Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: LITERATURĂ Dum 08 Iul 2012, 12:47 | |
| - Mihaela a scris:
- Pai tocmai asta era ideea, sa nu existe acea gaura lasata de glont... Dar cred ca ai dreptate noi acum suntem niste mici critici literari...
Acum, ce să zic... am atât de rar ocazia să mai discut şi despre literatură (fie ea şi mai " underground") încât uneori mai scap şi hăţurile. - zaraza26 a scris:
"Numai că nu văd cum ar fi trecut la alt nivel prin gaura lăsată de glonţ."
Omori o idee... Pe de alta parte, ea trebuia sa treaca la alt nivel, nu el. Oricum nu agreez ideea sa omori o fiinta.
Criticul literar e un pic ruda cu psihologul care iti asculta visele, framantarile... Mă gândeam că figura mea de stil (cea cu glonţul) ar putea fi interpretată mai restrictiv, însă deja postasem mesajul şi n-am mai revenit. Exact la asta mă gândeam, la idee şi de aceea am făcut comparaţia cu oglinda. Practic, a fost distrusă imaginea mincinoasă, ideea falsă pe care ea şi-o făcuse: că ochii lui vor străluci mereu. Asta nu înseamnă că n-ar putea să plece în căutarea altei oglinzi. Sau, cine ştie, poate în spatele oglinzii sparte este o alta... Asta ca să "criticim" mai departe... _____________________ Free your mind!
| |
|
IRBESTRA
Numarul mesajelor : 79 Varsta : 28 Localizare : Shielia Data de inscriere : 12/08/2012
| Subiect: Re: LITERATURĂ Mier 15 Aug 2012, 16:53 | |
| un glont e doar un simplu mesager venind ca sol dinspre eternitate spre a zidi o noua entitte sau a-mplini statutu-i efemer....! _____________________ Forum Crestin Ortodox Renascut
:http://abcd.top-me.com
l-am descoperit si ca necristina il recomand crestinilor!
| |
|