LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
CPSF brasov problema 1918 comment-143 drumetie nicuvar padure efremovivanantonovici Fantasy Popasul 1 humanitas google internet taieri mediu politica Limba curiozitati istorie reclame muzica_traditionala sibiu romana 23
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 I_vote_lcapKlaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 I_voting_barKlaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 I_vote_rcap 
Emil Condor
Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 I_vote_lcapKlaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 I_voting_barKlaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Klaus Johannis - Presedintele ales

In jos 
+7
Cristina
ostrovna
dolion
alex andrei
abbilbal
Anahoret
Emil Condor
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
AutorMesaj
dolion

dolion

Numarul mesajelor : 23191
Varsta : 73
Data de inscriere : 31/05/2009

Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 Empty
MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyVin 28 Aug 2015, 07:28

Marius Albin Marinescu

Klaus Iohannis este nasul de cununie al CONSULULUI AUSTRIEI, Andreas Huber, care nu-i austriac, ci sas din comuna Cristian, jud. Sibiu, emigrat in Germania si revenit dupa "revolutie". Amandoi fac parte din masoneria austriaca. Mai aveti neclaritati in legatura cu favorizarea austriecilor de catre presedinte? El a fost decorat de austrieci in anul 2009 pentru servicii deosebite aduse Austriei: http://sibiu.justitiarul.ro/klaus-iohannis-a-fost-decorat-…/
De asemenea, pentru cei mai grei de cap si care au nevoie de un desen, iata si lobby-ul facut de Andreas Huber in favoarea austriecilor devoratori de paduri in judetul Alba: http://alba24.ro/consulul-onorific-al-austriei-la-sibiu-andreas-huber-vine-in-vizita-la-alba-iulia-33622.html

Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 28svtqc

dolion

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptySam 29 Aug 2015, 08:27

Europa în extaz. Președintele Klaus Iohannis a rezolvat magistral criza imigranților

După cum se știe, Europa se află în fața unuor valuri uriașe de emigranți și nicio țară a UE nu a reușit să găsească justa măsură între protecția națională și spiritul umanitar.

Iată însă că președintele României, Klaus Iohannis, a tăiat nodul gordian și a rezolvat problema, spre marea satisfacție și admirație a omologilor săi europeni.
Într-un comunicat emis de Palatul Cotroceni se arată următoarele:

Știm cât de dificilă este situația celor care vor să vină în România din țări defavorizate politic și/ sau geopolitic.
Totuși, acești cetățeni trebuie să aibă minime cunoștințe despre țara ale cărei frontiere vor să le treacă, precum și despre valorile pe care le împărtășesc românii.
Astfel, celor prinși la graniță sau în țară ca fiind imigranți ilegali li se va aplica următorul test de cultură generală și de bun gust uman.
Li se vor prezenta fotografiile Angelinei Jolie, Kate Moss și a doamnei Carmen Iohannis și vor fi întrebați care dintre cele trei li se pare mai specială, mai electrizantă, mai capabilă să îi impresioneze.
Desigur, cei care o voi indica pe doamna Carmen Iohannis vor avea dreptul umanitar să rămână în România sau să o tranziteze spre Europa occidentală.

Genială idee, absolut genială, bravo, domnule președinte Iohannis !

Agenția LOL
http://www.criterii.ro/index.php/en/national/13990-europa-in-extaz-presedintele-klaus-iohannis-a-rezolvat-magistral-criza-imigrantilor

N.B. Articolele acestui site nu se adresează celor care nu au suficient simț al umorului!...

dolion

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptySam 29 Aug 2015, 08:43

Acuzații de la Bruxelles împotriva lui Klaus Iohannis: "nu comunică' şi "fuge de oameni"

Autor: Cristi Șelaru, Redactor
Publicat: 24/08/2015

Acuzații dure la adresa președintelui Klaus Iohannis direct de la Bruxelles! Europarlamentarul social-democrat Victor Negrescu a declarat luni, la Botoşani, că atitudinea publică a şefului statului, Klaus Iohannis, lasă de dorit, afirmând despre acesta că este "un preşedinte care nu comunică cu oamenii şi fuge de oameni".
"Scăderea lui Klaus Iohannis în sondaje din punctul meu de vedere nu reprezintă o surpriză. Nu este o surpriză pentru că avem un preşedinte absent, un preşedinte care nu este prezent în peisajul public, un preşedinte care nu se exprimă, un preşedinte care nu numai la Bucureşti, dar şi la nivel european nu este cunoscut", a afirmat Negrescu.
Totodată, eurodeputatul PSD a susţinut că "sub preşedinţia anonimă" a lui Klaus Iohannis, România este reprezentată deficitar la nivel european.
"Dacă întrebi liderii europeni cine este preşedintele României, au auzit că este un preşedinte de origine germană care conduce ţara, dar nu l-au văzut, nu îl cunosc, nu îi cunosc punctele sale de vedere", a mai adăugat Victor Negrescu.

http://www.stiripesurse.ro/acuza-ii-de-la-bruxelles-impotriva-lui-klaus-iohannis-nu-comunica-si-fuge-de-oameni_965024.html

dolion

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptySam 29 Aug 2015, 20:31

Procurorii DNA au dat NUP dosarului (disparut, acum ceva timp!) care vizeaza averea familiei Iohannis. Probabil ca urmeaza Dragnea, cu a sa nevinovatie... DNA-ule, sper ca nu te-ai prins in hora!?

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptySam 29 Aug 2015, 22:53

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyDum 30 Aug 2015, 13:39

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyDum 30 Aug 2015, 18:34

”LUCEAFĂRUL” DE LA SIBIU ”MEDTEAZĂ” ÎN LOC SĂ MEDIEZE SAU POATE DOAR ”SUGE PIXUL”!!!
Cultura şi literatura română se află în pragul unei demult aşteptate revoluţii, generată de super talentul scriitoricesc al preşedintelui Ţării. Să nu fie de deochi! . Şi cît de mirific şi nevinovat trăieşte inegalabilul scriitor Werner Klaus Iohannis în lumea laicurilor de pe feisbuc! Va fi cod roşu de cumpărători, aduşi, probabil, cu autocarele la stand. Ghinion! Maculatura tot pe oala cu lapte ajunge, în cel mai fericit caz. Cine sînt cumpărătorii? Cei care pînă în urmă cu cîteva luni habar n-aveau cine e Iohannis, dar au pus ştampila pe el doar ca să nu iasă Ponta. Trăiască feisbook-ul şi „serviciile”! Pentru a conduce Ţara. N-are aptitudini! Nu fiți zgîrciţi! Literatura unui şef de stat costă! Dacă îl iubiţi cu multă umilinţă, faceţi „primul pas” şi mergeţi de-l cumpăraţi din tîrgul de carte. Dacă nu aveţi bani, împrumutaţi-vă la bănci! Adulaţi-i opera şi lăudaţi-o în fraze stupide şi linguşitoare! Cum spuneam altă dată, de la „să trăiţi bine” la „România lucrului bine făcut”, e aceeaşi ţeapă! ASTEPTAM ECRANIZAREA-CA TARA O CONDUCE "DUPA DEALURI"

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=434375090083634&set=gm.1037236666339150&type=1
Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMier 02 Sept 2015, 08:03

dolion

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMier 02 Sept 2015, 08:04

dolion

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMier 02 Sept 2015, 08:11

dolion

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMier 02 Sept 2015, 08:15

dolion

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMier 02 Sept 2015, 08:19

dolion

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMier 02 Sept 2015, 08:21

dolion

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMier 02 Sept 2015, 08:26

dolion

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMier 02 Sept 2015, 08:29

dolion

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMier 02 Sept 2015, 08:33

dolion

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMier 02 Sept 2015, 08:39

dolion

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMier 02 Sept 2015, 08:44

ostrovna

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMier 02 Sept 2015, 17:24

Sus In jos
dolion

dolion

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyMier 02 Sept 2015, 21:26

Președintele Klaus Iohannis a participat la deschiderea Festivalului Internațional George Enescu, unde, înainte să intre în sală a fost huiduit de câțiva protestatari nemulțumiți, iar după spectacol a postat pe pagina de Facebook impresiile sale și câteva fotografii de la eveniment.
Jurnalistul Ion Cristoiu comentează acest subiect într-un articol pe blogul personal și susține că o reacție normală a unui om cu bun simț, care știe să prețuiască un moment cultural ar fi fost postarea de fotografii cu Orchestra sau măcar fotografii de arhivă cu George Enescu.
“Convocați să-și spună impresiile după spectacol, mulți spectatori au mărturisit că li s-a tăiat răsuflarea. Cînd am aflat de ceea presa pro-prezidențială a trompețit ca fiind poze de excepție de la concertul inaugural al Festivalului, am crezut că președintele a postat fotografii cu Orchestra care a interpretat Rapsodia Română Nr. 1 sau cu violonista Sarah Chang sau măcar fotografii de arhivă cu George Enescu.
Ar fi fost reacțiile normale nu neapărat ale unui meloman, ci ale unui om de bun simț, care știe să prețuiască un moment cultural. Ei, bine, Klaus Iohannis a postat pe facebook, de la cel mai important concert al anului, o poză făcută în pauză: cea în care el o ține pe nevastă-sa de talie”, a scris jurnalistul.
Cristoiu mai notează că acest lucru reprezintă “mai mult decât analfabetism de activist de partid de pe vremuri”.
“Dumnezeule! Să te duci la un spectacol cu capodopere ale muzicii universale în interpretarea unor monștri sacri și să nu găsești altceva de făcut decît să te fotografiezi, în pauză, ținîndu-ți nevasta de talie, e mai mult decît analfabetism de activist de partid de pe vremuri.
E comportament de rîtan ajuns în contact cu cultura. Inși precum Klaus Iohannis merg la Luvru ca să se tragă în poză în fața Giocondei și mor de ciudă că nu se pot fotografia ținînd-o de gît pe Venus din Millo”, mai scrie jurnalistul.

http://www.b1.ro/stiri/eveniment/ion-cristoiu-insi-precum-klaus-iohannis-merg-la-luvru-ca-sa-se-traga-in-poza-in-fata-giocondei-si-mor-de-ciuda-ca-nu-se-pot-fotografia-tinand-o-de-gat-pe-venus-din-millo-123312.html

ostrovna

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptySam 05 Sept 2015, 12:38

Liberalul care este,Blaga!
Conform proverbului :"lupul isi schimba pielea,dar naravul,ba",liberalii basisti,johannistii in cotidianul romanesc,isi doresc toata puterea alaturi de mutantul Klaus!

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10207454500147309&set=gm.450323111806755&type=1
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyDum 13 Sept 2015, 00:04

UNDE ESTI CLANTAULE DE CRIN ANTONESCU ,,,CU IOHANNESUL TAU ? NEMERNIC TRADATOR CE ESTI ,BINE MARE AI FACUT TARII ! CA SI FAM.BRATENILOR ,BULGARO -GRECO-FANARIOTA ,TRADATORI DIN NEAM IN FIU !
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyLun 14 Sept 2015, 02:12

Daca era Crin Antonescu Presedinte, eu sunt convins ca lui Ponta i-ar fi fost mult mai rau decat
i-a fost cu Basescu. Este cea ce el, Ponta, a afirmat, mai in gluma, mai in serios, odata pe un post de televiziune. De data asta, insa, daca nu s-ar fi impacat nici cu prietenul lui, Crin, nu-l mai sustinea nici A3.

Pe undeva, nu stiu de ce, dar cred ca Ponta a simtit acest lucru si a inceput sa tradeze si el.
Asa incat, eu cred ca nu se stie cine pe cine a tradat mai mult.

Oricum. aliantele de aceasta natura, nu sunt durabile. Si, in consecinta, n-ar trebui facute.
Spre deosebire de prezenta coalitie PSD-UNPR, care, iata, pare sa dureze chiar un mandat.

In concluzie, eu sa fiu in locul tau Geta m-as bucura de "tradarea" lui Crin.
Iata ca Ponta a reusit sa dea cu "bani" in stanga si n dreapta, asa cum a vrut.
Are realizari la care nici nu s-ar fi gandit vreodata.
Cu opozitia de acum, poate sa stea cu siguranta pana la alegerile viitoare.

Nu te inteleg totusi de ce esti asa de suparata?
PSD-ul e la Guvernare de 3 ani si mai bine.
Ce vrei mai mult?
Totul?
Pai, nu zicea Ponta ca nu e bine sa aiba numai unii toata Puterea?
Si zice si acum, cand Presedintele vrea PNL-ul la Guvernare?
Adica, "toata Puterea"?

Cum e acum e foarte bine. Puterea e impartita in 3: 2 parti la PSD( Guvern si Parlament) si
o parte la PNL( Presedintia). Adica Ponta are de doua ori mai multa Putere decat Iohannis si tot ai lui se palng.

Fiti mai optimisti, dragi pesedisti!

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyLun 14 Sept 2015, 12:32

eu nu sunt pesedista si nu fac parte din nici un partid,nu zicea Klaus ca vrea guvernul lui??? il doare doare de calatorii nu de Romania si romani Sad eu am simaptizat cu PNL dar ce personaje sunt acolo acum vai si amar cu Blaga in frunte

Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 2j68lrq

Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 17716_870838442971387_9075096084631187112_n
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 EmptyLun 14 Sept 2015, 14:21

Pai, nici in cazul asta nu trebuie sa fii suparata.
Nu este PLR-ul la guvernare si la conducerea Senatului?
PLR este partea PNL care s-a detasat de "tradatorul" Antonescu.
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Klaus Johannis - Presedintele ales   Klaus Johannis - Presedintele ales - Pagina 7 Empty

Sus In jos

Klaus Johannis - Presedintele ales
Sus 
Pagina 7 din 9Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» VIITORUL PRESEDINTE ROMÂN - ce asteptăm din partea lui/ei

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: