__Nu sta in poartă, intră!__ | Dum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator |
VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.
Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.
| Comentarii: 266 |
Ultimele subiecte | » Zile de naștereSam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26 » Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantasticeDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret » CANADAMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26 » OFF TOPIC Dum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26 » Casuta din padureMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26 » Urari de sarbatoriMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26 » InvatamantJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion » cite ceva de risLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26 » BANCURIJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26 » STIRI SOCIALEJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26 » Educatia in scoalaJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26 » In vino veritasJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion » La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoriaJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion » Cum ne petrecem Sarbatorile de IarnaJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion » FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANTJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion » POPASUL DOLION (III)Mier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26 » Povesti, povestioareMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26 » CUVINTE DE FOLOS (III)Mar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion |
Noiembrie 2024 | Lun | Mar | Mier | Joi | Vin | Sam | Dum |
---|
| | | | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 | 24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 | | Calendar |
|
|
| Klaus Johannis - Presedintele ales | |
|
+7Cristina ostrovna dolion alex andrei abbilbal Anahoret Emil Condor 11 participanți | |
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Vin 23 Ian 2015, 16:20 | |
| ".Iohannis a scos inca odata in fata setea de putere(a lui si a clanurilor din vopsitul PNL).Trebuie sa-i amintim ca un guvern nu poate fi al lui sau al lui Ponta.Guvernul este al Romaniei si este si va fi stabilit de catre noi "votantii" cu mintea acasa si la poporul roman.Lingaii l-au proclamat deja "cel mai puternic presedinte al Europei".Daca mai avem putina minte in cap trebuie sa spunem"mai baieti usor cu pianul pe scari pentru ca se strica ciocanelele".Daca luam in considerare sensibilitatile unor "mai mari ai Europei" eu cred ca acesti lingai de fapt ii fac un rau si-l pun intr-o situatie delicata chiar la primul consiliu la care va participa.Ia imaginati-va cum i-ar spune Cameron lui Iohannis "salut sefu"!!!" | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Sam 24 Ian 2015, 00:57 | |
| Nu, Geta, Guvernul nu este votat de popor, ci numit de majoritatea din Parlament! Care majoritate e pe cale de a se schimba... E cazul, zic eu!
Vorbind despre Premierul pe care îl sustii: ai văzut cât de democratic a împărtit banii poporului? Hai să-ti amintesc: 111 milioane pentru Teleorman, pentru că acolo si mortii votează cu Ponta, iar pentru Timis, o bătaie de joc: 2,5 milioane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deh, în Timis nu are morti care să-l sustină, nu-i asa?
Dar, personal nu mă agit absolut deloc știind că Ponta nu mai are zile multe la cârma Guvernului. Nici măcar în PSD! E timpul unei schimbări în România noastră, nu crezi? Eu, da! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Sam 24 Ian 2015, 15:01 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu, Geta, Guvernul nu este votat de popor, ci numit de majoritatea din Parlament!
Care majoritate e pe cale de a se schimba... E cazul, zic eu!
Vorbind despre Premierul pe care îl sustii: ai văzut cât de democratic a împărtit banii poporului? Hai să-ti amintesc: 111 milioane pentru Teleorman, pentru că acolo si mortii votează cu Ponta, iar pentru Timis, o bătaie de joc: 2,5 milioane!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Deh, în Timis nu are morti care să-l sustină, nu-i asa?
Dar, personal nu mă agit absolut deloc știind că Ponta nu mai are zile multe la cârma Guvernului. Nici măcar în PSD! E timpul unei schimbări în România noastră, nu crezi? Eu, da! Emile si iar sa vina portocalii cu Blaga in frunte nu vezi ce jaf au facut si nu sunt pedepsiti??l-au saltat doar pe hrebe si alti pesedisti iar penalii portocalii nici macar nu s intrebati de sanatate in dosare grele!!!ce schimbari Emile??? ca Blaga ,Anastase,Flutur,Berceanu ,Viideanu de abia asteapta sa puna mana pe putere ! | |
| | | Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Dum 25 Ian 2015, 19:25 | |
| - ostrovna a scris:
- Emil Condor a scris:
- E timpul unei schimbări în România noastră, nu crezi? Eu, da!
ce schimbari Emile? Schimbări! Până la urmă nimerim si pe alea bune. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | dolion
Numarul mesajelor : 23191 Varsta : 73 Data de inscriere : 31/05/2009
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Dum 08 Feb 2015, 09:38 | |
| De cine să o apărăm, pentru că nu o atacă nici dracul?... si cu cine?... Singurii prădători sunt în interiorul ei și sunt mai răi decât teniile! Iar politicienii români, după ce că au furat și ce nici nu-și mai imaginau că se mai poate fura, acum tot bagă bățul prin gard și ațâță spiritele, că doar, doar ne-o băga și pe noi cineva în seamă și ne va târî în vreun război, doar așa ca să se poată lăuda ei, politicienii, cât de mari patrioți sunt și cât de mult vor ei binele poporului! Care popor? Iar românii reconfirmă (pentru a câta oară, oare?) MIORIȚA! In asa zisa campanie electorala, robotul de bucatarie a facut aceeasi remarca in momentul cand a fost intrebat de politica externa. Era inainte de turul intai, cred ca pe B1. Oare intamplator nu s-a mai discutat absolut nimic despre politica externa dupa episodul acela? In ciuda faptului ca una din atributiile principale ale presedintelui Romaniei este politica externa, in campania sa electorala nu s-a discutat aproape DELOC despre acest subiect! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Dum 08 Feb 2015, 19:48 | |
| V-am spus de la început: Nu-mi place Klaus Iohannis! Dar încă nu pot spune nimic despre el. Pentru ca nu ii dati INSTRUMENTELE cu ajutorul cărora să se poata manifesta ca lider. Ce se întâmplă acum? Se curăță liderii pătați ai PDL-ului. Se face loc astfel încât urmatoarea guvernare să nu mai poată fi acuzată că este alcătuită din vechii hoți. Nu, domnilor! Va fi alcătuită din NOII HOȚI! Nu vă lăsați prostiți de abureala cu arestările. Sunt necesare, e bine că se curăță piața, dar vă repet: în locul lor vor veni alți TÂLHARI!
Sorin Ovidiu Vantu _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Dum 22 Feb 2015, 05:56 | |
| - dolion a scris:
- V-am spus de la început: Nu-mi place Klaus Iohannis!
Nici mie nu mi-a plăcut în trecut. Doar acum începe să-mi placă... Iohannis pe Facebook: "Am vizitat recent Centrul de Cercetare ELI-NP de la Măgurele, din cadrul Institutului Național de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică și Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”, unde se va construi cel mai performant laser din Europa. O echipă de fizicieni pasionați măsoară zi și noapte rezultatele unor experimente care pot avea impact major asupra dezvoltării științei contemporane. În ciuda dificultăților materiale și a multor piedici, școala românească de fizică se află printre primele din lume datorită perseverenței acestor oameni dedicați meseriei lor. O țară poate depăși situațiile de criză economică investind bani în cercetare și educație, domenii-cheie datorită cărora apar meserii și locuri de muncă noi. România pe care mi-o doresc este o astfel de țară". _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Dum 22 Feb 2015, 19:14 | |
| _____________________ Free your mind!
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Dum 22 Feb 2015, 21:36 | |
| _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Dum 22 Feb 2015, 21:55 | |
| | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Dum 22 Feb 2015, 22:02 | |
| Da, chimistă era... Dar la Măgurele, cercetările cuprind atât fizica cât și chimia, deci pe undeva am nimerit cu comentariul de mai sus. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Dum 22 Feb 2015, 22:29 | |
| - Emil Condor a scris:
- Da, chimistă era...
Dar la Măgurele, cercetările cuprind atât fizica cât și chimia, deci pe undeva am nimerit cu comentariul de mai sus. ahahahahahahaha te-ai uitat pe google ,lasa ca stiu ca doar in chimie am lucrat ani buni ca si metrolog am spus doar ca aveam si pasaport sa plec la sarbi atatia ani pana nu s-a gasit sa i bombardeze americanii,apoi chiar am urat ceea ce a facut Emil Constantinescu cel mai prost presedinte !!! | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Dum 22 Feb 2015, 22:31 | |
| Nu, nu a trebuit să mă uit... toți știu informația respectivă, doar că a fost un moment de neatenție pentru mine. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Dum 22 Feb 2015, 22:42 | |
| - Emil Condor a scris:
- Nu, nu a trebuit să mă uit... toți știu informația respectivă, doar că a fost un moment de neatenție pentru mine.
Emile fii serios am glumit desigur stim ca se pricepea la toate saraca dar habar nu avea formula apei sau altele fereasca ne Dumnezeu ,nu am vrut sa te jignesc nu-mi sta in caracter si tu stii cel mai bine | |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Dum 22 Feb 2015, 22:47 | |
| Le avea cu... sarea! O folosea... pe semințele ce trebuiau vândute (în tinerețe). _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| | | | dolion
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Joi 19 Mar 2015, 07:20 | |
| Crimă morală la adresa eroilor neamului: Iohannis respinge legea prin care Avram Iancu e declarat „Erou al Naţiunii Române”După jignirea întregului popor român, care îl consideră pe Avram Iancu erou naţional, se pune fireasca întrebare dacă preşedintele Klaus Iohannis este sănătos la cap. De curând am aflat că şi-a făcut analizele medicale. Potrivit comunicatului de presă al Administraţiei Prezidenţiale, preşedintele Klaus Iohannis şi-a efectuat analizele medicale anuale la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila. Potrivit raportului medical, vizita medicală anuală a fost făcută de o comisie multidisciplinară care apreciază că preşedintele României este apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea atribuţiilor funcţiei, se menţionează în comunicatul de presă. Considerăm că este necesar ca Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central Dr. Carol Davila să publice imediat examenul psihologic al preşedintelui Klaus Iohannis, după respingerea legii prin care Avram Iancu era declarat „Erou al Naţiunii Române”, lucru care îl considerăm că îl putea face numai un om care are „tulburări mintale”. Avram Iancu este prigonit şi la 166 de ani de la Revolutia de la 1848. Preşedintele „minoritar” Klaus Iohannis nu-l vrea pe Avram Iancu declarat „Erou al Naţiunii Române”. Klaus Iohannis cere reexaminarea legii prin care este cinstit Avram Iancu. Cerere de reexaminare asupra Legii pentru conferirea titlului de „Erou al Naţiunii Române” lui Avram Iancu, pentru viaţa închinată şi jertfită spre propăşirea neamului românesc. Preşedintele României, domnul Klaus Iohannis, a semnat miercuri, 18 martie a.c., cererea de reexaminare asupra Legii pentru conferirea titlului de „Erou al Naţiunii Române” lui Avram Iancu, pentru viaţa de lupte şi jertfită pentru drepturile naţionale a românilor ardeleni. Iniţiatorul legii, fostul presedinte al Senatului Crin Antonescu a declarat miercuri dupa cererea presedintelui Klaus Iohannis de reexaminare a legii initiate de el, ca nu este de acord cu acesta dar ca este o discutie complicată. Sursa articolului: http://www.stiri-extreme.ro/?p=2659 _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Dum 22 Mar 2015, 16:29 | |
| Totuși, cineva l-a întrebat pe Iohannis care ar fi rațiunea respingerii acelei legi ce se referă la „Eroul Națiunii Române”?
Eu vin doar cu o completare nevinovată: a fost Avram Iancu eroul întregii națiuni, ori doar al Ardealului? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Dum 22 Mar 2015, 16:38 | |
| Să vă spun ce mă îngrijorează cel mai mult la noul Președinte al României? Cred că ar fi faptul că pădurile țării se taie fără milă mai departe fără niciun cuvânt venit de la el despre această situație! Dacă eram ales Președinte, primul lucru pe care îl făceam era să opresc defrișarea ce se face „în dușmănie”. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | ostrovna
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Dum 22 Mar 2015, 20:41 | |
| - Emil Condor a scris:
- Să vă spun ce mă îngrijorează cel mai mult la noul Președinte al României?
Cred că ar fi faptul că pădurile țării se taie fără milă mai departe fără niciun cuvânt venit de la el despre această situație! Dacă eram ales Președinte, primul lucru pe care îl făceam era să opresc defrișarea ce se face „în dușmănie”. ce credeai Emile ca pe acest presedinte il intereseaza tara ???ca-l doare cand calaii padurilor ,le termina???vai si amar ! | |
| | | dolion
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Sam 28 Mar 2015, 16:48 | |
| Țara nu poate fi condusă fără „volan multifuncțional îmbrăcat în piele și cu inserție de lemn fin”?După cum mă știți, deși mă consider un om de stânga, nu sunt un populist. Ba chiar dimpotrivă. Nu cred că politicienii ar trebui să se dea peste cap pentru a plăcea „plebei” și nici să se gândească toată ziua la cum să intre în grațiile electoratului, să-i cânte în strună în orice situație, să-i spună doar ce vrea să audă și să-l mângâie pe creștet de fiecare dată când acesta are crize existențiale declașate de supraexpunerea la televizor sau de conflictele dintre mentalitățile strămoșești și secolul 21. De aceea nici nu cred că un demnitar trebuie să umble în trening sau să călătorească într-o Dacie de prin anii ’70, fără aer condiționat, să doarmă într-o garsonieră confort 2 sau să-și cumpere mâncare doar când sunt promoții la supermaketuri. Doar pentru a da senzația „omului obișnuit” (orice ar însemna această sintagmă stupidă) că-i împărtășește nevoile și-i cunoaște necazurile. Dar asta nu mă oprește să privesc circumspect una dintre preocupările președintelui Iohannis, la nici 3 luni de la instalarea în funcție. Primele semnale au venit de la purtătoarea sa de cuvânt care, abia intrată în Palatul Cotroceni, s-a declarat ultragiată de calitatea mobilelor. A urmat soția care nu s-a mai mutat în capitală pentru că nu are unde să stea. Iar acum aflăm că, între două interviuri în care repetă că vrea alt guvern, șeful statului a avut suficient timp să fie nemulțumit (și) de mașina oficială. Așa că, în plin circ național declanșat de jaful grotesc instrumentat de demnitarii regimului ultimilor 10 ani, SPP-ul a decis că cea mai bună utilizare a sumei de 80.000 de euro din bani publici este achiziționarea unei noi limuzine! Așa urgență era? Adică președintele chiar nu poate merge la diferitele dări de seamă ale instituțiilor și la aeroport decât într-un merțan nou-nouț? Nu știu, oare nu mai putea aștepta câteva luni în care să și facă ceva concret pentru țară, înainte de a-i cere acesteia să-i cumpere o nouă mașină, cu „scaune spate încălzite, ventilate cu funcţie masaj” și „volan multifuncțional îmbrăcat în piele cu inserție de lemn fin”? Da, știu, nouă, românilor, nu ne plac comparațiile decât dacă ieșim bine din ele. Așa că o să strâmbați din nas dacă vă pomenesc de Uruguay, o țară în care produsul intern pe cap de locuitor e cam dublu față de România. Și al cărei fost președinte, Jose Mujica, a circulat în timpul mandatului (încheiat anul trecut) cu un VW broscuță din 1987, donându-și 90% din salariul lunar de 10.000 de euro pentru acțiuni caritabile. A refuzat reședința oficială și a locuit alături de soția sa la o fermă modestă unde, când avea timp, dădea o mână de ajutor pentru cultivarea florilor din vânzarea cărora familia sa își obține veniturile. Eu, sincer, nu știu dacă asta îl face mai bun, în sensul de competent, conducător de țară și oameni. Dar măcar poți fi sigur că nu și-a dorit funcția pentru beneficii personale și că avantajele care decurg din îndeplinirea ei sunt mult mai puțin importante pentru el decât posibilitățile pe care i le oferă de a face bine celorlalți. Ceea ce mi-aș dori să cred și despre (prea) mulți dintre politicienii români. Autorul articolului: Radu HERJEU. Sursa articolului: http://raduherjeu.ro/tara-nu-poate-fi-condusa/?_mrMailingList=32&_mrSubscriber=2429&utm_source=mailing32&utm_medium=email&utm_campaign=UA-30686959-1 _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | dolion
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Dum 29 Mar 2015, 12:18 | |
| _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | apocalyptica
Numarul mesajelor : 696 Data de inscriere : 17/11/2012
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Lun 30 Mar 2015, 18:25 | |
| - dolion a scris:
- Pas cu pas catre lucru bine batjocorit.
expresia corectă este: România lucrului bine fuckut _____________________ | |
| | | dolion
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Mier 01 Apr 2015, 14:35 | |
| Klaus Iohannis intrebat despre actiunile procurorilor, in special arestarile DNA :
"Consider ca e un lucru bun, vedem si dvs si eu aproape zilnic noi si noi politicieni acuzati de diferite lucruri, ceea ce ne duce cu gandul la o intrebare: cum de au stat atatia ani in spatiul public si nu a venit nimeni sa verifice aceste chestiuni? Bine ca se intampla si acum in ceasul al 12-lea. Aceasta faza intensa de lupta e urata, e foarte urata, iese la suprafata tot ce a fost si este mai rau si mai urat in poltica, dar va asigura ca fara aceasta faza nu putem sa ne facem bine."
Iohannis reproseaza deci DNA-ului ca nu a vazut coruptia imensa a regimului Basescu (prin Udrea, Cocos, Pinalti, Sandu si altii) in timpul savarsitii faptelor.
Foarte bine a intrebat presedintele, dar sper sa primeasca si raspunsul la acesta intrebare! Daca se trece sub tacere raspunsul la aceasta intrebare inseamna ca nu avem justitie. Nu poti face justitie cu o institutie care ascunde lucruri si nu raspunde pentru faptele sale! Este vorba despre calitatea muncii prestate... ca sa nu gandim ca a fost ceva intentionat, ceea ce ne-ar conduce catre concluzia ca o justitie corupta nu poate si nu are dreptul sa faca justitie. Este in sarcina presedintelui sa se asigure ca justitia nu este corupta si este independenta, fara presiuni asupra ei! Astept raspunsurile din partea justitiei de la ministru pana la CSM la intrebarea Presedintelui! _____________________ Pentru cine vrea să creadă, am o mie de motive. Pentru cine nu vrea să creadă, n-am nici unul.
| |
| | | Emil Condor
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales Vin 03 Apr 2015, 19:00 | |
| - ostrovna a scris:
- Emil Condor a scris:
- Să vă spun ce mă îngrijorează cel mai mult la noul Președinte al României?
Cred că ar fi faptul că pădurile țării se taie fără milă mai departe fără niciun cuvânt venit de la el despre această situație! Dacă eram ales Președinte, primul lucru pe care îl făceam era să opresc defrișarea ce se face „în dușmănie”. ce credeai Emile ca pe acest presedinte il intereseaza tara ???ca-l doare cand calaii padurilor ,le termina???vai si amar ! Guvernul are puterea de a opri acea distrugere cu efecte devastatoare în viitor. Dar prietenii guvernului sunt excact cei ce distrug totul. Ori, Băsescu și Udrea o fac? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
| | | Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales | |
| |
| | | | Klaus Johannis - Presedintele ales | |
|
Subiecte similare | |
|
| Permisiunile acestui forum: | Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
| |
| |
| |