LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
mediu 23 google nicuvar drumetie padure 1 romana problema brasov Fantasy muzica_traditionala politica internet efremovivanantonovici 1918 Popasul taieri humanitas curiozitati reclame comment-143 sibiu istorie Limba CPSF
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 I_vote_lcapLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 I_voting_barLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 I_vote_rcap 
Emil Condor
LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 I_vote_lcapLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 I_voting_barLA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

LA TACLALE CU ABBILBAL (I)

In jos 
+17
ostrovna
Cristina
rolia
cactus
Layla
ACCENT
TUDOR
bulache
Anahoret
zuum
zaraza26
nicuvar
abba
Karima
aurora
Emil Condor
abbilbal
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul
AutorMesaj
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 Empty
MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyDum 09 Noi 2008, 18:43

Mustangiule! Faci competitie teposului, acum?

Lampa, mereu să o tii în stânga ta (nu în fată, nu la dreapta). Probabil stii...
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

Numarul mesajelor : 17567
Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania
Data de inscriere : 28/09/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyDum 09 Noi 2008, 19:28

Emil Condor a scris:
Mustangiule! Faci competitie teposului, acum?

Lampa, mereu să o tii în stânga ta (nu în fată, nu la dreapta). Probabil stii...

Noa uite că nu poci face cum zâci tu. Am lampa în faţă, dar reglată să nu ne bată în ochi nici mie, nici Puiului Mic când doarme.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyDum 09 Noi 2008, 19:36

Pozitia în fată-stânga (nu doar în stânga!) este cea mai bună pentru ochi la citit.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyDum 09 Noi 2008, 19:43

Emil Condor a scris:
Pozitia în fată-stânga (nu doar în stânga!) este cea mai bună pentru ochi la citit.

Noa vezi?! Că cam aşa îmi aşezai lampa să bată pe ce am de copiat şi taste, iar ochii să-mi fie în umbră. Înainte aveam veioză de iluminat general şi mă deranja că-mi venea lumina în ochi. Dar... toate la timpul lor. Nici o infimă fracţiune de secundă + dar nici -.

Ultima editare efectuata de catre abbilbal in Dum 09 Noi 2008, 21:15, editata de 1 ori
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyDum 09 Noi 2008, 19:47

Ce vulgar esti: "că cam..."! Laughing
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyDum 09 Noi 2008, 21:17

Emil Condor a scris:
Ce vulgar esti: "că cam..."! Laughing

Am revenit şi am corectat. "Fracţiune" în loc de "fraţiune".

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyDum 09 Noi 2008, 21:35

Ai văzut că a intrat abba pe forum si ai trecut la corectare? Laughing
Aia numesc eu respect... din teamă! Very Happy
Abbaaa! Pe unul l-ai pus la punct. bravo
Sus In jos
aurora

aurora

Numarul mesajelor : 6983
Varsta : 73
Localizare : Hd România
Data de inscriere : 04/09/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyDum 09 Noi 2008, 22:20

moşulică, cea mai mare dorinţă a mea pentru sărbătorile ce vin, ar fi să ne povesteşti evenimentele religioase ce s-au petrecut, aşa cum le vei spune lu' PuiuMic.

mi-ar rămâne şi mie model pentru poveştile ce sper că va veni vremea să le spun şi eu

hug

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyDum 09 Noi 2008, 23:43

Emil Condor a scris:
Ai văzut că a intrat abba pe forum si ai trecut la corectare? Laughing
Aia numesc eu respect... din teamă! Very Happy
Abbaaa! Pe unul l-ai pus la punct. bravo

Păi de când mă tot trage de urechi pentru a-mi corecta zmintelile, îmi concurează urechile cu ale măgarului mort, că doar să nu-ţi închipui că doar aici se închedecă scorpia de scorpion.

Vecinooo!!! Hei tu Scorpie ! Şi-o închis Tristan Toni taraba ?

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyLun 10 Noi 2008, 00:58

liviule, am citit acuma cum o fost istoria cu podgoria... faina treaba ai facut, pacat ca n-ai tras si poze pe parcurs.

Al meu sot a vrut sa cumpere un teasc micut, ca a auzit el ca sunt la REAL... dar au fost, si anul asta nu mai e nici o speranta... de invatatura, sa cumparam atunci cand om gasi!

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyLun 10 Noi 2008, 01:34

aurora a scris:
liviule, am citit acuma cum o fost istoria cu podgoria... faina treaba ai facut, pacat ca n-ai tras si poze pe parcurs.

Al meu sot a vrut sa cumpere un teasc micut, ca a auzit el ca sunt la REAL... dar au fost, si anul asta nu mai e nici o speranta... de invatatura, sa cumparam atunci cand om gasi!

Prin 1980 şi ceva ani peste, au apărut nişte teascuri mici. Circa 5 kg de struguri. Erau mai mult ca piese de decor. Mă tot învârteam pe lângă ele şi mama-mi spunea: "Cumpără unu". Nu erau scumpe, dar nu m-am îndurat să cumpăr. De ce ? Nu ştiu. Dar ceva m-a oprit să cumpăr un teasc miniatura, dar se putea lucra cu el. Mai târziu am văzut un alambic miniatural, dar care se putea folosi montat la robinet pentru circuitul apei reci. Nu am cumpărat nici din ăsta. Uneori mă gândesc că ar fi fot bune. Dar ceva m-a oprit să bag mâna în buzunar şi să scot banii necesari pentru a plăti un teasc şi un alambic.

De făcut poze nu am avut cum că eram prea năclăit de must...hhmmmm ! Şi ce bun era băut de pe degete. Dulce şi aromat. Sunt curios cum iese vinul că nu am introdus zahăr deloc. La Paşti o să vă spun ce vin a ieşit.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyLun 10 Noi 2008, 04:16

abbilbal a scris:
Şi-o închis Tristan Toni taraba ?
Se asteaptă o cădere de cortină acolo?
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyLun 10 Noi 2008, 09:17

Emil Condor a scris:
abbilbal a scris:
Şi-o închis Tristan Toni taraba ?
Se asteaptă o cădere de cortină acolo?

Era o discţie a lui cu Abba prin care Toni întreba dacă mai este util să se continue sau este mai bine să se închidă forumul, la care m-am băgat şi eu în vorbă şi am spus că sunt primul care plec cu motivarea ce s-a impus unui stfel de argument.

abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyLun 10 Noi 2008, 09:23

Un servitor îşi face de cap exact când nu trebuie. Deşi am mult de lucru n-am putut rezista ispitei de-a intra pe forum. Am de făcut nişte meditaţii la trei brazi, pe la concursul de fotografii deschis de Diapore şi mai văd eu pe unde dar vă promit şi promisu-i promis că până doarme Puiu Mic şi la noapte voi scrie numai pentru prietenul meu popa cântăreţu.
La noapte... Păi da că în noaptea ce-a trecut m-am boierit şi am dormit patru ore. Auzi domle, patru ceasuri chierdute fără rost.

zaraza26

zaraza26

Numarul mesajelor : 8994
Varsta : 59
Localizare : Nasaud
Data de inscriere : 02/10/2008

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyLun 10 Noi 2008, 10:04

Citat :
Dar astfel de trăiri le poate avea oricine. Modul lor de manifestare poate fi extrem de diversificat. Când vrem să mergem undeva şi brusc ne întoarcem din drum; când vrem să facem un lucru şi până să-l începem renunţăm la el; când vrem să spunem ceva şi pierdem şirul ideii; când vrem să plecăm de acasă şi brusc intervine o urgenţă peste care nu putem trece; când pierdem banii cu care vrem să facem o anumită plată şi multe altele. Toate acestea nu sunt altceva decât semne ale intervenţiei Îngerului păzitor, Înger nevăzut, pe care fiecare om îl are mereu în preajmă.

Mie mi se intampla sa nu mearga fax-ul cand hartia respectiva nu e completa. In general se intampla ceva atunci cand nu e momentul... In rest, de felul meu gandesc (prea)mult inainte de a actiona, deci nu prea ar fi cazul sa ma opreasca ingerasul. Are el de furca in alt sens cu mine...
Sus In jos
http://www.zarazaitsme.blogspot.com/
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyLun 10 Noi 2008, 10:13

Citat :
O întrebare care se poate pune este şi aceasta: „Oare Îngerul păzitor este numai apărătorul nostru? Nu cumva tot el este şi cel care ne pedepseşte, înfăptuind porunca primită?“ Aceste întrebări sunt fireşti, pentru că Îngerul păzitor este permanent lângă cel pe care-l are în grijă şi cu toate acestea ceasul rău, spunem noi, poartă pe fiecare exact acolo unde este necazul mai mic sau mai mare.

Eu zic ca sunt alti ingeri care duc la indeplinire poruncile. Asa mi se pare firesc.
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyLun 10 Noi 2008, 10:16

[quote="zaraza26"]
Citat :
.....
Mie mi se intampla sa nu mearga fax-ul cand hartia respectiva nu e completa. In general se intampla ceva atunci cand nu e momentul... In rest, de felul meu gandesc (prea)mult inainte de a actiona, deci nu prea ar fi cazul sa ma opreasca ingerasul. Are el de furca in alt sens cu mine...

Da, atunci când gândim prea mult înainte de a acţiona intervine îngeraşul şi ne pune să mai gândim odată. Acum mi-am amintit că trebuie să merg până la gară să-mi recuperez buzletinu şi permisele de călătorie pentru la anu.

zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyLun 10 Noi 2008, 10:20

Citat :
Cititorule, aşa-i că tu gândeşti că m-am scrântit şi mi-am făcut idol din icoană ? Greşeşti! Folosind noţiunea de icoană nu m-am referit la tabloul pictat. Pictura e pictură! Ca şi pictură icoana este mai mult sau mai puţin reuşită. Ce contează?! Eu admir nu icoana cea pictată, ci pe Cel din icoană. Adică pe Iisus, care în ipostaza de Dumnezeu este nevăzut, dar ca om a luat mai multe înfăţişări, motiv pentru care ucenicii săi de multe ori nu l-au recunoscut. Am greşit în ce am spus?

Am citit si eu diverse pareri despre icoane. Sunt de parere ca nu e rau ca exista, dar cand aud expresia "icoana facatoare de minuni"...mie de asta mi-e teama ca gresim. Exagerand, se poate intampla ca oamenii sa vina la asemenea icoane, dar sa uite sa fie alaturi de semenii lor la nevoie.

Si mie mi s-a intamplat sa citesc in ochii lui Isus. La o impartasanie, mai demult, am vazut dojana in ochii Lui. Ma uit in ochii Lui si e asa cum spui si tu.

Oamenii au nevoie de reprezentari materiale, deoarece oamenii traiesc intr-o lume materiala si le e mai usor sa creeze o legatura intre ei si divinitate.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyLun 10 Noi 2008, 10:26

Eminescu si credinta

Poezia "Rugaciune" a fost interzisa a se publica in vremea comunistilor

Rugaciune

Craiasa alegându-te
Ingenunchem rugându-te,
Inalta-ne, ne mântuie
Din valul ce ne bântuie;
Fii scut de întarire
Si zid de mântuire,
Privirea-ti adorata
Asupra-ne coboara,
O, maica prea curata
Si pururea fecioara,
Marie!

Noi, ce din mila sfântului
Umbra facem pamântului,
Rugamu-ne-ndurarilor
Luceafarului marilor;
Asculta-a noastre plângeri,
Regina peste îngeri,
Din neguri te arata,
Lumina dulce clara,
O, maica prea curata
Si pururea fecioara,
Marie!

http://www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/rugaciune.htm
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyLun 10 Noi 2008, 10:39

Emil Condor a scris:
abbilbal a scris:
Eminescu a fost şi rămâne un geniu. Nu Eminescu omul, ci Eminescu spiritul...
Da, Eminescu este într-o clasă a lui si numai a lui...
Spiritul lui a mai spus:
Nu vă-nchinati la popi si la icoane
Si dracu' să vă ia vre-odată de-ati uita
.

Ce ziceti de versurile astea? Sunt apreciate? Sunt luate în considerare?

Eminescu a fost o minte complexa, care cunostea foarte multe lucruri. Asa cum oamenii au diverse pareri asupra aceluiasi subiect, el analiza toate aceste pareri si si le insusea pe rand. Asa face o minte deschisa realitatii. Realitatea nu e numai una, cati oameni, atatea realitati. El ingloba toate aceste realitati.
Sus In jos
zaraza26

zaraza26

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyLun 10 Noi 2008, 10:51

abbilbal a scris:
Un servitor îşi face de cap exact când nu trebuie. Deşi am mult de lucru n-am putut rezista ispitei de-a intra pe forum. Am de făcut nişte meditaţii la trei brazi, pe la concursul de fotografii deschis de Diapore şi mai văd eu pe unde dar vă promit şi promisu-i promis că până doarme Puiu Mic şi la noapte voi scrie numai pentru prietenul meu popa cântăreţu.
La noapte... Păi da că în noaptea ce-a trecut m-am boierit şi am dormit patru ore. Auzi domle, patru ceasuri chierdute fără rost.

Pai iti raman douazeci de ceasuri...auzi, dom'le! Douazeci...bine ca ai cu ce le umple...Sper sa apuc si eu, cu sanatate, douazeci de ore de lucru, si sa fie cu activitati placute... thumb_yello
Sus In jos
aurora

aurora

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyLun 10 Noi 2008, 13:47

zaraza26 a scris:
Cand aud expresia "icoana facatoare de minuni"...mie de asta mi-e teama ca gresim. Exagerand, se poate intampla ca oamenii sa vina la asemenea icoane, dar sa uite sa fie alaturi de semenii lor la nevoie. .

"icoana facatoare de minuni" ... am grave dubii, nu cred pentru ca nu exista nici o marturie absolut sigura... totul este legenda, spuse, din gura in gura. Si daca a existat minunea, nu icoana a facut-o.

si imbulzeala care este la noi, la biserici, la icoane facatoare de minuni sau la moaste sfinte... nu are nimic sfant si pios

la fel am simtit cand am fost la Ierusalim, la mormantul sfant

mai degraba un simtamant de furie, decat de sfintenie

Eu am icoane in casa, ca opere de arta. Am cateva icoane pe sticla, vechi. Mama mea are multe icoane pe sticla vechi, de mare valoare.

aurora

aurora

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyLun 10 Noi 2008, 14:01

zaraza26 a scris:
Eminescu si credinta

Poezia "Rugaciune" a fost interzisa a se publica in vremea comunistilor

[i][size=18]Rugaciune

http://www.mihaieminescu.ro/opera/poezia/rugaciune.htm

această poezie este... nu ştiu, nu găsesc cuvintele... doar că mi se pune un nod în gât şi parcă mi se taie răsuflarea citind-o de fiecare dată

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyMar 11 Noi 2008, 04:07

aurora a scris:
"icoana facatoare de minuni" ... am grave dubii, nu cred pentru ca nu exista nici o marturie absolut sigura... totul este legenda, spuse, din gura in gura. Si daca a existat minunea, nu icoana a facut-o.
Afirmatii cât se poate de corecte!
Sus In jos
abbilbal

abbilbal

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 EmptyMar 11 Noi 2008, 04:33

Emil Condor a scris:
aurora a scris:
Afirmatii cât se poate de corecte!

Aşa şi este, că doar icoanele nu sunt idoli pentru a face minuni. Dar prin tradiţie s-a păstrat afirmaţia "icoane făcătoare de minuni". Minunile le fac cei pe care-i reprezintă icoanele pentru că şi ei au fost oameni ca şi noi şi au sufletul nemuritor. Şi pentru că aici am atins limita cunoştinţelor mele pe această temă, nu mai ce adăuga.

Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I)   LA TACLALE CU ABBILBAL (I) - Pagina 6 Empty

Sus In jos

LA TACLALE CU ABBILBAL (I)
Sus 
Pagina 6 din 40Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» LA TACLALE CU ABBILBAL (II)
» LA TACLALE CU ABBILBAL (III)
» HaZ şi RaS la abbilbal
» POPASUL ABBILBAL
» Traditia ortodoxa

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum