu când l-a cuprins oboseala a găsit o cabană unde nu era nimeni. Si-a fortat intrarea în ea si a dormit acolo. A găsit într-un dulap lenjerie de pat curată, a schimbat-o si s-a culcat ca la el acasă. Bine că nu a venit proprietarul cabanei între timp, se mai trezea si cu un glonte sub piele!
Doi din grupul ce am trecut împreună au plecat. La fel si toti ceilalti verisori. Sunt ultimul dintre condori ce nu-si găseste calea!
28 Aprilie, altă zi în care suntem închisi în hotel datorită vizitei unui lider politic. De data asta nu mai sunt Ceausestii, ci un sirian. În plictiseala de aici scriu Nebunia unei sperante Comunismu-i o floare ce s-a sădit pe-alei pustii si-a răsărit cum au sperat nebunii! Comunismu-i pomul ce s-a altoit în creiere mâncate de rugină, e pomul ce nu-a mai rodit cum au sperat nebunii! Comunismu-i o floare, o floare neagră ce-a răsărit sub soare din întâmplare... Oare?! Comunismu-i fructu-amar al creierilor pline de rugină spre-a face viata un calvar cum au sperat nebunii! Comunismu-i o floare ce s-a ofilit înainte de însământare! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Lun 12 Ian 2009, 05:45 | |
| Nu vreau să mai postez la "Sindicat" si voi răspunde aici, la două mesaje scrise pe acel topic: - Karima a scris:
- Dumnezeu sa va ajute sa treceti cu bine peste aceasta perioada.
Simt că este din tot sufletul - îti multumesc la fel, Karima: din tot sufletul! Apreciez! - aurora a scris:
- Emil Condor a scris:
- Aici pe forum mai uit de toate cele...
Asa este, Emil, stiu cum este, te inteleg. Mda! Un zbor de Condor rănit... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
Ultima editare efectuata de catre Emil Condor in Lun 20 Apr 2009, 03:23, editata de 1 ori | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Lun 12 Ian 2009, 06:11 | |
| Emile esti un om tare incercat de viata! Nu inteleg cum de nu ti-ai pierdut mintile pana acum! Iti doresc sa gasesti acea putere interioara care te-a mai ridicat si altadata la suprafata si poate de data asta nu vei iesi singur. Nu stiu ce energie aduni de pe forumul asta...eu zic ca si abba sa te concentrezi acolo mai mult si aici mai putin. Ii doresc fiului tau insanatosire, cu voia lui Dumnezeu se poate orice! | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Lun 12 Ian 2009, 06:24 | |
| - zuum a scris:
- Emile esti un om tare incercat de viata! Nu inteleg cum de nu ti-ai pierdut mintile pana acum!
Uneori m-am întrebat si eu acelasi lucru dar răspunsul este... este probabil scris undeva sus, unde încă nu am acces. Cum o vrea Dumnezeu... - Citat :
- Iti doresc sa gasesti acea putere interioara care te-a mai ridicat si altadata la suprafata si poate de data asta nu vei iesi singur. Ii doresc fiului tau insanatosire, cu voia lui Dumnezeu se poate orice!
Multumesc! Stiu că doar cu voia Lui. Puterea îmi vine din altă parte, în mine cred că nu mai există. - Citat :
- Nu stiu ce energie aduni de pe forumul asta...
Nu e vorba de adunat energii, mai mult e un refugiu... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Franz Schneider
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Lun 12 Ian 2009, 14:25 | |
| Emile, Eu nu mai repet ceea ce am discutat deja pe YM. In viata de zi cu zi sunt alaturi de tine 100% ...dar pe forum, asa cum o cere deontologia profesionala, lupta dintre sindicat si patronat continua !!! Ce-i drept ...nu acum, sau acum nu cu tine !!! | |
|
| |
ACCENT
Numarul mesajelor : 785 Data de inscriere : 03/12/2008
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Lun 12 Ian 2009, 21:30 | |
| Am lăsat un mesaj la Computere, pe topicul deschis de mine. Te rog Emile să mă ierţi că n-am ştiut nimic despre ce-am citit aici.
Să ştii că sînt alături de tine, deşi încă nu ştiu despre ce-i vorba. Totul este în grija Domnului. Toate îngrijorările sînt de prisos. Ce este pregătit de Domnul nu se poate să nu se împlinească oricît s-ar împotrivi vrăjmaşul.
Nu uita! Ezechia a fost bolnav pe moarte cu îngăduinţa Domnului, şi tot Domnul l-o însănătoşit prelungindu-i viaţa. Totul stă în puterea Domnului. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) Lun 12 Ian 2009, 23:57 | |
| Să trăiesti ACCENT! Cele asupra cărora specifici să nu le uit: cum as putea s-o fac??!!
Exact! El a îngăduit necazul pentru o ratiune anume... _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: ZBOR DE CONDOR (I) | |
| |
|
| |
| ZBOR DE CONDOR (I) | |
|