__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| LA TACLALE CU ABBILBAL (I) | |
|
+17ostrovna Cristina rolia cactus Layla ACCENT TUDOR bulache Anahoret zuum zaraza26 nicuvar abba Karima aurora Emil Condor abbilbal 21 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 08 Dec 2008, 17:40 | |
| A doua peană de inspiraţie
Sunt greu de dus şi penele astea. Tareee greu. Uf. Şi cât trebuie să te opinteşti până le ridici pentru a le lua în cârcă şi a le duce. Şi când reuşeşti să le ridici, simţi că te îndoie de să-ţi rupă şelele nu alta. Şi ce poţi ecrie când eşti în peană de inspiraţie? Păi chiar nimic. Te plimbi de ici colo şi de colo ici, mai ieşi prin popas, da te tragi din nou în casă, mai treci şi pe la cuşmelie, mai sari pălangu pân la vie, dar cine să mai vie, că acuma-i iarnă şi e frig, nu frig să crape pietrele, dar tot frig se cheamă, şi-alţii-n frig se mai şi frig, căşi frigul este frig şi frig şi uite aşa îmi trece azi şi-mi vine mâine, iar io număr cât mai e până iar o creşte zua să-mi miroase a primăvară şi a vară, să mai merg la plajă iară, că acum am bicicheta, şi la Mureş merge fain, da-n pădure ce va fi? Da ce-n pădure nu-s destui cu bicichete ? Bine, bine, ce-i cu asta că io-n peană am rămas şi chiar nu ştiu ce să scriu. | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 08 Dec 2008, 23:01 | |
| Cand culci pe PuiuMic ii spui povesti? Sau ea povesteste singura? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 09 Dec 2008, 04:37 | |
| - abbilbal a scris:
- A doua peană de inspiraţie
...io-n peană am rămas şi chiar nu ştiu ce să scriu. Pofta vine mâncând Abbilule! Adică inspiratia vine scriind. | |
| | | aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 09 Dec 2008, 13:44 | |
| Emilule, la poza asta din avatar ai şi din faţă, sau numai din profil? _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 09 Dec 2008, 15:40 | |
| - aurora a scris:
- Cand culci pe PuiuMic ii spui povesti? Sau ea povesteste singura?
Păi bine tu vecino, io-s nime să vorbească Puiu Mic singură? | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 09 Dec 2008, 15:41 | |
| - Emil Condor a scris:
- abbilbal a scris:
- A doua peană de inspiraţie
...io-n peană am rămas şi chiar nu ştiu ce să scriu. Pofta vine mâncând Abbilule! Adică inspiratia vine scriind. Da, la religii. :roflmao: | |
| | | aurora
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 09 Dec 2008, 17:59 | |
| - abbilbal a scris:
- aurora a scris:
Păi bine tu vecino, io-s nime să vorbească Puiu Mic singură? Mai bunuţule n-ai priceput... copiii mici când se culcă povestesc ei de ei câte în lună şi în stele. Bineînţeles că bunuţul o aude şi o ascultă, dar dacă o pui anume pe ea să îţi povestească, să vorbească cu tine, nu mai adoarme! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 09 Dec 2008, 18:19 | |
| - aurora a scris:
- abbilbal a scris:
- aurora a scris:
Păi bine tu vecino, io-s nime să vorbească Puiu Mic singură? Mai bunuţule n-ai priceput... copiii mici când se culcă povestesc ei de ei câte în lună şi în stele. Bineînţeles că bunuţul o aude şi o ascultă, dar dacă o pui anume pe ea să îţi povestească, să vorbească cu tine, nu mai adoarme! Crezi tu. Când îi vine somnu închide ochişorii şi doarme. Şi continuă poveştile în somn iar moşulică îi răspunde ca Puiu Mic să ştie că nu-i singură. Şi ea, doarme mai departe. Da' s-o vezi ce face cu moşulică înainte să se culce. Îl trânteşte, se urcă pe el, sare, împinge pe moşulică să-i facă loc... Nu ştiu cum mai rezistă patu lu moşulică la aşa ceva, dar multe nu mai are că se aude cum pocneşte câte un arc. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 09 Dec 2008, 18:22 | |
| - abbilbal a scris:
- aurora a scris:
- Mai bunuţule n-ai priceput... copiii mici când se culcă povestesc ei de ei câte în lună şi în stele. Bineînţeles că bunuţul o aude şi o ascultă, dar dacă o pui anume pe ea să îţi povestească, să vorbească cu tine, nu mai adoarme!
Crezi tu. Când îi vine somnu închide ochişorii şi doarme. Şi continuă poveştile în somn iar moşulică îi răspunde ca Puiu Mic să ştie că nu-i singură. Şi ea, doarme mai departe. Da' s-o vezi ce face cu moşulică înainte să se culce. Îl trânteşte, se urcă pe el, sare, împinge pe moşulică să-i facă loc... Nu ştiu cum mai rezistă patu lu moşulică la aşa ceva, dar multe nu mai are că se aude cum pocneşte câte un arc. ai de grija de pat, ca astea de se gasesc acuma sunt subrede _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 09 Dec 2008, 18:53 | |
| - aurora a scris:
- abbilbal a scris:
- aurora a scris:
- Mai bunuţule n-ai priceput... copiii mici când se culcă povestesc ei de ei câte în lună şi în stele. Bineînţeles că bunuţul o aude şi o ascultă, dar dacă o pui anume pe ea să îţi povestească, să vorbească cu tine, nu mai adoarme!
Crezi tu. Când îi vine somnu închide ochişorii şi doarme. Şi continuă poveştile în somn iar moşulică îi răspunde ca Puiu Mic să ştie că nu-i singură. Şi ea, doarme mai departe. Da' s-o vezi ce face cu moşulică înainte să se culce. Îl trânteşte, se urcă pe el, sare, împinge pe moşulică să-i facă loc... Nu ştiu cum mai rezistă patu lu moşulică la aşa ceva, dar multe nu mai are că se aude cum pocneşte câte un arc. ai de grija de pat, ca astea de se gasesc acuma sunt subrede Noa acuma şi tu. Anu şi patu, că doar nu-i nimic rău în treaba asta. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 09 Dec 2008, 19:09 | |
| - abbilbal a scris:
Noa acuma şi tu. Anu şi patu, că doar nu-i nimic rău în treaba asta. dadada, si daca iei de-alea romanesti, ajuti si economia nationala in criza _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 09 Dec 2008, 20:03 | |
| - aurora a scris:
- abbilbal a scris:
Noa acuma şi tu. Anu şi patu, că doar nu-i nimic rău în treaba asta. dadada, si daca iei de-alea romanesti, ajuti si economia nationala in criza Doar suntem patrioţi. Că văzuşi ce mesaje şi cântec i-am dat lu PCR | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Vin 19 Dec 2008, 09:39 | |
| Când va fi
Când va fi să fie, va fi şi când va fi să fie mă voi însenina, căci atunci când are să fie nu voi fi nepregătit şi nu voi avea restanţe. Voi fi cu temele la zi. Nimic nu va rămâne nefăcut din ce trebuia făcut şi nimic nu va fi făcut peste măsură. Totul va fi limita bine limitată a lui de aci şi până aici. De la dulcea miere la mărul otrăvit totul am gustat cât a fost să fie şi de la trudă la trândăvie, de la smerenie la trufie, de la nesăbuinţă la înţelepciune, de la a fi zgârcit la a fi darnic, de la a fi îndurător la a fi nemilostiv, prin toate am trecut. Aşa a fost să fie şi aşa a fost, aşa a trebuit făcut şi aşa am făcut.
M-am învârtit pe colo şi dincolo, am înjurat şi m-am căit, înjur şi mă căiesc cred şi concomitent ateu sunt, sunt ateu, dar cred, căci aşa trebuie să fie. De-aşi fi doar creştin, n-aş fi aici, căci creştinii spun şi susţin să nu amestecăm religiile şi popoarele. Dar eu m-am simţit şi mă simt bine alături de ţigani, am fost prieten cu unguri sau cu saşi, ba şi-un tătar a fost prin preajma mea şi ne-am avut bine, un an şi patru luni, cât furăm cătane, că aşa a fost să fie şi aşa a fost. Acum am cunoscut şi-o musulmană sadea, după cum spune ea. Şi eu o cred, de ce să n-o cred că doar aşa-i necesar să fie: om lângă om, aproape cu aproape, deşi creştinii spun că aproape mi doar chemeşa de pe trup. Dar trupul meu e mare şi chemeşa mi cam mică şi mă strânge, mă sufocă. Sufocat fiind am evadat în libertate unde bate-un vânt năprasnic ce pieptul mi-a golit de strâmta chemeşe şi pot sufla în dragă voie. Şi zbenguindu-mă în dragă voie am dat peste oameni fel şi fel ce-şi zic altfel de cum li zisa. Fac treaba asta că-i bună, dar şi rea. E bună treaba asta că neştiindu-ne vorbim în voie la liber. Dacă ne-am şti ne-am domni şi ne-am protocoli cu domnule.... doamnă.... omagiile mele.... permiteţi-mi să mă adresez domniei voastre.... şi toate astea ar strica farmecul discuţiei libere, purtate în popor de badea Ion cu badea Ghiorghi şi nana Floare. E rea treaba asta că azi îmi zic aşa şi mâine-mi zic altfel, aici îmi zic aşa, acolo îmi zic altfel să nu mă ştie nimeni din cei cu care schimb opinii. Dar ce, aşa sunt cunoscut ? Sau devin cunoscut dor când îmi zic doar într-un anumit fel şi oamenii se deprind cu el?
Pe drumurile bătute de mine am întâlnit oameni frumoşi. Doamne şi domni. Toţi mi-au plăcut. Chiar şi cei cu care m-am luat în clanţă că doar vina nu a fost doar a lor, ci şi a mea. Jumi - juma. De unii m-am despărţit definitiv, căci aşa a fot să fie. De unii m-am despărţit, apoi i-am reîntâlnit. Cu alţii m-am întâlnit doar acum, luat de valul de aer creat de-a condorului aripi. Şi-aici am întâlnit nume noi, dar şi nume cunoscute ascunse-n nume noi. Aşa ar fi Karima, căreia mai degrabă i-aşi spune Mara, sau Roxi tot una cu Sirius. Mai trebuie s-o dibuiesc pe Silva (Silvana). Dar lista-mi va rămâne deschisă.
Karima, mi-au plăcut ochii lui Mara, fata ascunsă după gard la Telepedia. Şi aici, când te-am cunoscut prima dată, aveai ochii ascunşi după voal. Aceiaşi ochi. Poate sunt chiar ochii tăi. Ai ochi frumoşi. Şi am mai cunoscut o altă Mara cu ochi la fel de frumoşi. Ai şi am obsesia ochilor negri frumoşi. Aşa îi avea sora mea, moştenire de la tatăl meu.
Roxi, Sirius fiind un astru este contra aştrilor. Dar, aşa a fost să fie şi eu sunt de partea aştrilor. Aveţi acelaşi stil de redactare a textelor şi prin asta clonele se dau de gol. Mie mi-ar fi mai uşor să fac aşa ceva căci eu sunt doi în unul şi fiecare poate lucra diferit. Dar nu o fac şi ca atare pe unde merg, merg cu Puiul Mic în braţe. Şi aşa am ajuns să fiu cunoscut în urbea mea de persoane pe care eu nu le cunosc, dar ele mă recunosc. Şi nu mi ruşine. Ar vrea să mă abordeze, le simt această dorinţă, dar li ruşine. Sunt prea bătrân şi ele prea tinere.
Silvana, mi dor de dialogul cu tine. Aş putea intra pe Telepedia pentru a conversa. Dar nu o fac. Aş dori să reluăm dialogul aici, în casa condorului unde eu chiar mă simt bine. Sunt ca la mine acasă. Şi dacă ar fi să discut „nas în nas” cu oricare dintre scriitorii de aici nu aş face-o la fel ca şi aici. Ar intra în joc reţinerea protocolară care poate fi înlăturată numai în familie. Cum ieşi în drumul mare, cum eşti alt om. Mi ruşine să-i fac pe oameni să râdă de mine. Ei trebuie să ştie că io-s doar omul sobru. Omul degajat din mine se mai dezlănţuia doar în mica familie a colegilor de serviciu, dar aia s-a destrămat demult, iar familia mi s-a împuţinat nespus de mult şi cei care am rămas (verii) ne-am îndepărtat pentru că s-a rupt sudura prin plecarea părinţilor noştri. Aşa că, de acum, familia mea sunteţi voi, forumiştii.
Şi când va fi să fie va fi, pentru că aşa este scris să fie. Şi când va fi să fie nu voi regreta nimic pentru că mi-am făcut plinul din tot ce a trebuit să fie cu cât a trebuit să fie. Doar un lucru va mai trebui să stabilim când va fi să fie şi atunci cu siguranţă-l vom stabili. | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Vin 19 Dec 2008, 18:38 | |
| Abbi...de ce deconspiri ?
Ia spune, stii cine sunt eu ? Iti fac cadou o sticla de Captain Morgan! | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 20 Dec 2008, 00:01 | |
| - zuum a scris:
- Abbi...de ce deconspiri ?
Ia spune, stii cine sunt eu ? Iti fac cadou o sticla de Captain Morgan! Eşti şi tu clonă ? La avatar ai doar o icoană, dar mă străduiesc, dacă chiar ţii neapărat, deşi cred că efortul ar fi mai degrabă de prisos. Şi dacă te dibui, totuşi, că eşti clonă, să strig în gura mare ajutor? Că bănuieli am prin felul cum m-ai întrebat. PS. Refuz orice fel de plată din partea oricui ar fi. | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 20 Dec 2008, 01:31 | |
| - abbilbal a scris:
-
Karima, mi-au plăcut ochii lui Mara, fata ascunsă după gard la Telepedia. Şi aici, când te-am cunoscut prima dată, aveai ochii ascunşi după voal. Aceiaşi ochi. Poate sunt chiar ochii tăi. Ai ochi frumoşi. Şi am mai cunoscut o altă Mara cu ochi la fel de frumoşi. Da, am văzut ochii lui Mara în trei ocazii diferite - cu adevărat, foarte frumosi ochi - seamănă cu ai mei... Am înteles din discutiile trecute că ochii lui Karima sunt la fel de frumosi. Karimaaa! Vrem să-ti arăti ochii, te rugăm! - Citat :
- Roxi, Sirius fiind un astru este contra aştrilor.
Ha, ha! Sirius? N-am mai auzit de mult de ea! O femeie foarte inteligentă. Interesant este că o cred capabilă să activeze cu răspunsuri extrem de simple, de genul celor făcute de Roxy. Eu sunt ferm convins că Roxy foloseste intentionat simplitatea aia din răspunsurile ei. - Citat :
- Silvana, mi dor de dialogul cu tine.
Mda! Silva cu stilul ei inconfundabil - interesant să porti discutii cu ea. Abby, vezi că Silva are cont aici (20 de mesaje) dar nu a mai fost pe la noi de mult timp... Zuum are "bâzâitul" mai lung aici - pe următorul forum o să fie Zuuum. | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 20 Dec 2008, 02:34 | |
| - Emil Condor a scris:
- Zuum are "bâzâitul" mai lung aici
Ei uite aici o mică chichiţă ce mă derută la bun început. Când am văzut scris Zuum în loc de Zum mi-am pus întrebarea "Ce l-o fi determinat pe omul ăsta să folosească doi de "u" în loc de unul?" Şi iată cum neîntrebat îmi răspunde Milu nost, că de fapt "Zuum" nu se referă la dispozitivul ăla de apropiere-depărtare a imaginii care este Zum, ci la bâzâitul albinuţelor, şi chiar Zuum spuse pe undeva că nu este albinuţă ci bondar. Deci post spune şi cred că nu zmintesc că Zuum = Zum, şi că astă asociere nu se cheamă clonă, ci o chierdere de litere de la un cuvânt la altul. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 20 Dec 2008, 02:35 | |
| - abbilbal a scris:
- Când va fi să fie .... ... Şi când va fi să fie va fi, pentru că aşa este scris să fie. Şi când va fi să fie nu voi regreta nimic pentru că mi-am făcut plinul din tot ce a trebuit să fie cu cât a trebuit să fie. Doar un lucru va mai trebui să stabilim când va fi să fie şi atunci cu siguranţă-l vom stabili.
Nu cred, nu este osibil sa fie asa, nu cred ca nu vei regreta nimcic. Eu nu ma pot gandi al acest ... cand va fi ... nu pot si gata! Am avut un bun prieten, desi nu mult timp, pe alt forum... era bolnav, dar nu stiu daca el a crezut ca se va duce asa de repede, si nu mi-a spus..nu stiu, am fost ultima persoana cu care acest om a discutat in scris... mi-au ramas chiar nedeschise ultimlle doua mesaje private pe care i le-am scris si nu a mai apucat sa le deschida. Dar marele meu noroc a fost ca el imi daduse numarul de telefon al sorei lui, o doamna din bcuuresti, in ideea ca poate vreodata ma voi inatlni cu ea. Vazand ca nu imi raspunde o zi, doua,in a treia am sunat-o pe doamna... ea mi-a spus vestea trista si alte amanunte. Ma gandesc de multe ori la noi, cei de aici, suntem cumva destul de apropiati ca varsta, desi in acest "Când va fi să fie ..." varsta nu conteaza, din nefericire... ma gandsec ca suntem atat de apopiati, ne spunem atatea unii de altii, de familii si prieteni, poze si amintiri... si totusi "Când va fi să fie..." nu vom mai stii nimic unul de altul... Hai Dihai. N-o stii nimeni ca m-am dus... Numa' or vedea ca nu-s.... _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 20 Dec 2008, 02:49 | |
| Sunteti minunati, oameni buni! Sunteti cu adevărat ca o familie... Ba nu! Suntem chiar o familie. | |
| | | aurora
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 20 Dec 2008, 02:55 | |
| Ca sunt trista acum ca am inceput sa scriu despre asta, va mai scriu sa stiti si voi, si alta data nu v-oi mai spune, ca mi-i greu tare Cand s-o dus cumnatu-meu, in vara asta ... fiica lui si cu fiica mea au avut o ideee frumoasa, desteapta ... au tinut toate zilele acelea de doliu, mai mult de o saptamana, messengerul lui deschis, on line, cu un mesaj absolut de deosebit si frumos de adio de la prieteni, si un mail de instiintare si de adio de la toti pe care ii avea in lista lui de adrese de e-mail, prieteni, cunostinte, parteneri de afaceri. Multi dintre cei care au aflat astfel, au venit la inmormantare, si la comemorari. A fost un gest frumos. _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 20 Dec 2008, 03:06 | |
| Ai dreptate Aurora. E bine că ai scris acest mesaj. | |
| | | zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 20 Dec 2008, 08:20 | |
| - aurora a scris:
- Ca sunt trista acum ca am inceput sa scriu despre asta, va mai scriu sa stiti si voi, si alta data nu v-oi mai spune, ca mi-i greu tare Cand s-o dus cumnatu-meu, in vara asta ...
Da, imi amintesc cand ne-ai spus ca s-a plans ca-l doar spatele si de atunci a mai durat 6 luni...sau mai putin! ce trist! Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! | |
| | | Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 20 Dec 2008, 15:02 | |
| Abbilbal Exact cum am mai spus,eu nu ma satur sa citesc ce scrii tu niciodata.Ai un stil asa familist,nu stiu daca intelegi,un stil ce-ti dezvaluia sufletul si mare suflet ai chiar de uneori pari a fi mai dur. Eu iti multumesc pentru cuvintele tale caci oricuine le citeste intelege ce frumos este sufletul tau Cat depsre poza aceea,imi pare rau ca te dezamagesc nu,nu eram eu si nu sunt eu nici in poza care o am acum la avatar. Poate ca intr-o zi voi pune o poza cu mine desi am intentionat asta mai demult m-am oprit tocmai pentru a nu fi atacata ca persona cum s-a intamplat chiar ieri ...... ,,in locul tau mi-as trage baticul pe fata,,...asa cum a scris un user. De ce sa fiu tinta ironiilor,este mai bine asa,cum sunt acum. Te felicit Abbilbal si te admir pentru ca esti asa cum esti.Astept postarile tale in continuare cu mult drag si pe care le citesc atunci cand vreau sa ma simt total relaxata caci aceasta este senzatia pe care eu o am _____________________ | |
| | | abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 20 Dec 2008, 20:13 | |
| - Karima a scris:
- Abbilbal
Exact cum am mai spus,eu nu ma satur sa citesc ce scrii tu niciodata.Ai un stil asa familist,nu stiu daca intelegi,un stil ce-ti dezvaluia sufletul si mare suflet ai chiar de uneori pari a fi mai dur. Eu iti multumesc pentru cuvintele tale caci oricuine le citeste intelege ce frumos este sufletul tau Cat depsre poza aceea,imi pare rau ca te dezamagesc nu,nu eram eu si nu sunt eu nici in poza care o am acum la avatar. Poate ca intr-o zi voi pune o poza cu mine desi am intentionat asta mai demult m-am oprit tocmai pentru a nu fi atacata ca persona cum s-a intamplat chiar ieri ......,,in locul tau mi-as trage baticul pe fata,,...asa cum a scris un user. De ce sa fiu tinta ironiilor,este mai bine asa,cum sunt acum. Te felicit Abbilbal si te admir pentru ca esti asa cum esti.Astept postarile tale in continuare cu mult drag si pe care le citesc atunci cand vreau sa ma simt total relaxata caci aceasta este senzatia pe care eu o am Mulţumesc Karima pentru aprecieri. Nu am trăit cu impresia că tu eşti cea ascunsă după eşarfă, sunt sigur că nu Mara a fost după gard, şi nici că cealaltă Mara a fost cea care şi-a arătat ochii. Dar ce vă leagă pe toate trei sunt ochii. Şi dă-mi voie să nu mai continui ideea. La avatar nu-ţi pune poză reală. Este mai bine. Lasă avatarul de acum că este frumos şi chiar te reprezintă. Dar asta o pot înţelege doar cei care au ochi devăzut şi minte să priceapă. Fără falsitate-ţi spun că dacă nu aş fi fost zece ani secretar de partid acolo unde am fost, unde puţini au fost oamenii cu pregătire, şi unde, aşa cum am scris şi în carte, de bună voie m-am aşternut pătură peste pocăiţi şi nimani n-a mai îndrăznit să se lege de ei, nici eu nu eram ce sunt. Dar am avut ocazia să cunosc ateismul şi să-mi aleg creştinismul. De aceea nu mă tem, cum fac alţii, să port cu tine un dialog decent la fel ca şi cu ceilalţi. Fiecare dintre noi credem în Dumnezeu aşa cum ne este datina şi cum apreciem că se cuvine. În rest toate sunt practici de cult cu mai mult sau mai puţin interes material şi politic. De aceea intervin doar acolo unde este atact omul şi religia ca doctrină. Şi religia este atacată pentru că nicio formă de cult nu este perfectă, ci fiecare are slăbiciunea ei. Şi este normal să fie aşa deoarece tot ce este făcut de mâna omului nu este perfect. | |
| | | Karima MODERATOR
Numarul mesajelor : 1735 Data de inscriere : 25/08/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 20 Dec 2008, 20:40 | |
| - abbilbal a scris:
La avatar nu-ţi pune poză reală. Este mai bine. Lasă avatarul de acum că este frumos şi chiar te reprezintă. Dar asta o pot înţelege doar cei care au ochi devăzut şi minte să priceapă. Am pus acest avatar intr/un moment in care eram in discutii contradictorii cu Zuum.Si l-am lasat pentru ca cu adevarat ma reprezinta.Dar bine ai spus nu multi pot sa priceapa Mult adevar in restul postarii si daca toata lumea ar gandi ca tine bine ar mai fi _____________________ | |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) | |
| |
| | | | LA TACLALE CU ABBILBAL (I) | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |