| Una... Alta... în politică | |
|
+7abbilbal Anahoret Ciprian dolion Emil Condor Ion ostrovna 11 participanți |
|
Autor | Mesaj |
---|
ostrovna
Numarul mesajelor : 13562 Varsta : 67 Data de inscriere : 03/03/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 25 Ian 2017, 23:44 | |
| Imi pare rau pentru adevaratii liberali,dar asta minte de ingheata apele sau poate e amnezic Ghinion ,Dragnea e fara curaj si tare alunecos ,am crezut ca macar Grindeanu are mai mult curaj ,pacat ce se intampla o sa mi franga inima in continuare iar fata mea nu o sa mai vina in tara,Iohannis a promis multe a facut larma ,un om de doi bani ca si tot ce a facut in viata lui(meditatii si troc cu copii ) (( ura si vantul o sa-l doboare | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 26 Ian 2017, 14:07 | |
| Iohannis : ”Am decis să declanșez EU un referendum pentru suspendarea mea. Nu mai suport să încalc Constituția!” M. Aurelius | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 27 Ian 2017, 20:21 | |
| - ostrovna a scris:
- am crezut ca macar Grindeanu are mai mult curaj
Grindeanu este Bocul lui Dragnea. Şi-a făcut bine temele Hamsterul. Ăsta a stat 10 ani cu carneţelul în mână şi l-a conspectat pe Băse. _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Ion
Numarul mesajelor : 5072 Localizare : USA Data de inscriere : 29/10/2009
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Joi 02 Feb 2017, 23:15 | |
| - Anahoret a scris:
- ostrovna a scris:
- am crezut ca macar Grindeanu are mai mult curaj
Grindeanu este Bocul lui Dragnea. Şi-a făcut bine temele Hamsterul. Ăsta a stat 10 ani cu carneţelul în mână şi l-a conspectat pe Băse. De ce, Geta, Grindeanu are mai mult curaj decat Boc? Asta ar putea fi un raspuns: http://ampress.ro/exploziv-grindeanu-omul-lui-dragnea-var-primar-cu-daciana-sarbu-ponta-mamele-surori/Asa sa fie sau astia, de la comisarul.ro, sunt niste rautaciosi? Tu esti din Timisoara. Ai putea sa afli, daca e adevarat sau nu. Multumesc! | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 04 Feb 2017, 04:18 | |
| | |
|
| |
Anahoret
Numarul mesajelor : 7444 Varsta : 63 Localizare : Deocamdată pe lumea asta Data de inscriere : 11/12/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 05 Feb 2017, 15:28 | |
| - Ion a scris:
- Cine îi manipulează pe manifestanți?
Vezi aici: http://www.gds.ro/Opinii/2017-02-04/cine-ii-manipuleaza-pe-manifestanti/
Marele câştig al acestor proteste este că, în sfârşit, s-a trezit uriaşul! În cele din urmă, românii au conştientizat forţa unităţii. Am reuşit să ne facem auziţi şi între două votări, ceea ce contează. Voturile care i-au adus la putere nu le creditează şi guvernarea după bunul plac, în stil Erdogan, aşa cum ar fi vrut Dragnea. Sper că proorocirea/blestemul lui Brucan cu cei 20 de ani de prostie s-a spart, în sfârşit! Asta da manipulare! Mi-aş mai dori! _____________________ Free your mind!
| |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 05 Feb 2017, 16:14 | |
| N-ati auzit un zgomot?
Ordonanta de Urgenta Grindeanu a cazut- O.U.G.
Atentie, insa! Sa nu va asurzeasca, nu zgomotul produs de cazatura ei, ci "succesul".
Astia sunt asa de dibaci incat oricand pot profita de cea mai mica clipa de neatentie.
Da, Anahoret, ai dreptate. Pare un inceput, care poate marca sfarsitul celor 20 si mai bine de inca 7 ani
peste acestia, nu de prostie, ci de prea mare asteptare pentru aceasta schimbare.
Acum sunt tentat sa dau dreptate unui doctor, care, in anii '90, vorbea despre o perioada necesara
pentru schimbarea de mentalitate. El spunea ca aceasta va veni odata cu evolutia "biologica" a
societatii.
Despre asta e vorba. Generatia aceasta nu mai poate fi manipulata sau infricosata.
Cei din aceasta generatie nici nu au perceptia reala a a fricii.
Au iesit la protest cu copii si cu animalul de companie, cainele.
Acesta este marele castig "provocat" de aceasta ordonanta cu un numar cu
ghinion.
Ghinion! | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Lun 06 Feb 2017, 13:08 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 08 Feb 2017, 14:30 | |
| Aloooo, Dragnea, i-ai dat SMS lui nazi că e suspendat? Nu? Bine, pa... | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 08 Feb 2017, 14:31 | |
| Basescu iarta-ma se poate mult mai raiu (( | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 08 Feb 2017, 14:47 | |
| Iohannis a dat în mintea copiilor. Îi plac luminițele, vrea rățuște, adoră cucuvelele, vede elefanți... | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Mier 08 Feb 2017, 16:50 | |
| A iesit la suprafata adevărul despre modul in care a actionat guvernul Grindeanu. Dar pt Victoria Mall nu contează. Ei tot asa vor actiona in negura si încrîncenare. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Vin 10 Feb 2017, 23:38 | |
| Dupa ce faimosul Valter Roman (pe numele sau real, Ernő Neuländer) a venit calare pe tancurile rusesti aducandu-ne comunismul sovietic, frumosul sau fiu, Petre Roman, devenit peste noapte, ca multi altii, liberal in trup si suflet, face apologia democratiei si promoveaza miscarea tinerilor frumosi si liberi. O fi bine... o fi rau... nu stiu. Dar stiu ca ce se naste din pisica, soareci mananca. Nu este asa domnule Petre Roman Neuländer?! | |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 11 Feb 2017, 02:05 | |
| - ostrovna a scris:
- Iohannis a dat în mintea copiilor.
Îi plac luminițele, vrea rățuște, adoră cucuvelele, vede elefanți... Se bucură de tot ce e natural. Aș zice eu: natural, nu-i așa? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
Numarul mesajelor : 22466 Varsta : 65 Localizare : mereu cu voi Data de inscriere : 23/08/2008
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 11 Feb 2017, 02:07 | |
| - ostrovna a scris:
- A iesit la suprafata adevărul despre modul in care a actionat guvernul Grindeanu.
„ A ieșit la suprafață” că Grindeanu e omul lui Petre Roman, nu-i așa? _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 11 Feb 2017, 02:11 | |
| - ostrovna a scris:
- Iohannis : ”Am decis să declanșez EU un referendum pentru suspendarea mea. Nu mai suport să încalc Constituția!” M. Aurelius
Constituția îl „calcă” pe Președinte în România, nu se poate și invers! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 11 Feb 2017, 13:04 | |
| | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 11 Feb 2017, 21:48 | |
| Slogan în Piața Victoriei: "Cine nu sare, nu primește și mâncare!" | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 11 Feb 2017, 21:50 | |
| - ostrovna a scris:
- Slogan în Piața Victoriei:
"Cine nu sare, nu primește și mâncare!" Alții au auzit sloganul ăsta la Cotroceni! _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 11 Feb 2017, 22:02 | |
| - Emil Condor a scris:
- ostrovna a scris:
"Cine nu sare, nu primește și mâncare!" Alții au auzit sloganul ăsta la Cotroceni! Nu stiu unde s-a auzit acest slogan mai intai, dar mie nu-mi suna corect romaneste in urechi. "Cine nu sare, nu primeste nici mancare!" Mie asa mi se pare. Sau gresesc eu? De ce nu? Cu varsta si cu pribegia..... | |
|
| |
Emil Condor
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 11 Feb 2017, 22:07 | |
| Ai dreptate, Ion. Este o scriere făcută de cei cu diplome luate la Kg. _____________________ _____________________ Esti ceea ce lasi în urma ta.(EC)
| |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Sam 11 Feb 2017, 22:30 | |
| Acum inteleg de ce pomanagii aia din Piata Victoriei au rucsace in spate.... Astia cand stau la rand la biscuiti, ciocolata si fructe isi fac si aprovizionarea pentru acasa...saracutii... cred ca vin si cu sticle de plastic goale pentru ceai. Grea viata mai au si pomanagii astia... | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 12 Feb 2017, 04:33 | |
| - Ion a scris:
- Emil Condor a scris:
- ostrovna a scris:
"Cine nu sare, nu primește și mâncare!" Alții au auzit sloganul ăsta la Cotroceni! Nu stiu unde s-a auzit acest slogan mai intai, dar mie nu-mi suna corect romaneste in urechi.
"Cine nu sare, nu primeste nici mancare!"
Mie asa mi se pare. Sau gresesc eu? De ce nu? Cu varsta si cu pribegia.....
Cred ca totusi merge si asa, daca cine a scris s-a gandit la urmatoarea situatie: Cine sare primeste, spre ex. scobitori si mancare. Dar: cine nu sare, primeste doar scobitori, nu si mancare. Prescurtand exprimarea, din motive poetice, avem exact textul respectiv: " Cine nu sare, Nu primeste si mancare!"Asta e! Cand citesti o poezie, trebuie sa intelegi metafora.... Imi cer scuze, ca m-am repezit cu logica matematica.... Corecta de altfel si aceasta. | |
|
| |
ostrovna
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 12 Feb 2017, 13:56 | |
| "Sistemul este în alertă. Legea lui Joule a trecut tacit de Parlament. Pieleanu va face un sondaj să constate părerea celor 780 de români care formează eșantionul sondat. Chirieac este șocat. Nicușor Dan n-a apucat sa spună decât : "... ăăăă ..." Goțiu doarme. La USR se pune problema cine-i va salva ... Raluca n-a observat încă, deoarece ea luptă cu justiția și nu era atentă. Bușoi, însă, a aflat că în Parlament se întâmplă lucruri și noaptea. În Piața Victoriei s-a adus marfă: eugenii, sucuri, fructe, semințe de floare și bostan, dar protestatarii de meserie știu că mâna care nu spune o poveste nu primește pomană ... Farmacia inimii a distribuit gratuit mai multe laxative sub formă de praf. Protestatarii sunt în delir după ce l-au tras pe nas ... PS: Codruța a declarat că nu a avut, nu are și nici nu va avea vreo relație personală cu inculpații fugari sau nu. Augustin Lazăr a a negat că avea legătură cu dosarul, el fiind în altă localitate. #eunumairezist" | |
|
| |
Ion
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică Dum 12 Feb 2017, 15:51 | |
| Un manifestant de la Palatul Victoria:
"Politicienii fura prin rotatie." | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Una... Alta... în politică | |
| |