| LA TACLALE CU ABBILBAL (I) | |
|
+17ostrovna Cristina rolia cactus Layla ACCENT TUDOR bulache Anahoret zuum zaraza26 nicuvar abba Karima aurora Emil Condor abbilbal 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Joi 21 Mai 2009, 10:57 | |
| În zilele astea a fost căldură mare la prânz, când veneam cu Puiu Mic acasă. Ieri, spre exemplu, nici n-a mai avut chef de huţa-huţa. Alaltăieri am purtat-o cu rolele doar în maieu şi au austurat-o umeraşii. Azi dimineaţă mi-a spus că n-o mai pişcă pielea. Ieri, ăn drum spre casă, mergea alene pe role. La un moment dat am văzut-o cu mâna în buzunar: - Ioana, scoate mâna din buzunar, ce ţi-am spus să nu mergi pe role cu mâinile în buzunar ?! Ea, morocănoasă - De ce-mi strici muzica ? | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Joi 21 Mai 2009, 11:39 | |
| - abbilbal a scris:
- În zilele astea a fost căldură mare la prânz, când veneam cu Puiu Mic acasă. Ieri, spre exemplu, nici n-a mai avut chef de huţa-huţa. Alaltăieri am purtat-o cu rolele doar în maieu şi au austurat-o umeraşii. Azi dimineaţă mi-a spus că n-o mai pişcă pielea.
Ieri, ăn drum spre casă, mergea alene pe role. La un moment dat am văzut-o cu mâna în buzunar: - Ioana, scoate mâna din buzunar, ce ţi-am spus să nu mergi pe role cu mâinile în buzunar ?! Ea, morocănoasă - De ce-mi strici muzica ? Ii trebuie o bluza subtire. Maieul nu e potrivit, doar daca o dai cu crema. Sau macar cu iaurt cand ajungeti acasa. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Joi 21 Mai 2009, 23:30 | |
| Ei, de-acuma-i gata. A muşcat-o soarele şi pe mânuţe. Urmează trunchiul şi picioruşele, iar acolo voi fi mai atent. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 23 Mai 2009, 06:51 | |
| Şi uite aşa, din zi ăn zi şi vorbă-n vorbă am ajuns într-o nouă sâmbătă.
În noaptea asta a plouat peste urbea mea şi acum este soarele ascuns în spatele perdelelor de plumb, care pe undeva se mai zdremţuiesc. Azi Puiu Mic va fi în custodia mea. Am s-o plimb cu rolele, dar asta presupune să-i mai iau şi adidaşii în taşcă. Nu e o problemă complicată pentru că îi sunt aşa de mici cî-mi vine să-i muşc picioruşele ca pe un fruct copt şi zemos. Vom merge pe "drumu roşu", vom trece pe la huţa-huţa, ne vom opri pe la toboganul din "gumă", acolo au mai aduş şi un trenuleţ şi o roată mare, că moşu este prea lung şi nu încape în maşinuţele electrice care se plimbă haotic pe platforma metalică, dar am auzit de la mami ei că Puiu Mic se descurcă bine cu maşinuţele ce se plimbă pe floaştăr. Aşa că vom găsi noi cu ce să ne ocupăm până ce naşu termină de făcut "bâz" la noi în casă. Deci, peste vreo două ceauri ne luăm zborul din cuibul nostru şi plecăm în lumea largă. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 23 Mai 2009, 22:11 | |
| - abbilbal a scris:
- Şi uite aşa, din zi ăn zi şi vorbă-n vorbă am ajuns într-o nouă sâmbătă.
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Dum 24 Mai 2009, 00:40 | |
| Da, simpatic pisoi. A căzut pe spate când ajunse pe meleagurile astea. Însemnă că-i place. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Dum 24 Mai 2009, 00:44 | |
| Mi-a plăcut ce spunea pisoiul. Am luat cuvintele alea drept ale mele (ce simt eu): "Nu stiu despre voi dar sunt gata (pregătit) pentru weekend". _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Dum 24 Mai 2009, 07:12 | |
| Şi eu sunt pregătit. De lunea până sâmbăta, că dumnica-i liber. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Joi 28 Mai 2009, 14:53 | |
| În ultimele zile am activat mai înghesuit. Dar până luni nu este atât de mult şi de atunci voi avea din nou spaţiu pentru a-mi desfăşura lungimea în plenitudinea ei. Atunci o să vă povestesc mai multe. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Joi 28 Mai 2009, 23:50 | |
| Păi, ar cam fi cazul tineretea mea! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Vin 29 Mai 2009, 02:25 | |
| În după-masa zilei de ieri la noi a plouat şi timpul s-a răcit. | |
|
| |
zaraza26
Numarul mesajelor : 8994 Varsta : 59 Localizare : Nasaud Data de inscriere : 02/10/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Vin 29 Mai 2009, 11:42 | |
| - abbilbal a scris:
- În după-masa zilei de ieri la noi a plouat şi timpul s-a răcit.
Timpul trebuia sa bea un ceai fierbinte! Si aici i-am aruncat vreo doua aspirine, sa nu se agraveze! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 30 Mai 2009, 06:21 | |
| Şi azi se anunţă la noi o zi rece, dar cerul s-a mai luminat faţă de cum a fost ieri. | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 30 Mai 2009, 06:23 | |
| Si aici am avut ploaie timp de două zile dar vremea e faină, numai bună să ies Duminică la iarbă verde. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 30 Mai 2009, 15:04 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 30 Mai 2009, 21:11 | |
| Cred că era si un pic necesar să plouă pe la voi, nu-i asa? Las' că ploile sunt necesare mai mult primăvara decât vara. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Dum 31 Mai 2009, 08:03 | |
| O ploaie mocănească mi-a oprit intenţiile agresive de ieri. Că plouă nu-i nimic. Baiu vine de la frigul care se instalează odată cu înnorarea. Acum, când scriu acest mesaj, o geană de soare îmi bate în ceafă pentru că încă mai stau cu spatele ls geam.
De vineri, 29 mai, urbea mea a intrat în Guiness Book of World Records cu "Marea îmbrăţişare a cetăţii" la care au participat 9758 de "suflete bălgrădene". Poate pentru că veni şi don' preş. Băs ca invitat de onoare, Alba Iulia fiind recunoscut ca oraş PD-ist. Dar pentru că veni înaltul oaspe de cca. 1,70 m, io n-am fost. Nu de alta, dar n-am avut loc, că acolo unde apare el, n-am loc io, cu cca. 1,90 m.
Şi pentru că azi se închid şi "zilele muniţipului", ieri urbea mea primi cadou reintrarea echipei de "folbal" în prima diviziune. Bravo lor, pe mine mă lasă tot rece pin'că afară-i tot frig.
Şi să nu închid aceste relatări din urbea mea fără a vă spune că pentru a intra la subiectele cu "preumblări prin urbea mea" aveţi neapărată trebuinţă de ochelari de soare. Nu de alta, dar lumina reflectată de două "becuri" este prea tare şi să nu vă doară cumva ochii. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 01 Iun 2009, 01:06 | |
| Până la urmă ieri am ieşit la plimbare pe la ora 19,30 şi când să facem chipuri, pauză. Bateriile au fost descărcate. Ciudă. ciudă, ciudă, mi-a spus Ioana bucuroasă. | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 01 Iun 2009, 07:01 | |
| Mai zii o data de ce sunteti la chelie amandoi? M-ati bagat in sparieti! | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 01 Iun 2009, 18:12 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 01 Iun 2009, 19:55 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 02 Iun 2009, 09:17 | |
| De două zile peste urbea mea plouă mocăneşte. Şi cum ploile mocăneşti sunt calde ca gheaţa, este "cool" şi bine. Brrrr, undei şuba !? | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 02 Iun 2009, 09:24 | |
| - abbilbal a scris:
- De două zile peste urbea mea plouă mocăneşte. Şi cum ploile mocăneşti sunt calde ca gheaţa, este "cool" şi bine. Brrrr, undei şuba !?
Voua va trebuie si niste cusme! | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 02 Iun 2009, 09:26 | |
| - zuum a scris:
- Mai zii o data de ce sunteti la chelie amandoi? M-ati bagat in sparieti!
Anul trecut Puiu Mic s-a învăţat că este mai bine vara fără păr decât cu păr pe cap. Şi drept să-ţi spun, chiar îi stă bine. | |
|
| |
zaraza26
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 02 Iun 2009, 09:47 | |
| - abbilbal a scris:
- zuum a scris:
- Mai zii o data de ce sunteti la chelie amandoi? M-ati bagat in sparieti!
Anul trecut Puiu Mic s-a învăţat că este mai bine vara fără păr decât cu păr pe cap. Şi drept să-ţi spun, chiar îi stă bine. Hehe, Sinead O'Connor bălgrădeană. Ati patit si voi ca socrul cu pavilionul... ce bine ii prinde acum sub soarele asta fierbinte. Si mie, socata din frigider! Altfel ma deshidratam! Si fratele meu a comis o socata zilele astea! | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) | |
| |
|
| |
| LA TACLALE CU ABBILBAL (I) | |
|