| LA TACLALE CU ABBILBAL (I) | |
|
+17ostrovna Cristina rolia cactus Layla ACCENT TUDOR bulache Anahoret zuum zaraza26 nicuvar abba Karima aurora Emil Condor abbilbal 21 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 13 Iun 2009, 07:48 | |
| Niciodată nu-i târziu să faci ce n-ai făcut. Când eram de trei ani nu ştiam ce-i aia grădiniţă. | |
|
| |
abbilbal
Numarul mesajelor : 17567 Localizare : Cetatea Bălgrad, Transilvania Data de inscriere : 28/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Dum 14 Iun 2009, 13:22 | |
| Ieri şi azi au fost zile anoste pentru mine. Ieri am fost cu Puiu Mic pe la huţa-huţa şi maşinuţe dar nu am stat prea mult, iar azi nu am fost împreună deloc. Au fost "zilele lui mami şi tati". Dar mâine, dacă nu plouă, o voi duce la Mureş. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 15 Iun 2009, 16:05 | |
| Astăzi de dimineaţă s-a anunţat o zi faină şi pentru că tati este în concediu şi s-a dus cu Puiu Mic, hai şi io la plajă. Am plecat de acasă pe la 11 fără un sfert. Ajuns la o tarla cu lucernă am rămas să fac plajă acolo pentru a nu ai pierde timp, dar pe la 11,30 a început să se înnoreze. Aşteptând să se extindă o geană de cer senin, am adormit. M-am trezit pe la 13,30 şi geana ăncă nu apăruse. M-am întors acasă şi m-am instalat comod la calculator. Poate la noapte se va însenina şi fac plajă atunci, la lumina unei lumânări. | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 15 Iun 2009, 18:40 | |
| Plajă la lumina Lunii, Preacinstite! Să vezi ce bronz o să prinzi! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 15 Iun 2009, 19:37 | |
| Călugăre tu azi nu sughiţaşi. Puiu Mic şi-a amintit pe unde ne-am plimbat, cum a mers cu rolele, ce i-am spus să facă dacă este obosită şi.... nu ţi-a uitat numele. | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 15 Iun 2009, 22:09 | |
| Preacinstite zău că am sughiţat astăzi pe la prânz... dar la Pui Mic nu m-am gândit! Ocupaţi-vă tot timpul de ea, că-i fetiţă deşteaptă! Iar plimbările pe care le face cu tine nu numai că o fac să se dezvolte armonios, dar îi modelează şi caracterul. Am văzut cum o îndrumi tot timpul: "Asta se face, asta nu se face". Chiar dacă îi place să-şi manifeste personalitatea, am constatat că atunci "când nu o vede nimeni" face ceea ce trebuie! Să vă ţină Dumnezeu sănătoşi pe toţi! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 15 Iun 2009, 22:40 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mier 17 Iun 2009, 07:59 | |
| Ieri a fost zi de plajă. Azi, plouă liniştit şi am mai multă vreme pentru calculator. Mami a luat pe Puiu Mic cu ea. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mier 17 Iun 2009, 10:43 | |
| Doar teoretic am avut mai multă vreme pentru calculator, deoarece "tovarăşii" de la "Electrica SA" au hotărât alte cele întrerupându-mi alimentarea cu energie elecrică. Aşa că m-am dus pe la piaţă şi serviciul lui mami fiind aproape, am trecut să văd ce face Puiu Mic.
Ajuns acolo am avut o comandă specială pentru fotografii, comandă onorată prompt de io. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Joi 18 Iun 2009, 16:22 | |
| Astăzi fiind soare şi fain am mers din nou la Mureş, pe Puiu Mic luând-o tati ei cu el. Dar ajuns la Mureş n-am mai făcut plajă tolănit, ci m-am plimbat şi am făcut fotografii în prag de Sânziene. În timpul preumblării mi-a ţinut de urât un cuc, dar în timpul repertoriului şi-a încurcat partitura care ia ieţit aşa: cu-cu, cu-cu, ca-ca-cuc, tcuc... Semn că se pregătesc de plecare. După-masă, am fost cu Puiu Mic la distracţie.
Dar, până una-alta, poftiţi cu mine la preumblări să vedeţi ce am găsit pe malul Mureşului. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Vin 19 Iun 2009, 17:01 | |
| Astăzi am avut zi administrativă. Am fost cu Puiu mic să ne plătim datoriile pentru a avea pe mai departe acces la gummy-gummy, vaca Lolla, vaca Louka, trei purcelaşi, Tom şi Jerry etc. Pentru o deplasare mai rapidă ma folosit rolele. Cum a fost, vedeţi la preumblări. | |
|
| |
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Vin 19 Iun 2009, 17:40 | |
| - abbilbal a scris:
- Astăzi am avut zi administrativă. Am fost cu Puiu mic să ne plătim datoriile pentru a avea pe mai departe acces la gummy-gummy, vaca Lolla, vaca Louka, trei purcelaşi, Tom şi Jerry etc. Pentru o deplasare mai rapidă ma folosit rolele. Cum a fost, vedeţi la preumblări.
Pupa Puiu Mic te rog,fericitule:) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Vin 19 Iun 2009, 17:58 | |
| | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Sam 20 Iun 2009, 18:54 | |
| Mă că multe păţanii păţite fură de ieri până azi Io mă retrag să mai scriu ceva muzică ş-apăi văd io ceo mai fi să fie. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Dum 21 Iun 2009, 23:09 | |
| Noa că bine v-am găst la poveşti. Azi de dimineaţă soare, după ce trecu amiaza, ploaie. Cu ceva vreme înainte de a trece amiaza am fost cu Puiu Mic la plimbare. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 22 Iun 2009, 15:22 | |
| Au trecut şi Sânzienele. De acum miroase a toamnă. | |
|
| |
zuum
Numarul mesajelor : 3492 Varsta : 60 Data de inscriere : 29/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 22 Iun 2009, 16:31 | |
| - abbilbal a scris:
- Au trecut şi Sânzienele. De acum miroase a toamnă.
Hai , lasa-ma! | |
|
| |
aurora
Numarul mesajelor : 6983 Varsta : 73 Localizare : Hd România Data de inscriere : 04/09/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 22 Iun 2009, 17:41 | |
| - abbilbal a scris:
Sanzienele sunt in 24 iunie! e ziua de nastere a nepoatelor mele, gemenele surorii mele de la bucuresti, acum fac 17 ani! _____________________ Dacă nu putem să fim buni, să încercăm să fim măcar politicoşi. ( Nicolae Steinhart ) | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 22 Iun 2009, 21:32 | |
| - aurora a scris:
- abbilbal a scris:
Sanzienele sunt in 24 iunie! e ziua de nastere a nepoatelor mele, gemenele surorii mele de la bucuresti, acum fac 17 ani! Da, aşa este. După calendarul ortodox Sânzienele sunt în 24 iunie. Astrologii au minţit spunând că Sânzienele sunt la echinocţiu. Dar ziua este în mod cert mai mică. Nu cu mult, dar este. La Sânziene se observă mai bine. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 23 Iun 2009, 04:13 | |
| Lăsati Toamna pentru mai târziu. Nu ne amenintati cu zăpada începând din Iunie! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
abbilbal
| |
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mar 23 Iun 2009, 18:22 | |
| Astăzi nu a mai fost zi de plajă. Dar a fost o zi superbă de plimbare cu Puiu Mic afară pe câmp şi pe malul Ampoiului. Sunteţi curioşi ? Veniţi şi voi la preumblare. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Mier 24 Iun 2009, 01:07 | |
| Seara ne-am dus din nou la preumblare, dar cu rolele. Şi pentru că Puiu Mic este Pui Mic, se îmbracă şi ea cum o îmbracă moşulică. De data asta pantalonaşii i-au fost cu faţa-n spate şi spatele-n faţă. Deh. Se mai întâmplă. | |
|
| |
abbilbal
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 06 Iul 2009, 05:24 | |
| Astăzi, pe la trei în zori de zi, gălăgie mare. Sclipănici pe la fereşti, troncănit pe cer, răpăit pe frunze. Un Pui Mic se-aruncă peste moşu-n grabă: "Moşu, ce se-aude ?" "Ui, afară clipăneşte !"
Toată zarva a durat, cam un sfert de oră. Apoi liniştea s-a aşezat, peste urbea toată. Puiu Mic acuma doarme, ca să vină ziua mare şi să mergem la plimbare. | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) Lun 06 Iul 2009, 05:40 | |
| Asa a fost si aici: 10 minute de tunete si fulgere cu răpăit de ploaie, după care senin si liniste deplină. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: LA TACLALE CU ABBILBAL (I) | |
| |
|
| |
| LA TACLALE CU ABBILBAL (I) | |
|