LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
humanitas sibiu Fantasy CPSF efremovivanantonovici taieri internet problema nicuvar muzica_traditionala reclame Limba google 1 mediu padure drumetie istorie brasov Popasul 23 romana politica 1918 curiozitati comment-143
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 I_vote_lcapLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 I_voting_barLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 I_vote_rcap 
Emil Condor
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 I_vote_lcapLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 I_voting_barLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

LA TACLALE CU ABBILBAL (I)

In jos 
+17
ostrovna
Cristina
rolia
cactus
Layla
ACCENT
TUDOR
bulache
Anahoret
zuum
zaraza26
nicuvar
abba
Karima
aurora
Emil Condor
abbilbal
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 Empty
MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyJoi 07 Mai 2009, 17:02

Azi la prânz la noi a plouat mocăneşte. O ploaie de toamnă rece. Spre seară, cu câteva ceasuri înainte de asfinţit, a ieşit soarele şi ca atare, azi nu am făcut decât o singură fotografie în parc pe role.

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Joi 07 Mai 2009, 19:03, editata de 2 ori
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyJoi 07 Mai 2009, 17:19

daaa... si la noi un soare cu dinti si de scurta durata, cu vant puternic Rolling Eyes

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyVin 08 Mai 2009, 09:04

Ieri a fost in continuare soare, putin nor si vant cat cuprinde.
Azi dimineata erau 4 grade, nici mai mult, nici mai putin. Brrrr!... Soare cu dinti si azi.
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyVin 08 Mai 2009, 11:18

Peste puţin timp voi merge după Ioana. Ne-am dus la grădiniţă fără nicio problemă, doar că amândoi ne-am trezit mai greu. Pentru deplasare am folosit bicicleta. Afară este soare şi fain, De dimineaţă a fost puţin cam rece, dar nu ne-am înfofolit.
Pe drum, ca de obicei. Dialog divers.

Ea: Moşu, după ce venim de la grădi mergem la "balon" să mă dau pe "topogan"?
Io: Da mergem, că doar ţi-a promis muşu şi azi e zi frumoasă pentru tobogan.
Ea: Moşu, după mine să vii cu rolele.
Io: Aşa fac păuiu Mic, după tine vine moşu cu rolele.
Ea: Muşu, tu eşti supărat ?
Io: Nu Puiu Mic, moşu nu este supărat.
Ea: Da eşti năcăjit ?
Io: Nu, Puiu Mic, moşu nu este necăjit.
Ea: Da de ce nu mergi mai repede ?
Io: Pentru că nu pot merge mai repede.
Ea: Te dor picioarele?
Io: da, mă dor picioarele.
Ea: De ce te dor picioarele.
Io: Pentru că sunt bătrâne şi ele. Fii atentă să nu intri acolo pe margine că-i norori.
Ea: Da io vreau să intru prin noroi.
Io: Ioana nu intra în norori.
Ea: Nu intru în norori.
Io: Ioana, dece ai intrat prin noroi.
Ea: Aşa, ciudă ciudă, ciudă, ca să te fac să intri şi tu în noroi.
Io: Ioana te dau jos de pe bicicletă.
Ea: Acum nu mai este noroi.
Io: Ioana, mergi frumos pe bicicletă şi nu mai face fiţe.
Ea: De ce ? Pentru că se răstoarnă bicicleta ?
Io: Da, pentru că se răstoarnă bicicleta.
Ea: Moşu, tu eşti pedale?
Io: Da, eu sunt pedalele bicicletei.
Ea: Şi torpedo ?
Io: Da, şi torpedoul bicicletei.
Ea: Moşu, io conduc singură bicicleta ?
Io: Da, tu conduci singură bicicleta.
Ea: Moşu, mă descurc bine pe bicicletă ?
Io: Da, te descurci bine pe bicicletă, dar condu frumos să nu cazi, că eu nu ţin de tine.
Ea: Binee, aici merg pe teşitură... (zdrâng, zdrâng, bicicleta)
Io: Ioana, pe teşitură nu este peste bordură.
Ea: Ha, ha, ha, te-am păcălit.
Io: Ioana, nu mă mai păcăli şi nu mai merge peste borduri.
Ea: De ce ?
Io: Pentru că ai să cazi. Hai să facem o poză" Unde vrei să facem poza?
Ea: Nu vreau să facem pozeeee...
Io: Hai tu să facem una cum mergem la grădiniţă.
Ea: Nu vreau!
Io: Hai tu să facem o poză aici, pe banca asta!
Ea: Ţi-am spus că nu vreau şi gata.
Io: Atunci hai facem o poză cu pomu ăsta frumos.
Ea: NU!
Io: De ce nu vrei tu să facem poze?
Ea: Gata, nu mai avem unde.
Io: Acum fii atentă că trecem strada mare.
Ea: Sunt atentăăăă la michiduţă verdeeee.
Io: Mergi pe teşitura aia pe unde merge tanti şi te urci pe trotuar la dreapta.
Ea: Bineee, ţi-a plăcut cum am mers?
Io: Da, mi-a plăcut. Ai mers foarte frumos. Acum să fii atentă că intrăm pe la pompele de benzină şi prin spatele maşinii aceleia te urci din nou pe trotuar.
Ea: Bineee, sunt atentă la maşini!
Io: Aşa a fost forte bine şi te-ai descurcat frumos.
Ea: Muşu, noi suntem îmbrăcaţi de umbră?
Io: Da, noi suntem îmbrăcaţi de umbră.
Ea: Şi tanti aia este îmbrăcată tot de umbră?
Io: Da, şi tanti aia este tot de umbră îmbrăcată.
Ea: Moşu, cînd vii după mine mă îmbraci de soare?
Io: Da, atunci va fi cald şi te îmbrac de soare.
Ea: Moşu, şi tu te îmbraci de soare?
Io: Da, şi eu mă îmbrac de soare.
Ea: Bineee... moşu, uite grădiniţa. Stau singură. Să nu uiţi să vii după mine cu rolele.....!

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyVin 08 Mai 2009, 11:53

Liviu, Ioana stie "la dreapta"?

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyVin 08 Mai 2009, 16:11

aurora a scris:
Da, Ioana ştie unde să meară atunci că spun "la dreapta" sau "la stânga", dar uneori îi place să mă păcălească şi intră în ziduri, prin noroi şi mai ales prin bălţi, indiferent că este cu bicicleta sau cu rolele. Astăzi la prânz a fost cald şi bine. Ne-am îmbrăcat "de soare" şi ne-am dat drumul pe "balonul topogan". Apoi, când am mers spre casă, întrebarea a fost:
- Moşu, unde sunt bălţileee?

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyVin 08 Mai 2009, 16:20

abbilbal a scris:
aurora a scris:
Da, Ioana ştie unde să meară atunci că spun "la dreapta" sau "la stânga", dar uneori îi place să mă păcălească şi intră în ziduri, prin noroi şi mai ales prin bălţi, indiferent că este cu bicicleta sau cu rolele.

Se răsfaţă, se grozăveşte, vede că te necăjeşte şi se joacă cu tine.
Plus că le place copiilor în mod deosebit să intre prin noroi şi mai ales prin bălţi,
nu ştiu de ce.

Dar ştie cu siguranţă care este "mâna dreaptă" şi "mâna stângă"?
Asta mi se pare mare lucru, la 3 ani şi un pic bravo

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyVin 08 Mai 2009, 18:30

Da, Aurora, ridică mânuţa sus şi spune "asta-i dreapta" "asta-i stânga" (după cum este cazul). Probabil ca exerciţiu să nu uite, plus că eu când trebuie să ia un viraj, altul decât cel pe care-l ştie, spun doar: "dreapta" sau "stânga", după cum ne este drumul de parcurs, mai ales pe aleile din parc, sau când dăm peste o maşină parcată în drumul nostru şi trebuie să-i spun pe unde s-o ocolească.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyVin 08 Mai 2009, 18:51

abbilbal a scris:
Da, Aurora, ridică mânuţa sus şi spune "asta-i dreapta" "asta-i stânga" (după cum este cazul). Probabil ca exerciţiu să nu uite, plus că eu când trebuie să ia un viraj, altul decât cel pe care-l ştie, spun doar: "dreapta" sau "stânga", după cum ne este drumul de parcurs, mai ales pe aleile din parc, sau când dăm peste o maşină parcată în drumul nostru şi trebuie să-i spun pe unde s-o ocolească.

grozav, grozav... se vede ca este un copil "lucrat", foarte bine lucrat!
felicitari celor care au educat-o pana acum!

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptySam 09 Mai 2009, 17:43

Zi de plajă ratată. Se pare că voi avea parte de mai multe astfel de zile în vara asta. Mami şi tati "au avut treabă" şi au plecat "val vărtej" "uitând" să spună şi bună zua la plecare. Puiu Mic a rămas cu muşulică, ia moşulică s-a dus cu ea la plimbare prin oraş. Puiu Mic s-a simţit bine şoi poate asta a contat mai mult.

Pentru după-masa de azi ne-am programat să mergem la circ. Puiu Mic a primit un bilet de la grădiniţă pe care scria "GRATUIT" joia şi vinerea de la ora 18,oo. Deoarece sâmbăta aveau program de la ora 15,00 şi 18,oo, mi-am zis: "hai să mergem sâmbătă de la ora 15,oo că este o oră mai potrivită pentru Puiu Mic. Am ajuns la circ şi am întrebat cât costă biletele de intrare. - 25 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii.
- Avem un bilet gratui, am replicat eu.
- Nu mai este valabil, scrie şi pe bilet.
- Da, dar ora 18,oo este nepotrivită pentru un copil de trei ani.
- Nu ne interesează!
- Hai Puiu Mic să mergem şi-ţi arată moşu program de circ pe calculator.
- Moşu, de ce nu mai mergem la circ?
- Perntru că-s măgari.
- Şi pute a măgar la circ?
- Da!
- Atunci hai să merem cu rolele pe drumu roşu.

PS. Cortul circului era departe de ceea ce ştiam eu "CORT DE CIRC"

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptySam 09 Mai 2009, 23:47

Cand vei mai merge cu Puiu Mic la bucuresti, sa o duci la Circul Mare acolo.

Mi-aduc aminte cat de impresionata a fost Oana de spectacolul acolo in sala,
dupa cate vazuse ea la cort. E cu totul altfel.

Drept sa-ti spun si mie imi este dor sa mai vad un spectacol la circ,
cred ca ii voi spune Oanei sa ia bilete odata cand mai mergem.

si ce ma mai tenteaza sa merg sa vad... la Circul Mare au spectacol de cabaret,
pentru adulti, sambata seara tarziu.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptySam 09 Mai 2009, 23:50

abbilbal a scris:
25 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii.
Preturile astea mi se par exagerat de mari.

Am fost acum la Bucuresti la Teatrul National, la sala Atelier,
pretul a fost de 300 locurile cele mai bune, sau 150.

O sa o intreb pe Oana cata fost la circ - o trupa straina, la cort - a fost ea cu
copiii de la Casa Ioana.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptySam 09 Mai 2009, 23:56

Da, Aurora, gând la gând. În vacanţa de vară poate vom ajunge şi pe la Bucureşti, numai să nu-i găsim pe ăia în pauză. Şi pe la ceva spectacole pentru copii.

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Dum 10 Mai 2009, 00:08, editata de 1 ori
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyDum 10 Mai 2009, 00:04

aurora a scris:
abbilbal a scris:
25 de lei pentru adulţi şi 15 lei pentru copii.
Preturile astea mi se par exagerat de mari....

Aurora, pe mine nu m-a deranjat prea tare preţul, cât aspectul celălalt. Copiii sunt copii numai joia şi vinerea de la ora 18,oo cum scria pe bilet ? Ora 18,oo o consider cea mai nepotrivită pentru copilaşii de 3-6 ani, care sunt cei mai curioşi.

Cînd eram copil circurile aveau matineu pentru copii de la ora 11 şi preţul biletului era simbolic: 1 leu. Se da spectacol cu cortul arhiplin, fără prea multe afişe prin oraş şi fără să se plimbe prin oraş maşini cu difuzoare date la maximum. Acum, cred că se umple cortul pe sfert şi poate nici atât.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyDum 10 Mai 2009, 00:12

abbilbal a scris:
Da, Aurora, gând la gând. În vacanţa de vară poate vom ajunge şi pe la Bucureşti, numai să nu-i găsim pe ăia în pauză. Şi pe la ceva spectacole pentru copii.

De la 1..15 iunie teatrele cam intra in vacanta.
Dar cred ca vor fi si specatcole pentru copii, trebuie numai sa te interesezi.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyDum 10 Mai 2009, 07:54

Da, eu azi voi merge la plajă, aşa până pe la vreo tri după-aniază. O zi lungă să-mi ajungă.

Păi, da, am reuşit, am reuşit, să plec de-acasă la 10 fără un sfert înainte de orele aniezii şi să mă întorc acasă la tri şi jumătate după orele aniezii. Deci am reuzşit să stau la soare, tolănit pe nădrajii întinşi pe iarbă aproape cinci ceasuri.
După ce am plecat de-acasă am intrat în cimitir şi am făcut o scurtă reculegere la mormântul mamei şi al soră-mi, apoi am plecat spre câmp. După ce am trecut de calea ferată şi şoseaua de centură m-am dezgolit la şlip şi am plecat agale. După vreo cincizeci de metri m-am plictisit să ai merg şi am intrat pe un ogor nelucrat, invadat de pir şi m-am tolănit pe pământul acoperit cu nădragii de trening ce-i târam după mine. Era în jurul orei unsprezece şi apoi când m-am uitat din nou la ceas era aproape două după ce trecuse aniaza. Privind ceasul doar cu un ochi, căci celălalt era deranjat de soare, am aruncat o privire şi spre cer. Era senin, doar în zare peste Mamut se adunau câţiva nori şi ceva mai departe, peste Cheile Râmeţului era un alt grup de nori albi şi frumoşi. M-am tălănit din nou pe nădragi, de data asta pe burtă şi am stat aşa, fără nici-un gând, căci adormisem din nou. Pe la trei fără un sfert mă deşteptă o bubuitură. Peste Mamut norii s-au făcut negri şi s-au unit cu cei de peste Cheile Râmeţului, care erau la fel de negri. M-am ridicat cu părere de rău că trebuia să plec. Bubuiturile au început să se înteţească şi suliţe de foc brăzdau cerul. Imediat ce am trecut calea ferată s-a înteţit un vânt furios, adus de un tren de la Teiuş, şi când mai aveam cincizeci de metri până acasă s-a pornit şi ploaia. Acum este ora cinci şi jumătate, bate clopotul catedralei şi soarele râde din nou. Aşa a trebuit. Să stau doar aproape cinci ceasuri tolănit la soare.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyLun 11 Mai 2009, 22:44

Astăzi a fost o zi ca toate celelalte în urbea mea. De dimineaţă am fost la grădiniţă cu Puiu Mic, unde ne-am dus cu bicicleta, îmbrăcaţi cu pelerina de ploaie căci nea-u speriat nişte bubuituri venite din cer, dar nu ne-a plouat. La amiază am venit cu rolele acasă pe o căldură ieşită din comun, după răceala de dimineaţă. După masă Puiu Mic s-a dus cu mami şi tati la plimbare, iar moşulică a rămas acasă, la calculator.

De făcut fotografii nu am prea făcut. Când am spus Puiului Mic: "hai facem o poză aici" ea mi-a răspuns: "nu facem poze că nu am vreme". Aşa că, aşteptăm când om avea vreme.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyLun 11 Mai 2009, 23:06

iasca ce persoana ocupata a devenit Puiu Mic... si-i zorita si-i zorita, ca i-e casa negrijita Very Happy

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyMar 12 Mai 2009, 09:45

O dimineaţă frumoasă prevesteşte o zi frumoasă. La grădiniţă am mers cu rolele şi în parc am avut vreme să facem o poză. "Dar numa una şi gata!".

La amiază am mers acasă cu bicicleta. În parc am descoperit trandafiri înfloriţi care aveau un miros frumos. Nu ne-am putut abţine să nu "survolăm" rondurile, dar cu interdicţia de rigoare: "Ioana, să nu rupi nici unul. Doar îi miroşi !" Şi Ioana a fost ascultătoare.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyJoi 14 Mai 2009, 17:02

Zi mohorâtă azi peste urbea mea. De când am deschis ochii şi până acum nu am văzut decât perdeaua de plumb trasă peste albastrul cerului. Şi când pe cer sunt storurile trase e şi frig. Ba mai căzură şi câţiva stropi de apă din stropitoarea Sfântului Ilie. Nu mulţi, dar aşa, doar câţiva care nu ne-au lăsat să mergem la huţa-huţa.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptySam 16 Mai 2009, 21:40

Azi ? O zi banală. Fără Pui Mic.

Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptySam 16 Mai 2009, 21:53

Unde ai lăsat Puiul Mic să plece fără tine? scratch

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyLun 18 Mai 2009, 10:38

Păi sâmbăta şi duminica Puiu Mic este cu mami şi tai ei. Sâmbătă şi duminică nu prea am avut chef de scris. Duminică a fost o zi faină de plajă şi am profitat din plin de ea. Azi-dimineaţă pe la ora două Puiu Mic a dat alarma că nu-l găseşte pe ursulache iar pe la ora cinci o ţinea morţiş să mergem la grădiniţă. Dacă nu ne opream în parc să facem o poză, "da numa una şi gata" ar fi ajuns prima. Aşa, un băieţel i-a luat-o înainte. Ne-am despărţit fără probleme cu atenţionarea: "să vii după mine cu rolele".

zuum

zuum

Numarul mesajelor : 3492
Varsta : 60
Data de inscriere : 29/09/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyLun 18 Mai 2009, 18:06

abbilbal a scris:
Păi sâmbăta şi duminica Puiu Mic este cu mami şi tati ei. Sâmbătă şi duminică nu prea am avut chef de scris. Duminică a fost o zi faină de plajă şi am profitat din plin de ea. Azi-dimineaţă pe la ora două Puiu Mic a dat alarma că nu-l găseşte pe ursulache iar pe la ora cinci o ţinea morţiş să mergem la grădiniţă. Dacă nu ne opream în parc să facem o poză, "da numa una şi gata" ar fi ajuns prima. Aşa, un băieţel i-a luat-o înainte. Ne-am despărţit fără probleme cu atenţionarea: "să vii după mine cu rolele".

Fata mea cand era mica a avut si ea parte de doi bunici de aur, din pacate doar pana la 6 ani ca s-au prapadit amandoi!
Unul era tataie celalat "bunini" !
Sa traiasca toti tataii, bunicii si bunii multi, multi ani! noroc! noroc! noroc!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 EmptyLun 18 Mai 2009, 18:41

zuum a scris:
Sa traiasca toti tataii, bunicii si bunii multi, multi ani! noroc! noroc! noroc!

Îţi mulţumesc Zuum în numele la toţi moşii şi moaşele, bunii şi bunele, bunicii şi bunicile, tataii şi mamaile. Şi părinţii pruncilor să trăiască pentru a deveni şi ei, la rândul lor, moşi, moaşe, bunici, bunice, buni, bune, tatai, mamai şi cum s-or mai fi numind prin diverse zone ale ţării.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 20 Empty

Sus In jos

LA TACLALE CU ABBILBAL (I)
Sus 
Pagina 20 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 11 ... 19, 20, 21 ... 30 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» LA TACLALE CU ABBILBAL (II)
» LA TACLALE CU ABBILBAL (III)
» HaZ şi RaS la abbilbal
» POPASUL ABBILBAL
» Traditia ortodoxa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: POPASURI personalizate si întretinute de autori :: ABBILBAL-
Mergi direct la: