LUMINA LUMII
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Pace!

AcasaFAQCăutareUltimele imaginiMembriÎnregistrareConectare
__Nu sta in poartă, intră!__
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyDum 24 Aug 2008, 20:37 Scris de Administrator

VIZITATORII au si ei o sansă de a posta pe acest Forum.
Doar pe acest topic - cine doreste acces la restul Forumului trebuie să se înregistreze.

Ca membri puteti avea acces total la subforumuri ce nu sunt afisate vizitatorilor, cum ar fi Muzică, Politică, Popasuri si altele.

Comentarii: 266
Ultimele subiecte
» Zile de naștere
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptySam 16 Noi 2024, 09:25 Scris de zaraza26

» Colecţia de povestiri ştiinţifico-fantastice
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyDum 29 Sept 2024, 20:34 Scris de Anahoret

» CANADA
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMar 24 Sept 2024, 21:35 Scris de zaraza26

» OFF TOPIC
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyDum 21 Apr 2024, 12:32 Scris de zaraza26

» Casuta din padure
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMier 27 Mar 2024, 09:13 Scris de zaraza26

» Urari de sarbatori
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMar 26 Mar 2024, 22:50 Scris de zaraza26

» Invatamant
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyJoi 18 Ian 2024, 16:02 Scris de Ion

» cite ceva de ris
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyLun 15 Ian 2024, 11:51 Scris de zaraza26

» BANCURI
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:07 Scris de zaraza26

» STIRI SOCIALE
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:05 Scris de zaraza26

» Educatia in scoala
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyJoi 21 Dec 2023, 16:03 Scris de zaraza26

» In vino veritas
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyJoi 21 Dec 2023, 12:00 Scris de dolion

» La 22 de ani de la 22 decembrie, avem libertatea de a ne f--e singuri istoria
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:56 Scris de dolion

» Cum ne petrecem Sarbatorile de Iarna
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:51 Scris de dolion

» FOARTE AVANSAT SI TOTODATA FOARTE INTERESANT
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyJoi 21 Dec 2023, 11:49 Scris de dolion

» POPASUL DOLION (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMier 15 Noi 2023, 08:09 Scris de zaraza26

» Povesti, povestioare
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMier 04 Oct 2023, 12:07 Scris de zaraza26

» CUVINTE DE FOLOS (III)
Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMar 19 Sept 2023, 06:14 Scris de dolion

Cuvinte-cheie
Fantasy 1918 muzica_traditionala drumetie 1 Popasul CPSF reclame nicuvar istorie brasov sibiu problema mediu humanitas Limba politica romana padure google taieri curiozitati comment-143 efremovivanantonovici 23 internet
Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
CalendarCalendar
Top postatori
dolion
Una... Alta... în politică - Pagina 23 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 23 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 23 I_vote_rcap 
Emil Condor
Una... Alta... în politică - Pagina 23 I_vote_lcapUna... Alta... în politică - Pagina 23 I_voting_barUna... Alta... în politică - Pagina 23 I_vote_rcap 
abbilbal
ostrovna
zaraza26
Anahoret
aurora
Cristina
Ion
zuum
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Una... Alta... în politică

In jos 
+7
abbilbal
Anahoret
Ciprian
dolion
Emil Condor
Ion
ostrovna
11 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25  Urmatorul
AutorMesaj
ostrovna

ostrovna

Numarul mesajelor : 13562
Varsta : 67
Data de inscriere : 03/03/2009

Una... Alta... în politică - Pagina 23 Empty
MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyDum 12 Feb 2017, 18:42

Daca NOI nu facem zid in jurul parintilor si bunicilor nostri, atunci cine?! Daca NOI nu ii sustinem la greu, asa cum ei ne-au sustinut si ajutat cand ne-a fost greu in viata, atunci cine?! Daca NOI nu le respectam batranetea si nu le redam demnitatea, atunci cine?!
"Au făcut copiii noştri dinţi
Muşcă din bunici şi din părinţi
Muşcă din văzduh şi din pământ
Muşcă şi din morţii din mormânt."
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyDum 12 Feb 2017, 20:32

Intreb multinationalele platesc impozite ca firmele romanesti sau ???intreb doar ca nu pricep de ce atata suparare ?? ca stiu asta cu ciuma rosie si jos comunismul ,totusi dupa mine Iohannis face jocul cuiva cum a facut si cu defrisarile ca plang munti intregi dupa copacii lor(jale mare in Apuseni si Retezat am vazut cu ochii mei).Sa nu se inteleaga ca Dragnea imi place ,de ce nu se fac alegeri anticipate si gata nu se mai cheltuie bani si pe un referendum aiurea :(au abrogat legea dar de ce dubla masura Pruna aia ce a facut? si nu a fost atata inversunare Sad((
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

Numarul mesajelor : 7444
Varsta : 63
Localizare : Deocamdată pe lumea asta
Data de inscriere : 11/12/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyDum 12 Feb 2017, 21:39

Digi 24 anunţă că în Piaţa Victoriei s-au adunat 70.000 de oameni. Fix cât efectivele Armatei României!
so funny!

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyDum 12 Feb 2017, 22:30

Anahoret a scris:
Digi 24 anunţă că în Piaţa Victoriei s-au adunat 70.000 de oameni. Fix cât efectivele Armatei României!
so funny!
ahahahhaha
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyDum 12 Feb 2017, 22:33

Una... Alta... în politică - Pagina 23 16602678_1217715244950073_3824254762944978016_n
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyLun 13 Feb 2017, 10:59

Membrii PSD au un talent să se lovească cu tesla în părţile dureroase ce n-am văzut!  doh

Florina Jucan, fostă ziaristă (devenită cunoscută pe la jumătatea anilor '90, după "scandalul" cu ambasadorul Elveţiei la Bucureşti) a descărcat fotografia făcută de Octav Drăgan [link pentru cei care au cont în Facebook] a prelucrat-o şi a urcat-o pe contul său din FB. Până acum, nimic deosebit: o glumiţă făcută de o fuferină. Sunt destui fuferini şi destule fuferine care pescuiesc fotografii te miri de pe unde şi le asezonează cu citate motivaţionale sau cu tot felul de tâmpenii. De ce-ar fi Mme Juca mai brează?

Însă nu-mi închipuiam că sunt atât de mulţi bătuţi în cap care a preluat postarea lui Jucan (mă refer la figuri marcante în PSD şi simpatizanţi), precum producătorii de la televiziunile de Partid, Radu Tudor (zău, pentru omul ăsta chiar am un respect deosebit, este cam singurul cu carte de la A3), de Madame la Mairesse Gabriela Pandele, de Olguţa Vasilescu şi alţii.

Mme Pandele o fi ea blondă, dar e vopsită!  Laughing  S-a trezit repede şi şi-a şters postarea. Ţeapă! Ce-ai postat, rămâne... măcar şi prin capturile de ecran pe care ţi le-au făcut alţii. De ce şi-a şters Mme Pandele glumiţa aia? Simplu: nu dă bine să pui procente politice pe Drapelul României, fie el făcut şi din oameni cu cartoane. Iar reacţiile au început să apară!

Una... Alta... în politică - Pagina 23 Firea

În link este şi captura de ecran cu postarea Florinei Jucan, cu redistribuiri, like-uri şi comentarii. Aşa, pentru posteritate! ›› https://goo.gl/iorQAR
Cei care au cont în Facebook şi au timp, pot citi toate cele aproape 300 de comentarii. Pro şi contra ›› https://goo.gl/bpWXIB

Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Lun 13 Feb 2017, 11:07, editata de 2 ori (Motiv : Ortografie şi punctuaţie)
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMar 14 Feb 2017, 12:39

Iohannis prin nesemnarea promulgarii bugetului de stat saboteaza economia Romaniei!
Sus In jos
Emil Condor

Emil Condor

Numarul mesajelor : 22466
Varsta : 65
Localizare : mereu cu voi
Data de inscriere : 23/08/2008

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMar 14 Feb 2017, 15:43

Anahoret a scris:
Membrii PSD au un talent să se lovească cu tesla în părţile dureroase ce n-am văzut!  doh

Mme Pandele o fi ea blondă...
Nu am așteptat nicicând ceva inteligent de la ea.

Emil Condor

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMar 14 Feb 2017, 15:47

ostrovna a scris:
Iohannis prin nesemnarea promulgarii bugetului de stat saboteaza economia Romaniei!
Cât umor!
Mai are România câțiva gologani și unii sunt nerăbdători să-i împartă „cum se cuvine”, nu-i așa?

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMar 14 Feb 2017, 16:23

Emil Condor a scris:
ostrovna a scris:
Cât umor!
Mai are România câțiva gologani și unii sunt nerăbdători să-i împartă „cum se cuvine”, nu-i așa?

Bugetul va fi promulgat, pentru că suntem deja la jumătatea lui februarie. Nu-i Iohannis atât de bătut în cap. Problema este că-i făcut cam SF-ist. Se vinde pielea ursului din pădure. Dar nu-i bai, tot noi o să suportăm! Laughing

Emil Condor

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMar 14 Feb 2017, 16:26

Am citit undeva că e vorba de 10 miliarde!
Un pic cam peste puterea românilor!

Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMar 14 Feb 2017, 16:46

Noi trăim într-o veşnică baladă a Meşterului Manole: fiecare guvern şterge tabla cu buretele şi o ia de la capăt. Afurisiţi să fie ei dacă vor să continuie ce-au început cei dinaintea lor. Excepţie fac proiectele europene, pentru că dacă nu respectă termenele trebuie să dea banii-napoi şi nu-s atât de tâmpiţi.

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMier 15 Feb 2017, 17:52

Intrebare pentru referendum :
”Sunteți de acord să trăiți bine?”
Sus In jos
Ion

Numarul mesajelor : 5072
Localizare : USA
Data de inscriere : 29/10/2009

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMier 15 Feb 2017, 19:56

ostrovna a scris:

Nu! Pentru ca intrebarea e incomp[leta, Geta.
Trebuie precizat ceva, in intrebare.

Iata cum ar trebui sa sune:

Sunteti de acord sa traiti bine la fel ca politicienii?

Atunci furati si voi ca si ei!

Daca puteti.
Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMier 15 Feb 2017, 22:17

Ion a scris:
ostrovna a scris:

Daca puteti.

da niste nesimtiti dar am auzit ca in toate tarile e cam la fel Sad(((
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMier 15 Feb 2017, 22:22

ostrovna a scris:
Ion a scris:
ostrovna a scris:

Daca puteti.

da niste nesimtiti dar am auzit ca in toate tarile e cam la fel Sad(((

Pai ce, in alte tari, nu sunt tot oameni?

Numai ca, asa se pare, parca, in alte tari, fura altfel. Dar tot fura.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMier 15 Feb 2017, 22:24

ostrovna a scris:

Dă-o dracului de întrebare, că am votat pe gluma asta în 2004 şi mi-am blestemat zilele 10 ani! Laughing

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMier 15 Feb 2017, 22:27

Anahoret a scris:
ostrovna a scris:

Dă-o dracului de întrebare, că am votat pe gluma asta în 2004 şi mi-am blestemat zilele 10 ani! Laughing

In loc s-o dai raului, Anahoret, mai bine, ai pune aceasta intrebare "intre bare", ca sa scapi de ea, pentru totdeauna.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyMier 15 Feb 2017, 22:46

I-o veni rândul să fie şi între bare... oh da!

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyJoi 16 Feb 2017, 16:02

Mircea: "astazi Gotiu ala iar a tras la aghioase in Parlament" Very Happy
-----------
apropo, eu daca as fi parlamentar PSD de ex si l-as vedea pe ala dormind, trecand pe langa scaunul lui, as umfla o punga de hartie si i-as sparge-o in cap!
Sus In jos
Ion

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyJoi 16 Feb 2017, 22:15

Sus In jos
ostrovna

ostrovna

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyVin 17 Feb 2017, 18:01

Mulțumesc lui Dumnezeu că nu m-a propus Dragnea premier, pentru că azi îl chema pe tata la DNA că a trecut strada neregulamentar.
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyVin 17 Feb 2017, 18:48

ostrovna a scris:
-----------
apropo, eu daca as fi parlamentar PSD de ex si l-as vedea pe ala dormind, trecand pe langa scaunul lui, as umfla o punga de hartie si i-as sparge-o in cap!

Dormitul în Parlament şi chiulul deja sunt ramuri sportive! Mă mir că n-au făcut deja campionat! Laughing

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyVin 17 Feb 2017, 18:51

Anahoret a scris:
ostrovna a scris:
-----------

Dormitul în Parlament şi chiulul deja sunt ramuri sportive! Mă mir că n-au făcut deja campionat! Laughing

Sau, de ce nu, sa fie sport omologat la J.O.!!!???....
Sus In jos
Anahoret

Anahoret

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 EmptyVin 17 Feb 2017, 19:18

Ion a scris:
Sau, de ce nu, sa fie sport omologat la J.O.!!!???....
Păi nu ştiu dacă se mai doarme şi în alte ţări ca la noi! Nu te poţi duce singur la J.O., trebuie să mai ai vreo doi pe lângă tine! Laughing
În Ucraina am văzut că se mai şi caftesc între ei. Şi, parcă, prin Coreea de Sud şi-au mai cărat pumni unii altora. Măcar ai noştri sunt paşnici! tongue

Ultima editare efectuata de catre Anahoret in Vin 17 Feb 2017, 19:19, editata de 1 ori (Motiv : Corectură şi completări)
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Una... Alta... în politică   Una... Alta... în politică - Pagina 23 Empty

Sus In jos

Una... Alta... în politică
Sus 
Pagina 23 din 25Mergi la pagina : Înapoi  1 ... 13 ... 22, 23, 24, 25  Urmatorul
 Subiecte similare
-
» Una... Alta... în politică
» Una... Alta... în sănătate
» Politica se face cu... caricaturi
» Politica se face cu... caricaturi
» Romania in politica lumii

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
LUMINA LUMII :: SOCIAL-POLITIC :: POLITIC :: INTERN-
Mergi direct la: