LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Limba CPSF curiozitati sibiu humanitas padure taieri Fantasy comment-143 nicuvar efremovivanantonovici 23 muzica_traditionala 1918 problema romana mediu brasov google Popasul internet drumetie istorie reclame politica 1
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 I_vote_lcapLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 I_voting_barLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 I_vote_rcap 
Emil Condor
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 I_vote_lcapLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 I_voting_barLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

LA TACLALE CU ABBILBAL (I)

In jos 
+17
ostrovna
Cristina
rolia
cactus
Layla
ACCENT
TUDOR
bulache
Anahoret
zuum
zaraza26
nicuvar
abba
Karima
aurora
Emil Condor
abbilbal
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 Empty
MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Mai 2009, 10:57

În zilele astea a fost căldură mare la prânz, când veneam cu Puiu Mic acasă. Ieri, spre exemplu, nici n-a mai avut chef de huţa-huţa. Alaltăieri am purtat-o cu rolele doar în maieu şi au austurat-o umeraşii. Azi dimineaţă mi-a spus că n-o mai pişcă pielea.
Ieri, ăn drum spre casă, mergea alene pe role. La un moment dat am văzut-o cu mâna în buzunar:
- Ioana, scoate mâna din buzunar, ce ţi-am spus să nu mergi pe role cu mâinile în buzunar ?!
Ea, morocănoasă - De ce-mi strici muzica ?

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Mai 2009, 11:39

abbilbal a scris:
În zilele astea a fost căldură mare la prânz, când veneam cu Puiu Mic acasă. Ieri, spre exemplu, nici n-a mai avut chef de huţa-huţa. Alaltăieri am purtat-o cu rolele doar în maieu şi au austurat-o umeraşii. Azi dimineaţă mi-a spus că n-o mai pişcă pielea.
Ieri, ăn drum spre casă, mergea alene pe role. La un moment dat am văzut-o cu mâna în buzunar:
- Ioana, scoate mâna din buzunar, ce ţi-am spus să nu mergi pe role cu mâinile în buzunar ?!
Ea, morocănoasă - De ce-mi strici muzica ?

Ii trebuie o bluza subtire. Maieul nu e potrivit, doar daca o dai cu crema. Sau macar cu iaurt cand ajungeti acasa.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyJoi 21 Mai 2009, 23:30

Ei, de-acuma-i gata. A muşcat-o soarele şi pe mânuţe. Urmează trunchiul şi picioruşele, iar acolo voi fi mai atent.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptySam 23 Mai 2009, 06:51

Şi uite aşa, din zi ăn zi şi vorbă-n vorbă am ajuns într-o nouă sâmbătă.

În noaptea asta a plouat peste urbea mea şi acum este soarele ascuns în spatele perdelelor de plumb, care pe undeva se mai zdremţuiesc. Azi Puiu Mic va fi în custodia mea. Am s-o plimb cu rolele, dar asta presupune să-i mai iau şi adidaşii în taşcă. Nu e o problemă complicată pentru că îi sunt aşa de mici cî-mi vine să-i muşc picioruşele ca pe un fruct copt şi zemos. Vom merge pe "drumu roşu", vom trece pe la huţa-huţa, ne vom opri pe la toboganul din "gumă", acolo au mai aduş şi un trenuleţ şi o roată mare, că moşu este prea lung şi nu încape în maşinuţele electrice care se plimbă haotic pe platforma metalică, dar am auzit de la mami ei că Puiu Mic se descurcă bine cu maşinuţele ce se plimbă pe floaştăr. Aşa că vom găsi noi cu ce să ne ocupăm până ce naşu termină de făcut "bâz" la noi în casă. Deci, peste vreo două ceauri ne luăm zborul din cuibul nostru şi plecăm în lumea largă.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptySam 23 Mai 2009, 22:11

abbilbal a scris:
Şi uite aşa, din zi ăn zi şi vorbă-n vorbă am ajuns într-o nouă sâmbătă.
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 Ready_10
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyDum 24 Mai 2009, 00:40

Da, simpatic pisoi. A căzut pe spate când ajunse pe meleagurile astea. Însemnă că-i place.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyDum 24 Mai 2009, 00:44

Mi-a plăcut ce spunea pisoiul. Am luat cuvintele alea drept ale mele (ce simt eu):
"Nu stiu despre voi dar sunt gata (pregătit) pentru weekend".

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyDum 24 Mai 2009, 07:12

Şi eu sunt pregătit. De lunea până sâmbăta, că dumnica-i liber.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyJoi 28 Mai 2009, 14:53

În ultimele zile am activat mai înghesuit. Dar până luni nu este atât de mult şi de atunci voi avea din nou spaţiu pentru a-mi desfăşura lungimea în plenitudinea ei. Atunci o să vă povestesc mai multe.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyJoi 28 Mai 2009, 23:50

Păi, ar cam fi cazul tineretea mea! Very Happy

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyVin 29 Mai 2009, 02:25

În după-masa zilei de ieri la noi a plouat şi timpul s-a răcit.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyVin 29 Mai 2009, 11:42

abbilbal a scris:
În după-masa zilei de ieri la noi a plouat şi timpul s-a răcit.

Timpul trebuia sa bea un ceai fierbinte! Si aici i-am aruncat vreo doua aspirine, sa nu se agraveze!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptySam 30 Mai 2009, 06:21

Şi azi se anunţă la noi o zi rece, dar cerul s-a mai luminat faţă de cum a fost ieri.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptySam 30 Mai 2009, 06:23

Si aici am avut ploaie timp de două zile dar vremea e faină,
numai bună să ies Duminică la iarbă verde.

Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptySam 30 Mai 2009, 15:04

Astăzi sunt Zilele Ploieştiului... şi plouă! Laughing Laughing Laughing

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptySam 30 Mai 2009, 21:11

Cred că era si un pic necesar să plouă pe la voi, nu-i asa?
Las' că ploile sunt necesare mai mult primăvara decât vara. thumb_yello

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyDum 31 Mai 2009, 08:03

O ploaie mocănească mi-a oprit intenţiile agresive de ieri. Că plouă nu-i nimic. Baiu vine de la frigul care se instalează odată cu înnorarea. Acum, când scriu acest mesaj, o geană de soare îmi bate în ceafă pentru că încă mai stau cu spatele ls geam.

De vineri, 29 mai, urbea mea a intrat în Guiness Book of World Records cu "Marea îmbrăţişare a cetăţii" la care au participat 9758 de "suflete bălgrădene". Poate pentru că veni şi don' preş. Băs ca invitat de onoare, Alba Iulia fiind recunoscut ca oraş PD-ist. Dar pentru că veni înaltul oaspe de cca. 1,70 m, io n-am fost. Nu de alta, dar n-am avut loc, că acolo unde apare el, n-am loc io, cu cca. 1,90 m.

Şi pentru că azi se închid şi "zilele muniţipului", ieri urbea mea primi cadou reintrarea echipei de "folbal" în prima diviziune. Bravo lor, pe mine mă lasă tot rece pin'că afară-i tot frig.

Şi să nu închid aceste relatări din urbea mea fără a vă spune că pentru a intra la subiectele cu "preumblări prin urbea mea" aveţi neapărată trebuinţă de ochelari de soare. Nu de alta, dar lumina reflectată de două "becuri" este prea tare şi să nu vă doară cumva ochii.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyLun 01 Iun 2009, 01:06

Până la urmă ieri am ieşit la plimbare pe la ora 19,30 şi când să facem chipuri, pauză. Bateriile au fost descărcate. Ciudă. ciudă, ciudă, mi-a spus Ioana bucuroasă.

zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyLun 01 Iun 2009, 07:01

Mai zii o data de ce sunteti la chelie amandoi? M-ati bagat in sparieti!
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyLun 01 Iun 2009, 18:12

zuum a scris:
Ca să fie şi mai multă lumină în "Lumina lumii"! thumb_yello
Laughing Laughing Laughing Laughing

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyLun 01 Iun 2009, 19:55

Anahoret a scris:
zuum a scris:
Ca să fie şi mai multă lumină în "Lumina lumii"! thumb_yello
Laughing Laughing Laughing Laughing
Daaaaaaa!
Abby încearcă să ne mai lumineze un pic. Laughing

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyMar 02 Iun 2009, 09:17

De două zile peste urbea mea plouă mocăneşte. Şi cum ploile mocăneşti sunt calde ca gheaţa, este "cool" şi bine. Brrrr, undei şuba !?

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyMar 02 Iun 2009, 09:24

abbilbal a scris:
De două zile peste urbea mea plouă mocăneşte. Şi cum ploile mocăneşti sunt calde ca gheaţa, este "cool" şi bine. Brrrr, undei şuba !?

Voua va trebuie si niste cusme! smile
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyMar 02 Iun 2009, 09:26

zuum a scris:

Anul trecut Puiu Mic s-a învăţat că este mai bine vara fără păr decât cu păr pe cap. Şi drept să-ţi spun, chiar îi stă bine.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 EmptyMar 02 Iun 2009, 09:47

abbilbal a scris:
zuum a scris:

Anul trecut Puiu Mic s-a învăţat că este mai bine vara fără păr decât cu păr pe cap. Şi drept să-ţi spun, chiar îi stă bine.

Hehe, Sinead O'Connor bălgrădeană. Ati patit si voi ca socrul cu pavilionul... ce bine ii prinde acum sub soarele asta fierbinte. Si mie, socata din frigider! Altfel ma deshidratam! oh da! Si fratele meu a comis o socata zilele astea!
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 21 Empty

Sus In jos

LA TACLALE CU ABBILBAL (I)
Sus 
Pagina 21 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» LA TACLALE CU ABBILBAL (II)
» LA TACLALE CU ABBILBAL (III)
» HaZ şi RaS la abbilbal
» POPASUL ABBILBAL
» Traditia ortodoxa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ABBILBAL-
Mergi direct la: